| Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
verylife78 Member
| Θέμα: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 12:27 | |
| Πρωι πρωι στο δρομο για τη δουλεια (που τον κανω 4 φορες πανω κατω καθε μερα, γιατι ολα γινονται σε δρομους που ξερουμε Σε ενα S που εχουν φτιαξει και την ασφαλτο...τρομαρα τους... η εξοδο της στροφης ειναι γεματη ψιλη αμμο οικοδομης ακριβως στην γραμμη που παταω για στριψω. Ε, το μοιραιο δεν αργησε να γινει, προσπαθω να την επαναφερω, χωρις να τραυματιστω. Τελικα δεν τα καταφερνω και την αφηνω και φευγει προστατευοντας το αριστερο ποδι που το πλακωνε πολυ ευκολα μιας και μπαταρε προς τα δεξια. Τελικα σταματησα στα χωματα απο κατω απο ενα συρματοπλεγμα. Αμεσως σταματησαν τα αυτοκινητα, σηκωνομαι και εγω τσεκαρω ολα καλα.. κουναω χερια ποδια κεφαλι αυχενας δεν με ποναει τιποτα, αν εξαιρεσεις γδαρσιματα και καψιματα απο το τριψιμο στην ασφαλτο σε χερι ποδι γονατο και μηρο ολα καλα. Σηκωνουμε την μηχανη με ενα παλικαρι που βοηθησε αμεσα (με ενα φορτηγακι της Shell) και μετραμε ζημιες 1. σπασμενο πεταλι για τις ταχυτητες 2. σπασμενο αριστερο φλας 3. Γδαρμενο αριστερο φερινγ (και ισως να εχει μετακινηθει λιγο) 4. Γδαρμενος καθρεπτης και χουφτες 5. Γδαρμενο πλαινα καγκελα και να πατηδια του οδηγου... του συνοδηγου δεν το κοιταξα Εγω απο την αλλη αφου περασε λιγη ωρα βγαζω και το κρανος να καλεσω οδικη, ηρθε και ο γαμπρος μου να περιμενει γιατι οναγε πολυ το δεξι ποδι και ανησυχησα λιγο. Τελικα δεν εχει τιποτα σπασμενο ολα καλα λοιπον Το πηγε η οδικη στο συνεργειο μαζι με το γαμπρο μου και γω θα παω το απογευμα να δουμε τι θα αλλαξουμε αμεσα και τι να κοιταξουμε.... εμενα με αγχωνει το τιμονι γιατι ηταν και κατηφορικο κιολας και χτυπησε και συρθηκε κιολας (δεν ξερω αν εχει σχεση) Αυτα ... αντε να ειμαστε ολοι καλα Φωτογραφιες δεν εβγαλα ομως |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 12:32 | |
| γαμώτηντρέλλαμου... Περαστικά ρε μαν... Δυστυχώς ανήκω κι εγώ σε αυτή τη συνομοταξία που ΔΕΝ φοράνε καλοκαιρινό μπουφάν ούτε μακρύ παντελόνι το καλοκαίρι... Πλην του φέρινγκ, όλα τα άλλα είναι φθηνά και εύκολα να τα βρεις. Δυστυχώς δεν μου έχει ξεμείνει κάτι να σου χαρίσω. Παλιοστιγμή ρε γμτ... |
|
| |
verylife78 Member
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 12:34 | |
| τα χειροτερα δεν ηρθαν ...γιατι φοραγα και μακρι παντελονι και ενα αντιανεμικο μπουφαν που εκοψε οσο να ειναι τα πολλα κοψιματα. παντα ειμαι στη μηχανη με μακρι παντελονι |
|
| |
john60
Registration date : 03/08/2012
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 12:53 | |
| Περαστικά φίλε μου. Και εγώ την είχα πάθει παλιότερα και φορούσα ένα σορτσάκι (μέγα λάθος) και τα πόδια μου έγιναν χάλια. Από τότε και 40 βαθμούς να έχει όταν καβαλάω την μηχανή φοράω παντελόνι. Για την μηχανή μην στεναχωριέσαι. Σίδερα είναι και φτιάχνονται και σίγουρα κάποιος θα έχει κάτι να σε δώσει. |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 13:05 | |
| περαστικα σου φιλε μου....... ολα μεσα στο προγραμα ειναι δυστηχως....οπως και οι ωραιες βολτες ετσι και οι πτωσεις ειναι μεσα στο προγραμα απο την στιγμη που ημαστε στο δρομο ολα ειναι πιθανα.... μακαρη να χαλανε και να σπανε τα μηχανακια μας μονο και εμεις να μην παθαινουμε τιποτα..... εσυ να εισαι καλα και ολα τα αλλα γινονται....καθε μερα δυστηχως και εγω προσωπικα ειμαι να πεσω να μην πεσω με τους δρομους να εχουν τρελες λακουβες με οδηγους να εχουν νευρα και να μην κοιτανε καθρεπτες...λογικο ειναι.....δυστηχως ολα μεσα στη ζωη ειναι....αρκει να μην παθαινουμε τπτ εμεις...τα σιδερα φτιαχνονται!!! φιλικα παντα Δημητρης |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 13:13 | |
| Περαστικά και αγύριστα. Σιδερένιος φίλε μου... |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 13:22 | |
| περαστικα σου και αγυριστα αγορινα , ηταν η κακια στιγμη , μπορει να συμβει σε ολους μας.
|
|
| |
Eksantas Member
Τόπος : Πρεβεζα Registration date : 24/07/2011
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 13:36 | |
| Περαστικά φιλε μου......!
Αφού εισαι καλα εσύ ...τα σίδερα ξαναφτιάχνονται!
