| τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 14:37 | |
| - mavramis έγραψε:
- Ρε γαμώτο διαβάζω τις περιγραφές σας και με έχει πιάσει αυτός ο παλιοκόμπος στο στήθος. Γράφω κανα δύο λέξεις και μετά τις σβήνω, ξαναγράφω, σβήνω, τα λόγια δύσκολα οι σκέψεις...ο κόμπος πάντα εκεί. Δυστηχώς δεν σε γνώρισα ΨΗΛΕ όμως θα ήθελα να στο αφιερώσω ...
Η Ψυχή του Μοτοσυκλετιστή
Μερικά χρόνια πριν ο μπαμπάς ενός από εμάς που δεν υπάρχει πια, ο μπαμπάς ενός αγγέλου με το νούμερο 24 στο φέρινγκ και στη καρδιά, μας περιέγραψε έτσι …
«…Μου είχε μιλήσει πολύ για σας αλλά για να πω την αλήθεια δεν έδωσα και πολύ βάση. Εκείνος όμως που ήταν μεγάλος ξεροκέφαλος σας σύστησε έναν προς ένα. Όλους αυτούς τους νέους που γνώρισα θα μπορούσα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω σαν να ήταν δικά μου παιδιά. Βυθισμένοι μέσα στις μαύρες δερμάτινες φόρμες τους με τα φανταχτερά τους κράνη, όλοι τους αληθινοί σκληροί άντρες ! Μια παρέα που στο δρόμο δε κατεβάζει ποτέ το βλέμμα. Αν όμως κάποιος σηκώσει τις μαύρες ζελατίνες που θυμίζουν Αρειανούς θα δει ένα ζευγάρι υπέροχα καθαρά μάτια, πρησμένα από αληθινά δάκρια, που μέσα τους μπορείς να βυθιστείς και να φτάσεις μέχρι τη ψυχή, διαπιστώνοντας πόσο καθαρή είναι ! Βγάλτε τους τη φόρμα και θα ανακαλύψετε ότι μέσα της κρύβονται μεγάλα παιδιά, ερωτευμένα με τη ζωή, ερωτευμένα με τα Σαββατοκύριακα τα γεμάτα μπριζόλες και λουκάνικα, αλλά ακόμα με την ανάγκη του πατέρα και της μητέρας, όταν η ζωή τους παίζει σκληρά…»
Λένε ότι κάθε φορά που καβαλάμε, στη σέλα μαζί μας ανεβαίνουν άγγελοι και διάβολοι … Έτσι ειναι! Αντιπροσωπεύουν αυτή τη διπολικότητα που κάνει τον κόσμο μας να ζει γεμάτο από συναισθήματα, τόσο έντονα που μερικές φορές νομίζεις ότι η καρδιά θα πεταχτεί έχω από τα στήθια και θα αρχίσει να τρέχει μόνη της ουρλιάζοντας!
Διάβολοι που μας γυρνάνε το καρπό με τρόπο πολλές φορές παράλογο και βίαιο, με την αδρεναλίνη φτάνει κατευθείαν στο μυαλό, αφήνοντας σε να τρέμεις για ατελείωτα δευτερόλεπτα...
Άγγελοι που έχουν το πρόσωπο και τη φωνή όλων αυτών που δεν είναι πια μαζί μας, όλων αυτών που αγαπήσαμε, όλων των φόβων μας και των εμπειριών μας που φτιάχτηκαν απ΄ τα σπασμένα κόκαλα μας.
Ναι είναι αλήθεια, με τη μοτοσυκλέτα μπορείς να σκοτωθείς !
Συμβαίνει, μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε από μας και μπορεί να χτυπήσεις, να πονέσεις και πονάει πολύ, είναι όμως αλήθεια ότι η ζωή μετασχηματίζεται σε υπέροχες αναμνήσεις, σε στιγμές αιώνιες, σε γέλια τόσο δυνατά που μπορούν να φέρουν τον ήλιο ακόμα και σε μια κρύα βροχερή μέρα του Νοέμβρη. Μιλήστε με τον καθένα από μας και πείτε του να σας διηγηθεί μια βόλτα που έκανε, ένα ανέκδοτο, μια στροφή και χαθείτε μέσα στο εκείνο το βλέμμα που πετάει σπίθες, μέσα στα γέλια και τα χαμόγελα που αβίαστα χαράζουν το μέτωπο και το πρόσωπο. Μιλήστε στον καθένα από μας και ρωτήστε τον, τι θα απογίνει την ημέρα που θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από αυτό του το πάθος και ετοιμασθείτε να ακούσετε τη κραυγή της σιωπής, να δείτε το παιδικό βλέμμα να χάνεται και τη θέση του να παίρνει το βλέμμα του ναυτικού που ζει στη στεριά ή του πιλότου δεμένου στη γη!
