| Προστατευτικό εξάτμισης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tolismark vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Προστατευτικό εξάτμισης.. Τετ Μάης 25 2011, 22:05 | |
| Παιδιά σκέφτομαι να κάνω κάτι με το προστατευτικό της εξάτμισης γιατί όπως βλέπω της ταιριάζει περισσότερο το μαύρο (τουλάχιστον στην δική μου που είναι μαύρο ματ) αλλά δεν θέλω να το βάψω γιατί σίγουρα θα γδαρθεί ή θα ξεφλουδίσει. Σκεφτόμουν αυτοκόλλητο Carbon αλλά φοβάμαι μην φαίνεται τελείως ''καγκουριά'' ....ακούω γνώμες. |
|
| |
psilos Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Ν.Κηφισιά-Αθήνα Registration date : 08/02/2011
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Τετ Μάης 25 2011, 22:11 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Τετ Μάης 25 2011, 22:17 | |
| Φίλε Τόλη,αν πατήσεις το μαγικό κουμπάκι "Search" και την λέξη "carbon",θα βρείς πάρα πολλές απαντήσεις στην απορεία που έχεις. Με το καλό να το φτιάξεις και θα περιμένουμε φώτο. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Τετ Μάης 25 2011, 22:18 | |
| |
|
| |
psilos Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Ν.Κηφισιά-Αθήνα Registration date : 08/02/2011
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Τετ Μάης 25 2011, 22:20 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Τετ Μάης 25 2011, 22:24 | |
| - kopeli έγραψε:
- Φίλε Τόλη,αν πατήσεις το μαγικό κουμπάκι "Search" και την λέξη "carbon",θα βρείς πάρα πολλές απαντήσεις στην απορεία που έχεις.
Με το καλό να το φτιάξεις και θα περιμένουμε φώτο.
Σωστός...ξεκίνησα το ψάξιμο ήδη.. |
|
| |
Θεμης
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 00:04 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 00:23 | |
| - tolismark έγραψε:
- Παιδιά σκέφτομαι να κάνω κάτι με το προστατευτικό της εξάτμισης γιατί όπως βλέπω της ταιριάζει περισσότερο το μαύρο (τουλάχιστον στην δική μου που είναι μαύρο ματ) αλλά δεν θέλω να το βάψω γιατί σίγουρα θα γδαρθεί ή θα ξεφλουδίσει. Σκεφτόμουν αυτοκόλλητο Carbon αλλά φοβάμαι μην φαίνεται τελείως ''καγκουριά'' ....ακούω γνώμες.
800αρι γυαλόχαρτο νερού.. Καλό τρίψιμο.. Με ένα πανί μαλακό λίγο οινόπνευμα και το καθαρίζεις απαλά.. Στεγνώνει.. Παίρνεις σπρευ θερμοκρασιών μαύρο ματ και περνάς ελαφρά 1 χέρι Αφήνεις στεγνώνει.. Μετά από 20' περίπου ξαναπερνάς ακόμα ένα χέρι (το βάψιμο να το κάνεις από τους 20-30πόντους..) Το αφήνεις να στεγνώσει.. (αν δείς κάπου κενά ξαναπέρνα ένα χέρι) Επίσης να τονίσω το βάψιμο να το κάνεις πχ. από αριστερά --> δεξιά 1 φορά Μετά από κάτω άλλη μία φορά..Αλλιώς αν το κρατάς πατημένο λες και βάζεις λακ στα μαλλιά θα σου γεμίσει σταγόνες Τέλος ή το αφήνεις έτσι και σου βγαίνει μαύρο ματ ή περνάς ένα βερνικάκι και του δίνεις μια λάμψη !! Σε 1 ώρα περίπου το έχεις κάνει κουκλί..Οπως εγώ και 10δες ακόμα εδώ μέσα _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 06:50 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- tolismark έγραψε:
- Παιδιά σκέφτομαι να κάνω κάτι με το προστατευτικό της εξάτμισης γιατί όπως βλέπω της ταιριάζει περισσότερο το μαύρο (τουλάχιστον στην δική μου που είναι μαύρο ματ) αλλά δεν θέλω να το βάψω γιατί σίγουρα θα γδαρθεί ή θα ξεφλουδίσει. Σκεφτόμουν αυτοκόλλητο Carbon αλλά φοβάμαι μην φαίνεται τελείως ''καγκουριά'' ....ακούω γνώμες.
