| Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
grdaemon
| Θέμα: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Παρ Μαρ 08 2013, 23:18 | |
| Η αλυσίδα μου δεν άντεξε άλλο και στα 50Κ ξεκαβάλησε.στοπ. Κεσάτια τρελά.στοπ.ούτε κουβέντα για χρυσούς DID και ασήμια.στοπ. Προτάσεις για οικονομική λύση κι ας βγάλει λιγότερα χλμ.στοπ. μη σκοτωθούμε κιόλας, περιμένει οικογένεια σπίτι.στοπστοπ |
|
| |
Apache vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Αχαρναί Καρπενήσι Registration date : 20/06/2009
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Παρ Μαρ 08 2013, 23:31 | |
| - grdaemon έγραψε:
- Η αλυσίδα μου δεν άντεξε άλλο και στα 50Κ ξεκαβάλησε.στοπ.
Κεσάτια τρελά.στοπ.ούτε κουβέντα για χρυσούς DID και ασήμια.στοπ. Προτάσεις για οικονομική λύση κι ας βγάλει λιγότερα χλμ.στοπ. μη σκοτωθούμε κιόλας, περιμένει οικογένεια σπίτι.στοπστοπ ασε την μηχανη στην ακρη μεχρι να βαλεις αλυσιδα της προκοπης...στοπ |
|
| |
grdaemon
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Παρ Μαρ 08 2013, 23:42 | |
| - Apache έγραψε:
- grdaemon έγραψε:
Κεσάτια τρελά.στοπ.ούτε κουβέντα για χρυσούς DID και ασήμια.στοπ. Προτάσεις για οικονομική λύση κι ας βγάλει λιγότερα χλμ.στοπ. μη σκοτωθούμε κιόλας, περιμένει οικογένεια σπίτι.στοπστοπ ασε την μηχανη στην ακρη μεχρι να βαλεις αλυσιδα της προκοπης...στοπ Σωστός φίλε μου και σώφρον πάνω από όλα. Εκεί κολλάει το οικονομική λύση αλλά όχι και να σκοτωθούμε. Στο δια ταύτα τώρα, δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω καιρό χωρίς όχημα. Αγώνας βιοπάλης = άπειρα χιλιόμετρα σε καθημερινή βάση. Κάποιος με κάποια ουσιώδη πρόταση? |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Σαβ Μαρ 09 2013, 00:07 | |
| - grdaemon έγραψε:
- Apache έγραψε:
- grdaemon έγραψε:
Κεσάτια τρελά.στοπ.ούτε κουβέντα για χρυσούς DID και ασήμια.στοπ. Προτάσεις για οικονομική λύση κι ας βγάλει λιγότερα χλμ.στοπ. μη σκοτωθούμε κιόλας, περιμένει οικογένεια σπίτι.στοπστοπ ασε την μηχανη στην ακρη μεχρι να βαλεις αλυσιδα της προκοπης...στοπ Σωστός φίλε μου και σώφρον πάνω από όλα. Εκεί κολλάει το οικονομική λύση αλλά όχι και να σκοτωθούμε. Στο δια ταύτα τώρα, δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω καιρό χωρίς όχημα. Αγώνας βιοπάλης = άπειρα χιλιόμετρα σε καθημερινή βάση. Κάποιος με κάποια ουσιώδη πρόταση? πες μας το μπατζετ σου αδερφε να σε καθοδηγησουμε , τις τιμες που εχουμε αναρτησει στις προσφορες για αλυσιδογραναζα δεν βρηκες κατι συμφερον? |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Σαβ Μαρ 09 2013, 02:40 | |
| Εγω παντως στη θεση σου φιλε μου σε θεμα ασφαλειας σε συναρτηση με τα πολλα χιλιομετρα που λες οτι κανεις θα δανειζομουν χρηματα να βαλω κατι σωστο μιας και δε μιλαμε για ποσο ανω των 120?....Ολο και καποιο φιλο η συγγενη θα εχεις που να μπορει να σου δωσει και του τα επιστρεφεις...Αποψη μου |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Σαβ Μαρ 09 2013, 09:10 | |
| βασικά μοτοσυκλέτα χωρίς αλυσίδα=στοπ. εντάξει την κράτησες λίιιιγο παραπάνω, αλλά οι προσφορές εδώ μέσα είναι δεδομένα καλές, ιτςαπτουγιού. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Σαβ Μαρ 09 2013, 15:35 | |
| Δες αυτη αλλα και μια απο αυτες |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Σαβ Μαρ 09 2013, 16:45 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- Δες αυτη αλλα και μια απο αυτες
και υπολογισε στις παραπανω τιμες γυρω στα 30 ευρα περαστικα. |
|
| |
grdaemon
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Σαβ Μαρ 09 2013, 17:45 | |
| Ευχαριστώ πολύ, άπαντες παιδιά. Με βάλατε σε ένα δρόμο. Θα την βρω την άκρη από εδώ και πέρα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Σαβ Μαρ 09 2013, 22:00 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- REDPOWER έγραψε:
- Δες αυτη αλλα και μια απο αυτες
και υπολογισε στις παραπανω τιμες γυρω στα 30 ευρα περαστικα. Εκτος και αν πιανουν τα χερια του φιλου μας και μπορεσει να το κανει μονος του...Εχει σχετικα ποστ εδω μεσα νομιζω για το πως να το κανει...Βεβαια θελει και χρονο να εχει... |
|
| |
nikosd
Ηλικία : 47 Τόπος : ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ Registration date : 13/04/2011
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Κυρ Μαρ 10 2013, 00:11 | |
| Φίλε μου και δική μου γνώμη είναι να μην κάνεις καμία εκπτωση όσον αφορά την ασφάλεια σου. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Κυρ Μαρ 10 2013, 22:13 | |
| Γραναζια γιατι να αλλαξει?επειδη ειδα να ζηταει μονο αλυσιδα.αν και εαν ειναι και τα γραναζια για 50Κ πανω θα θελουν και αυτα αλλαγη. εγω φορεσα μια JT X-Ring στα 60Ε.αρκετα οικονομικη και καλη.αλλα κρατησα τα ιδια γραναζια.εαν πηγαινα για ολο το σετ θα φοραγα DID χρυση για να βγαλει οσο περισσοτερα γινεται |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 02:00 | |
| - Dante έγραψε:
- Γραναζια γιατι να αλλαξει?επειδη ειδα να ζηταει μονο αλυσιδα.αν και εαν ειναι και τα γραναζια για 50Κ πανω θα θελουν και αυτα αλλαγη.
