|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τρι Ιαν 29 2013, 23:18 | |
| o καθενας λεει καλυτερο οτι του λεει η τσεπη του η ουσια ομως ειναι οτι ενα καινουργιο αμορτισερ ειναι η καλυτερη λυση αν θελω 250 με 300 να κανω ανακατασκευη με ελατηριο το μαμα και μετα απο κανα 2-3 χρονια κανα 100 ακομα για λαδια παλι αστο καλυτερα 700 και τελος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Adder στις Τρι Ιαν 29 2013, 23:21, 1 φορά |
|
| |
888hayabusa
Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τρι Ιαν 29 2013, 23:20 | |
| είσαι υπερβολικός..
https://youtu.be/IzhUcPF09gc
η μοτοσυκλέτα μπροστά είναι ένα μηχανάκι σαν το δικό σου που φοράει για ανάρτηση αυτό τον ' τενεκέ ' οπως τον λες ..δεν έχει κάποιο πρόβλημα να οδηγηθεί αρκετά καλά και γρήγορα με ασφάλεια..
Ρίξε μια προσεκτική μάτια στα παρακάτω βίντεο και ελπίζω να αναθεωρήσεις
https://youtu.be/Gft8IMUMW-4
https://youtu.be/Nw1Lpk-65oE
Ναι το aftermarket είναι πιο όμορφο με φανταχτερά χρώματα + σαφώς ανώτερο από το εργοστασιακό..
Αλλά μήπως δεν χρειάζεται να ξοδευτούμε τόσο ? Μήπως στην πραγματικότητα δεν μας χρειάζεται ??
Και σε τελική ανάλυση, αν χρειαζόμαστε κάτι πιο βελτιωμένο, μήπως χρειαζόμαστε κάτι που περιέχει ο παρακάτω κατάλογος
?
http://racetech.com/ProductSearch/2/Suzuki/DL650%20V-Strom/2004-09
|
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τρι Ιαν 29 2013, 23:41 | |
| - Adder έγραψε:
- o καθενας λεει καλυτερο οτι του λεει η τσεπη του
η ουσια ομως ειναι οτι ενα καινουργιο αμορτισερ ειναι η καλυτερη λυση αν θελω 250 με 300 να κανω ανακατασκευη με ελατηριο το μαμα και μετα απο κανα 2-3 χρονια κανα 100 ακομα για λαδια παλι αστο καλυτερα 700 και τελος Θες 250 με 300 για ανακατασκευη και αλλαγη ελατηρίου με κάποιο aftermarket που σου ταιριάζει... όσο για μετά από 2-3 χρονια τι σε κάνει να πιστευεις οτι το super αμορτισερ των 700 ευρω δεν θα θέλει επισκευή, η οποία θα κοστίζει άλλα τόσα? υ.γ. Άσχετο αλλά και σχετικό: Στο αμαξι μου, οταν είχα λεφτά για πέταμα, είχα βάλει KW variant III των 1700 ευρω και σε 2,5 χρόνια ήθελαν συντηρηση η οποία κόστιζε και σε χρόνο και σε χρήμα...είχε τσούξει αρκετά τοτε! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τρι Ιαν 29 2013, 23:53 | |
| κοιτα και εγω στο GOLF τα μαμα αμορτισερ στα 40000 αντιο ζωη βαρκα γυαλο και μολις εβαλα blistein εχω κανει πανω απο 200000χλμ και ακομα μαμανε...τωρα οσοι εχουν βαλει aftermaket τετοια προβληματα τουλαχιστον μεχρι τωρα στα 100000 τετοια προβληματα δεν ειχαν αντιθετως ανακατασκευη το πασπατεμα σου το θες πολυ πιο συντομα βαση μαρτυριων |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:06 | |
| Πέτρο όλα τα αμορτισέρ θέλουν σέρβις μετά από κάποια χιλιόμετρα. Θα συμφωνήσω στο ότι το μαμά δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί εδώ μέσα που θα φτάσουν στα όρια του το μαμά αμορτισέρ, πόσο μάλλον ένα αφτερ μάρκετ. Πίστεψε με, ο αριθμός των ανθρώπων που χρειάζονται άφτερ μάρκετ αμορτισέρ γιατί το μαμά δεν τους καλύπτει και καβαλάνε V-Strom μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού! Το revalving του μαμά είναι ΥΠΕΡαρκετό για το μέσο χρήστη. Και όπως λέει και ο Νίκος, value for money σίγουρα... λες και κατάλαβα πολλά και εγώ που τα έσκασα και πήρα ohlins... |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:09 | |
