| ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Φεβ 27 2014, 15:30 | |
| ενδιαφερουσα η προταση σου. αν την κυριακη δεν δουλευω,(θα το ξερω σαββατο) και εχει καλο καιρο εγω μεσα |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Φεβ 27 2014, 15:57 | |
| Ρίξτε και μια ματιά σε αυτό ¨ΒΑΝΤΣΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014¨ στην Άνω Κώμη Κοζάνης. Εκτός απο το Transalp Club θα συμμετέχουν και καμιά 15αριά μηχανές απο την γύρω περιοχή. |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Φεβ 27 2014, 21:37 | |
| Οπου κι άν πάτε καλά χλμ. και μεγάλη προσοχή παιδιά γιατί τέτοιες μέρες είναι που κυκλοφορούν όλοι οι ''οδηγοί του Σ/Κ '' ΑΣΧΕΤΟΙ-ΠΑΠΟΥΔΕΣ-ΣΟΥΡΟΜΕΝΟΙ και δε συμαζευεται.............. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Φεβ 27 2014, 21:53 | |
| - JORDAN AFRICANOS έγραψε:
-
ΑΣΧΕΤΟΙ-ΠΑΠΟΥΔΕΣ-ΣΟΥΡΟΜΕΝΟΙ και δε συμαζευεται.............. σωστός ο Jordan ...ειδικά με τους κωλόγερους που κανουν αναστροφή το νοιώσαμε δις στο πετσί μας ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ειτε σε εξόρμηση ειτε σε απλή μετακίνηση ...καμμένοι εγκέφαλοι πλέον παίρνουν αποφάσεις στα "κουτιά" ... οι "ζημιές" στο γραφείο μου (ασφαλιστικό ) εχουν αυξηθεί 42% το τελευταίο εξάμηνο απ το αντίστοιχο περσινό διαστημα ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Φεβ 27 2014, 22:41 | |
| - niksalonik έγραψε:
- JORDAN AFRICANOS έγραψε:
-
ΑΣΧΕΤΟΙ-ΠΑΠΟΥΔΕΣ-ΣΟΥΡΟΜΕΝΟΙ και δε συμαζευεται.............. οι "ζημιές" στο γραφείο μου (ασφαλιστικό ) εχουν αυξηθεί 42% το τελευταίο εξάμηνο απ το αντίστοιχο περσινό διαστημα ... ...ευχάριστα πράγματα...!!! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Φεβ 27 2014, 23:50 | |
| - ChrisPoi έγραψε:
- Την Κυριακή 2 Μαρτίου ,καιρού επιτρέποντος βεβαίως βεβαίως, ψήνεται κανένας για βόλτα στο Τύρναβο στο γνωστό καρναβάλι ;
Μέχρι στιγμής ο καιρός φαίνεται να μας κάνει το χατήρι .
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟ Εντελώς πληροφοριακά ενημερώνω ότι: Την Κυριακή στον Τύρναβο έχει την παρέλαση αρμάτων το απόγευμα κατά τις 18:00 με 19:00. Το γνωστό μπουρανί είναι την Καθαρή Δευτέρα από το πρωί. |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Παρ Φεβ 28 2014, 00:38 | |
| Ο καιρος δεν φαινεται καλος... Για βροχες και μπορες το παει! Αναλογα τον καιρο θα αποφασισω και εγω... |
|
| |
ChrisPoi Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θερμη Θεσ/νικη - Σάμος Registration date : 05/08/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Παρ Φεβ 28 2014, 00:44 | |
| - foteinos έγραψε:
Την Κυριακή στον Τύρναβο έχει την παρέλαση αρμάτων το απόγευμα κατά τις 18:00 με 19:00. Το γνωστό μπουρανί είναι την Καθαρή Δευτέρα από το πρωί. Το γνωρίζω Φωτεινέ αλλά τη Καθαρή Δευτέρα δουλεύω ... Αν μας αφήσει ο καιρός εγω θα τη κάνω τη βολτίτσα . |
|
| |
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Παρ Φεβ 28 2014, 09:56 | |
| - ChrisPoi έγραψε:
- foteinos έγραψε:
Την Κυριακή στον Τύρναβο έχει την παρέλαση αρμάτων το απόγευμα κατά τις 18:00 με 19:00. Το γνωστό μπουρανί είναι την Καθαρή Δευτέρα από το πρωί. Το γνωρίζω Φωτεινέ αλλά τη Καθαρή Δευτέρα δουλεύω ... Αν μας αφήσει ο καιρός εγω θα τη κάνω τη βολτίτσα . Αν είναι για την βόλτα τότε αξίζει και αν όπως λες βολέψει ο καιρός και είμαι Λάρισα και όχι Θεσσαλονίκη θα έρθω να βρεθούμε και να πιούμε καφεδάκι. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Παρ Μαρ 14 2014, 21:49 | |
| λεω αποψε που θα βρεθουμε με του TDMαδες να στήσουμε μια ορεινή χαλκιδική ...Αρναια και τα γνωστά
για αυτη την κυριακή ...(γρηγοράδα εεεε)
τι λετε ??? _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Μαρ 15 2014, 14:07 | |
| Αντε να βλεπω συμετοχες να τρελενωμε λεω τρελεμωμε |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Μαρ 15 2014, 14:31 | |
| αυριο κυριακή 16 /03/2014 ...10 το πρωι οσοι πιστοι προσέλθετε ...
