Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Vezouvios
Administrator
Administrator
Vezouvios

Τόπος : Mακεδονια
Registration date : 09/10/2009

ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 30 2012, 17:15

sos sos sos sos sos sos sos sos unsure unsure unsure unsure panic panic

Και εδω γυναίκες
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ενα φόρουμ είχαμε δικο μας....ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ..

παει και αυτο....

www.vstromhellasforum.com
Email:vezouvios@vstromhellasforum.com
Vstrom -650 K4  Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16

ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Anim_77de2acd-f78b-e4a4-21de-bcd392d7392b

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vezouvios στις Παρ Μαρ 30 2012, 21:20, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kopeli
gold member
gold member
kopeli

Τόπος : GR-SKG
Registration date : 16/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 30 2012, 20:42

AFRICANA έγραψε:
Δεύτερη λοιπόν παρουσιάζομαι και εγώ! Είμαι η Ελευθερία, γυναίκα του JORDAN AFRICANOS.
Δεν έχω, το ομολογώ, το πάθος της Παρθένας με την μηχανή (όσοι με ξέρουν προσωπικάκαταλαβαίνουν),
αλλά έχω περάσει αξέχαστες στιγμές που μου πρόσφερε και αυτή, αλλά και όλη η παρέα του forum.
Καλά να είμαστε όλοι και πάντα όρθιοι!
Και..... κορίτσια! Άντε να μαζευόμαστε και εδώ , να γίνουμε πολλές να ακουγόμαστε!
Δεν είμαστε μόνο για να χαλάμε τα αμορτισέρ!!!!!!!!!!!

Καλώς ηρθες και στο φόρουμ Ελευθερία.
ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 000210
kopeli
gold member
gold member
kopeli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 30 2012, 20:47

Καλώς όρισες Ιφιγένεια ,(Μπέμπα) ,σας ευχομαι ολόψυχα να πάτε αυτό το πολυπόθητο ταξιδάκι στο εξωτερικό.
ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Sponge10
kopeli
gold member
gold member
kopeli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 30 2012, 20:53

Olive έγραψε:
Γεια σας και από την Olive του Popeye!!!!! (ή αλλιώς Έλσα)
Smile
Καλώς ηρθες Ελσα,καλοτάξιδοι να είστε πάντα.
ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Popeye10
V-STRONG
Member
Member
V-STRONG

Τόπος : VARDARIS BEACH
Registration date : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 30 2012, 21:42

narcissus έγραψε:
B-Strong έγραψε:
narcissus έγραψε:
Υ.γ. Ιφιγένεια άντε να δούμε και το δικό σου

...εννοείς ότι εγώ τόσο καιρό δεν έμπαινα στο forum..? ... ότι ο Γιάννης τα έκανε όλα μόνος του???

... αχχχχ...
Λες να μην το ξέρω…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην περίπτωση σου απλά έπρεπε να αλλάξεις το άβαταρ, γιατί ήταν ελαφρώς καραφλό και φουσκωμένο!!! Laughing Laughing Laughing
wlcm

εισαι αλητης και συκοφαντης bliax

σε εχω γραμμενο...... ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 316594
V-STRONG
Member
Member
V-STRONG

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 30 2012, 21:47

pegasusthes έγραψε:
B-Strong έγραψε:

Ιφιγένεια είπε:
υ.γ. ..όσο για την παντόφλα που είπε ο pegasus.. αν βρει αυτός παντόφλα που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον φίλο του ας μου το πει και σε μένα...

Στρατιωτική αρβύλα Νο 47 μάρκας Bates μετά από βροχερή περιπολία, να πιάνει όλο τον σβέρκο !!

