|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
natk Member
Ηλικία : 42 Τόπος : 40.632096,22.934683 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 12:17 | |
| Χτες βράδι, μετά από έξοδο στο γκάζι γυρνούσα προς χολαργό και αποφάσισα να κάνω νυχτερινή βολτίτσα σε περιοχές που δεν έχω πάει, μια που είμαι Αθήνα για λίγο καιρό. Οπότε στρίβω από Κατεχάκη αντί να πάω ίσια και παίρνω όλη την κατεχάκη προς τα πάνω. Καταρχήν να πω ότι δεν είχα πιεί. Ειλικρινά είχα πιει 2 ποτήρια λευκό κρασί και το δεύτερο το είχα τελειώσει 45 λεπτά πριν να ανεβώ στην μηχανή.
Εκεί που πήγαινα στα καλά καθούμενα άκουσα ένα μπάμ και βρέθηκα στον αέρα και μετά σύρθηκα για καμιά δεκαριά μέτρα. Κράσπεδο. Ένα μαλακισμένο κράσπεδο που δεν φαινόταν επειδή η κωλολάμπα αντί να φέγγει κάτω σε φέγγει ίσια στα μάτια και νομίζεις ότι ο δρόμος πάει ίσια. Δεν κατάλαβα τί έγινε ούτε πώς και πού βρέθηκα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στο σύνολο από το σημείο που χτύπησε κράσπεδο μέχρι εκεί που βρέθηκα ήταν 15-20 μέτρα. Ένα από τα παιδιά που σταμάτησαν μου είπε ότι έπαθε το ίδιο πριν 1 εβδομάδα στο ίδιο σημείο. Άμα δεις, το κράσπεδο εκεί είναι γεμάτο σπασίματα. Παγίδα θανάτου. Ορίστε και το σημείο
Απολογισμός-εγώ: Εκδορές, χτυπήματα και μελανιές. Φυσικά φορούσα κράνος και σύρθηκε αυτό αντί για τη μούρη μου.
Απολογισμός-μηχανή: Γ@@ τα... ήρθα Αθήνα να δουλέψω 1 μήνα και τα μισά εξανεμίστηκαν σε 1 δευτερόλεπτο. Σπασμένος λεβιές ταχυτήτων, σπασμένο μπροστά φτερό, γδαρσίματα σε αριστερο πλαϊνό πλαστικό και μάσκα, γδαρσίματα στην χούφτα, σπασμένη βάση μπαγκαζιέρας.
Τώρα, για ρουλεμάν τροχού, ζάντα και μπροστινό σύστημα θα δούμε. Πάντως πηγαίνει ίσια και δεν σκαμπανεβάζει.
Όσο και να στενοχωριέμαι που για το τίποτα πετάχτηκαν στον κάδο άπειρες εργατοώρες, το γεγονός ότι είμαι καλά και απλά πονάω (πολύ) με κάνει τόσο χαρούμενο που την έχω γραμμένη στα π@π@ρια μου την μηχανή και τα σίδερά της. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 12:23 | |
| Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά σε κανέναν !!!!
Αφού είσαι εσύ καλά όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
Μακάρι να μην πέσει κι άλλος εκεί . |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 12:41 | |
| η τελευταία να ναι!!! Πραγματικά αφού εσύ είσαι καλά, όλα τα υπόλοιπα είναι χαβαλές...
|
|
| |
aetos Member
Ηλικία : 64 Τόπος : Χολαργος-Λαγονησι-Πεντελη Registration date : 12/12/2012
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 12:47 | |
| Λυπαμαι για οτι σου συνεβη φιλε Μιλτο,αλλα χαιρομαι που ο απολογισμος ειναι μερικα ? και αρκετη ατυχια στις δυσκολες μερες μας. Βλεπεις η τυχη δεν ειναι παντα με το μερος μας και μας παιζει ασχημα παιχνιδια οσο κι αν προσεχουμε. Παρτο σαν μια ακομα δοκιμασια και κανε κουραγιο προχωροντας με το κεφαλι ψηλα. Συντομα θα το ...ξεχασεις!!!
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 13:04 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BlackStorm στις Τρι Ιουλ 16 2013, 03:04, 1 φορά |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 14:15 | |
| περαστικά σου φίλε! αφού εσύ είσαι καλά, το μοτόρι θα ξαναγίνει όπως πριν και καλύτερο! |
|
| |
george83 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 14:35 | |
| Περαστικά φίλε μου.
