Θέμα: ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΛΕΝΤ ΣΤΑ ΦΛΑΣ Πεμ Μάης 01 2014, 21:07
καλησπερα σε ολους κατ'αρχην! θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν χρειαζεται καποιο ρελε η κατι τελος παντων για την τοποθετηση των παρακατω λεντοφλασ... απο οτι φενεται απλα κουμπωνεις στη θεση της λαμπας το αντιστοιχο λεντ.... http://www.ebay.co.uk/itm/321318387640?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
το σκεφτομαστε με εναν φιλο να τα παραγγειλουμε για οικονομια σε ρευμα και για ποιο εντονο φωτισμο στα φλασ! φοβαμαι μηπως λογο λεντ εχουμε καποιο θεμα στη συχνοτητα που αναβοσβηνουν.... φανταζομαι οτι ακομα και σε smoked κρυσταλα θα εχουν καλη αποδοση παντως!... αποψεις??? ευχαριστω για το χρονο σας!
nikos_arta Member
χρειάζεται σίγουρα φλασέρ αν θέλεις να έχεις την σωστή συχνότητα αλλα και έτσι να το αφήσεις δεν έχεις πρόβλημα.άπλα θα αναβοσβήνει λίγο πιο γρήγορα . όπως φέρετε πρέπει να είναι καλή αγορά και θα ήθελα να είμαι και εγώ μέσα αν κάνετε αυτή την αγορά και να μοιραστούμε τα μεταφορικά.
kojo Member
Τόπος : Αθήνα - Γέρακας . Registration date : 06/05/2013
Αυτά φοράω και είναι μια χαρά . Υπολογίστε και το ρελέ . Προσοχή στον σωστό τύπο λάμπας .
και αυτο πολυ καλο... αλλα θελει κανα 15ευρω για ρελε σωστα? λιγο που κοιταξα δλδ τοσο παιζουν.. και εκει δεν εχω και ιδεα να βαλω χερι αρα θα παιξει και συνεργειο.... τοσο δεν εχει το ρελε?
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
Αυτά φοράω και είναι μια χαρά . Υπολογίστε και το ρελέ . Προσοχή στον σωστό τύπο λάμπας .
και αυτο πολυ καλο... αλλα θελει κανα 15ευρω για ρελε σωστα? λιγο που κοιταξα δλδ τοσο παιζουν.. και εκει δεν εχω και ιδεα να βαλω χερι αρα θα παιξει και συνεργειο.... τοσο δεν εχει το ρελε?
Δεν λεγεται ρελε αλλα φλασερ. Ειναι κατω απο την σελα σου βγαζεις το μαμα και βαζεις αυτο που ειναι για λεντ. Αμα πας σε εδω μαγαζι κατα πασα πιθανοτητα θα σου βαλουν αντιστασεις που ειναι κοψε ραψε δουλεια . Αν παρεις φλασερ η τοποθετηση του θα σου παρει 1 λεπτο το πολυ.
_________________ Αντώνης DL 650 L0 Black
NikoStrom
χρειάζεται σίγουρα φλασέρ αν θέλεις να έχεις την σωστή συχνότητα αλλα και έτσι να το αφήσεις δεν έχεις πρόβλημα.άπλα θα αναβοσβήνει λίγο πιο γρήγορα . όπως φέρετε πρέπει να είναι καλή αγορά και θα ήθελα να είμαι και εγώ μέσα αν κάνετε αυτή την αγορά και να μοιραστούμε τα μεταφορικά.
φιλε Νικο συνονοματε ευχαριστω για την απαντηση εσυ Άρτα εισαι? αν τα παραγγειλουμε θα σε ενημερωσω με ΠΜ να ξερεις. τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι μηδενικα. για να τα στειλουμε Αρτα ομως θα σου βγει ποιο ακριβα απο οτι αν τα αγορασεις μονος. το ΚΤΕΛ θα χρεωσει ενα 5ευρω ενω τα φλασακια εχουν 2.80ευρω τα 4! ειναι κριμα οπως καταλαβαινεις..
NikoStrom
Δεν λεγεται ρελε αλλα φλασερ. Ειναι κατω απο την σελα σου βγαζεις το μαμα και βαζεις αυτο που ειναι για λεντ. Αμα πας σε εδω μαγαζι κατα πασα πιθανοτητα θα σου βαλουν αντιστασεις που ειναι κοψε ραψε δουλεια . Αν παρεις φλασερ η τοποθετηση του θα σου παρει 1 λεπτο το πολυ.
Ευχαριστω για τη διορθωση φιλε μολις κοιταξα τιμες για φλασερ.... δεν ειναι πολυ ακριβα....
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012