| Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tassos... Member
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Κυρ Νοε 01 2009, 19:33 | |
| - adder έγραψε:
- ποια η γνωμη σας για δυο μποτες? ειμαι αναμεσα σε sidi sport και forma nero.......ειναι αδιαβροχες πραγματικα???
Εγώ έχω πάρει τις streetevo της forma ( http://www.formaboots.com/prodotti/images_prodotti/STREETEVOzoom.jpg ) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος... Σχεδόν σε όλες τις βροχές αυτές τις μέρες χρειάστικε να οδηγώ στη βροχή... τα πόδια μου ζούσαν στην άνοιξη... |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Κυρ Νοε 01 2009, 21:20 | |
| Εγω μολις χθες παρελαβα αυτες τις μποτες Sidi Clever Goretex Μου φαινονται πολυ ανετες απο το λιγο που τις φορεσα εκτος μηχανης γιατι με ενδιεφερε και αυτο και ειναι και παρα πολυ ωραιες. Αν αποδειχθει η ποιοτητα Sidi και οτι ειναι αδιαβροχες για αυτα τα λεφτα μου φαινονται αρκετα καλη αγορα. Μολις εχω κατι συγκλονιστικο θα επανελθω. Παντως το συγκεκριμενο σαιτ (απο το φορουμ εδω το βρηκα) εχει αποδειχθει πολυ καλο φθηνο και με αψογο σερβις. Πηρα ακομα και μια ζωνη bering και πριν λιγο καιρο το μπουφαν μου. |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Κυρ Νοε 01 2009, 22:02 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Κυρ Νοε 01 2009, 22:26 | |
| Παντως και με αυτες δυο χρονια τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=877 _________________ |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Κυρ Νοε 01 2009, 22:51 | |
| |
|
| |
stheodosis
| Θέμα: http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=380 Δευ Νοε 02 2009, 18:28 | |
| Σήμερα πήρα και εγώ μπότες ...
Πήρα αυτές: Rev'IT Rival με 165 από το δίκυκλο.
Κάνουν τέλεια εφαρμογή και είναι αρκετά μαλακές ...
Βρήκα κάποιες IXS στο Τζορτζόπουλο με 99 euro αλλά δεν είχε 46 .
Αν δεν έχετε δύσκολο πόδι τότε περάστε μια βόλτα ίσως βρείτε κάτι φθηνό πού να αξίζει ... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Σαβ Νοε 07 2009, 01:00 | |
| - man_OS έγραψε:
- εξαρτάται πόσο τις δίνει και τί εμπιστοσύνη έχεις. Εγώ τις πήρα 200 από την αποθήκη, αρκετά λεφτά μεν, αλλά τις έχω καταευχαριστηθεί. Δεν ιδρώνει το πόδι, δεν κρυώνει, δεν μπάζει νερό, είναι εξαιρετικά μαλακές στο πόδι και δεν περπατάς σαν ρόμποκοπ!
Μάνο προχθές πήγα και εγώ στην αποθήκη μιας και ήμουνα Αθήνα.Φόρεσα αυτές τις μπότες και πραγματικά έχουν πολύ καλή εφαρμογή(τουλάχιστον στο πόδι μου). Ο μόνος λόγος που δεν τις πήρα ήταν γιατί ο τύπος νόμιζα ότι μου πουλούσε φούμαρα,όταν σε ερώτηση μου για κάτι καλύτερο στην τιμή μου έιπε ότι δεν πάει άλλο κάτω γιατί ήδη πουλάει πιο φθηνά και από την Ιταλία που εκεί έχουν 220.Το τσέκαρα στο INTERNET και όντως ο τύπος έλεγε αλήθεια!!!!!!Γενικά η τιμή του τελικά είναι πολύ καλή Σκέφτομαι λοιπόν την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι πάλι κάτω στην Αθήνα να τις πάρω.Είναι όντως τόσο καλές μιας που τις έχεις πάρει ήδη. Μιλάω για τις DAINESE MIG ii GORE TEX.Αυτές δεν έχεις και εσύ???? |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Δευ Νοε 09 2009, 21:49 | |
| Ναι μαν, αυτές έχω κι εγώ, είναι όντως εξαιρετικές. Περπατάς πολύ εύκολα (μετά από κανα δυο μέρες), είναι ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ (τεσταρισμένες σε πολύ βροχή), και το πόδι ΑΝΑΠΝΕΕΙ (μετά από πολλές ώρες δεν ίδρωσαν καν, ούτε κρύωσαν όμως). είναι πάρα πολύ καλές και νομίζω ότι η τιμή τους είναι δίκαια |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Δευ Νοε 09 2009, 21:57 | |
| - man_OS έγραψε:
- Ναι μαν, αυτές έχω κι εγώ, είναι όντως εξαιρετικές. Περπατάς πολύ εύκολα (μετά από κανα δυο μέρες), είναι ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ (τεσταρισμένες σε πολύ βροχή), και το πόδι ΑΝΑΠΝΕΕΙ (μετά από πολλές ώρες δεν ίδρωσαν καν, ούτε κρύωσαν όμως).
