Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 02/07/2012
Θέμα: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τετ Οκτ 16 2013, 21:58
Σε συνεννοηση με τον παραγοντα της πιστας καρτ του Νεου Ρυσιου, καταφεραμε, να εχουμε καθε Δευτερα την πιστα για μηχανες, στην τιμη των 15?. Αυτο ισχυει μονο για καθε Δευτερα απο τις 15:00 και μετα και ξεκιναει πιλοτικα απο τις 21/10. Να επισημανω οτι η συγκεκριμενη πιστα εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ προσφυση αν και ειναι σχετικα μικρη, κατι που δεν επιτρεπει μεγαλες ταχυτητες. Καλη μας προπονηση
Περισσοτερες πληροφοριες στη σελιδα της πιστας:
Νεο Ρυσιο πιστα
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τετ Οκτ 16 2013, 22:21
Καλη προπονηση φιλε μου αλλα με τι μηχανακι; Χρειαζομαστε κατι πιο δυνατο απο το vstrom...
DoUdoU vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Registration date : 02/09/2009
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τετ Οκτ 16 2013, 22:25
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τετ Οκτ 16 2013, 22:29
ammoulianiotis έγραψε:
Καλη προπονηση φιλε μου αλλα με τι μηχανακι; Χρειαζομαστε κατι πιο δυνατο απο το vstrom...
αντε................καλοπουλητο λεβεντη μου
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τετ Οκτ 16 2013, 22:45
Μπράβο δάσκαλε... Ναι έτσι να μπριζόνεις όλων τον κόσμο,να γίνουν όλοι γρήγοροι και να αρχίζουν να αλλάζουν μηχανάκια.
Ωραίος φιλαράκο.Σωστή η κίνηση. Ευκαιρία και δυνατότητα για εξάσκηση.
σαλιγκάρι gold member
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τετ Οκτ 16 2013, 22:46
bozosd έγραψε:
Μπράβο δάσκαλε... Ναι έτσι να μπριζόνεις όλων τον κόσμο,να γίνουν όλοι γρήγοροι και να αρχίζουν να αλλάζουν μηχανάκια.
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τετ Οκτ 16 2013, 22:57
σαλιγκάρι έγραψε:
Και συ τέκνον βρούτε απ την εκπαίδευση την έπαθες και αλλαξοπίστησες;;;
σαλιγκάρι gold member
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τετ Οκτ 16 2013, 23:01
bozosd έγραψε:
σαλιγκάρι έγραψε:
Και συ τέκνον βρούτε απ την εκπαίδευση την έπαθες και αλλαξοπίστησες;;;
μπα πατερ Δημητριε , σε μενα ειχε μπει ο δαιμων κοντα στα τρια χρονια τωρα αλλα το παλευα , τελικα επικρατησε ο δαιμων............
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τετ Οκτ 16 2013, 23:14
σαλιγκάρι gold member
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Τετ Οκτ 16 2013, 23:20
bozosd έγραψε:
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 07:46
μπράβο παίδες πολύ καλή κίνηση, μακάρι να γίνει κάτι ανάλογο και εδώ
Υ.Γ Γκάρι μη μας πάρει χαμπάρι ο δικός μας πάνω με τη φωτό
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 10:41
Ρε αλητη Κωστα!!! Τωρα που πηρα την Αφρικανα βρηκες να χτυπησεις τιμη?? Πως θα μπω με τα ημι-τακουνα μεσα ρε κιαρατα?? σσ πολυ καλη κινηση φιλε!!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 12:06
John The Son έγραψε:
Ρε αλητη Κωστα!!! Τωρα που πηρα την Αφρικανα βρηκες να χτυπησεις τιμη?? Πως θα μπω με τα ημι-τακουνα μεσα ρε κιαρατα?? σσ πολυ καλη κινηση φιλε!!
σου δινω το varadero Μπας και στριψει το φουκαριάκο
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Πεμ Οκτ 17 2013, 16:40, 1 φορά
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 12:22
niksalonik έγραψε:
John The Son έγραψε:
σου δινω το varadero Μπας και στριψει το φουκαριάκο
Eυχαριστω πολυ θειο Νικο αλλα δεν εχω διπλωμα για ταχυπλο... εεε λαθος ηθελα να πω το βαραντερο ειναι πολυ δυνατο για να το ελεγξω, συνεχεια με τις μπαντες θα πηγαινει Να 'σαι καλα Νικολη, αν παμε παρεα για καφε θα το κανω μια βολτα!
