| ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Παρ Μαρ 30 2012, 17:15 | |
| _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vezouvios στις Παρ Μαρ 30 2012, 21:20, 2 φορές συνολικά |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Παρ Μαρ 30 2012, 20:42 | |
| - AFRICANA έγραψε:
- Δεύτερη λοιπόν παρουσιάζομαι και εγώ! Είμαι η Ελευθερία, γυναίκα του JORDAN AFRICANOS.
Δεν έχω, το ομολογώ, το πάθος της Παρθένας με την μηχανή (όσοι με ξέρουν προσωπικάκαταλαβαίνουν), αλλά έχω περάσει αξέχαστες στιγμές που μου πρόσφερε και αυτή, αλλά και όλη η παρέα του forum. Καλά να είμαστε όλοι και πάντα όρθιοι! Και..... κορίτσια! Άντε να μαζευόμαστε και εδώ , να γίνουμε πολλές να ακουγόμαστε! Δεν είμαστε μόνο για να χαλάμε τα αμορτισέρ!!!!!!!!!!! Καλώς ηρθες και στο φόρουμ Ελευθερία. |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Παρ Μαρ 30 2012, 20:47 | |
| Καλώς όρισες Ιφιγένεια ,(Μπέμπα) ,σας ευχομαι ολόψυχα να πάτε αυτό το πολυπόθητο ταξιδάκι στο εξωτερικό. |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Παρ Μαρ 30 2012, 20:53 | |
| - Olive έγραψε:
- Γεια σας και από την Olive του Popeye!!!!! (ή αλλιώς Έλσα)
Καλώς ηρθες Ελσα,καλοτάξιδοι να είστε πάντα. |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Παρ Μαρ 30 2012, 21:42 | |
| |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Παρ Μαρ 30 2012, 21:47 | |
| - pegasusthes έγραψε:
- B-Strong έγραψε:
Ιφιγένεια είπε: υ.γ. ..όσο για την παντόφλα που είπε ο pegasus.. αν βρει αυτός παντόφλα που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον φίλο του ας μου το πει και σε μένα...
Στρατιωτική αρβύλα Νο 47 μάρκας Bates μετά από βροχερή περιπολία, να πιάνει όλο τον σβέρκο !! πισω απο την πλατη μου ολα αυτα?...... ωραιος φιλος εισαι και συ!!!!!!!!! οτι πουν τα κοριτσια |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Κυρ Απρ 01 2012, 21:19 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Κυρ Απρ 01 2012, 21:27 | |
| |
|
| |
Olive
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 12/06/2011
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Δευ Απρ 02 2012, 08:53 | |
| Πολύ καλό το βιντεάκι!!!!!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Δευ Απρ 02 2012, 12:55 | |
| Μιχάλη όντως πολύ καλό το βιντεάκι... (για τα ηχητικά εφέ ουδέν σχόλιο...) ΑΛΛΑ!... Παράγοντες που δεν λήφησαν υπ'οψιν :... Οι δικές σας μηχανές είναι πιο ψηλές από το Yamaha..νομίζω? (για το bmw δεν το συζητάω..) άρα το ανέβασμα με τη μία δεν παίζει.. Ασε που η πίσω βαλίτσα εμποδίζει αρκετα... Επιπλέον οι κοπέλες που φοράνε το παντελόνι μηχανής σε εκδρομές ζορίζονται να κουνηθούν όχι να ανέβουν έτσι... και τέλος για το κράτημα λίγο χλωμό να φτάσουν τα χέρια μας στο τεπόζιτο... Καλό το βιντεο... ενημερωτικό ... αλλά εγώ νομίζω ότι στον καθένα είναι διαφορετικά... πολλοί παράγοντες μετράνε.. όγκος μηχανής,θέση οδηγησης,ύψος, βάρος συνοδηγού...κτλ...Καλό είναι να ξέρει κάποιος ποιο είναι το σωστό και να το προσαρμόσει στις δυνατότητές του... |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Δευ Απρ 02 2012, 15:33 | |
| - B-Strong έγραψε:
- Μιχάλη όντως πολύ καλό το βιντεάκι... (για τα ηχητικά εφέ ουδέν σχόλιο...) ΑΛΛΑ!...
Παράγοντες που δεν λήφησαν υπ'οψιν :... Οι δικές σας μηχανές είναι πιο ψηλές από το Yamaha..νομίζω? (για το bmw δεν το συζητάω..) άρα το ανέβασμα με τη μία δεν παίζει.. Ασε που η πίσω βαλίτσα εμποδίζει αρκετα... Επιπλέον οι κοπέλες που φοράνε το παντελόνι μηχανής σε εκδρομές ζορίζονται να κουνηθούν όχι να ανέβουν έτσι... και τέλος για το κράτημα λίγο χλωμό να φτάσουν τα χέρια μας στο τεπόζιτο... Καλό το βιντεο... ενημερωτικό ... αλλά εγώ νομίζω ότι στον καθένα είναι διαφορετικά... πολλοί παράγοντες μετράνε.. όγκος μηχανής,θέση οδηγησης,ύψος, βάρος συνοδηγού...κτλ...Καλό είναι να ξέρει κάποιος ποιο είναι το σωστό και να το προσαρμόσει στις δυνατότητές του... εεεε να σας κανει ενα σεμιναριο η "κοπελιά " τοτενες που "τοχει" το κομμάντο... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Δευ Απρ 02 2012, 15:40 | |
| - niksalonik έγραψε:
- εεεε να σας κανει ενα σεμιναριο η "κοπελιά " τοτενες που "τοχει" το κομμάντο...
...εγώ δεν ειπα οτι το έχω... απλα ότι ολα έιναι σχετικα...αμέσως να σχολιασεις! |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Δευ Απρ 02 2012, 20:02 | |
| Καλώς τες λοιπόν (Παρθένα-Ίφι -Έλσα- ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ) καλή διαμονή και στο FORUM καλά ποσταρίσματα (μόδα-καλλιτεχνικά-κουτσομπολιά...ξερετε.... πλάκα κάνω..) Ολες έχετε βρεθεί σε εκδρομούλες μας και σας ευχαριστούμε για τις όμορφες παρε"ί"στικες ώρες που περάσαμε μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!! Προσωπικά θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη σύζυγό μου ( AFRICANA) που αν και ήταν τελείως αρνητική αρχικά , μέσα σε χρόνο ρεκόρ έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον ''μέσο συνεπιβάτη'' και μάλιστα χωρίς να οδηγώ(τις περισσότερες φορές) με βάση τις αντοχές της.Σας ευχαριστούμε όλες για την υπομονή σας,,,,,,,,,,,,,,,,,, Χαρά μας να σας βλέπουμε ν' αυξάνεστε και μέσα στο forum και να λέτε τις απόψεις σας ....................που λέει ο λόγος χαχαχαχαχαχα αστειεύομαι βέβαια............. |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Δευ Απρ 02 2012, 22:20 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Τρι Απρ 03 2012, 00:48 | |
| - V-STRONG έγραψε:
- ωρε ξυλο που θα φαμε..
|
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Τρι Απρ 03 2012, 10:25 | |
| |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Κυρ Απρ 08 2012, 11:02 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... Δευ Απρ 09 2012, 19:44 | |
| |
|
| |
| ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... | |
|