| Service των 12000km στην Κρητη? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Alexandros_2009
Registration date : 15/01/2009
| Θέμα: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 00:00 | |
| Καλησπερα παιδια!
Ειμαι καινουργιος εδω στο forum! Αλλα ηρθε η στιγμή που εκτος απο το να διαβαζω τις σκεψεις και τα προβληματα των υπολοιπων μελων, να γραψω και τις δικες μου (αποριες στην προκειμενη περιπτωση). Λοιπον, εχω ενα στροματακι 650κυβικων και ηρθε η στιγμη να του κανω το σερβις των 12000km. Ειμαι στα Χανια και μου ειχαν πει στην Αθηνα πως καλο θα ηταν αυτο το σερβις να το κανω πανω (στο κεντρικο εξουσιοδοτημενο της Αθηνας). Το προβλημα ειναι οτι χρονος και εξτρα χρηματα δεν ειναι κατι που μου περισσευουν, οποτε πρεπει να δω που θα το παω εδω στην Κρητη. Καμια προταση για καποιο 'καλο' εξουσιοδοτημενο συνεργειο, δεδομενου οτι δεν ειναι μια απλη αλλαγη λαδιων και φιλτρου, το συγκεκριμενο σερβις. Προφανως δεν εχω προβλημα να παω και Ηρακλειο ή Ρεθυμνο, απλα αν μπορειτε να με συμβουλεψετε για καποιον καλο. Αυτα απο εμενα! Καλο βραδυ και ευχαριστω εκ των προτερων!
Φιλικά, Αλέξανδρος |
|
| |
nicmor Member
Ηλικία : 42 Τόπος : perissos city Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 00:11 | |
| καλος ηρθες φιλε μου!! υπαρχει ενοτητα για θεματα των κρητικων αν δεν το δουνε εδω βαλτο και εκει!!! |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 00:14 | |
| Αλεξανδρε να σου πω το μονο εξουσιοδοτημενο στα Χανια ειναι στου Σταυρουλακη στη γογονη στην Μικρας ασιας , ελα να πεις δυο λογια στα νεα μελη , ελα και απο εδω να γνωριστουμε , μεσα στις ενοτητες θα βρεις πολλα http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f31/ _________________ |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 01:05 | |
| Καλύτερα να το αφήσει χωρίς Service παρά να το πάει στα Χανιά στου Σταυρουλάκη. Γιατί αν το πάει στου Σταυρουλάκη τρείς πιθανότητες έχει: 1η να αφήσει πρωί το μηχανάκι για service και το μεσσημέρι που θα πάει να παραλάβει το μηχανάκι θα είναι πουλημένο. 2η να αφήσει άλλο μηχανάκι για Service και άλλο να παραλάβει και 3η μέχρι να παραλάβει το μηχανάκι να έχει μπουκάρει ο Eισαγγελέας και να έχει κάνει κατάσχεση ότι υπάρχει στο μαγαζί λόγο χρεών γιατί εδώ και πολλύ καιρό ο Σταυρουλάκης ακροβατεί σε ένα μάτσο χρέη. Δεν είναι τυχαίο πως πριν 2 χρόνια του είχαν πάρει τη Suzuki και την είχανε δώσει αλλού (Ξενάκη Φώντα) και δεν είναι τυχαίο πως έχει χάσει και άλλες εταιρείες με πρώτη και καλύτερη τη Ducati. Και δεν είναι τυχαίο πως το μικρό Σταυρουλάκη (Γιάννης) κάθε μέρα τρώει μερικές φάπες απο πελάτες δυσαρεστημένους. Αν λοιπον φίλε Αλέξανδρε σε τρώει το χέρι σου και θές να ρίξεις φάπες πήγαινε σφαίρα στου Σταυρουλάκη να κάνεις Service. Αυτός θα σου την δώσει την ευκαιρία να είσαι σίγουρος..... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 01:13 | |