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 12:27
ammoulianiotis έγραψε:
για την πίστα το Vstrom θα είναι ότι πρέπει!
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 12:57
Την Δευτερα που μας ερχεται αν δεν ειμαι απογευματινος στη δουλεια θα παω για καφε και... ποιος ξερει, ισως μπω να κανω κανα δυο γυρες!
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 12:59
πηγαμε την Δευτερα με τον ikaro στο ρυσιο και μπηκαμε ,συνδιασαμε καφε και πρακτις η προσφυση ειναι παρα πολυ καλη ,αλλα πρωσοπικα μετα απο ενα 25λεπτο βγηκα και δεν ξαναμπηκα , το μυαλο μου ηταν ακομα στις ΣΕΡΡΕΣ μπραβο στον Κωστη για την κινηση...
υγ.κοντα σχετικα φθηνα, να κανουμε και μια συμφωνια για καλυτερη τιμη στα cart
stakhs Member
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 14:21
Οντως, οταν εχεις μπει στις Σερρες, ολα τα υπολοιπα φανταζουν λιγο αλλα για practice το Νεο Ρυσιο ειναι πολυ μπροστα!!! Η προσφυση της πιστας ειναι σε ΑΛΛΑ επιπεδα!
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 14:59
Ικαρος aka stakhs έγραψε:
Οντως, οταν εχεις μπει στις Σερρες, ολα τα υπολοιπα φανταζουν λιγο αλλα για practice το Νεο Ρυσιο ειναι πολυ μπροστα!!! Η προσφυση της πιστας ειναι σε ΑΛΛΑ επιπεδα!
Άν...λέω άν...είναι να φύγουν τα μπιμπίκια απο το λάστιχο...δεν έρχομαι αμάν έχω κάνει να τα κρατήσω εδώ και 12000χλμ
Μπράβο λεβέντες ωραία πράματα λέμεεεεεεεεε
stakhs Member
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 15:15
Αchilleas έγραψε:
Άν...λέω άν...είναι να φύγουν τα μπιμπίκια απο το λάστιχο...δεν έρχομαι αμάν έχω κάνει να τα κρατήσω εδώ και 12000χλμ
Μπράβο λεβέντες ωραία πράματα λέμεεεεεεεεε
Μου τη δινεις 2 γυρες στο Ρυσιο; Δε θα τα ξαναδεις, στο υποσχομαι
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 15:32
Μου τη δινεις 2 γυρες στο Ρυσιο; Δε θα τα ξαναδεις, στο υποσχομαι
Μέσα είμαι Κώστα, κάποια στιγμή θα βολέψει
Υ.Γ Να κρατήσεις και λίγα ''μπιμπίκια'' για τον Μπάμπη
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 16:50
αντε να το οργανώσουμε να παμε ...
αρκει να
1. παρουμε μερικά στοιχεια απ τις γνωσεις σου κωστα και μπαμπη στο προφορικό briefing style. 2. να εχουμε φουλ εξοπλισμο...παντελονι μπουφαν γαντια με προστατευτικά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 3. να εχουμε καινουργια η τεσπα οχι φαγωμενα ελαστικά 4. να παμε για καφε η ποτο μετα στην καρδια στο καφε μπαρ: viento στον ανδρεα με το bmwgs-1200
και οπωσδήποτε ...να ειναι μαζί μας
ο john the son ...o vstrong και ο lordos ...
θελω να τα μαθω ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
την ερχόμενη δευτερα κατα τις 16:00 ειναι καλα η νωρίτερα ????
1. niksalonik
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
stakhs Member
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Πεμ Οκτ 17 2013, 16:59
την ερχόμενη δευτερα κατα τις 16:00 ειναι καλα η νωρίτερα ????
1. niksalonik 2. ικαρος aka stakhs ( αν εχω μηχανη ) αλλιως για καφε.\
Κώδικας:
ρε ασε τα φούστικα..πως θα μας διδαξεις ωωωω δάσκαλε....niksalonik said
3 4 5 6 7 8 9
stakhs Member
Θέμα: Απ: Monday Trackbike, καθε Δευτερα στην πιστα του Νεου Ρυσιου Κυρ Οκτ 20 2013, 21:04