- foteinos έγραψε:
- Σε ότι αφορά εμένα ίσως έρθω κατευθείαν στην λίμνη Πολυφύτου να σας βρω.Μια καλή σκέψη για καφέ στην Νεράϊδα με θέα την λίμνη.Δεν ξέρω βέβαια μήπως είναι λίγο μακριά και δεν αντέχετε μέχρι εκεί χωρίς καφέ.
γιαυτο κι εμεις ειπαμε !!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!!! ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ αγαπητοι φίλοι ...μετα απο αρκετη συζήτηση στο σημερινο καφε και με αρκετες προτάσεις που πέσανε στο τραπεζι με γνώμωνα ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ την ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ οπως και την ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ - ΜΕΣΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ κι εφ οσον θα συμμετέχουν αρκετοι φιλοι απο διαφορα μερη της βορειας Ελλάδας ....
ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ....
1. οι Θεσσαλονικείς
θα ξεκινησουν 9 το πρωι ΑΠ ΤΟ CARREFOUR ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ και μεσω ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ- ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - παράλληλα με τον Αλιάκμωνα ποταμο -ΣΦΗΚΙΑΣ - ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ -ΔΑΣΚΙΟΥ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ...εδω ο χαρτης
ακυρωνεται δηλαδη ο προορισμος ΚΑΤΕΡΙΝΗ2.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΣΑ ΒΟΛΟ ΚΟΖΑΝΗ & ΚΑΣΤΟΡΙΑ το φραγμα ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ εκτιμω 12 μιση με μια ...στην ΝΕΡΑΙΔΑ ( κλικ εδω για φωτο )
για καφεδακι και "αγκαλίτσες"
3. η Επιστροφή μας λογω μεσημεριανου φαγητου (χωρις οινοπνευμα) θα ειναι χαλαρή μεσω κοζανης και ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ εδω ο χαρτης
4 ΤΑ παιδια απο λαρισσα- Βολο θα ταξιδέψουν μεσω ΤΥΡΝΑΒΟΥ γλυτώνοντας την ασκοπη και χαμηλου ενδιαφεροντος διαδρομη μεσω κατερινης εδω ο χαρτης ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ συμφωνείτε παιδες !!!
5 .
εφ οσον υπάρχει χρονος κι ολα πανε καλά στη διαχειρηση του ...ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ μπορουμε να κανουμε ολοι μαζι μια ΣΡΤΙΦΤΕΡΗ ΒΟΛΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΕΔΩ Ο ΧΑΡΤΗΣ ωστε ολοι μαζι να απολαυσουμε βολτιτσα με αρκετες στασεις για φωτογράφηση και πιθανο καφεδακι . ΕΔΩ KΩΣΤΑ (Antc) θα σε χρειαστουμε φυσικαπαιδες αυτο θα ειναι ολα τα λεφτά ...ειναι να στο χερι μας να το υλοποιήσουμε...με την πιστη εφαρμογη του προγραμματος
6. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ VGORGIO στη ΧΑΛΚΙΔΩΝΑ στις 9 και 45 ΑΥΣΤΗΡΑ
7. h ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ τον matthaio και τον chris poi θα καθοριστει με τηλεφωνικη μας επικοινωνια ...καπου στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΒΕΡΟΙΑ (αναμενεται αναλογα οπως σας βολεύει παιδες !!!)
- Κώδικας:
-
[i]για πιθανες μικροαλλαγές θα ενημερωνω το topic...nikSalonik[/i] !!!
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ1.. ΝikSalonik
2.. Apolitos
3.. LORDOS
4.. Βάγγος..Χάρος
5.. Λουκουμης
6.. Lacoste
7.. ammoulianiotis
8.. IPPEAS
9.. KOMOTINAIOS
10. MATTHAIOS
11. TH3 B3ST
12. lalas
13. DHMOKRITOS69 ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
14. V-body
15. Sakisserraios
16. ΣΑΚΣ
17. Vgorgio
18.narcissus
19.Vezouvios
20.
21
22
23
24
25
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΑΠΟ ΛΑΡΣΑ ΒΟΛΟ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ κτλπ1. foteinosX2
2. Spigi
3. Akribosdouk
4. costas v (antc)
5. sakisBT x 2
6. Νικος-Ζ
7.george kastoria
8.zagaros
9.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΕΝΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ) 1. ChrisPoi
- Κώδικας:
-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ QUOTES ...ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....