Με τη μοτοσυκλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί …
Αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει … Αφήστε το, δε θα καταλάβετε ποτέ …
Μα αν αύριο τύχει να πάτε στη θάλασσα με το αμαξάκι σας και την οικογένεια σας, και δείτε το γιο σας να χαιρετάει μέσα από τo αμάξι έναν από μας σα τρελός, μη προσπαθήσετε να καταλάβετε ούτε κι αυτόν! Το παιδί μέσα από το υποσυνείδητο του, βλέπει σε μας αυτή τη σπίθα που εσείς δεν ήσασταν ικανοί να του γεννήσετε.
Κι αν δείτε το μοτοσυκλετιστή να ανταποδίδει το χαιρετισμό … δεν υπάρχει τίποτε το περίεργο. Οι άγγελοι στη γη χαιρετιούνται πάντα, μα όποιος έχασε τα φτερά του το έχει ξεχάσει προ πολλού !
Μοτοσυκλετιστές, περίεργος και υπέροχος κόσμος …
Καλό σου ταξίδι εξαιρετικό!!!μακάρι να το διαβάζει απο εκεί ψηλά!! |
|
| |
k0panos Member
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 14:58 | |
| - mavramis έγραψε:
- Ρε γαμώτο διαβάζω τις περιγραφές σας και με έχει πιάσει αυτός ο παλιοκόμπος στο στήθος. Γράφω κανα δύο λέξεις και μετά τις σβήνω, ξαναγράφω, σβήνω, τα λόγια δύσκολα οι σκέψεις...ο κόμπος πάντα εκεί. Δυστηχώς δεν σε γνώρισα ΨΗΛΕ όμως θα ήθελα να στο αφιερώσω ...
Η Ψυχή του Μοτοσυκλετιστή
Μερικά χρόνια πριν ο μπαμπάς ενός από εμάς που δεν υπάρχει πια, ο μπαμπάς ενός αγγέλου με το νούμερο 24 στο φέρινγκ και στη καρδιά, μας περιέγραψε έτσι …
«…Μου είχε μιλήσει πολύ για σας αλλά για να πω την αλήθεια δεν έδωσα και πολύ βάση. Εκείνος όμως που ήταν μεγάλος ξεροκέφαλος σας σύστησε έναν προς ένα. Όλους αυτούς τους νέους που γνώρισα θα μπορούσα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω σαν να ήταν δικά μου παιδιά. Βυθισμένοι μέσα στις μαύρες δερμάτινες φόρμες τους με τα φανταχτερά τους κράνη, όλοι τους αληθινοί σκληροί άντρες ! Μια παρέα που στο δρόμο δε κατεβάζει ποτέ το βλέμμα. Αν όμως κάποιος σηκώσει τις μαύρες ζελατίνες που θυμίζουν Αρειανούς θα δει ένα ζευγάρι υπέροχα καθαρά μάτια, πρησμένα από αληθινά δάκρια, που μέσα τους μπορείς να βυθιστείς και να φτάσεις μέχρι τη ψυχή, διαπιστώνοντας πόσο καθαρή είναι ! Βγάλτε τους τη φόρμα και θα ανακαλύψετε ότι μέσα της κρύβονται μεγάλα παιδιά, ερωτευμένα με τη ζωή, ερωτευμένα με τα Σαββατοκύριακα τα γεμάτα μπριζόλες και λουκάνικα, αλλά ακόμα με την ανάγκη του πατέρα και της μητέρας, όταν η ζωή τους παίζει σκληρά…»
Λένε ότι κάθε φορά που καβαλάμε, στη σέλα μαζί μας ανεβαίνουν άγγελοι και διάβολοι … Έτσι ειναι! Αντιπροσωπεύουν αυτή τη διπολικότητα που κάνει τον κόσμο μας να ζει γεμάτο από συναισθήματα, τόσο έντονα που μερικές φορές νομίζεις ότι η καρδιά θα πεταχτεί έχω από τα στήθια και θα αρχίσει να τρέχει μόνη της ουρλιάζοντας!
Διάβολοι που μας γυρνάνε το καρπό με τρόπο πολλές φορές παράλογο και βίαιο, με την αδρεναλίνη φτάνει κατευθείαν στο μυαλό, αφήνοντας σε να τρέμεις για ατελείωτα δευτερόλεπτα...