εγω φορεσα μια JT X-Ring στα 60Ε.αρκετα οικονομικη και καλη.αλλα κρατησα τα ιδια γραναζια.εαν πηγαινα για ολο το σετ θα φοραγα DID χρυση για να βγαλει οσο περισσοτερα γινεται Για αυτο το λογο εβαλα σετ με γραναζια αλλα και χωρις...Οτι γουσταρει να διαλεξει ο φιλος... |
|
| |
memas3467
Τόπος : sofia BG Registration date : 07/03/2013
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 09:53 | |
| καλημερα παιδια. αξιζει να βαλω ενα σετ JT αλυσιδα - γραναζια που ειναι οικονομικη και ας την αλλαξω πιο συντομα..
μην κανει κανα τσακ φοβαμε μονο.. δεν με νοιαζει να παλιωσει λιγο νωριτερα γιατι εχω ξεφραγκιαστει...
|
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 10:23 | |
| - memas3467 έγραψε:
- καλημερα παιδια. αξιζει να βαλω ενα σετ JT αλυσιδα - γραναζια που ειναι οικονομικη και ας την αλλαξω πιο συντομα..
μην κανει κανα τσακ φοβαμε μονο.. δεν με νοιαζει να παλιωσει λιγο νωριτερα γιατι εχω ξεφραγκιαστει...
Τα γρανάζια δεν θα τελειώσουν τόσο γρήγορα όσο η αλυσίδα (ούτε και η αλυσίδα αν φροντίζεις για την λίπανσή της) απλά η χρυσή είναι πιο ανθεκτική. Η διαφορά είναι στο κόστος.Αλλά για σκέψου:Αλλάζεις δύο φορές αλυσίδα στα 50.000 χλμ. με την απλή και μια στα ίδια χλμ. με την χρυσή......Το κόστος????Πάντως μιλάω πάντα με την προυπόθεση οτι και στις δύο περιπτώσεις φροντίζουμε σωστά την λίπανσή τους..... |
|
| |
memas3467
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 10:28 | |
| αυτη η JT ειναι με χ-ρινκγ. δεδομενο παντα οτι θα την ρυθμιζω και θα την λαδωνω φανταζομαι δεν θα ειναι επιφοβη ετσι?? για να κανω εγω 50.000κμ θελω 15 χρονια!! |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 12:00 | |
| - memas3467 έγραψε:
- αυτη η JT ειναι με χ-ρινκγ. δεδομενο παντα οτι θα την ρυθμιζω και θα την λαδωνω φανταζομαι δεν θα ειναι επιφοβη ετσι??
για να κανω εγω 50.000κμ θελω 15 χρονια!! Την φοραω ηδη και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος εδω και 6.000 χλμ!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 12:01 | |
| κανονικα τα μαμα αλυσιδογραναζα στα ποσα χλμ τα αλλαζουμε?? |
|
| |
memas3467
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 13:30 | |
| την εβαλα μολις και απαλαχτηκα απο 50κιλα θορυβο!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 15:59 | |
| - memas3467 έγραψε:
- την εβαλα μολις και απαλαχτηκα απο 50κιλα θορυβο!!
τι εβαλες και ποσο? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 19:47 | |
| - Apache έγραψε:
- κανονικα τα μαμα αλυσιδογραναζα στα ποσα χλμ τα αλλαζουμε??