800αρι γυαλόχαρτο νερού.. Καλό τρίψιμο.. Με ένα πανί μαλακό λίγο οινόπνευμα και το καθαρίζεις απαλά.. Στεγνώνει.. Παίρνεις σπρευ θερμοκρασιών μαύρο ματ και περνάς ελαφρά 1 χέρι Αφήνεις στεγνώνει.. Μετά από 20' περίπου ξαναπερνάς ακόμα ένα χέρι (το βάψιμο να το κάνεις από τους 20-30πόντους..) Το αφήνεις να στεγνώσει.. (αν δείς κάπου κενά ξαναπέρνα ένα χέρι)
Επίσης να τονίσω το βάψιμο να το κάνεις πχ. από αριστερά --> δεξιά 1 φορά Μετά από κάτω άλλη μία φορά..Αλλιώς αν το κρατάς πατημένο λες και βάζεις λακ στα μαλλιά θα σου γεμίσει σταγόνες
Τέλος ή το αφήνεις έτσι και σου βγαίνει μαύρο ματ ή περνάς ένα βερνικάκι και του δίνεις μια λάμψη !!
Σε 1 ώρα περίπου το έχεις κάνει κουκλί..Οπως εγώ και 10δες ακόμα εδώ μέσα Δεν χρειάζεται αστάρι πριν την βαφή? Δείχνει να αντέχει στο χρόνο ή ξεφλουδίζει?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tolismark στις Παρ Μάης 27 2011, 06:32, 1 φορά |
|
| |
spyros74
Ηλικία : 50 Τόπος : Λυκόβρυση-Αμπελόκηποι-Ωρωπός Registration date : 27/05/2010
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 07:07 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 11:32 | |
| +650 στο Στράτο Δε θέλει ούτε αστάρια ούτε μαστάρια Κάντο όπως το λέει ο Στράτος αν τελικά καταλήξεις στο να το βάψεις Και να σου πω και κάτι άλλο; Βάφτο και αν τελικά κάτι δε σου 'κάτσει', βάλε εκ των υστέρων το carbon |
|
| |
geoman87 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : Αιγαλεω,Αττικη Registration date : 10/02/2011
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 12:43 | |
| Παιδια sorry για το spam..Σπυρο πως το εβαλες το carbon με το πριζακι?? |
|
| |
spyros74
Ηλικία : 50 Τόπος : Λυκόβρυση-Αμπελόκηποι-Ωρωπός Registration date : 27/05/2010
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 13:00 | |
| - geoman87 έγραψε:
- Παιδια sorry για το spam..Σπυρο πως το εβαλες το carbon με το πριζακι??
Ξεβιδωνεις το μπριζακι βαζεις το αυτοκολλητο το κοβεις περιμετρικα απο την τρυπα κ το ξαναβιδωνεις.Για να μην χαλαμε το θεμα οτι θες στειλε μου πμ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 14:45 | |
| Μου αρέσει περισσότερο βαμμένο, οπότε μάλλον θα το βάψω και αν δεν βγεί καλό ή χαλάσει τότε βλέπω για αυτοκόλλητο. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 15:39 | |
| πριν το βαψιμο με το σπρευ που γραφει ο φιλος Στρατος ριχνεις και ενα -δυο χερια πραιμερ πλαστικων επιφανειων και εισαι ποιο σιγουρος!!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 15:41 | |
| Σωστή απόφαση νομίζω. Ακολούθησε ακριβώς τις οδηγίες του Στράτου. Προσοχή στο πως θα χρησιμοποιήσεις το spray βαφής. Καλύτερα περισσότερα χέρια με λιγότερο χρώμα σε κάθε χέρι, παρά μαζεμένο γιατί λόγω απειρίας θα σου 'τρέξει', το μόνο σίγουρο. Ρίχτου 'άχνες' που λέμε. Καλή επιτυχία ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σημαντικό: επειδή φαντάζομαι θα βάψεις σε εξωτερικό χώρο, φρόντισε να ΜΗ ΦΥΣΑΕΙ, όλη η σκόνη και τα σωματίδια που θα σηκωθούν θα κολλήσουν πάνω και αυτό δεν το θες |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 15:51 | |
| - massai έγραψε:
- Σωστή απόφαση νομίζω.