Άγγελοι που έχουν το πρόσωπο και τη φωνή όλων αυτών που δεν είναι πια μαζί μας, όλων αυτών που αγαπήσαμε, όλων των φόβων μας και των εμπειριών μας που φτιάχτηκαν απ΄ τα σπασμένα κόκαλα μας.
Ναι είναι αλήθεια, με τη μοτοσυκλέτα μπορείς να σκοτωθείς !
Συμβαίνει, μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε από μας και μπορεί να χτυπήσεις, να πονέσεις και πονάει πολύ, είναι όμως αλήθεια ότι η ζωή μετασχηματίζεται σε υπέροχες αναμνήσεις, σε στιγμές αιώνιες, σε γέλια τόσο δυνατά που μπορούν να φέρουν τον ήλιο ακόμα και σε μια κρύα βροχερή μέρα του Νοέμβρη. Μιλήστε με τον καθένα από μας και πείτε του να σας διηγηθεί μια βόλτα που έκανε, ένα ανέκδοτο, μια στροφή και χαθείτε μέσα στο εκείνο το βλέμμα που πετάει σπίθες, μέσα στα γέλια και τα χαμόγελα που αβίαστα χαράζουν το μέτωπο και το πρόσωπο. Μιλήστε στον καθένα από μας και ρωτήστε τον, τι θα απογίνει την ημέρα που θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από αυτό του το πάθος και ετοιμασθείτε να ακούσετε τη κραυγή της σιωπής, να δείτε το παιδικό βλέμμα να χάνεται και τη θέση του να παίρνει το βλέμμα του ναυτικού που ζει στη στεριά ή του πιλότου δεμένου στη γη!
Με τη μοτοσυκλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί …
Αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει … Αφήστε το, δε θα καταλάβετε ποτέ …
Μα αν αύριο τύχει να πάτε στη θάλασσα με το αμαξάκι σας και την οικογένεια σας, και δείτε το γιο σας να χαιρετάει μέσα από τo αμάξι έναν από μας σα τρελός, μη προσπαθήσετε να καταλάβετε ούτε κι αυτόν! Το παιδί μέσα από το υποσυνείδητο του, βλέπει σε μας αυτή τη σπίθα που εσείς δεν ήσασταν ικανοί να του γεννήσετε.
Κι αν δείτε το μοτοσυκλετιστή να ανταποδίδει το χαιρετισμό … δεν υπάρχει τίποτε το περίεργο. Οι άγγελοι στη γη χαιρετιούνται πάντα, μα όποιος έχασε τα φτερά του το έχει ξεχάσει προ πολλού !
Μοτοσυκλετιστές, περίεργος και υπέροχος κόσμος …
Καλό σου ταξίδι Δε τον βλέπω αυτο το κόμπο απο το λαιμό να φεύγει σήμερα... |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 14:59 | |
| μόλις θυμήθηκα ότι πίναμε δίπλα-δίπλα καφέ στη Στενή και θυμήθηκα πόσο διακριτικός και ευγενικός ήταν...α ρε π@στη Χάρε.... προσοχή παίδες και προσαρμογή ανά πάσα στιγμή στην οδήγηση μας, ανάλογα με τις συνθήκες. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 15:19 | |
| Σήμερα και εγώ το πήρα χαμπάρι... σαν χτες θυμάμαι που τον γνώρισα στο περίπτερο και τον χαβαλέ που κάναμε από την πρώτη στιγμή. Σαν χτες θυμάμαι τα πειράγματα που του κάναμε λόγω του επαγγέλματος του, σαν χτες θυμάμαι την εκδρομή στη Χιλιαδού και τον χαρακτήρα του που είδα να ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Κρίμα και άδικο για ένα παιδί τόσο νέο με όλη του τη ζωή μπροστά. Δημήτρη ελπίζω εκεί που πήγες να περνάς καλύτερα γιατί το αξίζεις. Όποιοι καταφέρουν να πάνε στην κηδεία του παιδιού ας εκφράσουν τα συλλυπητήρια όλης της κοινότητας μας στους οικείους τους. Κρίμα και άδικο... |
|
| |
denzach
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 15:41 | |
| Η κηδεία του Δήμητρη είναι σήμερα στις 6 το απόγευμα στο κοιμητήριο της Καρδίτσας. Σας ενημερώνω επειδή διάβασα πως κάποιοι θέλουν να παρευρεθούν. Πολλά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του!! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει... ..Καλό ταξίδι Μήτσο...θα θυμάμαι για πάντα το καθαρό και χαμογελαστό πρόσωπο σου! |
|
| |
miltos29
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 16/10/2011
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 15:54 | |
| Θερμα συλλυπητήρια στους οικειους του... Διαβασα την ειδηση τυχαια χθες αλλα δεν την συνεδεσα με το φορουμ...Τωρα που το διαβασα εμεινα μ@κ@κ@ς... Αυτες τις μερες ειμαι σε αναζητηση μηχανης ωστε να γινω κι εγω vstromitis... Oταν διαβασα αυτο του το μηνυμα: "Γεια σας το όνομά μου είναι Δημήτρης και εγώ είμαι νέος εδώ! Σκεφτόμουν μια νέα DL650 ελπίζω σε 30 ημέρες και το όνειρό μου γίνει πραγματικότητα! και πάνω από όλα οδηγούν πρώτα η ασφάλεια" εβαλα αμεσως τον εαυτο μου στη θεση του και μου κοπηκαν τα ποδια... Και τα φτερα μαζι επισης για την αποκτηση της.... |
