|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: ψυγειο νερου Τετ Φεβ 05 2014, 23:26 | |
| |
|
| |
gogoulos
Registration date : 28/10/2013
| Θέμα: Απ: ψυγειο νερου Πεμ Φεβ 06 2014, 15:37 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΑΔΕΙΟ.ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ Κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ 3 ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ FULL.ΒΡΗΚΑ Κ 2 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΨΥΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ.ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΡΡΟΗΣ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ? |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ψυγειο νερου Πεμ Φεβ 06 2014, 16:14 | |
| |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ψυγειο νερου Πεμ Φεβ 06 2014, 16:17 | |
| - gogoulos έγραψε:
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΑΔΕΙΟ.ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ Κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ 3 ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ FULL.ΒΡΗΚΑ Κ 2 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΨΥΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ.ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΡΡΟΗΣ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ? Μην βιάζεσαι...κι εγώ όταν άλλαξα ψυκτικό αμέσως έπεσε η στάθμη τουκατά την χρήση της μοτο και συμπλήρωσα μόνος μου απο το πάνω (άσπρο) δοχείο. Θα το επαναλάβεις αυτό μια δυο φορές ακόμη μέχρι να σταθεροποιηθεί η στάθμη του. |
|
| |
gogoulos
Registration date : 28/10/2013
| Θέμα: Απ: ψυγειο νερου Πεμ Φεβ 06 2014, 18:38 | |
| τωρα την αγορασα την μηχανη μεταχειρισμενη 18000χιλιομετρα κ δεν ξερω αν στο σερβισ των 18000 αλλαξανε ψυκτικο.θα ξαναπαω μια μεγαλη βολτα να δω αν θα ξαναχασει ψυκτικο.λετε να φταιει αυτο? |
|
| |
aggelos k9 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ψυγειο νερου Τετ Φεβ 12 2014, 19:40 | |
| |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: ψυγειο νερου Δευ Μαρ 17 2014, 23:39 | |
| Ρε παιδιά μια απορία...
Σήμερα άλλαξα παραφλου, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι όταν άδειασε το παλιό ο μάστορας (σε εξουσιοδοτημένο) έκανε ξέβγαλμα του κυκλώματος με νερό βρύσης και μόλις στράγγιξε , βίδωσε βίδα αντλίας και έβαλε μέσα παραφλου Agip permanent plus μπλε.
Η απορία μου είναι η εξής... επειδή δεν έχω ξανά δει ποτέ ξέβγαλμα κυκλώματος με το λάστιχο και νερό βρύσης, λέτε να εχω πρόβλημα αν έχει ξεμείνει μέσα ελάχιστο νερό (αν και στράγγιξε) , ή με την χρήση του καλού παραφλου διαλύεται και είμαστε οκ?
Αν δεν είναι σωστό, χίλιες φορές να το ξανα αλλάξω μονος παρα να σκέφτομαι οτι μπορεί να γίνει ζημιά.. |
|
| |
zabounis Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα, N. Πεντέλη Registration date : 27/10/2010
| Θέμα: Απ: ψυγειο νερου Τρι Μαρ 18 2014, 09:36 | |
| Κανένα πρόβλημα. Κανονικά πρέπει να ξεπλυθεί με νερό βρύσης το κύκλωμα 1-2 φορές πριν την τοποθέτηση του νέου αντιψυκτικού.
Δες κι αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=WVVLIcddNac Τον παρακολουθώ εδώ και 2 χρόνια τον τύπο (έχουμε μιλήσει και με mail) είναι τρελλό μαστόρι. Δείχνει όλη τη διαδικασία σε μια Hayabusa.
|
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: ψυγειο νερου Τρι Μαρ 18 2014, 11:05 | |
| - zabounis έγραψε:
- Κανένα πρόβλημα. Κανονικά πρέπει να ξεπλυθεί με νερό βρύσης το κύκλωμα 1-2 φορές πριν την τοποθέτηση του νέου αντιψυκτικού.
Δες κι αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=WVVLIcddNac Τον παρακολουθώ εδώ και 2 χρόνια τον τύπο (έχουμε μιλήσει και με mail) είναι τρελλό μαστόρι. Δείχνει όλη τη διαδικασία σε μια Hayabusa.
Thanks! Οπότε όλα καλά . Όντως ο τύπος φαίνεται πολύ μερακλής και προσεκτικός στην δουλειά του, θα παρακολουθήσω και άλλα βίντεο του. |
|
| |
|