Ο Δήμος Πατρέων με τη στήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας σας προσκαλούν στην αεροπορική επίδειξη του ακροβατικού σμήνους "RED ARROWS" της R.A.F. Τετάρτη 22-05-2013 και ώρα 5:30 μ.μ. στο Μώλο Αγίου Νικολάου.
Έχω την εντύπωση πως ο μώλος θα είναι απροσπέλαστος για την καθιερωμένη συνάντησή μας. Λόγω του πολύ κόσμου που θα έχει, δεν θα είναι και ότι καλύτερο να αφήσουμε τις μηχανές πολύ μακριά από το σημείο.
Προσωπικά λόγω αυτού, θα είμαι εκτός απροόπτου οικογενειακώς στην καφετέρια περίπου μία ώρα νωρίτερα από την επίδειξη.
Ελπίζω να δούμε θέαμα και να μην έχουμε αναβολές
v_kostas Administrator
Σάκη μπράβο για την ενημέρωση!! Επειδή τους έχω ξανα απολάυσει σας λέω μην το χάσει κανείς..θα είμαι κι εγώ εκει νωρίτερα.Τις μηχανές τις αφήνουμε απ'έξω και όταν τελειώσει το σκηνικό 'ζυγισμένες-στοιχισμένες'
Θέμα: Ρεφενέ BBQ Πεμ Ιουν 06 2013, 12:43
Έπειτα από ώριμη σκέψη, αποφασίσαμε την ερχόμενη Τετάρτη 12/06/2013 να μην πραγματοποιηθεί ο καφές και αντί αυτού να οργανώσουμε ΡΕΦΕΝΕ BBQ πίσω από το μαγαζί του αγαπητού και μη εξαιρετέου leonady2.
Θα χρειαστούμε:
Κρεατικά για φριγαδέλι (Σάκης)
Σουβλάκια (Σάκης)
Πανσέτες (Σάκης)
Ζυμαράκια (Σάκης)
Μπύρες ( ????? )
Κρασί (Πάνος)
Γλυκό (pirates)
Κάρβουνα (Μανώλης)
Πλαστικά Πιάτα - Ποτήρια - Μαχαιροπίρουνα
Χαρτί - Χαρτοπετσέτες (Θάνος)
Λεμόνια (Αργύρης)
Αλάτι - Πιπέρι - Ρίγανη (Θάνος)
Κάποια από τα παραπάνω θα τα διαθέσουν αφιλοκερδώς κάποιοι από τους συμφορουμίτες. Ότι φέρει ο καθένας εκτός της συμμετοχής είναι ευπρόσδεκτο. Στις παρενθέσεις έχω βάλει ονόματα, αλλά μπορεί να έχω κάνει και λάθος. Παρακαλώ διορθώστε τα χωρίς παρεξήγηση.
Τιμές για τα περισσότερα θα πάρω ίσως και αύριο.
Υπενθυμίζω ότι όλο το concept θα είναι ΡΕΦΕΝΕ Οπότε Συνολικό Κόστος / Άτομα
Ψησταριά, σχάρα, μοτέρ, σκαμπό, προβολείς κλπ η συνεννόηση θα γίνει τηλεφωνικά.
Θα παραβρεθούμε με τα γυναικόπαιδα οπότε ενημερώστε καταλλήλως.
Αν είναι δυνατόν δηλώστε συμμετοχές μέχρι την Κυριακή για να κανονίσουμε τις ποσότητες.
Λόγω του ότι την Τετάρτη τα περισσότερα σχολεία θα έχουν γιορτή το απόγευμα, θα το αναβάλουμε μάλλον για την άλλη Τετάρτη. Θα συνεννοηθούμε τηλεφωνικά ή την Τετάρτη στον καφέ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Highlander στις Πεμ Ιουν 06 2013, 16:06, 2 φορές συνολικά
v_kostas Administrator
Οχι ρε γαμωτο! Τότε που θα λείπω? Ελπίζω να έχει επιτυχία και να το επαναλάβουμε! Τώρα να σας ευχηθώ καλά να περάσετε και καλή όρεξη? Μάλλον θα γελασετε!!!
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
Παίδες μετά απο κοινή παρότρυνση εμού και του γνωστού σε πολλούς Μάριου απο το Gs forum είπαμε να πιούμε καφεδάκι όλοι μαζί να γνωριστούμε με τα παιδιά απο το γειτονικό φόρουμ και να περάσουμε όμορφα τον καθιερωμένο καφέ μας.Το καφεδάκι θα γίνει στο MARIBA στα βραχνεικα και θα μαζευτούμε μετα τις 19:30.Ο ένας με τον άλλον ρίξτε σύρμα σε όσους δεν το δούν εδώ.
Εμαθα ότι αυτοί είναι δυνατά πιρούνια ή είναι φήμες, πάμε να τους αποδείξουμε τι εστί σουβλακο.Αν δεν δουλεύω δε το χάνω με τίποτα.Θα πεχτούν μεγάλες μάχες , σώμα με σώμα.Απ' ότι ξέρω είναι και αυτοί φοβερό παρεάκι θα περάσουμε ωραία!!!!
aristrom gold member
Καλό θα ήταν ''εμέις'' να κρατήσουμε χαρακτήρα και να μην ΠΙΟΥΜΕ ΜΠΥΡΑ μόνο να φάμε ... Ναι Αντρεα να κρατησεις χαρακτηρα οπωσδηποτε εσυ...Αλλωστε φημιζεσαι για την λιτοδιαιτη σιλουετα και αδιαφθορο χαρακτηρα σου...Εγω δεν θα μπορεσω...γμτ... και ειναι και παγωμενη αυτη η μπυρα...
κι αυτες οι πικοιλλιες ...
και...τεσπα...τι να λεμε τωρα...παααααλι για καφε παμε
leonady2 gold member
Καλα να περασετε λεβεντες...!!! για να παρηγορηθω το απογευμα που δεν θα ειμαι εκει θα απολαυσω καφεδακι κατω απο τον επιβλητικο κ ιστορικο Μυστρα κ για το βραδυ κανα κοψιδι ετσι να φυγει η στεναχωρια..
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
Καλα να περασετε λεβεντες...!!! για να παρηγορηθω το απογευμα που δεν θα ειμαι εκει θα απολαυσω καφεδακι κατω απο τον επιβλητικο κ ιστορικο Μυστρα κ για το βραδυ κανα κοψιδι ετσι να φυγει η στεναχωρια..
Δεν σε φοβάμαι εσένα θα τα φάς τα κοψίδια σου!!! Καλα να περάσεις φίλε!!