Καλά, ο cameraman parkinson, ο Σαλονίκ playback, ο Λόρδος μνημόσυνο, ο Ippeas χασμουριέται και ο Boss πάλι πίνει...Άντε γειά...
...αυτα ειναι...
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
LORDOS gold member
Υ.Γ. Είμαστε ειδη φορτομενοι σας λεω μετα του ΑΣΩΤΟΥ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΥΙΟΥ !!! 8/2/2015
Οσοι δεν ήρθατε πραγματικά ΧΑΣΑΤΕ !!!!!!!!!!ΧΙΚ!!!!! Κι επειδή τα λόγια είναι περιττά περιμένω κι εγώ με αγωνία, ΧΙΚ , βίντεο και φωτό που ''τράβηξαν'' οι παρευρισκόμενοι ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΧΙΚ!!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JORDAN AFRICANOS στις Τρι Φεβ 10 2015, 22:37, 1 φορά
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
Περιμενω τον μεσιε σαλονικ να ανεβασει τα βιντεο και φωτο της εναρξης και κατα τας διαρκειας του ασωτου για να ανεβασω με τη σειρα μου τα ντοκουμεντα της καταληξης της βραδιας
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
ΚΥΡΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΘΤΑΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΥΙΟΥ !!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/2/2016 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΣΟΥΡΩΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΛΕΧΡΙΤΩΝ , ''ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ '' Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΟΜΗΡΟΥ 7, ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΚΛΕΙΔΗ , ΘΑ ΓΟΡΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ,ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ !!!!!!!!! ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..................ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ !!!! ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ !!!!!!!!!!!!! Πολλοι αδερφοι συμφορουμιτες γνωριζουν το τι γινεται ...............και για οσους νεους πιστους θελουν να μαθουν και να παραλαβουν την ταυτοτητα του ΚΥ.ΡΙ.ΛΕ (κινημα ριζοσπαστων λεχριτων) ,θα τους καλοδεχτουμε στον προαναφερθεντα ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΣΟΥΡΩΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΛΕΧΡΙΤΩΝ ''ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ'' !!!!!!!!!!
Να σας θυμίσω οτι την ημερα αυτη και εντος του ''ΝΑΟΥ'' - Απαγορευεται η εισοδος σε γυναικες - Απαγορεύονται οι ευγενικες κουβεντες - Επιβάλλονται οι βρισιες - Ομιλουμε χαμηλοφωνως - Τραγουδουμε γαιδουροφωνως - Πινουμε οσο αντεχουμε!!!!!! - Οταν τελειωνουν οι νταμιτζανες κανουμε ντου στα βαρελια
ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙΝΩΘΕΙΤΕ !!!!!
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ !!!!!!!!!!!!
ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ !!!!!!!!!!!!
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008