| POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kalafan
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 17:38 | |
| Γιωργο για δες εδω... Βεβαια θελει βαψιμο αλλα εχεις τον γαμπρο σου γι αυτο...εχει και προεκταση πανω...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140281703612&viewitem= |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 17:54 | |
| - kalafan έγραψε:
- Γιωργο για δες εδω...
Βεβαια θελει βαψιμο αλλα εχεις τον γαμπρο σου γι αυτο...εχει και προεκταση πανω...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140281703612&viewitem= και να μην λέει ABS???? |
|
| |
big_driver Member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 19:45 | |
| Βρε ψηλε τι να πω καλα να εισαι και τα αλλα φτιαχνονται αλλα σορυ κιολας εριξα και γελιο με αυτα που διαβασα στο τοπικ...δεν παιζονται τα παιδια |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 19:48 | |
| έχει διαλογισμό 18:00 με 21:00 θα μας απαντήσει μόλις ισορροπήσει το τσάκρα του, πάντως από τις πολύ κακές μέρες, μόλις γύρισα από το τμήμα, γλύτωσα κλήση απλής βλακείας,μπήκα σε μονόδρομο 9 μέτρα να ρίξω τζόκερ γαμώ την τύχη μου και νάσου το πεζό περίπολο φάντης μπαστούνι στην πόρτα του προπο! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 20:05 | |
| - tazakos έγραψε:
- γλύτωσα κλήση απλής βλακείας,μπήκα σε μονόδρομο 9 μέτρα να ρίξω τζόκερ γαμώ την τύχη μου και νάσου το πεζό περίπολο φάντης μπαστούνι στην πόρτα του προπο!
Ααααα, δε σε βρίσκω καθόλου LARGE... Εδώ πας να κερδίσεις 4.000.000 ευρώ και προσπαθείς να γλιτώσεις μια ...μικροκλήση? Αλήθεια, πόσο πάει το μαλλί? |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 20:12 | |
| είναι κλασσική περίπτωση που το συνεπάγεται δεν είναι ισοδυναμία... ..πάω να παίξω τζόκερ για 4.000.000 επειδή δεν έχω να πληρώσω ούτε κλήση (ισχύει) Το αντίστροφο όμως: πληρώνω (δεν ξέρω πόσα) χ ευρώ κλήση επειδή θα κερδίσω το τζόκερ! (δεν ισχύει) σουλτάνα ζωή!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tazakos στις Πεμ Μαρ 19 2009, 20:13, 1 φορά |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 20:12 | |
| - gmavrid έγραψε:
- ...μικροκλήση? Αλήθεια, πόσο πάει το μαλλί?
δε θες να ξέρεις, κ πρέπει να έχει κ αφαίρεση διπλώματος κ μαστίγωμα κλπ κλπ. Κ σταματήστε τα οφ τόπικ POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 1) tazakos (αυτόματα μπαίνεις αγόρι μου, με το που πάτησα ρεπλαι σ'έβγαλε! ) 2) mikios 3) ... |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 20:15 | |
| έστειλα σε 3 παπαδες από το πρωί και περιμένω απαντήσεις (σαν τον Γερμανό,ντίβες με έχουν στην αναμονή) |
|
| |
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 20:37 | |
| Κι αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας... Για το Ketten Max ξέρω ότι θέλει παραφινέλαιο από το φαρμακείο, για το ευχέλαιο θέλει αγιασμό από το Βατοπέδι και τον Εφραίμ για ράντισμα?? |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 20:56 | |