| Kαι σου μιλάω εκ' πείρας μιας και εγώ φάπες έριξα για να πάρω την άδεια με καθυστέρηση 2 μηνών, σε μεταχειρισμένο VSTROM, και ο προηγούμενος κάτοχος ακόμα περιμένει να πληρωθεί απο τον Σταυρουλάκη εδώ και 8 μήνες. Και αν δεν έριχνα φάπες για να πάρω την άδεια ο προηγούμενος κάτοχος είχε ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για να πάρει πίσω τη μηχανή και εγώ θα ήμουνα αυτός που θα κυνηγούσα το Σταυρουλάκη να πάρει πίσω τα λεφτά του. |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 09:23 | |
| - MANOS-KRITI έγραψε:
- Καλύτερα να το αφήσει χωρίς Service παρά να το πάει στα Χανιά στου Σταυρουλάκη. Γιατί αν το πάει στου Σταυρουλάκη τρείς πιθανότητες έχει: 1η να αφήσει πρωί το μηχανάκι για service και το μεσσημέρι που θα πάει να παραλάβει το μηχανάκι θα είναι πουλημένο. 2η να αφήσει άλλο μηχανάκι για Service και άλλο να παραλάβει και 3η μέχρι να παραλάβει το μηχανάκι να έχει μπουκάρει ο Eισαγγελέας και να έχει κάνει κατάσχεση ότι υπάρχει στο μαγαζί λόγο χρεών γιατί εδώ και πολλύ καιρό ο Σταυρουλάκης ακροβατεί σε ένα μάτσο χρέη. Δεν είναι τυχαίο πως πριν 2 χρόνια του είχαν πάρει τη Suzuki και την είχανε δώσει αλλού (Ξενάκη Φώντα) και δεν είναι τυχαίο πως έχει χάσει και άλλες εταιρείες με πρώτη και καλύτερη τη Ducati. Και δεν είναι τυχαίο πως το μικρό Σταυρουλάκη (Γιάννης) κάθε μέρα τρώει μερικές φάπες απο πελάτες δυσαρεστημένους. Αν λοιπον φίλε Αλέξανδρε σε τρώει το χέρι σου και θές να ρίξεις φάπες πήγαινε σφαίρα στου Σταυρουλάκη να κάνεις Service. Αυτός θα σου την δώσει την ευκαιρία να είσαι σίγουρος.....
- MANOS-KRITI έγραψε:
- Kαι σου μιλάω εκ' πείρας μιας και εγώ φάπες έριξα για να πάρω την άδεια με καθυστέρηση 2 μηνών, σε μεταχειρισμένο VSTROM, και ο προηγούμενος κάτοχος ακόμα περιμένει να πληρωθεί απο τον Σταυρουλάκη εδώ και 8 μήνες. Και αν δεν έριχνα φάπες για να πάρω την άδεια ο προηγούμενος κάτοχος είχε ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για να πάρει πίσω τη μηχανή και εγώ θα ήμουνα αυτός που θα κυνηγούσα το Σταυρουλάκη να πάρει πίσω τα λεφτά του.
Ελιωσα στο γελιο, αλλα καλυτερα να μη τα δημοσιευουμε ετσι χυμα αυτα Ξερεις πολλα εσυ......Γνωριζομαστε? |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 12:06 | |
| _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 13:23 | |
| Καλα κανει και τον κραζει, αν ειναι ετσι οπως τα λεει.. Τουλαχιστον να σωσει κοσμο... |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 14:10 | |
| - MANOS-KRITI έγραψε:
- Kαι σου μιλάω εκ' πείρας μιας και εγώ φάπες έριξα για να πάρω την άδεια με καθυστέρηση 2 μηνών, σε μεταχειρισμένο VSTROM, και ο προηγούμενος κάτοχος ακόμα περιμένει να πληρωθεί απο τον Σταυρουλάκη εδώ και 8 μήνες. Και αν δεν έριχνα φάπες για να πάρω την άδεια ο προηγούμενος κάτοχος είχε ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για να πάρει πίσω τη μηχανή και εγώ θα ήμουνα αυτός που θα κυνηγούσα το Σταυρουλάκη να πάρει πίσω τα λεφτά του.
