| ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GUFY Member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 08/09/2009
| Θέμα: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Νοε 27 2011, 00:55 | |
| |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Νοε 27 2011, 01:21 | |
| Καλά τί πράγματα είναι αυτά βρε φίλος; Εδώ δεν είναι το σωστό νήμα για αυτό το θέμα και το έχουμε κουβεντιάσει πολλές φορές το θέμα. Φυσικά κάνω πλάκα και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Πάντως μου έκανε φίλε γκούφη εντύπωση ο προβληματισμός σου ως προς το κράξιμο. Νομίζω πως κανείς δεν θα το έκανε,τουλάχιστον κακοπροέραιτα παρα μόνο με σκοπό την forum-τακτοποίηση. Ρίξε μια ματιά εδώ. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Νοε 27 2011, 01:27 | |
| |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Νοε 27 2011, 18:16 | |
| ΤΗΑNKS Φιλαρακια ! δεν ξερω μαλλον ο κυριος stam εχει κατι με την παρτη μου! σας ευχαρστω παντως και να εισαστε καλα! |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Νοε 27 2011, 19:40 | |
| - GUFY έγραψε:
- ΤΗΑNKS Φιλαρακια ! δεν ξερω μαλλον ο κυριος stam εχει κατι με την παρτη μου! σας ευχαρστω παντως και να εισαστε καλα!
ειμαι σιγουρος κατι εχει με εσενα!!!!! και με εμενα τα ιδια...εχω μεγαλο προβλημα. αυτος ο κυριος σταμ ειναι παλιανθρωπος μαλλον,δεν εχει κανενα αγχος στη ζωη του και κανενα αλλο προβλημα και με κυνηγα σε οτι γραψω! εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι απο αντιπαλο φορουμ και θελει να την λεει σε εμας με τα vstrom! μια αγγελια ειχα βαλει και ειχε φαγωθει να βαλω φωτογραφιες!!!! stam εγω δεν ξεχναω! συμφορουμιτη gufy συγχωρεσε με απλα κανω πλακα!!! πρεπει απλα να τον γνωρισεις απο κοντα οταν μπορεσεις και θα τα ξεκαθαρισεις ολα οσο για τους κανονες κανενας δεν τους γουσταρει αλλα χρειαζονται! |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Τετ Νοε 30 2011, 02:03 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Τετ Νοε 30 2011, 09:57 | |
| Μεγειές φιλαράκο.Καλή επιλογή. Μεγάλη υπόθεση να έχεις σωστό και ποιοτικό πατούμενο. |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Τετ Νοε 30 2011, 10:16 | |
| |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Τετ Νοε 30 2011, 10:23 | |
| καλοφόρετες φίλε...να μας πεις εντυπώσεις μετά |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Τετ Νοε 30 2011, 21:43 | |
| καλοφορετα τα νεα σου πατουμενα! |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Πεμ Δεκ 01 2011, 21:39 | |
| - GUFY έγραψε:
- ΤΗΑNKS Φιλαρακια ! δεν ξερω μαλλον ο κυριος stam εχει κατι με την παρτη μου! σας ευχαρστω παντως και να εισαστε καλα!
ρε φίλε σόρρυ αλλά επειδή έχω αναλάβει τον ρόλο του γκεστάπο-βασανιστή-δυνάστη και σε άλλα 4-5 φόρουμ και ξεχνάω τα ονόματα των θυμάτων μου, θύμησέ μου, εσένα τι σου έκανα........? :drunken: |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Πεμ Δεκ 01 2011, 21:45 | |
| Τι σου έκανε μάνα μου; ΤΙΙΙΙΙΙ ;;; Εγκχμμμ ναι είναι γεγονός, ο Σταμ έχει κατάλοιπα από την παιδική του ηλικία Είμαστε συμμαθητές και τον είχα τρελάνει στην καρπαζά Ρε φίλε "GUFY", ο Σταμ είναι από τα καλύτερα παιδιά, παρεξήγησες! |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Πεμ Δεκ 01 2011, 22:08 | |
| Εγω μετα απο καλα λογια που ακουσα απ το σαλιγκαρο πηρα αυτες Μου ειπε οτι ειναι ζεστες ,αδιαβροχες, ακομα οτι η αριστερη αλλαζει μονη της τις ταχυτητες η δεξια παταει μονη της φρενο οταν πλησιασεις εμποδιο (αχρηστο στο βεστρομ ) κ.λ.π. Αυριο που θα τις δοκιμασω και αν ενα απ αυτα δεν ειναι αλληθεια θα στειλω μηνημα στον ΣΤΑΜ να τον βασανισει καταλληλως μεχρι να ερθω Αθηνα να τον αναλαβω προσωπικως!! :079-087: :079-087: |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Πεμ Δεκ 01 2011, 22:29 | |
| |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Δεκ 04 2011, 01:08 | |
| |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Δεκ 04 2011, 01:48 | |
| oμολογώ ότι δεν θυμάμαι γενικότερα να έχω πει σε κάποιον κάτι σαν αυτό που αναφέρεις... αλλά επειδή δεν θυμάμαι, δεν θα επιμείνω ότι δεν σου έχω πει αυτό που λες... ο λόγος που προσπαθούμε να επικεντρωνόμαστε στα ήδη αναλυμένα τόπικ και να μην ανοίγουμε καινούρια, είναι θέμα χώρου και οργάνωσης, και δεν είναι κάποιο κόμπλεξ εξυπνακίστικης συμπεριφοράς που έχουμε. οπότε συμπάθα με αν σου είπα κάποτε ότι έχει συζητηθεί ήδη το θέμα που ρωτάς αλλά αν ήταν έτσι, πήγα να προλάβω την άσκοπη επέκταση σε ένα θέμα που ήδη υπάρχει... Γι' αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι δεν έχω πιάσει ποτέ* κανέναν από τη μούρη εδώ μέσα, γιατί γενικότερα δεν είναι ο τρόπος μου αυτός, άρα με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλο....
