| Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Pantm83
Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 01:11 | |
| Καλησπερα αγορασα το καινουργιο V-strom 650 σε γκρι χρωμα.
Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος πιο θεωρειτε οτι ειναι καλο και ταιριαζει με το v-strom. ???
Θελω να δωσω γυρω στα 200 με 250 ευρουδακια ? |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 09:09 | |
| καλημέρα κ καλωσήρθες! Για κράνος που ζητάς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, καλύτερα να το αφήσω σε άλλους, πάντως όσο πιο πολλά δώσεις καλύτερα! Πέρνα κ απο εδώ να μας πεις απο που είσαι κλπ κλπ http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f2/ ΥΓ. άσχετο, αλλά σαν γνήσιος έλληνας τα έκανες ανάποδα.... οι "ευρωπαίοι" παίρνουν πρώτα το κράνος κ μετά το μοτόρι... |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 10:46 | |
| Εγω παντως ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το Shoei XR1000. Ειναι ολίγον εκτος προϋπολογισμού σου, αλλα πιστεψε με αξίζει να δωσεις κατι παραπάνω για κρανος. Τωρα κανεις οτι σε φωτισει ο θεος!!! |
|
| |
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 11:06 | |
| Φιλε μου καλωσηρθες καταρχην!! Δεν νομιζω πως πρεπει να κοιταξεις εαν ταιριαζει το κρανος με το στρωμα, αλλα ποσο καλο θα ειναι το κρανος που θα επιλεξεις ωστε να σε προστατευσει στην στραβη (φτου φτου φτου, μακρια απο μας..!!!). Θα συμφωνησω με τα παιδια στο οτι πρεπει να βαλεις λιγα ?υροπουλα παραπανω ωστε να παρεις κατι καλο..!! Καλοταξιδος και Παντα ορθιος!!! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 11:07 | |
| - hargoul έγραψε:
- Εγω παντως ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το Shoei XR1000. Ειναι ολίγον εκτος προϋπολογισμού σου, αλλα πιστεψε με αξίζει να δωσεις κατι παραπάνω για κρανος. Τωρα κανεις οτι σε φωτισει ο θεος!!!
+1 πολύ καλό κράνος αξίζει κάθε ευρώ του, ήθελα ανοιγόμενο και δεν το πήρα κ με τρώει! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 11:34 | |
| Kαλημερα οταν δινεις κοντα 8000 για μηχανη δεν θα δωσεις λιγα περισσοτερα απο αυτα που διαθετης για το κεφαλι σου??? ΑΞΙΖΕΙ!!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 12:07 | |
| XR1000 και ξερό ψωμί.. Σαν κόστος τσιμπάει λίγο, αλλά...οτι πληρώσεις παίρνεις. Εξ' άλλου, υπάρχει και η option της Αγγλίας... |
|
| |
kaiser
Ηλικία : 40 Τόπος : καλλιθεα αττικης Registration date : 20/06/2008
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 12:50 | |
| δοκιμασε και hjc απο colori σε αυτο την τιμη,καλα ειναι αλλα και εγω xr 1000 εχω.... |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 13:27 | |
| Και εγω παντα υπερ των ανοιγομενων ημουν, αλλα απο οταν φορεσα το XR1000 παρολο που εχω και ανοιγομενο αξιοπρεπες (Airoh SV55) δεν το ξαναφορεσα...το SHOEI ειναι παναλαφρο και αν ανοιξεις τους αεραγωγους ειναι σαν να φορας ανοιγομενο. Τελος εγω δεν το βρισκω ακριβο. Αν παρεις αυτο χωρις τα σχεδια (ενα απλο ασημενιο εχω εγω...και δεν ταιριαζει με το μαυρο στρωμα, αλλα δεν με νοιαζει αυτο, δεν ηθελα μαυρο για να μην σκαω το καλοκαιρι) στοιχιζει 350 ? τα οποια αξιζουν χωρις δευτερη σκεψη για αυτο το κρανος. Αν θελετε με PM σας λεω και απο που το πηρα, διοτι μου φαινεται τα 350? ειναι καλη τιμη γιαυτο το κρανακι (το εχω κανενα 6μηνο βεβαια, ισως και παραπανω) . |
|
| |
dionysos
Ηλικία : 53 Τόπος : Περιστερι Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 13:56 | |