Φαντάζομαι είναι απέναντι από το σχολείο που έχει εκει!!!
Και να φανταστείτε πως είναι Ψυχικό!!!
Περνάω σχεδόν κάθε μέρα!!! Όπως όλοι οι δρόμοι της Ελλάδας, είναι μπ@@@@λο!!! Επίσης γλυστράει και πολύ!!!
Μετράει πως είσαι (σχεδόν) καλά εσύ!!!
Τράβα τώρα και μια μήνυση αν το αντέχει η τσέπη σου!!! |
|
| |
natk Member
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 14:40 | |
| - george83 έγραψε:
- Περαστικά φίλε μου.
Φαντάζομαι είναι απέναντι από το σχολείο που έχει εκει!!!
Και να φανταστείτε πως είναι Ψυχικό!!!
Περνάω σχεδόν κάθε μέρα!!! Όπως όλοι οι δρόμοι της Ελλάδας, είναι μπ@@@@λο!!! Επίσης γλυστράει και πολύ!!!
Μετράει πως είσαι (σχεδόν) καλά εσύ!!!
Τράβα τώρα και μια μήνυση αν το αντέχει η τσέπη σου!!! Δεν θυμάμαι αλλά νομίζω ότι όντως είχε σχολείο. Ήμουν αρκετά σοκαρισμένος γιατί δεν το περίμενα και ξαφνικά βρέθηκα στον αέρα. Αν το άντεχε η τσέπη μου φίλε θα την τραβούσα μόνο και μόνο για το δίκαιο και ας μην έβγαζα τίποτα. Αλλά δεν φαντάζομαι ότι μπορεί κανείς να αντέξει τέτοια πράγματα. |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 14:54 | |
| Κατ' αρχήν το σημαντικότερο είναι ότι πέρασες αλώβητος και ότι έπαθες είναι περαστικό.
Θέλω να περάσω μια μέρα και να δω το κ@@@σημείο (δεν το έχω υπόψη μου) να το βγάλω και μερικές φωτογραφίες. Δεν μπορώ με την απάθεια των αρχών να αφήνουν μια "παγίδα θανάτου" όπως ανέφερες και να μην κάνουν τίποτα απολύτως βλέποντας τον κόσμο να πέφτει σαν τα lemmings..
Αν έχεις διάθεση θα σου πρότεινα να το κυνηγήσεις και εσύ ο ίδιος ως παθών. |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 15:06 | |
| Περαστικά σου φίλε μου και αγύριστα και το μοτόρι σου να γίνει καλύτερο απο πρίν... Μήπως θα πρέπει να ανοιχτεί μια ενότητα με επικίνδυνα σημεία παγίδες του οδικού διχτύου και με φωτογραφίες για να προλάβουμε κάποιον άλλο; κι επίσης τα φόρουμ μοτοσυκλέτας μήπως έπρεπε να κάνουμε ομαδικά και συντονισμένα μηνύσεις έναντι του οποιουδήποτε αρμοδίου; |
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 15:32 | |
| Φίλε περαστικά σου και όσο για τα παλιοσίδερα ειναι τα μόνα που γίνονται εσυ να είσαι καλα και όλα τα άλλα μην τα σκέφταισε καν!!!!!!! |
|
| |
Vamael vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Νέα Σμύρνη-Καρυά Registration date : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 15:47 | |
| Ποτέ ξανά, ευτυχώς που είσαι καλά, την άκρη με τα σίδερα θα τη βρεις. |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 16:25 | |
| τι λες τώρα ! και περνάω από εκεί για το σπίτι...περαστικά και αγύριστα, παντού παγίδες ρε φούστη μου αυτό το Λεκανοπέδιο. |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 16:45 | |
| Δοξα τον Θεο εισαι καλα φιλε μου !!!!!! Κ ΜΠΡΑΒΟ σου για τον τροπο σκεψης σου !!!!!! Να ειναι το τελευταιο σου με ολη μου την καρδια !!!!!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΤΟΣ !!!!!!! κ ας πονας !!! Περαστικα !!! Κ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!!! |
|
| |
natk Member
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Σαβ Ιουλ 06 2013, 17:12 | |
