|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Dainese μποτάκια.. Σαβ Οκτ 27 2012, 15:10 | |
| έχουμε κάποια γνώμη για τα
α) nighthawk β) maverick γ) jug2 (αυτό από φωτογραφίες μου φαίνεται πιο ωραίο, αλλά μάλλον πρέπει να είναι παλιό!? ) δ) άλλη εναλλακτική? |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Κυρ Οκτ 28 2012, 01:17 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- έχουμε κάποια γνώμη για τα
α) nighthawk β) maverick γ) jug2 (αυτό από φωτογραφίες μου φαίνεται πιο ωραίο, αλλά μάλλον πρέπει να είναι παλιό!? ) δ) άλλη εναλλακτική? Πέρυσι πήρα το παρακάτω: http://www.dainese.com/us_en/motorbike/scarponcino-quito.html?cat=26 Η φωτογραφία το αδικεί, μια και φαίνεται σουετ ενώ είναι δερμάτινο. Δεν θα το πιστέψεις, αλλά νιώθω καλύτερα μετά από ένα 12ωρο φορώντας τα, από ότι νιώθω με τα Nike μου. Στάθηκα τυχερός ; Δεν ξέρω... |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Κυρ Οκτ 28 2012, 11:16 | |
| https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/sec7d33fd3af2/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-Mille-Riding-Shoe/SubProducts/Alpinestars-Mille-Riding-Shoe-0001 εγώ από την άλλη με αυτό νομίζω ότι φοράω παντόφλα ! μιλάμε για πολύ άνεση-από μέσα, και απόξω-εμφάνιση ! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Κυρ Οκτ 28 2012, 15:30 | |
| - Highlander έγραψε:
- nikolasr200 έγραψε:
α) nighthawk β) maverick γ) jug2 (αυτό από φωτογραφίες μου φαίνεται πιο ωραίο, αλλά μάλλον πρέπει να είναι παλιό!? ) δ) άλλη εναλλακτική? Πέρυσι πήρα το παρακάτω: http://www.dainese.com/us_en/motorbike/scarponcino-quito.html?cat=26
Η φωτογραφία το αδικεί, μια και φαίνεται σουετ ενώ είναι δερμάτινο. Δεν θα το πιστέψεις, αλλά νιώθω καλύτερα μετά από ένα 12ωρο φορώντας τα, από ότι νιώθω με τα Nike μου. Στάθηκα τυχερός ; Δεν ξέρω...
φαίνονται πολύ ωραία..πράγματι αν ήταν/είναι σουέτ, δεν θα τα κοίταγα καν.. σε σχέση με το νούμερο..είχες διαφορά με τα Nike σου? @kalampokas είχα δει κάτι πολύ ωραία alpinestars Πέρυσι στο Bazaar της μοτοδυναμικής αλλά δεν είχε νούμερα.. |
|
| |
pantzi Member
Ηλικία : 60 Τόπος : thesaloniki Registration date : 01/12/2011
| Θέμα: Dainese μποτάκια.. Κυρ Οκτ 28 2012, 16:47 | |
| Και εγω παιδια εχω το deinese εδω και δυο χρονια αψωγο πολυ καλο http://www.dainese.com/us_en/motorbike/scarponcino-quito.html?cat=26 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Κυρ Οκτ 28 2012, 19:33 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- Highlander έγραψε:
- nikolasr200 έγραψε:
α) nighthawk β) maverick γ) jug2 (αυτό από φωτογραφίες μου φαίνεται πιο ωραίο, αλλά μάλλον πρέπει να είναι παλιό!? ) δ) άλλη εναλλακτική? Πέρυσι πήρα το παρακάτω: http://www.dainese.com/us_en/motorbike/scarponcino-quito.html?cat=26
Η φωτογραφία το αδικεί, μια και φαίνεται σουετ ενώ είναι δερμάτινο. Δεν θα το πιστέψεις, αλλά νιώθω καλύτερα μετά από ένα 12ωρο φορώντας τα, από ότι νιώθω με τα Nike μου. Στάθηκα τυχερός ; Δεν ξέρω...
φαίνονται πολύ ωραία..πράγματι αν ήταν/είναι σουέτ, δεν θα τα κοίταγα καν.. σε σχέση με το νούμερο..είχες διαφορά με τα Nike σου?
