1. giorgos-patra 2. v_kostas 3. leonady2 (x2) 4. Highlander (πες του πως Τετάρτη αγγαρείες δεν κάνουμε) 5. loylas ( x2 μαλλον ) 6. Pirates δεν υπάρχει περίπτωση πάλι, να το ξαναχάσω. 7. XAROntaS (X2) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΕΣ 8. ΖΩΗΣ 660 9. Jim-Strom 10.Jumaru (x2 κι αν επιστρεψω νωρις απο τα περα μερη...) 11. tezas
aristrom gold member
1. giorgos-patra 2. v_kostas 3. leonady2 (x2) 4. Highlander (πες του πως Τετάρτη αγγαρείες δεν κάνουμε) 5. loylas ( x2 μαλλον ) 6. Pirates δεν υπάρχει περίπτωση πάλι, να το ξαναχάσω. 7. XAROntaS (X2) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΕΣ 8. ΖΩΗΣ 660 9. Jim-Strom 10.Jumaru (x2 κι αν επιστρεψω νωρις απο τα περα μερη...) 11. tezas 12. aristrom
v_kostas Administrator
Αφού ήπιαμε τον καφέ μας στην υπέροχη Ναύπακτο μετά θελήσαμε να πνίξουμε το πόνο μας για την αφόρητη ζέστη που έκανε και καταλήξαμε σε ταβέρνα λίγο πιο έξω από την Ναύπακτο για να πιούμε μια μπύρα
1. 1η Σύγκριση με ένα πακέτο τσιγάρα
2. 2η Σύγκριση με ένα μπουκάλι μπύρα
3. Η μισή παρέα από αριστερά μου - (Την άλλη μισή από την δεξιά πλευρά ακόμα την ψάχνω δεν βρίσκω την φώτο) θα μας καλύψει ο xarontas
4. Στην υγειά μας Γιώργο
5. Ο Jumaru ήθελε να μας πείσει πως δεν τρώει πολύ και άφησε το μισώ σουβλάκι (αφού είχε φάει όλα τα ''εξοχικα'' που είχαμε παραγγείλει στην αρχη)
6. Ο Χάρης ήταν ο μόνος που έτρωγε όταν όλοι είχαν σταματήσει.... γειά σου ρε Χάρη .....
7. Ο Ζώης φάνηκε από την αρχή πως δεν πεινούσε πολύ....
Μου αρέσει που θέλατε να παραγγείλετε και 40 σουβλάκια στην αρχή
Άντε και στην επόμενη.....!
Τελικά το σουβλάκι ήταν τεράστιο
Giorgos-Patra moderator
δυστηχως οι φωτογραφιες μου δεν βγηκαν και πολυ καλες αλλα ιδου :
καθαρα πιατα!
παντως για τις κακες γλωσσες ο Χάρης εκανε και καποια διαλειμματα . . . δεν ετρωγε συνεχεια
------------------------------------------------------------- να ευχαριστησω ολα τα παιδια που τον καφε τον κανανε μια μινι εκδρομουλα πιστευω οτι τους αποζημιωσε ολη η φαση και 11 ευρω σκαρτα το ατομο που μας βγηκε πιστευω ηταν πολυ σουπερ
αντε και στην επομενες εξορμησεις μερη υπαρχουν πολλα και καλα απο εδω περα και το ιδιο οικονομικα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την XAROntaS στις Πεμ Ιουλ 25 2013, 13:49, 1 φορά
loylas gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΕΝΑΛΛΑΞ) Registration date : 05/12/2011
Να ειμαστε ολοι καλα και παντα να βρισκομαστε σε τετοιες καταστασης. Μπραβο στον Χαροντα για την πολυ καλη επιλογη στην ταβερνα που φαγαμε του σκασμου ΟΛΟΙ ...και στην ωραια διαδρομη απο την Ναυπακτο προς Κουκουρα που ειμουν προς το τελος της φαλαγγας και τα φωτα απο τις μηχανες στις μπακαζιερες ηταν το κατι αλλο. Αντε ακομα μια τεταρτη εγω και θα τα πουμε απο Σεπτμβριο.....
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012