Η απαντηση που δεχτηκα απο το Χρηστο μεσω Facebook για τη δουλεια του οταν το ρωτησα καποια πραγματα.
Δεν το ξερω προσωπικα αλλα η αμεση απαντηση καθως και αυτα που βλεπω δηλωνουν ανθρωπο με μερακι και επαγγελματισμο
Αν καποιος θελει να επικοινωνήσει μαζι του το τηλεφωνο του ειναι 6973205164 και η σελιδα του στο Facebook
"
[/img]
αυτη ειναι η κλασικη......με τα πολλα γραφικα και γιαυτο ακριβοτερη........στα 120ευρ.....
υπαρχει ομως και υτη η παραλαγη.......στα 100ευρ......λιγο πιο απλη στα γραφικα.....αβαφη εδω......μπορει βεβεα να βαφτει και σε αλουμινιου.....η να περαστει και μεμβρανη καρμπον.....!!!
και βαμενη εδω σε μαυρο ματ
επισης υπαρχει και αυτη......στα 110ευρ......
[
αυτη εδω στα 100ευρ...
ακομα κι αυτη σαν διακοσμηση.......στα 80ευρ.......απο αλο μηχανακι μεν αλλα μπορει να γινει και για vstrom.....
και ριξε και μια ματια και σ'αυτα.......προστατευτικα για εξατμισεις ειναι......μπορει να σας ενδιαφερουν.....για οποιοδηποτε σημειο των λαιμων η του τελικου μπορει να ζητησει η να φανταστει κανεις......απλα σκεφτειτε κατι.....και στειλτε το μου.....σαν σχεδιο.....και θα γινει.....!!!εδω......ειναι απο αφρικα αυτα.....και ξεκινησαν σαν σχεδιο που μου εστειλε καποιος......το σχεδιο.......και η υλοποιηση....!!
για αφρικα
και Varadero
οπως θα καταλαβαίνεται δεν δεσμευομαι απο σχεδια και καλουπα.....μπορω αν μου ζητηθει να φτιαξω για τα δικα σας σχεδιο απο οποιοδηποτε μηχανακι η ακομα και προσωπικο σχεδιο που θα ζητηθει απο καποιον πελατη...."
Επισης αν αν κανισουμε καποιο ΡΒ με καποια πραγματα η τιμη θα ειναι καλυτερη