| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
k0panos Member
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Τετ Μάης 23 2012, 09:04 | |
| εισαι ωραιος προχώρα... |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Τετ Μάης 23 2012, 10:57 | |
| - andreasp έγραψε:
Φαντάζομαι, πριν ξεκινήσει θα ζητήσει μερικές ιδέες και απόψεις... Οπότε, τοτε θα συμφωνήσω και εγώ για αυτό που λές. ..μα και εγω σαν ιδεα το ειπα νομιζω οτι κατι αναμεσα σε αυτη σε αυτη και σε αυτη θα ειναι ο τελειος συνδυασμος!! ...αν δεν γεμιζει λιγο εκει στο ψυγειο λαδιου δειχνει πολυ λειψό γιατι το μηχανακι μας γενικα στο πανω του κομματι ειναι πολυ μπαμπατσικο, οποτε οτιδηποτε μικρο εκει κατω δειχνει κατα την γνωμη μου παραταιρο! ...στην ουσια σε γεμισμα εμενα μου αρεσει η πρωτη του τζιβαρακη αλλα αν ειχε το κοψιμο τα σχεδια και το φινιρισμα των αλλων δυο θα ....γνωμες λεμε εδω ...δεν επιβαλλουμε τιποτα .....μην νομιζει και ο φιλος οτι ειμαστε φορτικοι...... ....στην τελικη ο φιλος θα κανει οτι γουσταρει με κεφι και μερακι και οπως φαινεται εχει μπολικο!! |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Τετ Μάης 23 2012, 11:10 | |
| Η παρατήρηση του Γιώργου έχει ένα πόιντ Και εγώ όταν επέλεξα την γνωστή πλαστικοαλουμινένια ποδιά το έκανα γιατί "γέμιζε" καλύτερα από άλλες που είχα δει (πχ puig) το συγκεκριμένο σημείο. Θα περίμενα να βγει μια δεύτερη έκδοση της πλαστικοαλουμινένιας (χωρίς να ξέρω νούμερα πιστεύω ότι έχει πουλήσει αρκετά τμχ για να δικαιολογήσουν αυτή την απόφαση) από την άλλη αν κάποιος έχει το μεράκι και πιάνουν τα χέρια του μπορεί να φτιάξει κάτι χωρίς να περιμένει έτοιμες λύσεις. Σίγουρα ο φίλος πιο πάνω το έχει. |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Σαβ Ιουν 02 2012, 17:39 | |
| |
|
| |
jou vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/03/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Σαβ Ιουν 02 2012, 18:29 | |
| Μπράβο πολύ καλή δουλειά |
|
| |
fanartzis Member
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Πεμ Ιουν 07 2012, 00:03 | |
| |
|
| |
pr1032
Registration date : 07/07/2012
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουλ 09 2012, 01:13 | |
| πολλοι εχουν ωραιες ιδεες ομως σου αξιζουν συγχαρητηρια γιατι απ' το να το σκεφτεις μεχρι να το φτιαξεις υπαρχει μια πολυ μεγαλη αποσταση.... πολλα μπραβο για την προσπαθεια και εκτος αυτου ειναι και πολυ ωραιο το αποτελεσμα.. και παλι μπραβο |
|
| |
serlok
Registration date : 30/11/2012
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Κυρ Δεκ 09 2012, 21:54 | |
| πολυ καλη και ωραια δουλεια !!! με μικρες βελτιωσεις οπως ειπαν και τα παιδια για το γεμισμα στο ψυγειο λαδιου κοντα κτλπ ..θα γινει τελεια !!!!! |
|
| |
michalistzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Σαβ Ιουν 01 2013, 14:50 | |
| Φιλος τελικα εφτιαξες??? Ποσο σου βγηκε? |
|
| |
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Σαβ Ιουν 01 2013, 16:37 | |
| |
|
| |
Giannis_79
Ηλικία : 44 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 17/09/2013
| Θέμα: Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! Κυρ Σεπ 29 2013, 16:41 | |
| Αλήθεια είναι ζωντανό ακόμα το project?? Ενδιαφέρομαι πολύ για μια ποδίτσα. Συγχαρητήρια στο παλικάρι που ασχολήθηκε btw. |
|
| |
| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! | |
|