| - tazakos έγραψε:
- έχει διαλογισμό 18:00 με 21:00 θα μας απαντήσει μόλις ισορροπήσει το τσάκρα του
ρε μλκ ΕΛΕΟΣ Προτείνω βιβλίο για τις απογευματινές ώρες Αν γυρίσεις ζωντανός σπίτι, διαβάζεις 2-3 σελίδες και ισιώνεις τα κατσαρά σου νεύρα Προτείνω παράλληλη κατανάλωση ζεστής αρντανόσουπας Διάρκεια μερακλαντώματος: μέχρι το επόμενο πρωί (αν δε στα σπάσει στο μεταξύ αυτή η κυρία που έχει κατοικοεδρεύσει δίπλα σου στο κρεβάτι) |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 21:25 | |
| Ρε συ Γιώργη!!! Διαβάζω απο την αρχή το θέμα και......πιέζω τον εαυτό μου να στεναχωρηθεί για το συμβάν σαν κάτι συμπεθέρες που βλέπυνε το "ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ" με τα μυξομάντηλα παραμάσχαλα και.......ΔΕ ΜΠΟΡΩ!!!!!! Έχω χυθεί απο την πολυθρόνα με αυτά που σου γράφουνε τα παιδιά αλλά κυρίως με τον τρόπο που το αντιμετώπισες κι εσύ απο την αρχή!!! Πάντως....για το μπροστινό φτερό θα σου πρότεινα να καρφώσεις 1 κουτάκι RED BULL που.......σου δίνει φτερά και extenda fenda στο.......φτερό!!! ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΡΕ ΨΗΛΕ!!! Υ.Γ. Η θετική αντίληψη του πράγματος λέει ότι έχεις κερδίσει και 2-3 αλογάκια και λίγο καλύτερο τελίκιασμα πλέον με το νέο αεροδυναμικό σου στυλ!!! |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 21:45 | |
| ναι, ίσως τώρα να μπορέσει να φτάσει σε δύναμη τα ματ (όχι τα ΜΑΤ, μην παρεξηγούμαστε ε) |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 21:48 | |
| Χρηστάρα...εύχομαι ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ όλα τα topics σ' αυτό το μπαρουτοκαπνισμένο thread, να είναι ΤΟΣΟ ΑΝΩΔΥΝΑ όσο το δικό μου... Μακάρι να γίνονται όλα η χαρά του spammer και όχι του αστυνομικού ρεπόρτερ.. |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Πεμ Μαρ 19 2009, 23:18 | |
| Φίλε μου αφού είσαι καλά τα αλλά "κομμάτια" να γίνουν! Το πόσα τέτοια βλέπω καθημερινά λόγω της δουλειάς δε λέγετε... Υπάρχουν αμέτρητει ηλίθιοι-ες στο δρόμο γι'αυτό το νου μας!! Όσω για το φτερό, παλιότερα ο Γιώργος-"kοurkοubinis" είχε ένα φτερό και το έδινε, για κανε μια ερώτηση. Πάντα όρθιος και γερός φιλαράκι! |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 00:15 | |
| Ρε συ Γιώργη στραβωμάρα όλη μέρα δεν το είδα.Κρίμα το corol... το φτεράκι ρε γαμώ το. Νομίζω πως είναι η πρώτη σου ...εμπειρία με την μπουμπού αλλά εύχομαι η τελευταία. Πάντως κάνε και ένα τσεκ όπως σου είπαν και τα παιδιά,όχι ότι θα τρέχει τίποτα αλλά μόνο για την ιδέα κι επειδή είναι το μπροστινό. Άντε και περαστικά της. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 00:20 | |
| Ευχαριστώ ρε παιδιά για τα καλά σας λόγια! Άσχημα μαντάτα απ' το φαναρτζή.. θα φαίνεται ψιλοχάλια αν επισκευαστεί.. Ψάχνω προς το παρόν για κανα μεταχείρω, αλλιώς...120 ευρώ για αγορά κουτιού |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 09:27 | |
| - massai έγραψε:
- Ευχαριστώ ρε παιδιά για τα καλά σας λόγια!