| - terino έγραψε:
- Πέτρο όλα τα αμορτισέρ θέλουν σέρβις μετά από κάποια χιλιόμετρα. Θα συμφωνήσω στο ότι το μαμά δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί εδώ μέσα που θα φτάσουν στα όρια του το μαμά αμορτισέρ, πόσο μάλλον ένα αφτερ μάρκετ. Πίστεψε με, ο αριθμός των ανθρώπων που χρειάζονται άφτερ μάρκετ αμορτισέρ γιατί το μαμά δεν τους καλύπτει και καβαλάνε V-Strom μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού! Το revalving του μαμά είναι ΥΠΕΡαρκετό για το μέσο χρήστη. Και όπως λέει και ο Νίκος, value for money σίγουρα... λες και κατάλαβα πολλά και εγώ που τα έσκασα και πήρα ohlins...
Αν δεν σου κάνει, σου δίνω την μαμα και την βάζω εγώ. τι λες??? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:11 | |
| Κάντης revalving, ρίξε και 500 κατοστάρικα πάνω στο τραπέζι και το συζητάμε!!! |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:13 | |
| - terino έγραψε:
- Κάντης revalving, ρίξε και 500 κατοστάρικα πάνω στο τραπέζι και το συζητάμε!!!
Άργησες... 2 λεπτά έκανες να απαντήσεις. τα 500 κατοστάρικα σε ότι νόμισμα θέλω , οκ? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:14 | |
| Ένα είναι το νόμισμα της Ελλάδος! Αλλιώς κάνε την ισοτιμία και βγάλε σούμα... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:18 | |
| δηλαδη ρε λευτερη μετανιωσες ασχετα με το χρημα που εδωσες με την επιλοη σου? θα ξαναεκανες το ιδιο? |
|
| |
loverdos11 moderator
| - terino έγραψε:
- Ένα είναι το νόμισμα της Ελλάδος! Αλλιώς κάνε την ισοτιμία και βγάλε σούμα...
οκ, ε τότε θα το σκεφτώ... Δεν ξέρω αν σου θυμίσει κάτι αυτή η ατάκα. |
|
| |
vs_yoshi Member
| Με 5 κατοστάρικα τέτοια όμως στην παίρνω εγώ! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:20 | |
| Όταν το πήρα δεν γνωρίζαμε για το K-Shock... τότε ήταν όντως η καλύτερη επιλογή. Αν είχα σήμερα το δίλημμα που είχα τότε, ναι, θα το σκεφτόμουν αλλιώς. Το πιθανότερο να πήγαινα για revalving...εκτός αν θεωρείς πως οδηγικά οι απαιτήσεις σου είναι τόσες πολλές που ούτε αυτό δεν σε καλύπτει... γιατί απ'ότι σε έχω δει, στο δρόμο πας λίγο κυρία!!!!!!!!!! |
|
| |
888hayabusa
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:20 | |
| - Adder έγραψε:
- μετα
απο κανα 2-3 χρονια κανα 100 ακομα για λαδια παλι αστο καλυτερα 700 και τελος Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος..ΟΛΑ τα αμορτισερ θέλουν αλλαγή λαδιών σε τακτά χρονικά διαστήματα ..και ΟΛΑ τα ελατήρια πέφτουν σε απόδοση ύστερα από κάποια χιλιόμετρα. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:21 | |
| @loverdos : Όχι, δεν μου θυμίζει κάτι.... γερνάω και ξεχνάω. - vs_yoshi έγραψε:
- Με 5 κατοστάρικα τέτοια όμως στην παίρνω εγώ!
