| Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kitar
| Θέμα: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 17:20 | |
| Πείτε μου ρε παιδιά,δεν είναι πολύ όμορφη έτσι?'Η είμαι από τους λίγους που τους αρέσει??Και όχι και τίποτα άλλο έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να την φτιάξω έτσι σε μαύρο ματ...πείτε γνώμες please,αρρωστάινω!!!! https://2img.net/r/ihimizer/img139/2272/dl650st.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img300/7791/lowers01.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img300/6887/lowers02.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img300/539/lowers03.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img114/7018/lowers04.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img12/8629/stromapril23rd2008.jpg |
|
| |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 17:24 | |
| μήπως είναι υπερβολή ότι δεν θα εχεισ προστασία καθόλου . ούτε κάγκελα ούτε μανιτάρια αν και δεν ξέρω εάν μπαίνουν . και εμένα μου άρεσε αλλά 400? δεν τα δίνω |
|
| |
kitar
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 17:29 | |
| chefbf 400 εουρος παει η δουλεια?? απο που το βρηκες??να λοιπον ενας ακομα που του αρεσει ετσι! λογικα θα περνει μανιταρια πιστευω... |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 17:33 | |
| φίλε να την χαίρεσε, αν η "γκόμενα" ειναι όμορφη η οχι ειναι μεγάλη κουβέντα ,δικιά σου ειναι μελαχρινή,ξανθιά εσύ ξέρεις τώρα αυτό που λέει ο chefbf εχει αξία, περί προστασίας...... προσωπικα το μόνο πλαστικό που θα ήθελα να έχουν είναι οι μυγοσκοτώστρες |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 17:34 | |
| Και εμενα μου αρεσει οπτικα (κρινοντας απο τις φωτογραφιες, δεν ξερω απο κοντα) αλλα... Με χαλαει οτι κλείνει τον κινητηρα και δεν ξερω ποσο επιρρεαζει αυτο την ψυξη του. Με χαλαει που δεν εχω καγκελα. Με χαλαει η τιμη. Με χαλαει που αλλαζει το στυλ της μηχανης. Αν ηθελα street θα επαιρνα street και οχι στωμα! |
|
| |
kitar
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 17:39 | |
| επισης τωρα που το ξανασκεφτομαι,επειδη αυτα τα πλαστικα ειναι ιδιοκατασκευη,μαλλον θα παιζουν και διαφοροι ενοχλητικοι θορυβοι-τριξιματα..παντως για το θεμα αερισμου-ψυξης του κινητηρα δεν νομιζω να εχει προβλημα,δεν τον ''αγκαλιαζουν'' τελειως...τωρα οσο για την τιμη εχεις ενα δικιο.. τσουειιιιιιιι!!!! |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 17:59 | |
| Πληρώνεις 400? κανεις τη μηχανή κουκλάρα και στο 1ο ταξίδι μετά τα 180χλμ ή 230 αν έχεις το 1000αρι ψάχνεις 50? που σκορπάνε..
Φίλε μου σε όλους αρέσει αλλά μετά γίνεται μηχανή βιτρίνας και όχι μηχανή που τη γλεντας.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 18:32 | |
| είχα ρωτήσει το παλικάρι που είναι στην ΔΟΪΡΑΝΗΣ και μου είχε πει ότι θα έφερνε και εκεί μου είπε την τιμή πάνω κάτω γύρο στα 400? αλλά παίδες έχουμε on - off |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 18:37 | |
| εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει χαλαει το στυλ της μηχανης,βεβαια αν σου αρεσει εσενα.... πολυ φοβαμαι ομως οτι μετα απο λιγο καιρο αυτα θαρχισουν να σκορπανε ασε που λυσε δεσε για service καπου θα κανει κρακ μετα λιγο η θεμοκρασια της μηχανης θα κανει και αλλου κρακ.... τα 400 δεν ειναι και λιγα.φιλικα παντα.η αποφαση ειναι δικη σου |
|
| |
kitar
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 18:41 | |
| να σας πω την αληθεια δεν το σκεφτομαι και πολυ σοβαρα..οι λογοι : πολλα τα λεφτα,μου αρεσει το μωρο ετσι οπως ειναι και το αγορασα,και επισης αλλαζει την χρηση του αποκλειστικα σε on..απλα ειδα τις φωτο και λεω : η μηχανη μου ειναι αυτη? wowowwwwww!!!!παντως επειδη αποτελει την πρωτη μου μηχανη εχω παθει την πλακα μου με το ποσα πραγματα μπορεις να βαλεις πανω και να την κανεις ακομα πιο ομορφη- λειτουργικη..εχω μπλεξει και με εσας εδω περα και αστα να πανε... εθιζομαι ασχημα και δεν ξερω που θα βγει... |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 18:57 | |
| Μην τις μπασταρδεύουμε τις Μηχανές μας ρε παιδιά... καλή είναι και όπως είναι τώρα... είναι μεγάλη υπερβολή τα πλαστικά... πολύ μαγκουριά λέμε....