παμε βολτα με το tdm βορειου ελλαδος στην ορεινη χαλκιδική με καφεδακι στην αρναια η πετροκέρασα και επιστροφή μεσω αγιου προδρομου για "κολατσιό"
Συναντηση στον λευκό πύργο ...10 πρωι αυστηρα΄...
.γεματα ντεπόζιτα ...πλήρης εξοπλισμος αναβατη-συνεπιβάτη ...και πανω απ ολα γεματοι καλή διαθεση ....
η διαδρομη θα ειναι η παρακατω με πιθανες μικρες αλλαγες αναλογα τον χρόνο .. λευκος πύργος γερακαρου ζαγκλιβερι πετροκέρασα λιβαδι αρναια αγιος προδρομος νεα ρεδαιστος θεσσαλονικη
...ωρα επίστροφης 17:00
αντε παμε να δοξασουμε τις καλές μας !!!!
1.niksalonik 2.loukoumis _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
th3_b3st gold member
Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Δράμα Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Μαρ 15 2014, 20:35 | |
| Κριμα..και έχει ένα καιρο.....μούρλια!! Να περάσετε όμορφα καλόπαιδα!! Με ασφάλεια όπως πάντα και γεμάτες μπαταριες μετά το τελος της διαδρομής!! |
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Μαρ 15 2014, 20:38 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Μαρ 15 2014, 22:36 | |
| - th3_b3st έγραψε:
- Κριμα..και έχει ένα καιρο.....μούρλια!!
που τον ειδες τον μουρλια καιρο ρεε πετρο... λιακαδα με υψηλη θερμοκρασία και άπνοια προβλέπεται ... ουτε βρεχει ουτε φυσάει ουτε κρύο εχει ...εεεεεεε που να μαζέψεις κοσμο για εξόρμηση ....εχουν δικιο οι ανθρωποι ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Μαρ 15 2014, 23:13 | |
| Όχι ρε Νίκο τώρα το είδα στο FB την τρέλα μου ! Άστο για το επόμενο να μπορώ και εγώ, pleeeeeeeeeeeeeeease!! Πάμε router αύριο για καφεδάκι! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Μαρ 15 2014, 23:19 | |
| - narcissus έγραψε:
- Όχι ρε Νίκο τώρα το είδα στο FB την τρέλα μου !
Άστο για το επόμενο να μπορώ και εγώ, pleeeeeeeeeeeeeeease!!
Πάμε router αύριο για καφεδάκι!
+1300 |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Μαρ 16 2014, 07:35 | |
| |
|
| |
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Μαρ 16 2014, 09:31 | |
| |
|
| |
INDIANOS Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Μαρ 16 2014, 17:38 | |
| - niksalonik έγραψε:
- αυριο κυριακή 16 /03/2014 ...10 το πρωι οσοι πιστοι προσέλθετε ...
παμε βολτα με το tdm βορειου ελλαδος στην ορεινη χαλκιδική με καφεδακι στην αρναια η πετροκέρασα και επιστροφή μεσω αγιου προδρομου για "κολατσιό"
Συναντηση στον λευκό πύργο ...10 πρωι αυστηρα΄...
.γεματα ντεπόζιτα ...πλήρης εξοπλισμος αναβατη-συνεπιβάτη ...και πανω απ ολα γεματοι καλή διαθεση ....
η διαδρομη θα ειναι η παρακατω με πιθανες μικρες αλλαγες αναλογα τον χρόνο .. λευκος πύργος γερακαρου ζαγκλιβερι πετροκέρασα λιβαδι αγιος προδρομος νεα ρεδαιστος θεσσαλονικη
...ωρα επίστροφης 17:00
αντε παμε να δοξασουμε τις καλές μας !!!! - Κώδικας:
-
resize by niksalonik |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Μαρ 16 2014, 19:34 | |
| αλλη μια εξόρμηση μας στα ορεινα της χαλκιδικής εγραψε ιστορία ...αυτη την φορά με τα παιδια απ το TDM Βορειου Ελλάδος . Δυστηχώς ο καιρός δεν μας εκανε το χατήρι ειχε απολυτη Ηλιοφάνεια - Ζέστη - στεγνό οδόστρωμα - και πλήρη άπνοια "τυχεροι" ολοι οσοι επέλεξαν καφεδάκι στην πόλη ευχαριστώ πολύ ολα τα αδέρφια που συμμετείχαν ... πιστεύω οτι σήμερα καναμε μια καλή αρχή για το 2014 και εις άλλα με Υγεία !!! συμμετείχαν 1. Nick THalasolikos 2. INDIANOS 3. Pashalouxa (X2) 4. Tentas (X2) 5. Loukoumis (X2) 6. GriGoris TDM (X2) 7.KOstAs TDM Red 8.ArEtsianoS TDM Yellow 9.NikSalonik Guest Star 1. StelioS Kalrekos 2. Kostas Vosnios _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
th3_b3st gold member
Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Δράμα Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Δευ Μαρ 17 2014, 00:42 | |
| |
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Δευ Μαρ 17 2014, 22:45 | |
| |
|
| |
matthaios Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Μαρ 18 2014, 00:40 | |
| Ο κυριος με το varadero ποιος ειναι ??????????????????
μπραβο παιδια παντα τετοια |
|
| |
matthaios Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Μαρ 18 2014, 00:44 | |
| |
|
| |
| ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ | |
|