Είπαμε ολα τα αλυσιδογράναζα καρτάνε ανάλογα με την χρήση και λίπανσή τους. Εχτρεμιστικές χρήσεις με γκάζια τέρμα και ελλειπή λίπανση μπορεί να αλλάξουν και στα 15-20000 χλμ ενώ με σνορμάλ χρήση και σωστή λίπανση κάποιος κράτησε και 90.000 χλμ (γρανάζια).... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 19:54 | |
| Λοιπόν να τα πάρουμε απο την αρχή..... Πολύς λόγος γίνεται για το πότε αλλάζουμε αλυσιδογράναζα αλλά ποιός είπε τα αλλάζουμε και τα τρία μαζί??(@γρανάζια και αλυσίδα) -Πάντα προηγείται ο έλεγχός τους. -Αλυσίδα:ελέγχουμε τον τζόγο-χαλάρωσή της αλλά και αν παίζουν οι κρίκοι της στο πίσω γρανάζι, οπότε αλλάγή αλυσίδας. -Γρανάζια: ελέγχουμε τα δόντια τους.Αν είναι στην κορυφή τους ομοιόμορφα και όχι αιχμηρά (δηλ να μην τελειώνουν σε σουβλί αλλά να τελειώνουν σε σχήμα κατσαβιδιού) τότε όλα οκ.Αλλιώς αλλαγή. Αυτά αναφέρονται στο μάνουαλ του στρώμα και μάλιστα παραστατικά και με εικόνες Υ.ΓΚατεβάστε το μάνουαλ απο το αντίστοιχο λίνκ στο φόρουμ μας. Αυτά! |
|
| |
grdaemon
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 20:24 | |
| - liakosvol έγραψε:
- Λοιπόν να τα πάρουμε απο την αρχή.....
Πολύς λόγος γίνεται για το πότε αλλάζουμε αλυσιδογράναζα αλλά ποιός είπε τα αλλάζουμε και τα τρία μαζί??(@γρανάζια και αλυσίδα) -Πάντα προηγείται ο έλεγχός τους. -Αλυσίδα:ελέγχουμε τον τζόγο-χαλάρωσή της αλλά και αν παίζουν οι κρίκοι της στο πίσω γρανάζι, οπότε αλλάγή αλυσίδας. -Γρανάζια: ελέγχουμε τα δόντια τους.Αν είναι στην κορυφή τους ομοιόμορφα και όχι αιχμηρά (δηλ να μην τελειώνουν σε σουβλί αλλά να τελειώνουν σε σχήμα κατσαβιδιού) τότε όλα οκ.Αλλιώς αλλαγή. Αυτά αναφέρονται στο μάνουαλ του στρώμα και μάλιστα παραστατικά και με εικόνες
Υ.ΓΚατεβάστε το μάνουαλ απο το αντίστοιχο λίνκ στο φόρουμ μας.
Αυτά! Νομίζω ότι ήταν το πιο αναλυτικό σχόλιο και πράγματι θα βοηθήσει πολύ αν γίνει και sticky. Τα νούμερα χλμ είναι ενδεικτικά, δίνουν μία κατεύθυνση αλλά δεν είναι καθοριστικά. Ένας σωστός έλεγχος μας γλιτώνει από έξοδα και ταλαιπωρία. Εγώ που μετά από σκληρό ατύχημα κινούμαι πολύ συντηρητικά παρότι έχω σχεδόν 50000χλμ τα γρανάζια μου δεν έχουν γίνει σουβλερά ακόμη. Τα είδε και μηχανικός για επιβεβαίωση.(Η εμπειρία είναι πάντοτε αναντικατάστατη). Αυτό νομίζω ισχύει και σε πολλά άλλα αναλώσιμα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου πιστεύω. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Δευ Μαρ 11 2013, 21:37 | |
| - liakosvol έγραψε:
- Λοιπόν να τα πάρουμε απο την αρχή.....
Πολύς λόγος γίνεται για το πότε αλλάζουμε αλυσιδογράναζα αλλά ποιός είπε τα αλλάζουμε και τα τρία μαζί??(@γρανάζια και αλυσίδα) -Πάντα προηγείται ο έλεγχός τους. -Αλυσίδα:ελέγχουμε τον τζόγο-χαλάρωσή της αλλά και αν παίζουν οι κρίκοι της στο πίσω γρανάζι, οπότε αλλάγή αλυσίδας. -Γρανάζια: ελέγχουμε τα δόντια τους.Αν είναι στην κορυφή τους ομοιόμορφα και όχι αιχμηρά (δηλ να μην τελειώνουν σε σουβλί αλλά να τελειώνουν σε σχήμα κατσαβιδιού) τότε όλα οκ.Αλλιώς αλλαγή. Αυτά αναφέρονται στο μάνουαλ του στρώμα και μάλιστα παραστατικά και με εικόνες
Υ.ΓΚατεβάστε το μάνουαλ απο το αντίστοιχο λίνκ στο φόρουμ μας.
Αυτά! δηλαδη εσυ αλλαζεις κατι απο τα τρια...δηλαδη μονο αλυσιδα η μονο γραναζι ??? |
|
| |
memas3467
| Θέμα: Απ: Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης Τρι Μαρ 12 2013, 00:04 | |
| σετ JT 114ευρο τοποθετημενα 94ευρο στο χερι.δεν μπορω να κανω λινκ ειμαι καινουριος |
|
| |
| Αλυσίδα στα χρόνια της κρίσης | |
|