@kalampokas είχα δει κάτι πολύ ωραία alpinestars Πέρυσι στο Bazaar της μοτοδυναμικής αλλά δεν είχε νούμερα.. Δεν είχα διαφορά στο νούμερο. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Κυρ Οκτ 28 2012, 20:51 | |
| καμία σχέση η φωτογραφία..!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 17:41 | |
| πφφφφ καλά έκανα την αγορά..τώρα προβληματίζομαι όμως μήπως πρέπει να τα αλλάξω τελικά.. πήρα αυτά http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=2109&cat=37 ενώ αρχικά είχα στο μυαλό για τα NIghthawk..αλλά δεν τα είχε σε νούμερο εκείνη την ώρα, ώστε να τα δοκιμάσω συν ότι μου άρεσαν και τα Kisoro ΑΛΛΑ το kisoro είναι touring..Και όντως δίνει αίσθηση "δύσκαμπτου" παπουτσιού.. με δεδομένο ότι η χρήση που θέλω εγώ είναι μέσα στην πόλη..μήπως τελικά μου φανεί κουραστικό το Kisoro και πρέπει να επιμείνω σε κάτι στυλ nighthawk για πιο all around λυση?? αν τα έχει κάποιος ή κάτι αντίστοιχο και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι παλεύονται σε καθημερινή χρήση..με σώζει γιατί πράγματι μου αρέσουν πολύ..αν το φορέσω εκτός σπιτιού μετά αλλαγή δεν θα γίνεται δεκτή.. οπότε ένα extra feedback θα μου ήταν χρήσιμο.. |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 17:48 | |
| ρε γλυκο αγορι τραβα στην αποθηκη να δοκιμασεις παπουτσονια εμενα μου αρεσουν αυτα http://www.motorparts.com.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-excite.tpl&product_id=530&category_id=148&option=com_virtuemart&Itemid=20 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 18:00 | |
| - Adder έγραψε:
- ρε γλυκο αγορι τραβα στην αποθηκη να δοκιμασεις παπουτσονια
εμενα μου αρεσουν αυτα http://www.motorparts.com.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-excite.tpl&product_id=530&category_id=148&option=com_virtuemart&Itemid=20 ρε πήγα στο Bazaar σήμερα..και τα αγόρασα λέμε αυτά που δείχνω..το θέμα είναι ότι επειδή είναι touring αν θα είναι κουραστικά για χρήση εντός πόλης με ό,τι αυτό συνεπάγεται..!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 18:04 | |
| δεν σου ειπα ρε κεφαλα να πας αποθηκη να δεις τι εχει??? ε ρε jumbo που σου χρειαζεται |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 18:17 | |
| εεε..τι αποθήκη τι bazaar το ίδιο είναι..!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 18:19 | |
| τελος παντων καλοριζικες καλοφορετες και πολλα ταξιδια τυπε |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 18:29 | |
| Γνωμη μου κινησου για μποτα και οχι για μποτακι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 18:30 | |
| - Adder έγραψε:
- τελος παντων καλοριζικες καλοφορετες και πολλα ταξιδια τυπε
ρε τσουτσούνι, διαβάζεις τι ρωτάω..???? αν κάποιος έχει εμπειρία με αυτές ή παρόμοιες (επειδή θεωρούντιαι touring) για να δω αν βολεύουν για καθημερινή χρήση, ή να τις αλλάξω και να πάρω άλλες..!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 18:31 | |
| - Morniac έγραψε:
- Γνωμη μου κινησου για μποτα και οχι για μποτακι
δύσκολο για μπότα..νομίζω ότι θα δυσκολεύομαι ακόμα περισσότερο σε καθημερινή χρήση.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 22:18 | |
| Νικόλα, δεν το ξέρω το συγκεκριμένο. Πάντως γενικά τα μποτάκια είναι συνήθως για καθημερινή χρήση. Όλα είναι ρίσκο. Μπορεί τα Quito που πήρα εγώ σε εσένα να μην κάνουν λόγω διαμόρφωσης πέλματος. Από την πρώτη στιγμή που φόρεσα τα Quito είδα ότι ταιριάζουν σε εμένα.
Τώρα, δοκίμασε τα και νομίζω πως η ακαμψία θα περάσει σύντομα.
Μπότα για καθημερινή χρήση, δεν νομίζω ότι είναι το ιδανικό. Αν όμως έχεις έστω και μία αμφιβολία, καλό είναι να τα αλλάξεις και να πάρεις κάτι που ταιριάζει στο πέλμα σου.
/Σάκης |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Δευ Δεκ 10 2012, 23:34 | |
| - Highlander έγραψε:
- Νικόλα, δεν το ξέρω το συγκεκριμένο.
Πάντως γενικά τα μποτάκια είναι συνήθως για καθημερινή χρήση. Όλα είναι ρίσκο. Μπορεί τα Quito που πήρα εγώ σε εσένα να μην κάνουν λόγω διαμόρφωσης πέλματος. Από την πρώτη στιγμή που φόρεσα τα Quito είδα ότι ταιριάζουν σε εμένα.
Τώρα, δοκίμασε τα και νομίζω πως η ακαμψία θα περάσει σύντομα.
Μπότα για καθημερινή χρήση, δεν νομίζω ότι είναι το ιδανικό. Αν όμως έχεις έστω και μία αμφιβολία, καλό είναι να τα αλλάξεις και να πάρεις κάτι που ταιριάζει στο πέλμα σου.
