Ευχαριστούμε τον Jordan και τον Salonik για την μοναδική βραδιά που μας προσέφεραν. Η παρέα μεγάλη ,το τραγούδι απίστευτο ,το πρόγραμμα ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ !!!!!!
Παιδιά σας ευχαριστούμε μέσα απ την καρδιά μας που μας ταξιδέψατε με τις μελωδίες σας...............RESPECT !!!!
στα επόμενα που θαναι σίγουρα στα κοντά
neosos Member
Ηλικία : 48 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/01/2012
Καλημέρα neose ,το παρακολουθησες απ το κανάλι ??? Αν ναι πως ήταν ? Εννοώ από άποψη εικόνας και ήχου . Κάθε κριτική δεκτή για να βελτιώσω τυχόν ατέλειες η αστοχίες.
Η κάμερα ήταν μακριά για να δείχνει όλη την παρέα !!! Παιδιά νομίζω ότι αυτό που κάναμε είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ !! Δεν έχει ξαναβγεί ΠΟΥΘΕΝΑ κάτι αντίστοιχο. Αφού κάναμε την αρχή η συνέχεια θα είναι καλύτερη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LORDOS στις Πεμ Νοε 22 2012, 13:58, 1 φορά
neosos Member
Ηλικία : 48 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/01/2012
εμεις ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που συμμετείχατε ...περασαμε ομορφα κιαυτο εχει σημασία ...κι αν καμμια νοτα ξέφυγε στο πάτωμα ..να ναι καλά ο bozos που την "τσαλάκωσε" ...
ενα μεγάλο ευχαριστώ στον ΜΗΝΑ και τον ΓΙΑΝΝΗ (vstrong) για την φωνητική υποστήριξη
Για ολους εσας που ΄χασατε την χτεσινή βραδυά και για σας που θέλετε να την ξαναζήσετε ...
ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ,.....ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕ !!!
και καλή σας 'όρεξη .....αντε με τις υγειές σας
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
LORDOS gold member
Παίδες ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους καλλιτέχνες μας JORDAN και NikSalonik για την κάλυψη και οργάνωση της λαικής βραδιάς. Μπράβο στους ερμηνευτές μας Μηνά και Γιάννη για τις φωνητικές τους επιδόσεις, τον φίλο LORDO για την βιντεοκάλυψη του λάιβ πρόγκραμ και όλη την τρελή παρέα που συμμετείχε με κέφι και διάθεση. Περάσαμε υπέροχα και ταξιδέψαμε σε όμορφες εποχές με τα ακούσματα και τις πενιές του Αφρικανομπουζουκιού.Εύγε μαέστρο!!!
Να είμαστε όλοι καλά αδέρφια,και εις άλλα πολλά.
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
Θα ήθελα και γω με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω για την καλή παρέα σας και το χαβαλέ σας. Πέρασα πολύ ωραία σας γνώρισα και από κοντά (όχι και όλους) και γενικότερα ήταν μια πολύ καλή φάση που μας έκανε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα μας. Πάντα τέτοια!!! Ααααα και ένα μεγάλο μπράβο για τα παιδιά της ορχήστρας.......Νικ-Τζόρνταν-Γιάννη-Μηνά με το απίθανο ρεπερτόριο τους...
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Εύχομαι να είναι η πρώτη και όχι η τελευταία μας φορά…
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
vs_yoshi Member
Παιδιά 650 μπράβο σε όλους σας.Τα όργανα,οι φωνές,ο χορός,η παρέα ήταν όλα άψογα.Ένα σπέσιαλ ευχαριστώ στο Λόρδο που μας έδωσε την επιλογή να γουστάρουμε και εμείς που δεν ήμασταν εκεί.Φίλε εμένα προσωπικά με ταξίδεψες δίπλα στο Σαλονίκ και τον Αφρικάνο(απίστευτο ντουέτο) να βαράνε με "ΡΕ" ΤΑ ΜΙΝΟΡΙΑ!!!
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010