Ακολούθησε ακριβώς τις οδηγίες του Στράτου. Προσοχή στο πως θα χρησιμοποιήσεις το spray βαφής. Καλύτερα περισσότερα χέρια με λιγότερο χρώμα σε κάθε χέρι, παρά μαζεμένο γιατί λόγω απειρίας θα σου 'τρέξει', το μόνο σίγουρο. Ρίχτου 'άχνες' που λέμε. Καλή επιτυχία
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σημαντικό: επειδή φαντάζομαι θα βάψεις σε εξωτερικό χώρο, φρόντισε να ΜΗ ΦΥΣΑΕΙ, όλη η σκόνη και τα σωματίδια που θα σηκωθούν θα κολλήσουν πάνω και αυτό δεν το θες Ευχαριστώ... |
|
| |
diam_mar(K8)
Τόπος : ΠΥΡΓΟΣ Registration date : 15/04/2011
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 17:28 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- tolismark έγραψε:
800αρι γυαλόχαρτο νερού.. Καλό τρίψιμο.. Με ένα πανί μαλακό λίγο οινόπνευμα και το καθαρίζεις απαλά.. Στεγνώνει.. Παίρνεις σπρευ θερμοκρασιών μαύρο ματ και περνάς ελαφρά 1 χέρι Αφήνεις στεγνώνει.. Μετά από 20' περίπου ξαναπερνάς ακόμα ένα χέρι (το βάψιμο να το κάνεις από τους 20-30πόντους..) Το αφήνεις να στεγνώσει.. (αν δείς κάπου κενά ξαναπέρνα ένα χέρι)
Επίσης να τονίσω το βάψιμο να το κάνεις πχ. από αριστερά --> δεξιά 1 φορά Μετά από κάτω άλλη μία φορά..Αλλιώς αν το κρατάς πατημένο λες και βάζεις λακ στα μαλλιά θα σου γεμίσει σταγόνες
Τέλος ή το αφήνεις έτσι και σου βγαίνει μαύρο ματ ή περνάς ένα βερνικάκι και του δίνεις μια λάμψη !!
Σε 1 ώρα περίπου το έχεις κάνει κουκλί..Οπως εγώ και 10δες ακόμα εδώ μέσα ΣΩΣΤΟΣ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΚΑΛΑ ΜΕ AVA. |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 17:35 | |
| |
|
| |
diam_mar(K8)
Τόπος : ΠΥΡΓΟΣ Registration date : 15/04/2011
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 19:38 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Μάης 26 2011, 20:09 | |
| |
|
| |
patar
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Τρι Μάης 31 2011, 11:05 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- tolismark έγραψε:
Σε 1 ώρα περίπου το έχεις κάνει κουκλί..Οπως εγώ και 10δες ακόμα εδώ μέσα το εκανα και εγω σημερα οπωs λεει το παλληκαρι το αποτελεσμα τελειο να εισαι καλα |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Σεπ 01 2011, 16:30 | |
| Τολη τελικά το έβαψες και πως βγήκε? Παιδιά να ρωτήσω με την σειρά μου αν η παραπάνω διαδικασία πετυχαίνει και8 στον μεταλλικό πίσω καπάκι της εξάτμισης, γιατί τον είδα κάπου και τρελάθηκα!!!!
Ευχαριστώ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Σεπ 01 2011, 16:44 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προστατευτικό εξάτμισης.. Πεμ Σεπ 01 2011, 17:08 | |
| Ωραίος, κούκλα την έκανες!!!! |
|