| Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Σαβ Αυγ 03 2013, 06:07 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Σαβ Αυγ 03 2013, 10:26 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
Rory moderator
| |
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Σαβ Αυγ 03 2013, 15:26 | |
| καλά ρε Νικόλα ... ΔΕ παίζεσαι !!! |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Σαβ Αυγ 03 2013, 15:32 | |
| Εγω σημερα δουλευω μεχρι 23:30 το βραδυ, αυριο μεχρι 18:30, κανονιστε λοιπον καμια κρασοποτοκατανυξη αυριο και απο βδομαδα ξηγημενο βολταρακι.....!!!! |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Σαβ Αυγ 03 2013, 20:03 | |
| Τελικα πιο αναποδη μερα απο την σημερινη δεν εχω ξαναδει ... Μολις ειναι να ξεμυτισω απο την πορτα για να αναχωρησω για Ηρακλειο οπως ειπα και το πρωϊ ..... με πηραν απο Σελακανο ενα φιλικο μου ζευγαρι που ασχολουνται με τον Αγροτουρισμο και μου ειπαν αν θελω να παω να βοηθησω γτ εχουν κατι ποδηλατες αυριο για διαδρομη εντος δασους με πεζοπορειες κτλ. Ε.....λεω γτ οχι ? θα παω και μετα θα φυγω για Ηρακλειο .... Ελα σου ομως που τελειωσα τωρα ...... Εκτος αυτου με πηρε και ο Μητσος ( morfeas ) oταν ξεκινουσε απο Αθηνα και μου λεει Ακυρο για σημερα να κανονισουμε κατι απο εβδομαδα .... γτ εχω υποχρεωση στον κουμπαρο .... Οποτε ολα πηγαν στραφι ..... Βγαζω λοιπον το κινητο μου να εδοποιησω τον geo που ειχα παρει το πρωϊ και δεν μου βγαζει καθολου σημα - πουθενα cosmote..... ετρεχα στα βουνα και στα λαγκαδια αλλα γιοκ σημα .... ( απορω πως μιλησα με τον Μητσο ) ...... Τελος παντων κοπελια ζητω συγγνωμη για την ταλαιπωρια αν σας την προκαλεσα αλλα δεν ηταν μονο απο εμενα .... Θα κανονησουμε απο εβδομαδα κατι .... αφου μιλησουμε με Μητσο .... ! Καλο Σαββατοκυριακο σε οσους κατσουν εγω αυριο παλι Σελακανο για δουλεια στο λιοπυρι ..... !!! υγ " geo δυστυχως δεν θα ερθω το ξερω οτι λυπασαι που δεν θα σε δω με το στριγκακι σου ..... αλλα επιφυλλατομαι για την επομενη φορα " ..... πιστευω να μην εχει θεμα ο almeros .... |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Σαβ Αυγ 03 2013, 20:19 | |
| Πόσο μου αρέσεις μαρή μαυρογατόγρια οταν λακωνίζεις και΄πάλι πράμα δεν κατάλαβα _________________ |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Σαβ Αυγ 03 2013, 23:48 | |
| άμα καταλαβαινες πάει να πει οτι δεν ειναι ο blacky η οτι εχει αφυδατωθεί |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Σαβ Αυγ 03 2013, 23:53 | |
| |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Κυρ Αυγ 04 2013, 09:14 | |
| Ρε σεις τι λετε να πιουμε κανα καφεδομπυρακι σημερα κατα τις 7, να οργανωσουμε και τα ιβεντς με Μορφεα να τα πουμε κιολας; Απο οτι μιλησα με Αλμερο, Γκεο μπορουν, οποτε οργανωθειτε και οι αλλοι να τα πουμε κανα ΜΑΡΕ λεω γω τωρα.....
ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Κυρ Αυγ 04 2013, 10:56 | |
| μια χαρα ειναι 7,00 μαρε οχι ριο μαρε σκετο μαρε ε |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Κυρ Αυγ 04 2013, 11:10 | |
| "ψαρά" το καταλάβαμε ... πήγαινε τώρα να φάς τον φαλαινοκαρχαρία και (μπορεί) να τα πούμε το βράδυ στο |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! Κυρ Αυγ 04 2013, 11:55 | |
| Καλημέρα παίδες,
Σήμερα θα είμαι Ηράκλειο στον κουμπάρο και απο αυριο αγία πελαγια. Θα είναι η βάση μας για εξορμήσεις. Τωρα την κάνουμε για Αγιοφάραγγο και θα επιστρέψουμε το βράδυ . Οπότε ειμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις! Αντε να ανταμωσουμε!!! _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
| Ο morfeas φτανει στην Κρητη ............... Σαββατο 3 Αυγουστου !!!!!! | |
|