http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f31/ για ελα να τα λεμε !!!!! _________________ |
|
| |
Alexandros_2009
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 16:37 | |
| |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 17:35 | |
| Στο Ηράκλειο τώρα σώθηκες τεος πάντων 2 είναι τα εξουσιοδοτημένα αιδώ ο Τριανταφυλλίδης στην παπαναστασιου και ο Βογιατζής τώρα από τα 2 κακά προτείνω τον πρώτο άποψη μου , θα σου πιάσει τον βέβαια αναλόγως την όρεξη του στα 6000 μου πήρε 98 ? ξα σου δα . |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 18:12 | |
| Ξέρω έναν καλό μηχανικό στα Ανώγεια.. Αν δεν σου αρέσει φεύγεις με 2-3 τρύπες από Μ-16 στο ντεπόζιτο !!! Είναι λίγο μακρυά από Ηράκλειο αλλά αξίζει πιστεύω _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 18:52 | |
| Μόνο Ελούντα πάω.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 20:42 | |
| φίλε αν κάνεις τον κόπο να έρθεις μέχρι το Ηράκλειο πες μου να πάμε μαζί στον Βογιατζή γιατί τον ξέρω καλά. Πες μου μόνο από πιο μπροστά γιατί θέλει "ραντεβού" για τα 12κ. Ότι άλλο θέλεις πες μου. |
|
| |
Alexandros_2009
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουν 26 2009, 23:50 | |
| Ευχαριστω ολους σας για τις πληροφοριες. Το σκεφτομαι σοβαρα και συντομα για Ηρακλειο, οποτε mikio ισως σε ενοχλησω αν εχεις χρονο και ορεξη να παμε μαζι εκει. Θα σου στειλω μυνημα συντομα (μολις εξασφαλισω το budget ) και κατι τελευταιο και εδω κλεινω το θεμα, μηπως ξερετε ποσο θα μου κοστισει των 12000κμ το σερβις? |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Σαβ Ιουν 27 2009, 00:37 | |
| ποοοολύ περίπου θα σου πω πως έδωσα 210 με 90 μόνο για φίλτρο BMC, αλλά μου δίνει "δωρεάν εργασία" λόγω αγοράς από εκεί.
Έχεις και ΠΜ. |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Service των 12000km στην Κρητη? Τετ Ιουλ 01 2009, 00:40 | |
| Φίλε Rory, τα Service σε κάθε μηχανή που είχα ή έχω τα κάνω μόνος μου. Ένα φραπεδάκι φτιάχνω για αρχή και μετά σιγά-σιγά ξεκινάω με λάδια, μπουζιά, φίλτρα, υγρά φρένων, αλυσίδες, και γενικά ότι περιλαμβάνει ένα Service. Είμαι δόξα το Θεό απο αυτούς που και τα χέρια του πιάνουνε, και όρεξη έχω να ασχολούμε με τη μηχανή μου. Και πιστεύω πως ο καλύτερος μάστορας για μια μηχανή είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της, αν γνωρίζει κάποια πράγματα. Τώρα αν θές τη γνώμη μου για συνεργείο στα Χανιά, καλά λόγια έχω ακούσει για τον Φίλλιπα στο Κουμπέ, όπως επίσης και για τον Τσολί αν και είναι λίγο ακριβός όμως σαν μάστορας είναι άπαιχτος. Και εγώ λείαν συντόμος θα επισκεφτώ έναν απο τους δύο για να μου ανεβάσουν λίγο το ρελαντί γιατί απο τα Κ7 μοντέλα και μετά δεν μπορείς να το ρυθμίσεις χειροκίνητα. Αν γινότανε θα το έκανα και αυτό.... Και αυτό είναι και η αιτία που αρχίζει και γυρίζει στο μυαλό μου η ιδέα του Power Comander. |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Πεμ Ιουλ 02 2009, 15:13 | |
| ο φιλος ο Μανος εχει απολυτο δικιο και εγω τον Φιλλιπα θα προτεινα μιας και τον αλλο δεν τον ξερω ....... |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουλ 03 2009, 01:43 | |
| Φίλε Rory ο Φίλλιπας είναι ακριβώς πίσω απο το Super Market Χαλκιαδάκη στο Κουμπέ. Μπαίνεις στο δρόμο του Χαλκιαδάκη και προχωράς παράλληλα με το υπόγειο γκαράζ που έχει. Οταν τελειώνει το κτίριο στρίβεις το πρώτο στενάκι αριστερά και εκεί σε ένα υπόγειο είναι του Φίλλιπα. |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Παρ Ιουλ 03 2009, 15:14 | |
