JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: «Γιατί δεν είμαι δημοκράτης», αντηχεί η φωνή του Αριστοτέλους Πεμ Αυγ 29 2013, 23:47 | |
| μια κριτική περι ''δημοκρατίας'' απο τον ΑΡΙΣΤΟ και ΤΕΛΕΙΟ διδάσκαλο του ΜΕΓΙΣΤΟΥ των Ελλήνων.........
Ὁ Ἀριστοτέλης περὶ δημοκρατίας. |
|
Σπυριδων V
Ηλικία : 41 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 01/05/2015
| Θέμα: Απ: «Γιατί δεν είμαι δημοκράτης», αντηχεί η φωνή του Αριστοτέλους Σαβ Ιαν 20 2018, 04:51 | |
| Κ όμως με τέτοιους προγόνους καταντησαμε σ αυτό το χάλι και συνεχίζουμε! |
|
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: «Γιατί δεν είμαι δημοκράτης», αντηχεί η φωνή του Αριστοτέλους Σαβ Ιαν 20 2018, 09:04 | |
| OK ο σύνδεσμος παραπέμπει σε προσωπικές και υποκειμενικές απόψεις ενός συγγραφέα ο οποίος προσπαθεί να ερμηνεύσει τον Αριστοτέλη σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και τις γνώσεις που έχει. Κάποιοι μπορούν να συμφωνήσουν και κάποιοι μπορούν να διαφωνήσουν με τα γραφόμενά του άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος της Δημοκρατίας με την σημερινή της μορφή.
_________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
Ιώβ
Registration date : 26/07/2018
| Θέμα: Απ: «Γιατί δεν είμαι δημοκράτης», αντηχεί η φωνή του Αριστοτέλους Κυρ Οκτ 14 2018, 18:52 | |
| και μόνο ο τιτλος του θέματος δίνει ακριβώς μια παραπλανητική εντύπωση, αντίθετη προς αυτό που πραγματικά συνέβη: οι Αρχαίοι Έλληνες δημιούργησαν την δημοκρατία και ο δυτικός ανεπτυγμένος κόσμος βασίστηκε και βασίζεται σε αυτή. |
|