Σε ποιο σημείο της Κέρκυρας έπεσες?
Οι δρόμοι στη Κερκυρα δεν ειναι και οτι καλύτερο!Ειδικά αυτη την εποχή συμβαίνουν αρκετα ατυχήματα καθημερινά! |
|
| |
Vamael vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Νέα Σμύρνη-Καρυά Registration date : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 13:45 | |
| Αφού είσαι καλά, όλα καλά. Όλα τα έλα γίνονται αργά ή γρήγορα. |
|
| |
verylife78 Member
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 13:49 | |
| στο δρομο προς Τεμπλονι, λιγο μετα το Debono το ξενοδοχειο, στο εσακι που εχουν κανει διαπλατυνση... τωρα ειτε απο την βροχη κατεβασε χωμα και αμμο απο το βουνο ειτε απο κανα φορτηγο επεσε ψιλη αμμο |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 13:59 | |
| Ευχομαι να ειναι το πρωτο και το τελευταιο που σου συμβαινει!
Περαστικα! |
|
| |
verylife78 Member
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 14:02 | |
| μακαρι...η πρωτη και τελευταια... μια στεναχωρια την εχω τωρα παντως γιατι θα μεινω χωρις μηχανη μες το κατακαλοκαιρο |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 14:21 | |
| Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά. Αφού δεν έπαθες εσύ κάτι μην στεναχωριέσαι καθόλου.Τα σίδερα και τα πλαστικά ξαναφτιάχνονται. Η αλήθεια είναι ότι η άμμος σε συνδυασμό με στροφή είναι κίνδυνος............
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!!!!!
|
|
| |
GD Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 15/03/2011
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 14:58 | |
| Περαστικά και τα σίδερα φτιάχνονται... |
|
| |
chris dl 1000 Member
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 15:01 | |
| Περαστικα σου και ποτε ξανα |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 15:58 | |
| περαστικά φίλε όλα θα φτιαχτούν στο μηχανάκι αφού εσύ είσαι καλά! |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 16:21 | |
| Περαστικά παλίκαρε. Όλοι έχουμε περάσει κατά καιρούς παρόμοιες καταστάσεις. Όπως ανέφεραν και τα άλλα αδέρφια εσύ να είσαι καλά. Τα υπόλοιπα φτιάχνονται με λίγη θέληση. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
verylife78 Member
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 20:59 | |
| ευχαριστω ρε παλικαρια... μακαρι να ειναι η πρωτη και η τελευταια τωρα πρεπει να την φτιαξω πρωτα και μετα να ψαξω κανα φαναρτζη για να βαψει το πλαινο |
|
| |
kostastsek912 Member
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 21:18 | |
| περαστικά και αγύριστα σου εύχομαι κι εγώ... |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 21:21 | |
| περαστικά φίλε..και σύντομα έτοιμη και η μηχανή σου.. |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 21:45 | |
| Περαστικά ! Μακάρι να είναι το τελευταίο !
Πήγα στο χωριό μου σήμερα και πήγαινα σαν κότα. Σε κάθε στροφή που είχε κλίση, είχε και χώματα ή άμμο. Αν δεν τον ξέρεις, έχεις φύγει και έχει κάνει αγορά οικοπέδου.
|
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Παρ Αυγ 17 2012, 23:40 | |
| περαστικά και από εμένα φίλε μου, εσύ να είσαι καλά τα σίδερα φτιάχνονται. _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
neosos Member
Ηλικία : 48 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/01/2012
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Σαβ Αυγ 18 2012, 07:59 | |
| Περαστικά και ποτέ ξανά ρε φίλε Εσύ να σαι γερός |
|
| |
verylife78 Member
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Κυρ Αυγ 19 2012, 23:14 | |
| να κανω καποιες ερωτησες σχετικα με το ατυχημα... 1. για να αλλαξουμε τιμονι, τις ταχυτητες στο ποδι, και φλας και να ισιωσει μπροστα τα πλαστικα που εχουν παρει μια κλιση προς δεξια μου ζηταει 200? πολλα ή καλα; 2. με συμφερει να βαλω κανα αλλο τιμονι? 3. μπορω να βγαλω το πλαινο πλαστικο με το σηματακι και να βαψω; 4. μπορω να τα κανω μονος μου; δεν πολυξερω απο μηχανικα αλλα πιανουν τα χερια μου, ειδα και το manual και περιγραφει πολυ αναλυτικα την διαδικασια για την αλλαγη τιμονιου
5 και τελευταιο...υπηρχει περιπτωση να αποφυγω την πτωση...ειδα πολλα βιντεο αυτες τις μερες με μηχανες που μπαινουν στην στροφη εχει χωματα και φευγει το μηχανημα σαν να πατησε παγο; Ευχαριστω
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/13/img8867resizel.jpg ταχυτητες https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/88/img8868resize.jpg καγκελα https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/33/img8870resize.jpg πλαινο αριστερο https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/850/img8871resize.jpg μπροστα που θελει ισιωμα ή ολες μαζι εδω https://www.dropbox.com/sh/sp3ufsricz6anh4/58OmTueWpl/Vstrom%20accident |
|
| |
iliastrom Member
Ηλικία : 63 Τόπος : Νίκαια...Πειραιάς Registration date : 17/08/2010
| Θέμα: Απ: Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα Δευ Αυγ 20 2012, 10:53 | |
| Περαστικά σου και μακάρι να είναι η τελευταία εμπειρία πτώσης Αφού δεν έχεις σοβαρό χτύπημα εσυ είναι το καλύτερο
|
|
| |
| Πρωτη πτωση...ευτυχως εγω ειμαι καλα | |
|