| Δεν αντεχω "αλλο" μετα απο αυτα που διαδασα εδω και τα χοντρα φραγκα που εχασα εξαιτιας του......... Πολλοι εδω μεσα θα θυμαστε την ανοτητα Το DL 1000 ΕΣΠΑΣΕ! δηδ. αυτο http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f9/topic-t2756.htm Για μαντεψτε τωρα ποιο Συνεργειο και ποιος μαστορας ευθυνεται για ολο αυτο? Ναι καλα μαντεψατε το συνεργειο του Σταυρουλακη και πιο ειδικα ο μαστορας του Αντωνης που προσωπικα επειδη τον ειχα παρει απο φοβο σε καθε servise ημουν παρον!! Κατα καιρους με καποιους φιλους Κρητικους απο εδω μεσα εχω στηλει χαιρετησματα στο μικρο το Σταυρακη που ειναι και ξαδερφος του ιδιοκτητη. Το Σταυρακη τον συμπαθω παρα πολυ γιατι ειναι και το μοναδικο ατομο που μπορεις να συνεννοηθεις στη παρακρουση που επικρατει εκει μεσα. Αν δεν ηταν αυτος το μαγαζακι θα ειχε κλησει πολλα χρονια πριν. Οταν επαθα τη ζημια ειχα αποχορησει οριστηκα απο τα Χανια και δεν γουσταρα να ασχοληθω νομικα με τον εν λογο Κυριο.Τωρα απο αυτο το post μαθαινω οτι του εχουν παρει την Ducati και τη suzuki του την ξανα δωσαν πισω_τυχαια λοιπον ειναι ολα αυτα? Στο νομο Χανιων θα επιστρεψω ξανα καποια στιγμη λογο της δουλειας μου_ αλλα το σιγουρο ειναι οτι στο συνεργειο του δεν θα ξανα πατησω το ποδαρι μου!! πως θα μπορουσα αλλωστε............... Καλο λοιπον ειναι καποια στιγμη τα πραγματα να λεγονται στεγνα προς συμμορφωση και αποφυγή παρόμοιων προβληματων και σε αλλους. |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Service των 12000km στην Κρητη? Κυρ Ιουλ 12 2009, 22:09 | |
| Και με όλα αυτά θα έπρεπε η επίσημη Suzuki εδώ στο Ελλάδα να πάρει θέση, να πάρει πίσω εξουσιοδοτημένα Service και επίσημους αντιπροσώπους, και να κόψει πωπούς (κώλους) σε κάθε είδους Σταυρουλάκηδες. Δεν μπορεί ένας Σταυρουλάκης να ξευτιλίζει έτσι μια εταιρεία, και δεν μπορεί μια εταιρεία να χάνει έτσι πελάτες για τον κάθε Σταυρουλάκη. Γιατί λέμε π.χ. εγώ αν δεν ήξερα να κάνω Service στη μηχανή μόνος μου όταν θα ερχόταν η ώρα να αγοράσω μηχανή και άκουγα όλα αυτά για τον Σταυρουλάκη σίγουρα δεν θα επέλεγα Suzuki. Και είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχω ακούσσει εδώ στα Χανιά που ή πουλήσανε το Suzuki τους ή σκέφτονται να το πουλήσουνε και είναι αιτία ο συγκεκριμέμος επίσημος αντιπρόσωπος. Γιατί πέραν του εξουσιοδοτημένου Service έχει και την επίσημη αντιπροσωπεία στα Χανιά. Και μάλιστα κάνει και πόλεμο στους άλλους αντιπροσώπους άλλων εταιρειών αν φέρουνε έστω και ένα κομάτι απο Suzuki. Κάποιος λοιπόν εδώ στα Χανιά για να αγοράσει Suzuki θα πρέπει να ξέρει ή να μάθει απο μηχανικά ή πηγαίνει σε άλλο νομό το μηχανάκι του αν χρειαστεί τεχνική εξυπηρέτηση, ή μαθαίνει πολεμικές τέχνες δωρεάν στου Σταυρουλάκη γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο πως κάθε μέρα φάπες θα παίζουνε. Το ξύλο κύριοι δεν βγήκε απο το Παράδεισο, το ξύλο βγήκε απο του Σταυρουλάκη στα Χανιά που του δώσανε τη Suzuki. Kαι επειδή άκουσα κάποια σχόλια πριν σχετικά αν πρέπει ή δεν πρέπει να τα λέμε έτσι αυτά, ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ. Δεν είναι ντροπή, και δεν ξευτιλίζουμε κανέναν, απο τη στιγμή που ο ίδιος ξευτιλίζετε απο μόνος του και μαζί του ξευτιλίζει και μια ολόκληρη εταιρεία. Καληνύχτα σας.... |
|
| |
| Service των 12000km στην Κρητη? | |
|