| Εχω αυτο και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος, το πηρα μετα απο προτροπη φιλων gs-άδων, ειναι ανοιγομενο και απο οτι μου εχουν πει (δεν το΄χω ψαξει) ειναι το μοναδικο ανοιγομενο που καλυπτει τις προδιαγραφες των κλειστων full-face. Τωρα εχει πεσει η τιμη του γυρω 320€ στο δικτυο της bmw απο 550€ που ειχε περιπου λογω του οτι βγηκε το system 6.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dionysos στις Πεμ Φεβ 26 2009, 15:36, 1 φορά |
|
| |
Fanis Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Μαρουσι-Βονιτσα Registration date : 20/10/2008
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 14:52 | |
| Σε full face εγω προτεινω και τα Suomy.ειχε πολυ καλυτερη αισθηση απο το AGV Ti Tech που εχω τωρα.απο εξωτερικο θα τα βρεις σε πολυ καλυτερη τιμη απ' οτι εδω |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 15:45 | |
| Το SOEI XR 1000 μονόχρωμο 305Ε από την αποθήκη στην Ιλλιούπολη, Κεφαλληνίας 44. |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 16:40 | |
| ριξε μια ματια και σε agv stealth grifo gun metal εχει 315 ευρω ,αναλογως το καταστημα μπορει να το βρεις μεχρι και 260 τοσο το πηρα εγω εδω και 3 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,φοβερος εξαερισμος και ελαφρυ κι ακουραστο σε σχεση παντα με το nolan n101 που ειχα πριν. |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 17:28 | |
| Η γνώμη μου και μόνο... Αν θες ανοιγόμενο μη παρεις nolan ή grex. Αν θες full face ρίξε μια ματία στα KBC, αν δε κανω λάθος τα εισάγει η ΗΛΙΟΦΙΛ. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 17:46 | |
| XR-1000 απιστευτο κρανος..... |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 20:29 | |
| - ovelix έγραψε:
- Η γνώμη μου και μόνο... Αν θες ανοιγόμενο μη παρεις nolan ή grex. Αν θες full face ρίξε μια ματία στα KBC, αν δε κανω λάθος τα εισάγει η ΗΛΙΟΦΙΛ.
...εγω εχω nolan n102 νομιζω λεγετε και ειναι μια χαρα απλα ειναι βαρυ και ετσι πηρα και ενα uvex για τις βολτες |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Πεμ Φεβ 26 2009, 21:51 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- ovelix έγραψε:
- Η γνώμη μου και μόνο... Αν θες ανοιγόμενο μη παρεις nolan ή grex. Αν θες full face ρίξε μια ματία στα KBC, αν δε κανω λάθος τα εισάγει η ΗΛΙΟΦΙΛ.
...εγω εχω nolan n102 νομιζω λεγετε και ειναι μια χαρα απλα ειναι βαρυ και ετσι πηρα και ενα uvex για τις βολτες Δεκτό, αν φορέσεις ομως justisimo θα αλλάξεις γνώμη. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Παρ Φεβ 27 2009, 01:32 | |
| 1) Θες ανοιγόμενο κράνος 2) Θες full face ή 3) Jet κτλ ??
Από εκεί ξεκινάς..Το full face σε θέμα ασφάλειας ΟΚ,δεν παίζεται Αν όμως είσαι μέσα στην πόλη όλη μέρα ενα ανοιγόμενο flip-up ίσως να σου αποβεί πιο χρήσιμο Για το jet κράνος θα έλεγα καλύτερα ΟΧΙ,μόνο για ποδήλατο αν έχεις
Μετά αφού σκεφτείς αυτά καλά..
ΜΗΝ κοιτάξεις γυναικείες μλκς να πηγαίνει το κράνος σε χρώμα με τη μηχανή.. Το κράνος είναι σαν αξεσουάρ.. Σαν τα παπούτσια..Οσο πιο χρωματιστό τόσο πιο τρελλιάρικο Οπότε αναλόγως του χαρακτήρα σου παίρνεις και ανάλογο κράνος !!
Στο θέμα μάρκας απλά κοίτα να πάρεις κράνος που η εταιρεία που έχει πάνω το λογότυπο να το κατασκευάζει κιόλας
Πχ. ARAI , SHOEI , KBC , NOLAN , AGV κτλ είναι εργοστάσια που φτιάχνουν κράνη Ενώ X-Lite , Nova κτλ είναι εταιρείες κουκουρούκου Η κάθε μάρκα έχει βέβαια και το ανάλογο κόστος..
