|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Drakos Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Αθήνα - Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 17/03/2008
| Θέμα: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 15:26 | |
| Λοιπόν. Στην εταιρία που είμαι αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά αντικαθιστώ μια κοπέλα που ειχε πάει να γεννησει. Τέλος λοιπόν Οκτωβρη επιστρέφει η κοπελιά, οπότε ο διευθυντης ανθρώπινων πόρων, ψάχνει γενικά της εταιρίες του ομιλου, για να απορροφηθώ. Σήμερα λοιπόν μου είπε ότι εμφανίστηκε μία θέση, η δουλειά είναι ακριβώς το ίδιο με την εταιρία που ημουν πριν, αλλά είναι στην Βουλγαρία . Τι κάνω τώρα? Τα παρατάω όλα και πάω Βουλγαρία? Για πείτε εσείς τι θα κάνατε σε μία τέτοια περίπτωση ρε παιδιά.... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 15:41 | |
| - Drakos έγραψε:
- Λοιπόν. Στην εταιρία που είμαι αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά αντικαθιστώ μια κοπέλα που ειχε πάει να γεννησει. Τέλος λοιπόν Οκτωβρη επιστρέφει η κοπελιά, οπότε ο διευθυντης ανθρώπινων πόρων, ψάχνει γενικά της εταιρίες του ομιλου, για να απορροφηθώ. Σήμερα λοιπόν μου είπε ότι εμφανίστηκε μία θέση, η δουλειά είναι ακριβώς το ίδιο με την εταιρία που ημουν πριν, αλλά είναι στην Βουλγαρία . Τι κάνω τώρα? Τα παρατάω όλα και πάω Βουλγαρία? Για πείτε εσείς τι θα κάνατε σε μία τέτοια περίπτωση ρε παιδιά....
Αν δεν είχα παιδιά,σκυλιά κτλ θα πήγαινα πολύ άνετα... έστω και δοκιμαστικά. Αν δεν μου γούσταρε θα επέστρεφα. Και στην τελική έχεις και τη Θεσσαλονίκη κοντά για να πηγαίνεις στις συναντήσεις του φόρουμ!! |
|
| |
V@GGOS
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 15:58 | |
| Τι μισθό θα παίρνεις; Περίπου όσο κ δω; ή 200-300Ε; |
|
| |
GiannisM78
Ηλικία : 46 Τόπος : Παπάγου, Αθήνα Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:00 | |
| Δεδομένης της υπάρχουσας κατάστασης στη χώρα μας, μάλλον θα πήγαινα. Αν λοιπόν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να σε κρατάει εδώ, δεν χάνεις κάτι αν δοκιμάσεις. Εξάλλου η Βουλγαρία είναι δίπλα. Σημαντικό βέβαια είναι να είσαι και ευχαριστημένος από την δουλειά σου. |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:00 | |
| - terino έγραψε:
- Drakos έγραψε:
- Λοιπόν. Στην εταιρία που είμαι αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά αντικαθιστώ μια κοπέλα που ειχε πάει να γεννησει. Τέλος λοιπόν Οκτωβρη επιστρέφει η κοπελιά, οπότε ο διευθυντης ανθρώπινων πόρων, ψάχνει γενικά της εταιρίες του ομιλου, για να απορροφηθώ. Σήμερα λοιπόν μου είπε ότι εμφανίστηκε μία θέση, η δουλειά είναι ακριβώς το ίδιο με την εταιρία που ημουν πριν, αλλά είναι στην Βουλγαρία . Τι κάνω τώρα? Τα παρατάω όλα και πάω Βουλγαρία? Για πείτε εσείς τι θα κάνατε σε μία τέτοια περίπτωση ρε παιδιά....
