| Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τρι Νοε 05 2013, 20:46 | |
| |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τρι Νοε 05 2013, 20:50 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τρι Νοε 05 2013, 20:59 | |
| - LORDOS έγραψε:
-
ΠΑΜΕ ΣΕΡΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Υ.Γ Όταν γίνει ο τάπητας μαζι σου ..."γληγόρη" ως τοτε σε χαλάει το ρύσσιο ???... αντε έλα να μας διδάξεις ...... ωωωωω my lord _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τρι Νοε 05 2013, 21:05 | |
| Μπρε Νικ να έρθω αλλά τον λυπάμαι ρε φίλε τον HYPER ....ούτε δευτέρα δεν θα βάλω έτσι όπως είδα την πίστα ... Άσε που Παρασκευή είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ λόγω επαναλαμβανόμενων μίτινγκ στο γραφείο Καθημερινές πρωί-απόγευμα δουλειά ,το Σ/Κ μου μένει μόνο και κείνο δεν ξέρω που να το πρωτοξοδέψω. |
|
| |
stakhs Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 02/07/2012
| Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Δευ Νοε 18 2013, 10:24 | |
| Καλημερα
Λεω σημερα να παω για μια βολτα προς Ρυσιο. |
|
| |
stakhs Member
| Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Δευ Νοε 18 2013, 18:35 | |
| Σημερα ηταν αλλο πραγμα!!! Την καταευχαριστηθηκα!!!
Σε συνεννοηση με τους παραγοντες της πιστας, η προσφορα των 15? θα ισχυει για Δευτερα και Πεμπτη!
Οποτε, οποιος δε μπορει Δευτερα, μπορει να μπει την Πεμπτη. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Δευ Νοε 18 2013, 18:42 | |
| - Ικαρος έγραψε:
-
Σε συνεννοηση με τους παραγοντες της πιστας, η προσφορα των 15? θα ισχυει για Δευτερα και Πεμπτη!
μπράβο ρε κώστα ...να το υποστηρίξουμε τοτε το "project" την τεταρτη στον καφε το συζηταμε ... spam on υ.γ. ααααα Κωστα ...ρε σύ φιλε αυτη η μπαταρία λίπο δεν υπάρχει λεμε ...εεεενα χρονο μετα με την περσινη φορτιση εβαλα μπρος για 4η φορα το μαβερικ ...ρε συ τι του κανες .... χαρυποτεριστικο : φορτίσιουςμεγιστουςκιατελείουτους θα το χω μαζι μου την τεταρτη για αποφόρτιση ...θα βαλω μπρος καμμια 10ρια μοτοσακά spam off _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
stakhs Member
| Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Δευ Νοε 18 2013, 21:22 | |
| Εννοειται, Τεταρτη συζηταμε οτι θελετε. Η μπαταρια αυτην, κατι εχεις κανει. Μαλλον εισαι θειος του Χαρι Ποτερ, δεν εξηγειται αλλιως! Να την κανουμε τσεκ να δουμε σε τι κατασταση ειναι επι την ευκαιρια! |
|
| |
| Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου | |
|