Άσχημα μαντάτα απ' το φαναρτζή.. θα φαίνεται ψιλοχάλια αν επισκευαστεί.. Ψάχνω προς το παρόν για κανα μεταχείρω, αλλιώς...120 ευρώ για αγορά κουτιού ρε και εδωπάνω όταν είπε το "ΧΡΥΣΟ" (αλυσίδα μπουγάτσας) "θέλω να βγάλω μπουγάτσα με μερέντα" του είπαν όχι, δεν θα είναι ωραία κτλ κτλ, αλλά αυτό πήγε και έβγαλε μπουγάτσα με μερέντα,και τελικά...... βγήκε χάλια! κατάλαβες? |
|
| |
pritanis
Ηλικία : 46 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 27/12/2008
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 10:47 | |
| |
|
| |
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 11:07 | |
| Γιωργο περαστικα κι αγυριστα. Δεν νομιζω παντως να εχεις προβλημα στο μπροστινο εαν κρινω απο την δικη μου στουκα-τουμπα πριν κανα μηνα..Κι εμενα εσπασε φτερο αλλα μπροστα ειναι ολα μια χαρα (τα ελεγξαμε ολα). Παντα ορθιοι αδερφια ΑΑΑαα, πριν πας και τα σκασεις για το φτερο, ψαξε λιγο και για μεταχειρισμενο θα βρεις καλα πραγματακια..!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 11:26 | |
| Ναι αδέρφια, ψάχνω για μεταχειρισμένο. Αν πέσει κανένα φτεράκι σε καλή κατάσταση στην αντίληψή σας, ενημερώστε με please.Θα προτιμούσα να είναι από Ελλαδα και όχι εξωτερικό (ebay κτλ - kalafan σε ευχαριστώ όμως για το ενδιαφέρον!) για να έχω τη δυνατότητα να το ελένξω από κοντά. Δεν κάνει μπαμ στο μάτι η ζημιά, πρέπει να πάει εκεί το μάτι σου για να το προσέξεις. Θα την αντέξω την αναμονή.. |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 13:26 | |
| Γιώργο, σοβαρά τώρα (όσο μπορώ), αφού θα το αντικαταστήσεις με καινούργιο ή μεταχειρισμένο, γιατί εφόσων έχεις φαναρτζή φίλο ακόμη και αν λεει δεν θα σου αρέσει δεν κάνεις μια απόπειρα να το στρογγυλέψεις 5 πόντους πιο πίσω? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, και πιο συγκεκριμένα μπορεί να αρέσει και σε μας και να πάμε να χτυπάμε corrola από πίσω να το φτιάξουμε και εμείς (τόσο πήγε η σοβαρότητα) |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 13:30 | |
| - tazakos έγραψε:
- Γιώργο, σοβαρά τώρα (όσο μπορώ), αφού θα το αντικαταστήσεις με καινούργιο ή μεταχειρισμένο, γιατί εφόσων έχεις φαναρτζή φίλο ακόμη και αν λεει δεν θα σου αρέσει δεν κάνεις μια απόπειρα να το στρογγυλέψεις 5 πόντους πιο πίσω? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....
ξέρω γω...θα δω.. Στο μεταξύ...ψάχνω-ψάχνεις-ψάχνει-ψάχνουμε-ψάχνετε-ψάχνουν! |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 14:23 | |
| μασάει ο masai? δε μασάει!! ατσαλακωτος φίλε απο δω και μπρος |
|
| |
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 17:25 | |
| - massai έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- Γιώργο, σοβαρά τώρα (όσο μπορώ), αφού θα το αντικαταστήσεις με καινούργιο ή μεταχειρισμένο, γιατί εφόσων έχεις φαναρτζή φίλο ακόμη και αν λεει δεν θα σου αρέσει δεν κάνεις μια απόπειρα να το στρογγυλέψεις 5 πόντους πιο πίσω? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....
ξέρω γω...θα δω.. Στο μεταξύ...ψάχνω-ψάχνεις-ψάχνει-ψάχνουμε-ψάχνετε-ψάχνουν! Οταν εψαχνα εγω, ειχα πει στα παιδια στο συνεργειο που πηγαινω (suzuki sfak στο περιστερι), να μου βρουν. Εκαναν λαθος ομως και μου εφεραν ενα αλλα ηταν ματ..(το δικο μου Κ5 γυαλιστερο) οποτε δεν το πηρα. Εαν θες μπορω να κανω ενα τηλ τη Δευτερα να δω εαν το εχουν κρατησει. Ηταν σε πολυ καλη κατασταση και μου το εδεινε 40?. Πες μου εαν θες να ρωτησω. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Παρ Μαρ 20 2009, 18:17 | |
| Κι εγώ γυαλιστερό έχω Πάνο, Κ9 Ευχαριστώ πάντως! |
|
| |
| POWER BUY ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ | |
|