| προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
white ghost!!!
| Θέμα: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Σαβ Αυγ 04 2012, 02:04 | |
| καλησπερα παιδια. θα ηθελα να ρωτησω τι μπογια πρεπει να αγορασω για να βαψω το προστατευτικο της εξατμισης.. μηπως το εχει βαψει κανεις απο ασημι σε μαυρο?? |
|
| |
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Σαβ Αυγ 04 2012, 10:01 | |
| εγώ το έβαψα με μαύρο ματ για θερμοκρασίες και είναι μια χαρά |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Σαβ Αυγ 04 2012, 10:52 | |
| |
|
| |
Γιαννης 20ν
Ηλικία : 40 Τόπος : COLONOS CITY Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Κυρ Αυγ 05 2012, 21:47 | |
| - apostolis έγραψε:
- εγώ το έβαψα με μαύρο ματ για θερμοκρασίες και είναι μια χαρά
+650!!!περνα το πρωτα μενα ψιλο γυαλοχαρτο νερου κ μετα κανα2-3 χερια σπρει θερμοκρασιων κ θασαι οκ!! |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Κυρ Αυγ 05 2012, 22:34 | |
| εγώ το έβαψα με απλό σπρέι μαύρο ματ και δεν έχει κουνήσει τώρα και ένα εξάμηνο.... υπάρχει και το κενό ανάμεσα στην εξάτμιση και το προστατευτικό και δεν το αφήνει ν'ανεβάσει και πολύ θερμοκρασία |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Δευ Αυγ 06 2012, 13:51 | |
| Η διαφορά στο απλό χρώμα με το θερμοάντοχο θα είναι να έχεις πιό τραχιά επιφάνεια μετά το βάψιμο στη 2η περίπτωση. Το έχω βάψει και με τις 2 μπογιές και μου άρεσε καλύτερα με την απλή βαφή. Η επιλογή δική σου. |
|
| |
white ghost!!!
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Δευ Αυγ 06 2012, 21:19 | |
| ευχαριστω παιδια για την βοηθεια, θα το βαψω και θα σας ενημερωσω...
|
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Δευ Αυγ 06 2012, 21:43 | |
| Το ειχα βαψει παλιοτερα, με ασταρια, με φουρνο , με τα ολα του.
Μια πετρα να το χτυπησει, και ξεφλουδιζει ολο μετα. Θελει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλο τριψιμο το νικελ , με χοντρο γυαλοχαρτο και μετα με ψιλο.
Για να γλυτωσεις ταλαιπωρια, προτεινω αυτοκολλητη μεμβρανη. Εγω τετοια εχω βαλει, μαυρη ματ, και δεν εχει κανενα θεμα. |
|
| |
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Τρι Αυγ 07 2012, 00:29 | |
| Σήμερα έβαψα και το δικό μου.... τρίψιμο, σπρέϋ αστάρι και απο πάνω μαύρο ματ για υψηλές θερμοκρασίες...κούκλα έγινε το άτιμο. Φώτο αύριο |
|
| |
white ghost!!!
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Σαβ Σεπ 08 2012, 16:43 | |
| Φιλε περιμενω φοτο για να δω.... |
|
| |
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Σαβ Σεπ 08 2012, 17:44 | |
| αδερφέ έχουμε και λεμέ υλικά σπρειτ μαύρο ματ για θερμοκρασίες 1000 γυαλόχαρτο νερού σπρειτ αστάρι για πλαστικά εκτέλεση τρίβουμε καλά μέχρι να φύγει το γυαλιστερό χρώμα από πάνω περνάμε αστάρι να πιάσει καλά και αφού στέγνωση το τρίβουμε απαλά με το γυαλόχαρτο και τέλος το βάψιμο 3 χέρια και βλέπεις ετσι το έκανα εγώ προσωπικά και δεν έχει φύγει τίποτα από πάνω εδώ και 1 χρόνο |
|
| |
white ghost!!!
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Κυρ Σεπ 23 2012, 21:30 | |
| κουκλα εγινε..αλλα στην αρχη της διαδικασιας με τι το τριβεις??απλο γυαλοχαρτο η κατι πιο σκληρο?? |
|
| |
tatatis
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ Registration date : 08/04/2012
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Κυρ Σεπ 23 2012, 21:49 | |
| Παιδια κ εγω το εβαψα με απλο μαυρο ματ υψηλων θερμοκρασιων οπως κ το πλαστικο κομματι πιο κατω γιατι ειχε ξεθωριασει απο τη θερμοτητα της εξατμισης κ για να ειναι ασορτι στην αποχρωση κ το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο...!!μολις μπορεσω θα ανεβασω καμια φωτο!!παντως δεν ειναι τιποτα επιστημονικο...! |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Δευ Σεπ 24 2012, 09:19 | |
| Εμένα μου έδωσε ο αδερφός μου το δικό του το οποίο του το είχε βάψει (δωρεάν) ένας φίλος του φαναρτζής. Μετά από 3-4 μήνες, άρχιζε και ξέφτιζε. Τώρα πρέπει να το ξαναβάψω. |
|
| |
tatatis
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Δευ Σεπ 24 2012, 15:24 | |
| - Highlander έγραψε:
- Εμένα μου έδωσε ο αδερφός μου το δικό του το οποίο του το είχε βάψει (δωρεάν) ένας φίλος του φαναρτζής.
Μετά από 3-4 μήνες, άρχιζε και ξέφτιζε. Τώρα πρέπει να το ξαναβάψω. δεν ειναι τιποτα....παρε ενα μπουκαλακι ασετον λιγο πανι κ τριψιμμο...το χρωμα βγαινει αρκετα ευκολα...κ μετα παλι βαψιμο... ;-) |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Δευ Σεπ 24 2012, 16:02 | |
| - tatatis έγραψε:
- Highlander έγραψε:
- Εμένα μου έδωσε ο αδερφός μου το δικό του το οποίο του το είχε βάψει (δωρεάν) ένας φίλος του φαναρτζής.
Μετά από 3-4 μήνες, άρχιζε και ξέφτιζε. Τώρα πρέπει να το ξαναβάψω. δεν ειναι τιποτα....παρε ενα μπουκαλακι ασετον λιγο πανι κ τριψιμμο...το χρωμα βγαινει αρκετα ευκολα...κ μετα παλι βαψιμο... ;-) και μετά από καιρό, πάλι τρίψιμο βάψιμο... και μετά από καιρό, πάλι τρίψιμο βάψιμο... και η ζωή συνεχίζεται.. Για να μη γράφω εγώ το κατεβατό, δείτε το από εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=33498 |
|
| |
tatatis
| Θέμα: Απ: προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? Δευ Σεπ 24 2012, 16:32 | |
| - massai έγραψε:
- tatatis έγραψε:
- Highlander έγραψε:
Μετά από 3-4 μήνες, άρχιζε και ξέφτιζε. Τώρα πρέπει να το ξαναβάψω. δεν ειναι τιποτα....παρε ενα μπουκαλακι ασετον λιγο πανι κ τριψιμμο...το χρωμα βγαινει αρκετα ευκολα...κ μετα παλι βαψιμο... ;-) και μετά από καιρό, πάλι τρίψιμο βάψιμο... και μετά από καιρό, πάλι τρίψιμο βάψιμο... και η ζωή συνεχίζεται..
Για να μη γράφω εγώ το κατεβατό, δείτε το από εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=33498
δεν θα διαφωνισω αλλα τι να κανεις...φτηνη προσςρινη λυση.... |
|
| |
| προστατευτικο εξατμισης απο ασημι σε μαυρο..?? | |
|