| Προτάσεις για εκδρομές!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Σαβ Ιαν 19 2013, 13:20 | |
| - foteinos έγραψε:
- δίας έγραψε:
- 10-11 να πούμε στο ραμπλίτο στη Βόλου? ότι ώρα θέλετε
μήτσο γράψτο και στους Βολιώτες ρε μην θέλει να έρθει κανένας από εκεί να κανονίσουμε κάπου εκεί καφέ! Τελικά αν πάτε γράψτε μέρος και ώρα ακριβώς να ξέρουμε και εμείς που μέχρι τελευταία στιγμή δεν είμαστε σίγουροι.Ή 10 ή 11 όχι 10-11. εγω μεσα |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Σαβ Ιαν 19 2013, 13:43 | |
| - foteinos έγραψε:
Τελικά αν πάτε γράψτε μέρος και ώρα ακριβώς να ξέρουμε και εμείς που μέχρι τελευταία στιγμή δεν είμαστε σίγουροι.Ή 10 ή 11 όχι 10-11. 10 στο ραμπλίτο στην αρχή της οδού Βόλου 10:30 αναχώρηση. διαδρομή λάρισα - αγιόκαμπος - σκλήθρο - λίμνη κάρλα - βόλος καφέ - επιστροφή από παλιά εθνική. εκτιμώμενη ώρα επιστροφής...16:30 πολύ βαρυά... |
|
| |
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Σαβ Ιαν 19 2013, 13:47 | |
| |
|
| |
| |
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Σαβ Ιαν 19 2013, 15:28 | |
| βλέπω συζητάτε Βόλο για καφέ???παίζει να βρεθούμε λοιπόν (δεν θα μπορέσω να "κλέψω" έστω 30 λετπά να έρθω να σας γνωρίσω και να τα πούμε????)να μιλήσουμε που θα καθήσετε για καφέ και βλέπουμε |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Σαβ Ιαν 19 2013, 18:11 | |
| Κατά 90% είμαι μέσα να βρεθούμε για καφέ εκτός αν προκύψει κάτι και εκείνη την ώρα δεν μπορέσω να έρθω. δία σου στέλνω με ΠΜ το τηλέφωνό μου για να μιλήσουμε αύριο όταν έρθετε. Πάρε με στην τελευταία στάση που θα κάνετε πρίν τον Βόλο. Καλό δρόμο να έχετε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Σαβ Ιαν 19 2013, 18:18 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Σαβ Ιαν 19 2013, 19:15 | |
| παιδια οπως καταλαβαινετε η εκδρομη ΑΚΥΡΟ παμε για την αλλη βδομαδα |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Σαβ Ιαν 19 2013, 22:34 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Σαβ Ιαν 19 2013, 22:35 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Σαβ Ιαν 19 2013, 23:57 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Πεμ Ιαν 31 2013, 15:28 | |
| λοιπόν θα το κάνουμε αυτή την κυριακή?
ο καιρός θάναι σύμμαχος...
10 στο ραμπλίτο στην αρχή της οδού Βόλου 10:30 αναχώρηση.
διαδρομή λάρισα - αγιόκαμπος - σκλήθρο - λίμνη κάρλα - βόλος καφέ - επιστροφή από παλιά εθνική. εκτιμώμενη ώρα επιστροφής...16:30 πολύ βαρυά...
1. δίας 2. αδερφός δία 3. 4. 5. 6. 7. 8. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Παρ Φεβ 01 2013, 00:52 | |
| δία me να είναι να σταματήσετε Βόλο για καφέ. |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Κυρ Φεβ 03 2013, 10:33 | |
| η βόλτα για τεχνικούς λόγους δεν θα πραγματοποιηθεί! |
|
| |
sakisBT Member
| Θέμα: . Τετ Φεβ 06 2013, 01:25 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sakisBT στις Δευ Μαρ 04 2013, 00:22, 2 φορές συνολικά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Πεμ Φεβ 21 2013, 16:57 | |
διαδρομή λάρισα - αγιόκαμπος - σκλήθρο - λίμνη κάρλα - βόλος καφέ - επιστροφή από παλιά εθνική. εκτιμώμενη ώρα επιστροφής...17:00 πολύ βαρυά...
1. δίας 2. αδερφός δία 3.v nighthawk 4. 5. 6. 7. 8. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Πεμ Φεβ 21 2013, 18:36 | |
διαδρομή λάρισα - αγιόκαμπος - σκλήθρο - λίμνη κάρλα - βόλος καφέ - επιστροφή από παλιά εθνική. εκτιμώμενη ώρα επιστροφής...17:00 πολύ βαρυά...
