Παιδιά, Θέλω τα φώτα σας για το συγκεκριμένο μπουφάν, σκέφτομαι να το πάρω καθώς βλέπω ότι είναι σε σχετικά προσιτή τιμή για την τσέπη μου, γύρω στα 270 ευρώ σε διάφορα καταστήματα στην Ελλάδα
Αυτή την πραγματικά βαριά δουλειά θα την αναλάβει ένας Συντονιστής !!! Εσύ μην φοβάσαι .........το πρόστιμο θα σταλεί στο σπίτι του adder για κακοποίηση θεματικής ενότητας !!!
Παιδιά, Θέλω τα φώτα σας για το συγκεκριμένο μπουφάν, σκέφτομαι να το πάρω καθώς βλέπω ότι είναι σε σχετικά προσιτή τιμή για την τσέπη μου, γύρω στα 270 ευρώ σε διάφορα καταστήματα στην Ελλάδα
Πάρε το άφοβα. Προσοχή στα δύο φερμουάρ κοντά στο στήθος γιατί δεν είναι αδιάβροχα, όχι ότι θα βάλουν και εύκολα πάντως. Στην αποθήκη της Ηλιούπολης το πήρα 230 πέρυσι.
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
το έχω κ εγώ, βασικό μου μπουφάν 2008-9, το έχει κ ο Μάν_ΟΣ, μια χαρά είναι το μπουφανάκι, στο κρύο ωστόσο αν κ καλό δεν είναι σαν το venture που έβαλε πιο πάνω ο άντερ. Επίσης δεν αφαιρεί μεμβράνη ούτε έχει ουσιαστικούς αεραγωγούς οπότε αυστηρά χειμερινό. Ωστόσο καλό μπουφάν για τα λεφτά του. όσο για το d-dry ή goretex, μη τσιμπάς, ιδρωμένος θα βγαίνεις με οποιοδήποτε.
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
Στα αρνητικά του νταινιζ ότι δεν έχει προσθαφαιρούμενη αδιάβροχη επένδυση. Στα θετικά του ο ωραίος λαιμός με αυτό το μαλακόπραγματάκιγύρωγύρω
Αν και το μπουφανάκι είναι πολύ τίμιο, θα σου πρότεινα να τσιμπήσεις ένα macna... Κερδίζει σε πολλά σημεία ακόμα και κάποια σπίντι που είδα (για τα δικά μου δεδομένα και μόνο)
Κάνε μια βόλτα σε κανα μαγαζί να δεις μπουφάνια πέρα από νταινιζ
v_kostas Administrator