Αν βρεις σε αυτά τα λεφτά πάρε με 3-4 να έχω να αλλάζω. Έχω κρατήσει και τα συλλεκτικά τα 500άρικα που βγήκαν κέρματα λίγο πριν μπούμε στο ευρώ! |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:21 | |
| - vs_yoshi έγραψε:
- Με 5 κατοστάρικα τέτοια όμως στην παίρνω εγώ!
Εγώ έχω το 500άρι , αν δεν θες να εχεις βάρος στην τσέπη σου. 1 κέρμα όχι 5. |
|
| |
vs_yoshi Member
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:25 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- vs_yoshi έγραψε:
Εγώ έχω το 500άρι , αν δεν θες να εχεις βάρος στην τσέπη σου. 1 κέρμα όχι 5. Ύπουλε πας να παίξεις άτιμα εεε; Πρώτο δικαίωμα για οhlins Λευτέρη!!! ps.Ας το λείξουμε γιατί το ξεσκίσαμε το post |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:28 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:47 | |
| - terino έγραψε:
- Όταν το πήρα δεν γνωρίζαμε για το K-Shock... τότε ήταν όντως η καλύτερη επιλογή. Αν είχα σήμερα το δίλημμα που είχα τότε, ναι, θα το σκεφτόμουν αλλιώς. Το πιθανότερο να πήγαινα για revalving...εκτός αν θεωρείς πως οδηγικά οι απαιτήσεις σου είναι τόσες πολλές που ούτε αυτό δεν σε καλύπτει... γιατί απ'ότι σε έχω δει, στο δρόμο πας λίγο κυρία!!!!!!!!!!
για ρωτα τον apogt και αν γουσταρεις παιζουμε και τις αδειες μας |
|
| |
888hayabusa
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τετ Ιαν 30 2013, 00:57 | |
| Σύντομα πιστεύω θα έχω μια ανάρτηση μαμά στα χέρια μου για φρεσκάρισμα...και ίσως έχω και μια δεύτερη για ανακατασκευή με καλύτερο έμβολο και βαλβίδα...
Και θα τα έχω μαζί μου για να τα δοκιμάζει όποιος επιθυμεί στη μοτοσυκλέτα του στο επόμενο σχολείο που θα κάνουμε Σέρρες....
όποιος επιθυμεί και του αρέσει θα το κρατάει και θα μου δίνει το μαμά που φοράει + τη διαφορά.
Όποιος θέλει βέβαια θα μπορεί να το δοκιμάσει στη μοτοσυκλέτα του και πριν ή μετά το σχολείο αρκεί να έρθουμε σε επικοινωνία.
Όλα αυτά τα αναφέρω για να βοηθηθούν που κάποιοι που δεν είναι σίγουροι για το αν αξίζει να φτιάξουν την ανάρτηση τους ή να πάνε σε κάποια aftermarket λύση |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Κυρ Απρ 07 2013, 19:30 | |
| υστερα απο ανοδο προς θεσσαλονικη μερια περα απο την γνωριμια με τα εκει παιδια τοποθετηθηκε και η πισω αναρτηση WILBERS στο εργαλειο |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Κυρ Απρ 07 2013, 21:29 | |
| - Adder έγραψε:
- υστερα απο ανοδο προς θεσσαλονικη μερια περα απο την γνωριμια με τα εκει παιδια
τοποθετηθηκε και η πισω αναρτηση WILBERS στο εργαλειο
Πέτρο να χαίρεσαι την καινούργια σου ανάρτηση. Περιμένουμε λεπτομέρειες....! Κατέβα καμία βόλτα προς τα κάτω να μας τάσεις πιο αναλυτικά. |
|
| |
theofilos Member
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ Registration date : 14/03/2011
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Κυρ Απρ 07 2013, 22:35 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Κυρ Απρ 07 2013, 22:37 | |
| - theofilos έγραψε:
- ποια ηταν η τιμη φιλε?
700 ευρω |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Δευ Απρ 08 2013, 08:50 | |
| - Adder έγραψε:
- theofilos έγραψε:
- ποια ηταν η τιμη φιλε?
700 ευρω καλοριζικη!!!! για πες μας .... τυπος ? μοντελο? απο που? ευχαροστω!! |
|
| |
|