/Σάκης δεν έχω θέμα στο πως το πατάω..το θέμα μου είναι ότι είναι αρκετά άκαμπτο και είναι λες και περπατάω με γύψο..ωστόσο με κανά δυο παιδιά που μίλησα..μου είπαν να μην με ανησυχεί αυτό.. από τη μία σκέφτομαι ότι μ'αρεσαν πιο πολύ αυτά, από την άλλη θέλω να εξαλείψω το ενδεχόμενο να την φάω από λάθος εκτίμηση.. συγκλίνω πιο πολύ στο να τα κρατήσω..αλλά υπάρχει σπόρος αμφιβολίας.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Τρι Δεκ 11 2012, 00:39 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Τρι Δεκ 11 2012, 07:59 | |
| Από το βίντεο κατάλαβα πως είναι heavy duty. Όπως σου είπα και στο τηλέφωνο τα Quito τα έχω ήδη στείλει στη Dainese γιατί μπάζουν νερά. Ίσως επειδή δεν είναι heavy duty :p
Το θέμα ξαναλέω είναι το πως το νιώθεις στο πόδι σου.
Κατά τα άλλα, εγώ προσωπικά θα το αγόραζα από θέμα εμφάνισης και στεγανότητας αρκεί να συμβάδιζαν με την άνεση. |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Τρι Δεκ 11 2012, 08:07 | |
| N;iko καλημέρα. Επειδή έχω ψαχτεί πολύ με τα μποτακια καθότι τα φορώ όλη μέρα γιατί δεν έχω αυτοκίνητο να σου ξεκαθαρίσω κάτι: α) Μπότα η οποία να είναι για καθημερινή χρήση δεν υπάρχει, ξεχασέ το. β) Το μποτάκι πρέπει να είναι άνετο και όχι άκαμπτο σαν να φοράς γύψο, αυτό μπορεί να επιτυγχάνει μέγιστη προστασία αλλά σου καταστρέφει και σου κουράζει καιρό με τον καιρό τα πόδια και τις απολήξεις των νευρων του πέλματος. Εγώ τα παραπάνω τα αγόρασα 3 φορές συνολικά. Έβγαλα 6 χειμώνες με αυτά από τότε που είχα το scooter με το οποίο γυρνούσα πάντα στεγνός σπίτι μέχρι και τώρα που γυρνώ σαν πάπια. Αδιάβροχα πλήρως δεν είναι στην πολύ βροχή θα αισθανθείς υγρασία στο πόδι αλλά είναι πάρα πολύ άνετα γ αυτό τα αγοράζω συνέχεια. Όταν έχω την ευχέρεια και δώ από πριν τον καιρό φορώ τις μπότες. Αυτά. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΜΠΤΟ. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Τετ Δεκ 12 2012, 21:00 | |
| σήμερα τα δοκίμασα πρώτη φορά με τη μηχανή.. έχω ένα θέμα με τις ταχύτητες καθώς είναι αρκετά χοντρό μπροστά από το κουτουπιέ και δυσκολεύομαι στο ανέβασμα..αν δεν το συνηθίσω, μάλλον θα πρέπει να ρυθμίσω το λεβιέ λίγο πάντως οκ, αθλητικό δεν είναι, αλλά νομίζω ότι μάλλον συνηθίζεται και στο περπάτημα.. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Τετ Δεκ 12 2012, 21:17 | |
| - nikosdll έγραψε:
- N;iko καλημέρα. Επειδή έχω ψαχτεί πολύ με τα μποτακια καθότι τα φορώ όλη μέρα γιατί δεν έχω αυτοκίνητο να σου ξεκαθαρίσω κάτι:
α) Μπότα η οποία να είναι για καθημερινή χρήση δεν υπάρχει, ξεχασέ το. β) Το μποτάκι πρέπει να είναι άνετο και όχι άκαμπτο σαν να φοράς γύψο, αυτό μπορεί να επιτυγχάνει μέγιστη προστασία αλλά σου καταστρέφει και σου κουράζει καιρό με τον καιρό τα πόδια και τις απολήξεις των νευρων του πέλματος. Εγώ τα παραπάνω τα αγόρασα 3 φορές συνολικά. Έβγαλα 6 χειμώνες με αυτά από τότε που είχα το scooter με το οποίο γυρνούσα πάντα στεγνός σπίτι μέχρι και τώρα που γυρνώ σαν πάπια. Αδιάβροχα πλήρως δεν είναι στην πολύ βροχή θα αισθανθείς υγρασία στο πόδι αλλά είναι πάρα πολύ άνετα γ αυτό τα αγοράζω συνέχεια. Όταν έχω την ευχέρεια και δώ από πριν τον καιρό φορώ τις μπότες. Αυτά. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΜΠΤΟ.
Αυτά έχω και γω και επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου. Είμαι ήδη στο 2ο ζευγάρι και 5 χρόνο χρήσης. Μόνο μειονέκτημα τα κορδόνια. Με εκνευρίζουν όσο δεν πάει. Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν κλείσιμο βελκρο για ευκολία και ταχύτητα; Υ.Γ. Νίκο... ξέρεις... 100 και τα ξεφορτώθηκες!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Τετ Δεκ 12 2012, 22:23 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese μποτάκια.. Τετ Δεκ 12 2012, 22:41 | |
| εδω εισαι και τελος |
|