1. δίας 2. αδερφός δία 3. v nighthawk 4. ίσως να ερθει και ενας φιλος μου ακομα... 5. 6. 7. 8. |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Πεμ Φεβ 21 2013, 18:52 | |
| γείτονες πραγματικά θα ήθελα να έρθω μαζί σας κάποια στιγμή...αλλά όπως σας έχω ξαναπεί, η εμπειρία μου και η οδηγική μου ικανότητα είναι ακόμα σχεδόν στο 0...οπότε θα έχω σοβαρό πρόβλημα να σας ακολουθήσω και ακόμα σοβαρότερο πρόβλημα να πάτε με τον ρυθμό μου...(να φανταστείτε, χθες έκανα την πρώτη μου βόλτα από Βόλο, Πτελεό μέσω Εθνικής και γύρισα από Αγχίαλο...). Σας το ξανά λέω λοιπόν όχι τίποτε άλλο αλλά να μη λέτε ότι οι Βολιώτες (τουλάχιστον εγώ ) σας γράφουμε ή σας σνομπάρουμε ή ότιδήποτε...Εν μου υποσχεθείτε ότι θα στις στροφές δεν θα πλαγιάσει κανείς (το μέγιστο 20 μοίρες από την θέση οδήγησης - και πολύ είπα) και στις ευθείες δεν θα πάτε με πάνω από 150...τότε το συζητάμε ) καλή βόλτα παιδιά και σε κάποιον καφέ θα σας κάνω την έκπληξη |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Πεμ Φεβ 21 2013, 18:58 | |
| - todor έγραψε:
- γείτονες πραγματικά θα ήθελα να έρθω μαζί σας κάποια στιγμή...αλλά όπως σας έχω ξαναπεί, η εμπειρία μου και η οδηγική μου ικανότητα είναι ακόμα σχεδόν στο 0...οπότε θα έχω σοβαρό πρόβλημα να σας ακολουθήσω και ακόμα σοβαρότερο πρόβλημα να πάτε με τον ρυθμό μου...(να φανταστείτε, χθες έκανα την πρώτη μου βόλτα από Βόλο, Πτελεό μέσω Εθνικής και γύρισα από Αγχίαλο...). Σας το ξανά λέω λοιπόν όχι τίποτε άλλο αλλά να μη λέτε ότι οι Βολιώτες (τουλάχιστον εγώ ) σας γράφουμε ή σας σνομπάρουμε ή ότιδήποτε...Εν μου υποσχεθείτε ότι θα στις στροφές δεν θα πλαγιάσει κανείς (το μέγιστο 20 μοίρες από την θέση οδήγησης - και πολύ είπα) και στις ευθείες δεν θα πάτε με πάνω από 150...τότε το συζητάμε )
καλή βόλτα παιδιά και σε κάποιον καφέ θα σας κάνω την έκπληξη εγω σου υποσχομαι δεν θα τρεχω και δεν θα πλαγιαζω καθολου ... το πολυ πολυ να σου ερθουμε βολο για καφεδουμπα ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Πεμ Φεβ 21 2013, 21:32 | |
| βόλο για κόφη! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Πεμ Φεβ 21 2013, 23:29 | |
1. δίας 2. αδερφός δία 3. v nighthawk 4. θάνος φίλος μου , με gsxr 750 5. 6. 7. 8. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Παρ Φεβ 22 2013, 02:35 | |
| Εγώ δεν ξαναλέω να με πάρετε τηλ. γιατί όλες τις φορές το ακυρώνετε και μένω να περιμένω με το κινητό στο ένα χέρι και τα κλειδιά στο άλλο για να έρθω να σας υποδεχτώ.... Καλά να περάσετε λοιπόν και προσοχή!!! - todor έγραψε:
- γείτονες πραγματικά θα ήθελα να έρθω μαζί σας κάποια στιγμή...αλλά όπως σας έχω ξαναπεί, η εμπειρία μου και η οδηγική μου ικανότητα είναι ακόμα σχεδόν στο 0...οπότε θα έχω σοβαρό πρόβλημα να σας ακολουθήσω και ακόμα σοβαρότερο πρόβλημα να πάτε με τον ρυθμό μου...(να φανταστείτε, χθες έκανα την πρώτη μου βόλτα από Βόλο, Πτελεό μέσω Εθνικής και γύρισα από Αγχίαλο...). Σας το ξανά λέω λοιπόν όχι τίποτε άλλο αλλά να μη λέτε ότι οι Βολιώτες (τουλάχιστον εγώ ) σας γράφουμε ή σας σνομπάρουμε ή ότιδήποτε...Εν μου υποσχεθείτε ότι θα στις στροφές δεν θα πλαγιάσει κανείς (το μέγιστο 20 μοίρες από την θέση οδήγησης - και πολύ είπα) και στις ευθείες δεν θα πάτε με πάνω από 150...τότε το συζητάμε )
καλή βόλτα παιδιά και σε κάποιον καφέ θα σας κάνω την έκπληξη Καλέ μου συντοπίτη πάμε οι 2 μας για καφέ την Κυριακή ή όποτε θες να τα πούμε και να γνωριστούμε και απο κοντά και να δεις οτι δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. ΥΓ 1. Πλάκα κάνω εεε! Αν και την Κυριακή υπάρχει μια πιθανότητα να μην είμαι Βόλο πάρτε ένα τηλ. σε περίπτωση που δεν έχω φύγει να τον πιούμε τελικά αυτόν τον καφέ. ΥΓ 2. todor δεν κάνω πλάκα, στείλε μου το τηλ. σου με ΠΜ να σε πάρω να κανονίσουμε να βρεθούμε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για εκδρομές!!! Παρ Φεβ 22 2013, 09:46 | |
| - iannag έγραψε:
- Εγώ δεν ξαναλέω να με
Το εχω κρατησει το τηλ σου. Αν οντως ερθουμε την κυριακή (θα ερθουμε) θα σε παρω τηλ |
|
| |
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
| |
| |
| Προτάσεις για εκδρομές!!! | |
|