Αν δεν είχα παιδιά,σκυλιά κτλ θα πήγαινα πολύ άνετα... έστω και δοκιμαστικά. Αν δεν μου γούσταρε θα επέστρεφα. Και στην τελική έχεις και τη Θεσσαλονίκη κοντά για να πηγαίνεις στις συναντήσεις του φόρουμ!! +1000 !!! |
|
| |
Drakos Member
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:03 | |
| - V@GGOS έγραψε:
- Τι μισθό θα παίρνεις; Περίπου όσο κ δω; ή 200-300Ε;
'Οτι μισθό έχω και τώρα μου είπαν. |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:06 | |
| ναι αλλά με πολύ πιο μειωμένα έξοδα... Η Βουλγαρία είναι πολύ πιο φθηνή χώρα. Αν είσαι μόνος, χωρίς κάτι να σε τραβάει πίσω, πήγαινε. Μπορεί να ανοίξουν κι άλλοι δρόμοι! Δυστυχώς τα πράγματα στον εργασιακό χώρο πλέον λειτουργούν εκβιαστικά. Ή αυτό ή άνεργος... Πέρα από αυτό είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσεις κάτι καινούριο, να συναναστραφείς άλλους ανθρώπους και να αποκτήσεις καινούριες εμπειρίες. Επίσης η Ελλάδα είναι δίπλα, οπότε ανά πάσα στιγμή βρίσκεσαι πίσω στις αναμνήσεις σου. Γκόου φορ ιτ και μη μασάς τίποτα. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:09 | |
| Τώρα που είπες και τον μισθό θα σου έλεγα να πας! Με τα ίδια λεφτά περνάς πολύ καλύτερα εκεί. Επίσης επειδή θα είσαι εκτός έδρας ζήτα να σου παρέχουν σπίτι, μέσο κλπ
Εγώ είναι να αναλάβω την εκπροσώπιση μιας Βουλγάρικης εταιρίας στην Ελλάδα, οπότε μπορεί να ανταμώσουμε πάνω.
Υ.Γ. Αν και είμαστε Βαλκανική χώρα, εκεί θα καταλάβεις τι σημαίνει Βαλκάνια. |
|
| |
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:27 | |
| Χαλαρά κράτησε την δουλειά και ανέβα Βουλγαρία να αλλάξεις και λίγο παραστάσεις. Αν μείνεις χάνεις λογικά την δουλειά σου. Αν ανέβεις όχι μόνο την κρατάς αλλά κερδίζεις και εμπειρίες. Για να σου προτείνουν με τις ίδιες απολαβές θέση στην γείτονα χώρα σημαίνει ότι στην εταιρία έχουν εσένα και την δουλειά σου σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Keep walking όταν όλα στην χώρα μας πηγαίνουν προς τα πίσω..... |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:28 | |
| |
|
| |
konstantinos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:30 | |
| να πας..... ένας φίλος είναι εκεί δυο μήνες τώρα με μισθό 1300 Ε και περνά μια χαρά.
|
|
| |
V@GGOS
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:39 | |
| - Drakos έγραψε:
- V@GGOS έγραψε:
- Τι μισθό θα παίρνεις; Περίπου όσο κ δω; ή 200-300Ε;
'Οτι μισθό έχω και τώρα μου είπαν. Πήγαινε τότε μην το σκέφτεσαι!! Άλλοι πηγαίνουν στην Αυστραλία... Αν αλλάξεις γνώμη, καβαλάς το v-strom και επιστρέφεις..... |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:55 | |
| - Drakos έγραψε:
- ..... ουσιαστικά αντικαθιστώ μια κοπέλα που ειχε πάει να γεννησει. ...... . Τι κάνω τώρα? ........
Πειθεις την κοπελα να ξαναμεινει εγγυος . Ειναι και αυτο μια λυση...... Παρα το εκβιαστικο του θεματος.... αν ειναι με τα ιδια λεφτα, δεν ειναι κακη ιδεα.... ισως μονοδρομος, αλλα οχι κακο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hypersonic στις Τετ Σεπ 21 2011, 16:55, 1 φορά |
|
| |
zagaros Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Μηλίτσα Καστοριάς Registration date : 26/02/2010
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 16:55 | |
| αφου εισαι ευχαριστημενος στην εταιρια που εργαζεσαι και οπως ειπανε οι προγραψαντες μπορεις να μεταναστευσεις γιατι να μην το τολμησεις?αλλωστε μπορει καποια θεση να μεινει ελευθερη και να μπορεσεις να επιστρεψεις ελλαδα.δεν ειναι πιο δυσκολο να ξεκινησεις σε μια καινουρια εταιρια? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 17:53 | |
| - Hypersonic έγραψε:
Πειθεις την κοπελα να ξαναμεινει εγγυος . Ειναι και αυτο μια λυση......