είναι πάρα πολύ καλές και νομίζω ότι η τιμή τους είναι δίκαια Ήσουν κατατοπιστικότατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thanks man |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Δευ Νοε 09 2009, 22:02 | |
| ένιτάιμ μαι φρέντ |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Τρι Νοε 10 2009, 15:24 | |
| Ρε μάγκες οι μπότες σας dainese τι προέλευση έχουν?? Οι δικές dainese μπότες μου γράφουν made in Romania!!!!!! |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Τρι Νοε 10 2009, 15:37 | |
| - ioarma έγραψε:
- Ρε μάγκες οι μπότες σας dainese τι προέλευση έχουν??
Οι δικές dainese μπότες μου γράφουν made in Romania!!!!!! όλες έτσι γράφουν όπως και οι δικές μου (APACHE) το θέμα είναι ότι όπως λέει και ο διαφημιστής της αποθήκης ( και κάνεις και ζημιές) είναι πολύ καλές για τα λεφτά τους, ας είναι και από το Τζιμπουτί.... |
|
| |
KOYRKOYBINIS Member
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Τρι Νοε 10 2009, 15:40 | |
| Κι εμενα ακριβως τι ιδιο γραφουν.Μολις χθες τις πηρα 160 ευρω απο motoexpert στο Περιστερι.Ειναι το μοντελο apache,πολυ καλη και αδιαβροχη.Στην αποθηκη τις ειχε 140 αλλα μεχρι να παω εκει τα 20 ευρω θα τα εκαιγα σε βενζινες! |
|
| |
hailander Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Σαλαμίνα-Περιστέρι Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Τρι Νοε 10 2009, 16:05 | |
| Ποιοτικές και οικονομικές.Με 100 ? Έλυσες το πρόβλημά σου.Καλή εφαρμογή 100% αδιάβροχες. Art. 927 HOOT Technical details: * Exclusiv design malleolus P.U. moulded protections * High-tex water-proof membrane * Abs reinforced shin plate * Moulded gear change panel * Quick lace easy-lock fastening and velcro tabs closure Colour: Black |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Παρ Φεβ 03 2012, 13:33 | |
| - Rory έγραψε:
-
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Sidi-B2-Gore-Tex/SubProducts/Sidi-B2-Gore-Tex-0001 Me too, εδώ και μήνες!!! |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Παρ Φεβ 03 2012, 13:41 | |
| εγω πήρα παρόμοιες σαν αυτές http://www.motofashion.gr/website/index.php?cPath=21_264_355 224.00EUR Boots leather Held Thunder Storm αλλα περσινό μοντέλο και της πηρα σαν τελευταίο κομμάτι 90ευρώ. όλα τα εχω πάρει HELD μπουφαν παντελονι μπότες γαντια χειμερινα καλοκαιρινα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος... ειδικα τωρα μετο κρυο σε 0 και μέχρι -3 που κυκκλοφορησα με την μηχανη φορούσα το παντελόνι απο μεσα απο κατω μονο σλιπακι και απο πανω ενα μπλουζακι φουτερ και φανελα και γαντια χειμερινα και μποτες και καλτσες σοσονια και ημουν υπερ κομπλε!!! |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Παρ Φεβ 03 2012, 13:45 | |
| - cromellarisa έγραψε:
Boots leather Held Thunder Storm
τι μας κανεις τωρα? τι μας θυμησες τωρα? Καλοφορετες!! |
|
| |
| Πρόταση για ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ | |
|