|
| |
V-Body Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ πλέον Registration date : 23/08/2010
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 15:56 | |
| Καλό ταξίδι ........ |
|
| |
tatatis
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ Registration date : 08/04/2012
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 15:58 | |
| συλυπητηρια στην οικογενεια του...καλο ταξιδι αδερφε.... |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 16:11 | |
| Kριμα...κριμα...κριμα... Τον ειχα γνωρισει και εγω τον ψηλό...κλασσικά στο περίπτερο, όταν του βαζαμε τα 4πιστονα και ετρεχε δεξια και αριστερά να βρει τα μικροεξαρτηματα που του έλειπαν...πάντα με το χαμογελο και έτοιμος να κανει πλάκα με όλους...ειμασταν και γειτονες και τον ειχα πετυχει 2-3 φορες και με την ομαδα μπάσκετ που έπαιζε... Κουραγιο στους δικούς τους και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει... |
|
| |
scarface Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Έδεσσα-Αλεξάνδρεια Registration date : 15/10/2010
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 16:16 | |
| |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 16:31 | |
| Τα θερμα μου συλληπητήρια στην οικογένεια του φιλου μας.. Ας ειναι ελαφρό το χώμα.. Και εας ειναι το τελευταίο που συμβαίνει οχι μονο στην κοινότητα μας,αλλα σε ολους τους φιλους μοτοσυκλετιστές.
_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 16:37 | |
| |
|
| |
loylas gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΕΝΑΛΛΑΞ) Registration date : 05/12/2011
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 16:46 | |
| Καλο ταξιδι φιλος. |
|
| |
tarammass vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 06/03/2011
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 17:05 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 17:26 | |
| .........τα συλλυπητήρια όλων μας ,να γίνουν βάλσαμο στην καρδιά των δικών του ανθρώπων. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΔΟ ΦΙΛΕ........ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ .............. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.................. |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 17:33 | |
| Καλό ταξίδι στο Παλικάρι μας. |
|
| |
tasos78 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 46 Τόπος : ΚΥΜΗ - ΒΟΛΟΣ Registration date : 23/03/2011
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 17:35 | |
| Γεια σου ρε Μητσακο καλες βολτες ρε φιλε......απολαυσε τη διαδρομη πριν την Ιθακη σου |
|
| |
2FAST4U(GEORGES) Member
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 17:39 | |
| |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 17:56 | |
| Πωπω, πολύ κρίμα! Μια μέρα κατά τύχη τον γνώρισα στο περίπτερο και μιλήσαμε! Καλό ταξίδι στο παληκάρι! Αδυνατώ να το πιστέψω! |
|
| |
vstromholikos
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 17:59 | |
| |
|
| |
GD Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 15/03/2011
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 18:01 | |
| |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 18:08 | |
| KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ........................ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ........... ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 18:22 | |
| "Γεια σας το όνομά μου είναι Δημήτρης και εγώ είμαι νέος εδώ! Σκεφτόμουν μια νέα DL650 ελπίζω σε 30 ημέρες και το όνειρό μου γίνει πραγματικότητα! και πάνω από όλα οδηγούν πρώτα η ασφάλεια"
Πραγματικά είναι οξύμωρο το παιχνίδι της ζωής, η πραγμάτωση ενός ονείρου να είναι και η απαρχή μίας τέτοιας κατάληξης.
Ο θεός να μας φυλάει όλους μας
κ
ο θεός να δώσει δύναμη σε αυτούς που έμειναν πίσω
|
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 18:53 | |
| |
|
| |
pantwd Member
| Θέμα: Απ: τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 Τετ Μάης 09 2012, 20:14 | |
| |
|
| |
| τροχαιο λαμια δομοκος - αντιο dimitris14 | |
|