| Για να δείτε πού είναι η παγίδα,δείτε και πάλι το σημείο Θα σας φανεί περίεργο, αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις από τον χάρτη, επειδή ο δρόμος έχει κλίση. Ο κίνδυνος είναι μόνο νύχτα, φαντάζομαι. Για τον λόγο αυτό έκανα σχήμα Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Κυρ Ιουλ 07 2013, 19:50 | |
| Περαστικά σου φίλε μου ειμαστε ενα πραγματικο μπουρδελο |
|
| |
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Κυρ Ιουλ 07 2013, 20:05 | |
| αφου δεν χτυπησες σοβαρα τα αλλα φτιαχνονται παντα ορθιος φιλε και μην μασας εμεις εναντια στις αντιξοότητες θα γραφουμαι χιλιομετρα οσο για τις παγηδες στην αθηνα . . . απλα αμετρητες πιος δεν θυμαται την λακουβα-πυγαδι στην πειραιος (στο υψος του club4) που εστεκε εγεροχει πανο απο 10 χρονια μεχρη που την κλησανε (αφου ειχαν φαει τα μουτρα τους δεκαδες μοτο και ειχαν γηνει και δεκαδες καταγκελιες) και πολλες πολλες ακομα παγηδες Οσο για τις δημιες για ποσταρε και εχε το νου σου εισος να βρεις καπια εδο βλεπεις εμεις ειμαστε και ψιλοτρελοκομια πολλες φορες αντι να πουλαμε χαριζουμαι |
|
| |
aggelos k9 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Κυρ Ιουλ 07 2013, 22:16 | |
| Περαστικα σου φιλε μου και ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν ξανα τα μηχανακια γινονται οι ανθρωποι οχι. |
|
| |
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Κυρ Ιουλ 07 2013, 22:48 | |
| - natk έγραψε:
Για τον λόγο αυτό έκανα σχήμα
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια ωραιο μοτοσακο φιλος vstrom ε ? περαστικα και απο μενα,και η ζημιες στα σιδερα να ειναι παντα. (για ολους μας.) |
|
| |
nick_greek Member
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Δευ Ιουλ 08 2013, 00:18 | |
| - ΤΑΚΗΣ81 έγραψε:
- Περαστικά σου φίλε μου και αγύριστα και το μοτόρι σου να γίνει καλύτερο απο πρίν...
Μήπως θα πρέπει να ανοιχτεί μια ενότητα με επικίνδυνα σημεία παγίδες του οδικού διχτύου και με φωτογραφίες για να προλάβουμε κάποιον άλλο; κι επίσης τα φόρουμ μοτοσυκλέτας μήπως έπρεπε να κάνουμε ομαδικά και συντονισμένα μηνύσεις έναντι του οποιουδήποτε αρμοδίου; Ιδρυμα Πάνος Μυλωνάς http://www.ioas.gr |
|
| |
nick_greek Member
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Δευ Ιουλ 08 2013, 00:20 | |
| φίλε μου περαστικά πάνω από όλα η υγεία και τα σίδερα γίνονται. |
|
| |
panosvstrom577
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Κυρ Αυγ 11 2013, 16:26 | |
| περαστικα κ παντα να εισαι καλα |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Ευτυχώς είμαι καλά... Κυρ Αυγ 11 2013, 18:53 | |
| - nick_greek έγραψε:
- ΤΑΚΗΣ81 έγραψε:
- Περαστικά σου φίλε μου και αγύριστα και το μοτόρι σου να γίνει καλύτερο απο πρίν...
Μήπως θα πρέπει να ανοιχτεί μια ενότητα με επικίνδυνα σημεία παγίδες του οδικού διχτύου και με φωτογραφίες για να προλάβουμε κάποιον άλλο; κι επίσης τα φόρουμ μοτοσυκλέτας μήπως έπρεπε να κάνουμε ομαδικά και συντονισμένα μηνύσεις έναντι του οποιουδήποτε αρμοδίου; Ιδρυμα Πάνος Μυλωνάς
http://www.ioas.gr Και ένα πιο direct link... Επισήμανση επικίνδυνων σημείων στο οδικό δίκτυο. http://www.msfree.gr/pin/index.htm Από κρυμμένα φανάρια, stop κλπ μέχρι σαμάρια και λακκούβες που μετατρέπουν μια απλή βόλτα σε αγώνα dakar. |
|
| |
|