(*ίσως κανα δυο φορες τον giannis81... :tongue: ) |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Δεκ 04 2011, 01:57 | |
| - stam έγραψε:
- oμολογώ ότι δεν θυμάμαι γενικότερα να έχω πει σε κάποιον κάτι σαν αυτό που αναφέρεις...
αλλά επειδή δεν θυμάμαι, δεν θα επιμείνω ότι δεν σου έχω πει αυτό που λες... ο λόγος που προσπαθούμε να επικεντρωνόμαστε στα ήδη αναλυμένα τόπικ και να μην ανοίγουμε καινούρια, είναι θέμα χώρου και οργάνωσης, και δεν είναι κάποιο κόμπλεξ εξυπνακίστικης συμπεριφοράς που έχουμε. οπότε συμπάθα με αν σου είπα κάποτε ότι έχει συζητηθεί ήδη το θέμα που ρωτάς αλλά αν ήταν έτσι, πήγα να προλάβω την άσκοπη επέκταση σε ένα θέμα που ήδη υπάρχει... Γι' αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι δεν έχω πιάσει ποτέ* κανέναν από τη μούρη εδώ μέσα, γιατί γενικότερα δεν είναι ο τρόπος μου αυτός, άρα με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλο....
(*ίσως κανα δυο φορες τον giannis81... :tongue: ) κανενα προβλημα φιλαρακο! να εισαι καλα και παντα ορθιος ! απλα σου εστιαζω οτι αυτο που ειχε γινει δεν αφησε κ τις καλλυτερες εντυπωσεις! οκ καταλαβαινω το θεμα τις ταξινομησης των θεματων αλλα εδω ο σκοπος μας νομιζω ειναι να περναμε καλα και χαλαρα και οχι να ειμαστε στην τσιτα μην μας την πει καποιος απο τους βαθμοφορους του φορουμ!! αρκετες τσιτες τρωμε καθημερινα για να παρουμε τα ψιχουλα που μας δινουν απο τις δουλειες μας!! καλο σου βραδυ!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Δεκ 04 2011, 16:08 | |
| Εδω παίδες δεν έχουμε να κάνουμε με βαθμοφόρους και με οπλίτες. Δεν είμαστε στον στρατό.Είμαστε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων με το ίδιο πάθος. Απο κει και πέρα κάποιοι απο μας πρέπει να φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία και πορεία των όλων συζητήσεων. Φυσικά,πέραν τις ανταλαγγής γνώσεων μας δίνετε και η ευκαιρία για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Αρκεί όλοι μας να τηρούμε κάποιους μικρούς κανόνες. |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Δεκ 04 2011, 23:41 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Δευ Δεκ 05 2011, 09:53 | |
| Επομένος η επιλογή ήταν καλή. . Σημαντικό η μπότα να δένει στο πόδι και να έχει ελαστικότητα. Περίεργο και κακό να έχει όμως τα γλυστρίματα που λες. |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Δευ Δεκ 05 2011, 23:29 | |
| |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Δεκ 11 2011, 01:13 | |
| συνεχεια ανακαλυψεων για τις μποτες! λοιπον απο τη μεση και πανω δηλ το σημειο που καλυπτει το κουτουπιε εως το καλαμι ειναι πολυ σκληρο και δυσκαμπτο με αποτελεσμα μετα απο καποιες ωρες πονανε τα καλαμια σου απο την συνεχη πιεση του ανω μερους τησ μποτας! |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Δεκ 11 2011, 12:56 | |
| καποια γνωμη για τις stylmartin.....http://www.baxevanis.gr/index.php?sel=access&ac_word_f=&sel=access&ac_brand_f=Stylmartin&ac_type_f=&ac_gendre_f=0&ac_order_f=0&ac_order2_f=0&sub_ac_f= |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Δεκ 11 2011, 12:58 | |
| http://www.baxevanis.gr/index.php?sel=access&ac_word_f=&sel=access&ac_brand_f=Stylmartin&ac_type_f=&ac_gendre_f=0&ac_order_f=0&ac_order2_f=0&sub_ac_f= |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! Κυρ Δεκ 11 2011, 22:39 | |
| επειδη το θεμα μποτα με απασχολει.... φιλε GUFY ποιες μποτες εχεις παρει γιατι προσωπικα μπερδευτικα |
|
| |
| ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΟ !!!! | |
|