| ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Carbonman
Τόπος : ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ Registration date : 24/01/2008
| Θέμα: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Τρι Φεβ 19 2008, 00:19 | |
| Ένα από τα σημαντικά αξεσουάρ για τον αναβάτη τις κρύες μέρες είναι η κάλυψη του στήθους και του λαιμού .Πιστεύω όλοι χρειαζόμαστε κάποιο από τα ακόλουθα. Τα παρακάτω σχέδια είναι της IXS . Νο1 BIGGS BALACLAVA ΜΕΤΑΞΩΤΗ 15 €. Νο2 CARBERA Αντιανεμικό GORE WINDSTOPPER με COOLON ελαστικό 26 €. Νο3 CORDOBA WINDSTOPPER για προστασία προσώπου και λαιμού,ιδανικό για ταξίδια και μες στην πόλη γιατί σταματάει τον αέρα και το κρύο 32 €. Νο4 Βαμβακερή BALACLAVA 6 €. Νο5 GRANADA GORE WINDSTOPPER πολύ καλό για το λαιμό με επικάλυψη THINSULATE 29 €. Νο6 SEGOVIA κολλάρο λαιμού FLEECE για το κρύο(άνετο και χρηστικό σε αποδράσεις και σε πόλεις) 15 €. Νο7 TOLDO GORE WINDSTOPPER για προστασία μύτης και στόματος NEOPREN 26 €. Νο1Νο2Νο3Νο4Νο5Νο6Νο7Οι πληροφορίες αυτές βρέθηκαν από το site www.tzortzopoulos.gr Επικοινώνια στα τηλ 210-9242659 210-9241108 ή Καλλιρρόης 41 & 71 Νέος Κόσμος |
|
| |
τέως Member
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Τρι Φεβ 19 2008, 00:45 | |
| εγω παιδες τις κρυες μερες φοραω εσωθερμικο κολαν της specialized.... ειναι ποδηλατικο προιον!!! τα πηρα απο το Kassimatis Cycling store που βρισκεται Πλατεία Ιπποδαμείας 8, Πειραιάς απιστευτα ζεστο!!! εχω βρει την υγεια μου!!! |
|
| |
frankxgr Member
Ηλικία : 56 Τόπος : ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Τρι Φεβ 19 2008, 15:53 | |
| Εγώ έχω το Νο6. Πολύ ζεστό και μαλακό. Με το κρύο δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Πολύ ευχαριστημένος. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Τρι Φεβ 19 2008, 18:28 | |
| τα καλυτερα για καλυψη ειναι... Για στηθος...Σουτιεν Νο5 Για λαιμο....ΕΝΑ στριγκακι το οποιο το κλεψατε απο την μπουγαδα της απεναντι η οποια ειναι ενα απιαστο ονειρο!! |
|
| |
Carbonman
Τόπος : ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ Registration date : 24/01/2008
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Τρι Φεβ 19 2008, 20:19 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Τρι Δεκ 23 2008, 15:35 | |
| - Carbonman έγραψε:
- Ένα από τα σημαντικά αξεσουάρ για τον αναβάτη τις κρύες μέρες είναι η κάλυψη του στήθους και του λαιμού .Πιστεύω όλοι χρειαζόμαστε κάποιο από τα ακόλουθα.