Φιλαράκι άστη όπως την έχεις, και αν δεν σε ικανοποιεί το On-Off πούλα τη και πάρε street. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 18:59 | |
| - kitar έγραψε:
- να σας πω την αληθεια δεν το σκεφτομαι και πολυ σοβαρα..οι λογοι : πολλα τα λεφτα,μου αρεσει το μωρο ετσι οπως ειναι και το αγορασα,και επισης αλλαζει την χρηση του αποκλειστικα σε on..απλα ειδα τις φωτο και λεω : η μηχανη μου ειναι αυτη? wowowwwwww!!!!παντως επειδη αποτελει την πρωτη μου μηχανη εχω παθει την πλακα μου με το ποσα πραγματα μπορεις να βαλεις πανω και να την κανεις ακομα πιο ομορφη- λειτουργικη..εχω μπλεξει και με εσας εδω περα και αστα να πανε... εθιζομαι ασχημα και δεν ξερω που θα βγει...
Ωραιος ... Και εγω εθισμενος ειμαι..... εχω χωσει πολυ χρημα επανω και βαζω και αλλα... αστα να πανε.... καποια στιγμη θα ανανεωσω την φωτο της υπογραφης μου να δεις πως ηταν και πως ειναι..... |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
kitar
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 19:05 | |
| αυτα βλεπω και φτιαχνω προϋπολογισμο!!! ουτε ο Αλογοσκουφης να 'μουνα!! |
|
| |
vestromas*
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 19:11 | |
| Βαλε κατι παραπανω στα φραγκα και βαλε τουμπανιστες αναρτησεις και θα με θυμηθεις αν δεν το εχεις κανει ειδη. Μπασταρδεμα ειναι το ντυσιμο της μηχανης και πεταμενα λεφτα. Ετσι οπως τοχεις στις φωτο, ειναι τελειο και αξιοζηλευτο οπτικα. Μην ξεπερασεις τα ορια γιατι θα γινει τσιρκο. Παιζουν και ολα τα αλα που σου λενε τα παιδια |
|
| |
GIANNHS1967 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΣΕΡΡΕΣ Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 19:23 | |
| φιλε στεφανε και μενα το αισθητικο αποτελεσμα μου αρεσει πολυ αλλα νομιζω οτι τα στρωματα μας εχουν προτεραιοτητα σε θεματα ασφαλειας (αναρτησεις φρενα λαστιχα). απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα; ειναι το ιδιο με τα υπολοιπα μαμισια καλυματα; επισης οπως το κοβω απο τις φοτο μηπως θα εμποδιζει την ψυξη του μοτερ ; |
|
| |
kitar
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 21:05 | |
| παιδες απαραιτητη διευκρινηση γιατι νομιζω μπερδευτηκαμε... ΔΕΝ την εχω εγω ετσι την μηχανη...τις φωτο τις βρηκα σε ξενο site...απλα μου αρεσε πολυ και ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας.. οσο για τις αναρτησεις,τι προτεινεις vestromas ??? |
|
| |
chris dl 1000 Member
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Τετ Απρ 15 2009, 21:38 | |
