| ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Απρ 03 2014, 13:27 | |
| θα γινει πρωτα συννενοηση με τον μανθο για τις οποιες δυνατοτητες, μετα με την συντονιστικη και 9 με 10/4 θα ανακοινωθει η οποια αποφαση. |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Παρ Απρ 04 2014, 09:51 | |
| Την Κυριακη που μας ερχεται στην Εδεσσα εχει enduro, οσοι θελουν να μυρισουν λαδι μπορουν να πανε! |
|
| |
AccountSaver
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/06/2013
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Ιουν 28 2014, 19:14 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Ιουν 28 2014, 21:08 | |
| - AccountSaver έγραψε:
- για πού λέτε;
Ακυρον και γιαυτό έσβησα τα ποστ μου. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Δευ Σεπ 08 2014, 23:52 | |
| Την Κυριακή λέω να πάμε καμιά βόλτα ,ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!! ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ 1. ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ 2. ΣΕΡΡΕΣ (ΚΑΦΕ) ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ . Αν έχετε και άλλες προτάσεις χιαρ ιζ δε ραιτ πλεις του ποστ ιτ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Δ.Ν.Τ (όχι πολυέξοδη) . |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 09 2014, 00:19 | |
| + 1200 _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 09 2014, 01:07 | |
| το να παμε πρωτο ποδι ...μεσω των αυχενων σανη φουρκας πολυχρονου δεν παιζει εεεεεε ειπα μπας και κλείσω νερα και ρευμα στο ξοχικό _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 09 2014, 08:37 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 09 2014, 08:40 | |
| - metallidhs έγραψε:
- μεσα και εγω .
Μπρε άτιμο εμείς λέμε να ρθούμε κατά κει ..Καλά δεν είναι αν ανέβουμε προς το χιονοδρομικό ???? Λειτουργεί τίποτα εκεί ??? Για κανα καφέ λέω |
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 09 2014, 08:52 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 09 2014, 09:00 | |
| - metallidhs έγραψε:
αφου ξερεις ψοφαω για βολτα.. μη σε πω θα ερθω θεσ/νικη να ξεκινήσουμε μαζι ..
θα ρωτήσω σημερα και θα σου πω δε ξερω αν ανοιγει το σαλε τοσο νωρις. Ωραία ρώτα εσύ και αύριο στον καφέ οριστικοποιούμε τον προορισμό (Σουμελά ή Σέρρες) και ανεβαίνει σε ξεχωριστό νήμα. Υ.Γ Βασικά αν έρθουμε εκεί έλεγα να πιούμε ένα καφέ στην πόλη και μετά να κάνουμε την ανάβαση. Κάνα διάλειμα επάνω (φωτό κ.τ.λ) και μετά να πάμε Μετόχι στο ταβερνάκι που είχαμε πάει για φαγητό. Τα έξοδα πέρα απ τις βενζίνες τα υπολογίζω κάνα 20 άρικο. |
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 09 2014, 10:37 | |
| Λοιπόν το σαλέ δεν έχει ανοίξει ακόμη μπορούμε όμως να ανέβουμε να ευχαριστηθούμε στροφιλίκη και να θαυμάσουμε τη θέα …… λίγο ποιο κάτω έχει ένα ξενοδοχείο το «αετοπετρα» έλεγα να πιούμε εκεί το καφέ , είχα ακούσει ότι έκλεισε τελικά το επιβεβαίωσα σήμερα καθώς το τηλ που έχει στο site δεν υπάρχει .
Στο μετόχι είναι ανοιχτά…
|
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 09 2014, 10:57 | |
| ΕΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΔΩ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ (ΝΑΟΥΣΑ) ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΡΟΦΑ!!!!!! --ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΑ!!!!!-- |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 09 2014, 14:02 | |
| Και το τριτο το ποδαρι σας περιμενειιιιι!!! Εχω και φουφου εξοπλισμενη! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 09 2014, 20:42 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
- Και το τριτο το ποδαρι σας περιμενειιιιι!!!
Εχω και φουφου εξοπλισμενη! Καλή διαδρομή αλλά έχει το αποτρεπτικό και δαπανηρό καράβι στην μέση.... Αν οι υπόλοιποι θέλουν το βλέπουμε ........ Πάντως ευχαριστούμε για την πρόσκληση. |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τετ Σεπ 10 2014, 09:25 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Σεπ 11 2014, 00:41 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Σεπ 11 2014, 00:53 | |
| Η φου φου ειναι λιγακι δυσκολο να περασει απεναντι...
Οπως και να εχει το πραγμα καλα να περασετε και αν ερθετε απο δω μερια ενημερωστε με απο το Σαββατο για να παρω κρεατα. Την Κυριακη ο χασαπης μπανιαριζεται και δεν το ανοιγει το μαγαζι!!! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Σεπ 11 2014, 08:16 | |
| Παίδες ζητώ συγνώμη αλλά έτυχε κάτι και δυστυχώς δεν θα μπορέσω την Κυριακή.... Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τον σχεδιασμό και να πάτε μιας που θέλουν αρκετά παιδιά.