Αυτες τις ημερες οντως καποιοι τα χρειαστηκαν και τα χρειαζονται.. . Εγω παντα φοραω ενα φλις στο λαιμο,(εικονα Νο6),γιατι δεν με βολευει η κουκουλα fullface. Η αποψη μου ειναι πως ολα τα παραπανω που ποσταρει ο φιλος Carbonman ειναι απο τα απαραίτητα αξεσουαρ,ειδικα τωρα την χειμερινη περιοδο.. |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Τρι Δεκ 23 2008, 15:52 | |
| Σταυρο εχω κοζαρει το 6 και παω να το χτυπησω αμεσα. |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Τρι Δεκ 23 2008, 17:02 | |
| Οντως αυτα τα προϊοντα κανουν πολυ καλη δουλεια! Εμενα το εχει σαν αποσπωμενο κομματι το τzακετ μου ΙΧS.Πιανει με φερμουαρ δεξια-αριστερα και πισω κλεινει με velcro!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Loxias στις Τετ Δεκ 24 2008, 13:38, 1 φορά |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Τετ Δεκ 24 2008, 13:16 | |
| - Τέως έγραψε:
- εγω παιδες τις κρυες μερες φοραω εσωθερμικο κολαν της specialized.... ειναι ποδηλατικο προιον!!!
τα πηρα απο το Kassimatis Cycling store που βρισκεται Πλατεία Ιπποδαμείας 8, Πειραιάς
απιστευτα ζεστο!!! εχω βρει την υγεια μου!!!
Φίλε τέως, αυτό υπάρχει σε παντελόνι που το φοράς κάτω απο το παντελόνι σου??? Τιμή??? Ψάχνομαι και εγώ αυτό τον καιρό λόγω κρύου για παντελόνι μηχανής οπότε άν βολεύει τέτοιο να το πάρω. Σόρρυ για το σπάμ στο νήμα.. |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Τετ Δεκ 24 2008, 18:45 | |
| Φίλε μου, άλλο το εσωθερμικό κι άλλο το παντελόνι μηχανής. Ένα εσωθερμικό δε μπορεί να υποκαταστήσει το παντελόνι μηχανής, το οποίο πέρα από τη θερμική μόνωση σου παρέχει κι ασφάλεια στις πτώσεις λόγω ενισχύσεων κτλ. Το εσωθερμικό απλά θα κρατήσει μία θερμοκρασία. |
|
| |
kaiser
Ηλικία : 40 Τόπος : καλλιθεα αττικης Registration date : 20/06/2008
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Παρ Ιαν 02 2009, 02:35 | |
| εχω το ν6 και κανει τρελη δουλεια δεν το περναει τπτ |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Κυρ Ιαν 04 2009, 21:28 | |
| www.buff.eu http://www.buff.es/en/catalog_headwear.php?t=1
Για ρίξτε μια ματιά εδώ. Εγώ πρόσφατα πήρα το cyclone Buff με wind stopper αυτό που έχει το σχέδιο με την μοτο το οποίο είναι το κάτι άλλο... έχω και το καλοκαιρινό το οποίο και αυτό κάνει εξαιρετική δουλειά διότι ώς γνωστόν ακόμα και το καλοκαίρι ένα τέτοιου τύπου αξεσουαρ είναι πολύ χρήσιμο... ιδρώτας, έντομα, αέρας κλπ...
Εχει τρελή γκάμα τέτοιων προϊόντων για χειμώνα καλοκαίρι... |
|
| |
τέως Member
| Θέμα: Απ: ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ Δευ Ιαν 05 2009, 00:53 | |
| - jim1900dz έγραψε:
Φίλε τέως, αυτό υπάρχει σε παντελόνι που το φοράς κάτω απο το παντελόνι σου??? Τιμή??? Ψάχνομαι και εγώ αυτό τον καιρό λόγω κρύου για παντελόνι μηχανής οπότε άν βολεύει τέτοιο να το πάρω. Σόρρυ για το σπάμ στο νήμα.. βασικα παντελονι-κολαν εννοουσα με το ποστ μου.... που το φορας και κατω απο το παντελονι σου , αλλα και μονο του οπως οι ποδηλατες... βεβαια τωρα που το βλεπω ... ειναι ασχετο με το θεμα που ειναι ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ καλλιο αργα παρα ποτε τιμη δεν θυμαμαι ρωτα στο μαγαζι Kassimatis Cycling Πλατεία Ιπποδαμείας 8 Πειραίάς Τηλ. 210 4122596, 210 4113654 |
|
| |
| ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ | |
|