Ή την καθιστάς εσύ έγγυο για να είσαι σίγουρος...! Άντε μια Βουλγαρία και βλέπεις... δεν είναι στην άλλη άκρη του κόσμου, ένα τσιγάρο δρόμο είσαι. |
|
| |
george kastoria Member
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 18:03 | |
| Τετοιες εποχες ουτε που το σκεφτεσε ασε που μπορεις να οργανωσεις ενα vstrom club εκει??????Δυο βηματα απο την ελλαδα θα εισαι |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 18:20 | |
| Γιώργη , αν και δεν είμαι υπερ της μεταναστευσης , στην παρούσα φάση θα σου προτεινα να πας, εκτος ή αι αν εχεις πιθανότητες να βρεις δουλεια εδω ή εχεις σοβαρους λόγους να μείνεις.Ζυγαριά - κιλά και κρίνεις.
ευχομαι κάθε επιτυχία _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 19:34 | |
| αν και δεν γνωριζω λεπτομέρειες για το ειδος της δουλειάς τον μισθο και την προοπτική καριέρας οπως φυσικά και την προσωπική σου κατάσταση οικογενειακή και γενικά άλλων υποχρεώσεων πιστεύω οτι ο "αέρας της αλλαγής" (κατοικια - φιλοι - χώρος ) γεννάει απο μονος του μια ευκαιρία για να δοκιμασεις τις αντοχές σου η και την τυχη σου ακομη !!!! μενω πιστός ομως σ' ενα μύνημα που έλαβα σε παρομοια προσωπικη μου κατάσταση απο εναν πνευματώδη δάσκαλο και φίλο .... "Προσοχή στην «παγίδα» που κρύβουν οι καιροί που ζούμε! Σε καιρούς «στρέβλωσης», διαφθοράς και απληστίας, ο άνθρωπος αναγκάζεται να γίνει περισσότερο ανήσυχος, καχύποπτος και αμυντικός. Το θέμα είναι πως οι τοίχοι που χτίζουμε γύρω μας για μας προστατέψουν από την κακία, την πονηριά και την αχαριστία των άλλων, κλείνουν απέξω και όλα τα δώρα που οι αγαθοί και ενάρετοι άνθρωποι που υπάρχουν στη ζωή μας, θέλουν να μας δώσουν." βαλτα στη ζυγαρια απ την μια τις ΘΥΣΙΕΣ κι απ την άλλη τα ΩΦΕΛΗ κι οπου γύρει η πλάστιγγα ανάλογα πράττεις .... ειμαι σίγουρος οτι θα παρεις την σωστή απόφαση ...οποια κι αν ειναι αυτη σου εύχομαι "καλή επιτυχία "υ.γ. αν έρθεις"απ τα μέρη μας" πέρνα κι απο δώ για καφεδακι να γνωριστουμε κι ολας !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Drakos Member
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 21:54 | |
| |
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 22:11 | |
| |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Τετ Σεπ 21 2011, 22:36 | |
| the greatest risk is not taking one... προχωρα!! παρε το ρισκο σου, που στην δεδομενη κατασταση δεν ειναι και πολυ ρίσκο και ΑΝ δεν σου βγουν οπως τα θες τοτε γυρνας και ξεκινας απο το σημειο οπου θα βρεθεις μολις γυρισει η κοπελα που αντικαθιστας. για εμενα κακως το σκεφτεσαι (τροπος του λεγειν το "κακως" βεβαια) |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Πεμ Σεπ 22 2011, 01:27 | |
| Πήγαινε... εδώ εγώ σκέφτομαι για Αυστραλία μέχρι τα Χριστούγεννα αν δεν βρω κάτι. Πήγαινε αφού έχεις κάτι σίγουρο , πήγαινε γιατί έχουμε να περάσουμε εδώ τραγικό χειμώνα στην Ελλάδα και την ανεργία την βλέπω σε πολύ τρελά ύψη.... |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Πεμ Σεπ 22 2011, 01:55 | |
| Άσε που είναι μια καλή δικαιολογία να πάμε καμιά εκδρομή στη Βουλγαρία κι εμείς |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Πεμ Σεπ 22 2011, 08:22 | |
| Ε ρε κατάντια γιατί κατάντια είναι! Κάποτε ταΐζαμε τους γείτονες και τώρα θα μας ταΐζουν αυτοί…. Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις! Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και τραγικό… _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Και τώρα τι κάνουμε? Πεμ Σεπ 22 2011, 08:56 | |
| - man_OS έγραψε:
- Άσε που είναι μια καλή δικαιολογία να πάμε καμιά εκδρομή στη Βουλγαρία κι εμείς
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!! |
|
| |
|