Θα τα πούμε σε επόμενη βόλτα μιας που από δω και πέρα ο καιρός θα ναι καλός.
|
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Παρ Σεπ 19 2014, 13:54 | |
| Αφού ακυρώθηκε η βόλτα την προηγούμενη Κυριακή. Μήπως να πηγαίναμε αυτή τη Κυριακή ? Που θα έχει και καλό καιρό…. |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Σεπ 20 2014, 15:33 | |
| Μετα απο πολυ καιρο οδηγικης αδρανειας , λογω εργασιων, και αφου επιτελους ρεπαρω αυτο το Σ/Κ λεω να βγω στους δρομους να ξαναγνωριστω με την ''καλή '' μου!!!!!!!! Η διαδρομη που θ' ακολουθησω ειναι η εξης : Αφετηρια carrefour Ευκαρπιας 9:30-10:00 Αναχωρηση στις10:00 ακολουθωντας τη διαδρομη Λαγκαδα-Σοχο-Νιγριτα-Λυγαρια Σταση στη Λυγαριά σ' ενα παλιο καφενεδάκι για μερακλιδικο Ελληνικο καφεδακι Απο εκει φεύγω και πάω Στρυμονικό σ'ενα επισης παλιο καφενειο κατω απο πλατανια για ενα μερακλιδικο τσιπουράκι με το μεζε του και επιστροφη προς Θεσ/νικη φυσικα απο τον κεντρικο δρομο με τις στροφαρες του!!!!!!!!!!!!! Το συνολο των χλμ.ειναι περιπου 170χλμ. και των εξόδων (καφε-ουζο) 5? + τις βενζινες Θα χαρω πολυ να βρω στο careefour οσους περισσοτερους θελουν και μπορουν............. 1. africanos 2. 3. . . . . . |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Σεπ 20 2014, 16:02 | |
| Μετα απο πολυ καιρο οδηγικης αδρανειας , λογω εργασιων, και αφου επιτελους ρεπαρω αυτο το Σ/Κ λεω να βγω στους δρομους να ξαναγνωριστω με την ''καλή '' μου!!!!!!!! Η διαδρομη που θ' ακολουθησω ειναι η εξης : Αφετηρια carrefour Ευκαρπιας 9:30-10:00 Αναχωρηση στις 10:00 ακολουθωντας τη διαδρομη Λαγκαδα-Σοχο-Νιγριτα-Λυγαρια Σταση στη Λυγαριά σ' ενα παλιο καφενεδάκι για μερακλιδικο Ελληνικο καφεδακι Απο εκει φεύγω και πάω Στρυμονικό σ'ενα επισης παλιο καφενειο κατω απο πλατανια για ενα μερακλιδικο τσιπουράκι με το μεζε του και επιστροφη προς Θεσ/νικη φυσικα απο τον κεντρικο δρομο με τις στροφαρες του!!!!!!!!!!!!! Το συνολο των χλμ.ειναι περιπου 170χλμ. και των εξόδων (καφε-ουζο) 5? + τις βενζινες Θα χαρω πολυ να βρω στο careefour οσους περισσοτερους θελουν και μπορουν............. 1. africanos 2. LORDOS 3. . . . . . |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Σεπ 21 2014, 00:08 | |
| Μετα απο πολυ καιρο οδηγικης αδρανειας , λογω εργασιων, και αφου επιτελους ρεπαρω αυτο το Σ/Κ λεω να βγω στους δρομους να ξαναγνωριστω με την ''καλή '' μου!!!!!!!! Η διαδρομη που θ' ακολουθησω ειναι η εξης : Αφετηρια carrefour Ευκαρπιας 9:30-10:00 Αναχωρηση στις 10:00 ακολουθωντας τη διαδρομη Λαγκαδα-Σοχο-Νιγριτα-Λυγαρια Σταση στη Λυγαριά σ' ενα παλιο καφενεδάκι για μερακλιδικο Ελληνικο καφεδακι Απο εκει φεύγω και πάω Στρυμονικό σ'ενα επισης παλιο καφενειο κατω απο πλατανια για ενα μερακλιδικο τσιπουράκι με το μεζε του και επιστροφη προς Θεσ/νικη φυσικα απο τον κεντρικο δρομο με τις στροφαρες του!!!!!!!!!!!!! Το συνολο των χλμ.ειναι περιπου 170χλμ. και των εξόδων (καφε-ουζο) 5? + τις βενζινες Θα χαρω πολυ να βρω στο careefour οσους περισσοτερους θελουν και μπορουν............. 1. africanos 2. LORDOS ΑΚΥΡΟΝ ΤΖΟΡΝΤΑΝ sorry φίλε δεν θα μπορέσω .... 3. . . . . . |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 23 2014, 01:22 | |
| Τώρα γύρισα απο τη βόλτα , τρελάθηκα στο ανέβα - κατέβα τις στροφές των Σερρών.. Λοιπον παίδες ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ !!!Ωραίος καιρός , όμορφη διαδρομή ...καλή ήταν και η μοναξιά μου (καμμιά φορά χρειάζεται κι αυτό)....... Πάντως 'οσοι ''στριφτεροί '' δεν ήρθατε χάσατε ... και κυρίως όσοι μερακλήδες δεν ήρθατε , εσείς είναι που χάσατε!!!!!!!!!!!!!! Ακόμη κι εγώ (που έχω κάνει κι έχω κανει τσιπουρομεζεδοδρομίες )''ΈΔΩΣΑ ΡΈΣΤΑ'' Δε θυμάμαι να μου 'χουν τρατάρει πιο πλούσιο τσιπουρομεζέ , θα ξεχείλιζε το πιάτο... μου 'ρθε να φωνάξω βοήθεια....αφού ήπια τρία ποτηράκια τσίπουρο για να τελειώσω το ''μεζεδάκι '' μου... και πάμφθηνα ε.. 1? τσίπουρο +2.5? μεζές =3.5?!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε και καλή μου χώνεψη............ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Σεπ 23 2014, 02:03 | |
| μπραβο τζορνταν που το εκανες και μονος. το ειδα αλλα δυστυχως δεν... ωραιο τουρ. παμε για τα επομενα. |
|
| |
| ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ | |
|