| Τα εν λογω πλαστικα τα εχει βαλει φιλος στη Γερμανια,μπαινουν μανιταρια και απο προστασια του αερα ειναι πολυ καλυτερα.Ποιοτητα κατασκευης τελεια και απο ψυξη μοτερ ουδεν προβλημα,βεβαια εχεις μια μηχανη πολυ πιο street πλεον.Αγορα και περαστικα 380 euros. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Πεμ Απρ 16 2009, 00:40 | |
| γεια σας παίδες ...που σαι ρε vestroma χαθηκαμε,,,, λοιπον η γνώμη μου ειναι η εξής. 1ον... τα πρωτα ευρα τα χωνεις σε αναρτηση μπροστα τουλαχιστον, σε γέφυρα πιρουνιών και σε μανετα-τρόμπα μπροστα φρενου (βελτιστη απόδοση φρενου πανικου) και γίνεται τραίνο... 2ον...τα επόμενα ευρα πάνε εξάτμηση με προγραμμα , φίλτρου αερα , racinig kit, μπουζί , και το κανεις πυραυλάκι για κατηγορία on off.. 3ον ...εεεεε τώρα αν σου περισεύουν κι αλλα μπόλικα ευρά δες στα παρακάτω λινκ το "my babe" _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Πεμ Απρ 16 2009, 01:23 | |
| - niksalonik έγραψε:
- γεια σας παίδες ...που σαι ρε vestroma χαθηκαμε,,,,
λοιπον η γνώμη μου ειναι η εξής. 1ον... τα πρωτα ευρα τα χωνεις σε αναρτηση μπροστα τουλαχιστον, σε γέφυρα πιρουνιών και σε μανετα-τρόμπα μπροστα φρενου (βελτιστη απόδοση φρενου πανικου) και γίνεται τραίνο... 2ον...τα επόμενα ευρα πάνε εξάτμηση με προγραμμα , φίλτρου αερα , racinig kit, μπουζί , και το κανεις πυραυλάκι για κατηγορία on off.. 3ον ...εεεεε τώρα αν σου περισεύουν κι αλλα μπόλικα ευρά δες στα παρακάτω λινκ το "my babe" Εισαι φοβερος.... κουκλα την εχεις κανει....!!! Για αναρτησουλα ψυνομαι τρελα και μεχρι το καλοκαιρακι θα εχω βαλει σιγουρα!!! θα επενδυσω και στα φρενα και βλεπουμε...(για στειλε κανα πμ, ποσο στοιχισε η αναρτηση.) |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Πεμ Απρ 16 2009, 01:36 | |
| - kitar έγραψε:
- ...
Παναγιά μου!..τι έκτρωμα είναι αυτό;...Μου θυμίζει φτηνή απομίμηση FJR...γνώμη μου μην το κάνεις έτσι...θα τα κλαίς τα λεφτά σου...βάλε καλύτερα ανάρτηση με αυτά... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Πεμ Απρ 16 2009, 01:41 | |
| Μάλλον αυτό θέλεις...χεχεχεχεχεχε |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Πεμ Απρ 16 2009, 01:59 | |
| - GEORGARAS έγραψε:
- Μην τις μπασταρδεύουμε τις Μηχανές μας ρε παιδιά... καλή είναι και όπως είναι τώρα... είναι μεγάλη υπερβολή τα πλαστικά... πολύ μαγκουριά λέμε....
Φιλαράκι άστη όπως την έχεις, και αν δεν σε ικανοποιεί το On-Off πούλα τη και πάρε street. Μόνο με εσένα συμφωνώ; Μήπως έχουμε πρόβλημα; χεεχεχεχεχε... |
|
| |
Man With No Name Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Minara City Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? Πεμ Απρ 16 2009, 07:21 | |
| - e-Andreas έγραψε:
- Μάλλον αυτό θέλεις...χεχεχεχεχεχε
Αχ... Είναι που θέλω να αγοράσω σπίτι.. διαφορετικά... |
|
| |
| Είμαι ο μόνος που του αρέσει?? | |
|