Στα λεφτά που ζητάς κράνος,αν όντως αυτό είναι το Μπάτζετ σου στρέψε το βλέμμα σου σε κάποιο KBC ίσως..
Υ.Γ. Εχω KBC Stealth V2R για ταξίδια με καθρέφτη ζελατίνα (πολύ καλό κράνος) και ενα VeMar Flip-Up Jiano Bluetooth για εντός πόλης κτλ όπου χρειάζομαι το κινητό.. Το πρώτο κοστίζει 260? (το πήρα 210?) και το 2ο κοστίζει 300? (οριακά να το βρείς 260-280)
Για μένα ότι και να πάρεις σε κείνα τα λεφτά θα είναι καλό Οπως είπε και ενας φίλος πιο πάνω το κεφάλι κοστίζει πολλά παραπάνω από 200-250? και συμφωνώ
Αλλά και πάλι σου λέω ότι τα 200-250? που θες να δώσεις είναι καλό ποσό _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
chdimis Member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Παρ Φεβ 27 2009, 03:04 | |
| Συμφωνώ απόλυτα με τον Στράτο.Αν θες πάντως σκέψου την λύση τοου απ έξω είναι αρκετά συμφέρουσα.Μπορείς να πας να δοκιμάσεις σε ένα κατάστημα και μετά να το παραγγείλεις απο Αγγλία - Γερμανία.Σύγκρινε τις τιμές και πράξε ανάλογα. ΠΧ Δες ΕΔΩ κι ΕΔΩ να πάρεις μια ιδέα για τιμές |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Παρ Φεβ 27 2009, 11:39 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- ......Οπως είπε και ενας φίλος πιο πάνω το κεφάλι κοστίζει πολλά παραπάνω από 200-250? και συμφωνώ....
Σε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ βασίστηκα τότε που ψαχνόμουνα κι εγώ για κρανούμπα, και αν και τελικά είχα σκοπό να ξοδέψω 200 με 300 ευρώ, πήγα και φεσώθηκα, για να έχω -θεωρητικά έστω- μεγαλύτερη ασφάλεια στην κεφάλα μου. Και είναι και κουκλίστικο.. πέρα από λειτουργικό, ελαφρύ, αεροδυναμικό, αθόρυβο κλπ κλπ κλπ (μιλάω για το XR1000 μου). Ελπίζω να βγάλεις άκρη από τις προτάσεις φίλε μου... Οτι και να πάρεις πάντως, εύχομαι να είναι ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ μέχρι να το πετάξεις λόγω πολυκαιρίας... |
|
| |
p3020077
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Παρ Φεβ 27 2009, 14:51 | |
| XR 1000 Ειναι θεικο κρανάκι και (γνώμη μου)σε πολυ ςραίους χρωματισμους. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Παρ Φεβ 27 2009, 15:30 | |
| - p3020077 έγραψε:
- XR 1000 Ειναι θεικο κρανάκι και (γνώμη μου)σε πολυ ςραίους χρωματισμους.
Φίλτατε p3020077 πήγες να περάσεις incognito αλλά σε τσάκωσα (λαγωνικό γαρ) p302 0077 ........Transalpas ε; Δε νομίζω να έφτιαξες εσύ το theme για τα Sony-Ericsson Μάζεψε τη χαρτούρα σου και πέρνα τροχάδην απ' το 1ο Επιτελικό. ... ... ... ... εγώ σας τα λεγα...μη με ποτίζετε....με χαλάει |
|
| |
big_driver Member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Παρ Φεβ 27 2009, 15:38 | |
| Α παπαπα δεν σου ξεφευγει τιποτα εσενα βρε παιδακι μου...λαγωνικο Κ9 |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Παρ Φεβ 27 2009, 15:39 | |
| - big_driver έγραψε:
- Κ9
Μέσα είσαι |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? Παρ Φεβ 27 2009, 17:36 | |
| - massai έγραψε:
- ...
Μάζεψε τη χαρτούρα σου και πέρνα τροχάδην απ' το 1ο Επιτελικό. ... ... ... ... εγώ σας τα λεγα...μη με ποτίζετε....με χαλάει
χαχαχα! καλός είσαι εσύ! άντε κ με το καλό προαγωγή να γίνεις Κ10 |
|
| |
| Και τωρα θελω να αγορασω ενα κρανος ???? | |
|