| βαση gps στην βαση ζελατινας??? | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
memas3467
Τόπος : sofia BG Registration date : 07/03/2013
| Θέμα: βαση gps στην βαση ζελατινας??? Σαβ Μάης 11 2013, 18:09 | |
| καλησπερα. ηθελα να μαθω που μπορω να βρω την βαση gps που πιανει πανω στην βαση της ζελατινας?? |
|
| |
ifantonio Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Καισαριανή Registration date : 18/04/2011
| Θέμα: Απ: βαση gps στην βαση ζελατινας??? Σαβ Μάης 11 2013, 21:32 | |
| Αν κατάλαβα καλά ποιά εννοείς, κοίτα αυτό
http://www.makan.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1229&category_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=el |
|
| |
verylife78 Member
| Θέμα: Απ: βαση gps στην βαση ζελατινας??? Σαβ Μάης 11 2013, 21:46 | |
| να κανω μια ερωτηση.. το δικο μου gps εχει βεντουζα, πηραζει με την βεντουζα να την πιανω πανω στη ζελατινα ή θα εχουμε κανα θεμα με τον αερα; το εβαλα λιγο σημερα και κολλαει παρα πολυ καλα, απλα ρωταω αν ειχε κανεις εμπειρια με κατι αναλογο. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: βαση gps στην βαση ζελατινας??? Σαβ Μάης 11 2013, 22:03 | |
| Είσαι σίγουρος ότι με τους κραδασμούς θα κρατήσει η βεντούζα? Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα το μαζεύεις από το δρόμο! |
|
| |
verylife78 Member
| Θέμα: Απ: βαση gps στην βαση ζελατινας??? Σαβ Μάης 11 2013, 22:27 | |
| αυτο λεω..αν το εχει δοκιμασει κανεις; φαινοταν αρκετα σταθερο, δηλαδη οσο και να το τραβαγα παρεμενε κολλημενο, μιας και δεν ειναι απλη βεντουζα, αλλα κολλαει και μετα τραβαει και τον αερα με ενα μοχλο που εχει, ετσι πιανει αρκετα καλα απλα λεω αν το εχει δοκιμασει κανεις; |
|
| |
katsmanivx
Ηλικία : 50 Τόπος : Πυργος (καταγωγη) - Πατρα (διαμονη) Registration date : 26/10/2011
| Θέμα: Απ: βαση gps στην βαση ζελατινας??? Κυρ Μάης 12 2013, 03:00 | |
| - memas3467 έγραψε:
- καλησπερα. ηθελα να μαθω που μπορω να βρω την βαση gps που πιανει πανω στην βαση της ζελατινας??
ριξε μια ματια κι εδω αν δεν γουσταρεις να δωσεις 32 ευρω https://www.vstromhellasforum.com/t24797-topic - verylife78 έγραψε:
- αυτο λεω..αν το εχει δοκιμασει κανεις;
φαινοταν αρκετα σταθερο, δηλαδη οσο και να το τραβαγα παρεμενε κολλημενο, μιας και δεν ειναι απλη βεντουζα, αλλα κολλαει και μετα τραβαει και τον αερα με ενα μοχλο που εχει, ετσι πιανει αρκετα καλα απλα λεω αν το εχει δοκιμασει κανεις; φιλε δε νομιζω οτι θα αντεξει η βεντουζα,ειναι αλλο πραγμα το παρμπριζ του αυτοκινητου και αλλο η ζελατινα μηχανης.βεβαια δεν το ξερω,απλα εικαζω |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: βαση gps στην βαση ζελατινας??? Κυρ Μάης 12 2013, 09:32 | |
| Εγω το εχω 4 χρονια τωρα με βεντουζα και δεν μου εχει φυγει ποτε. Αν και ειναι κινεζικο, ειναι καλης ποιοτητας |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: βαση gps στην βαση ζελατινας??? Κυρ Μάης 12 2013, 09:47 | |
| Ειδα προχτες μια βεντουζα για Iphone, που την κόλλαγα σε ζελατινα απο BMW Scooter, χωρίς να τραβήξω τον μοχλό, και μετά δεν μπορούσα να την ξεκολλήσω, ούτε βάζοντας νύχι απο το πλαι για να πάρει αέρα. Αναγκάστικα και πήρα φαλτσέτα , για να σηκώσω λίγο, να πάρει αέρα και να ξεκολλήσει. Φαντάζομαι να τράβαγα και τον μοχλό! Ποτέ δεν θα ξαναέφευγε! |
|
| |
iosif Member
Τόπος : Μαρούσι Αττικής Registration date : 14/07/2011
| Θέμα: Απ: βαση gps στην βαση ζελατινας??? Κυρ Μάης 12 2013, 10:38 | |
| καλημέρα! να κάνω και εγω μια ερώτηση για τη βάση της makan.. πόσο περίπου εξέχει?? δηλαδή σε περίπτωση που θες να βγάλεις το πάνελ των οργάνων, πρέπει να λύσεις και τη βάση του gps?? η θα χωρέσει να βγεί και έτσι?? ελπίζω να καταλάβει κάποιος τι εννοώ χαχα! |
|
| |
| βαση gps στην βαση ζελατινας??? | |
|