πισω απο την πλατη μου ολα αυτα?......
ωραιος φιλος εισαι και συ!!!!!!!!! kolaraki

οτι πουν τα κοριτσια ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 482447
kopeli
gold member
gold member
kopeli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Απρ 01 2012, 21:19

Και μην ξεχνάτε.........
ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Shoe_710

Twisted Evil Twisted Evil
kopeli
gold member
gold member
kopeli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Απρ 01 2012, 21:27

Τα κορίτσια του φόρουμ,ας ρηξουν μια ματιά στο ποστ του Δημήτρη.
ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 451272

https://www.vstromhellasforum.com/t18784-topic
Olive

Olive

Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 12/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 02 2012, 08:53

Πολύ καλό το βιντεάκι!!!!!!!

OK
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 02 2012, 12:55

Μιχάλη όντως πολύ καλό το βιντεάκι... (για τα ηχητικά εφέ ουδέν σχόλιο...) ΑΛΛΑ!...
Παράγοντες που δεν λήφησαν υπ'οψιν :...
Οι δικές σας μηχανές είναι πιο ψηλές από το Yamaha..νομίζω? (για το bmw δεν το συζητάω..) άρα το ανέβασμα με τη μία δεν παίζει.. Ασε που η πίσω βαλίτσα εμποδίζει αρκετα... Επιπλέον οι κοπέλες που φοράνε το παντελόνι μηχανής σε εκδρομές ζορίζονται να κουνηθούν όχι να ανέβουν έτσι... και τέλος για το κράτημα λίγο χλωμό να φτάσουν τα χέρια μας στο τεπόζιτο...
Καλό το βιντεο... ενημερωτικό ... αλλά εγώ νομίζω ότι στον καθένα είναι διαφορετικά... πολλοί παράγοντες μετράνε.. όγκος μηχανής,θέση οδηγησης,ύψος, βάρος συνοδηγού...κτλ...Καλό είναι να ξέρει κάποιος ποιο είναι το σωστό και να το προσαρμόσει στις δυνατότητές του...
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη
Registration date : 09/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 02 2012, 15:33

B-Strong έγραψε:
Μιχάλη όντως πολύ καλό το βιντεάκι... (για τα ηχητικά εφέ ουδέν σχόλιο...) ΑΛΛΑ!...
Παράγοντες που δεν λήφησαν υπ'οψιν :...
Οι δικές σας μηχανές είναι πιο ψηλές από το Yamaha..νομίζω? (για το bmw δεν το συζητάω..) άρα το ανέβασμα με τη μία δεν παίζει.. Ασε που η πίσω βαλίτσα εμποδίζει αρκετα... Επιπλέον οι κοπέλες που φοράνε το παντελόνι μηχανής σε εκδρομές ζορίζονται να κουνηθούν όχι να ανέβουν έτσι... και τέλος για το κράτημα λίγο χλωμό να φτάσουν τα χέρια μας στο τεπόζιτο...
Καλό το βιντεο... ενημερωτικό ... αλλά εγώ νομίζω ότι στον καθένα είναι διαφορετικά... πολλοί παράγοντες μετράνε.. όγκος μηχανής,θέση οδηγησης,ύψος, βάρος συνοδηγού...κτλ...Καλό είναι να ξέρει κάποιος ποιο είναι το σωστό και να το προσαρμόσει στις δυνατότητές του...

εεεε να σας κανει ενα σεμιναριο η "κοπελιά " τοτενες που "τοχει" το κομμάντο...

το καλύτερο  δ ώ ρ ο   σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...

...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!

Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
http://insuranceate.blogspot.com
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 02 2012, 15:40

niksalonik έγραψε:
εεεε να σας κανει ενα σεμιναριο η "κοπελιά " τοτενες που "τοχει" το κομμάντο...

...εγώ δεν ειπα οτι το έχω... απλα ότι ολα έιναι σχετικα...αμέσως να σχολιασεις! ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 797994
JORDAN AFRICANOS
Member
Member
JORDAN AFRICANOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 02 2012, 20:02

Καλώς τες λοιπόν (Παρθένα-Ίφι -Έλσα- ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ) καλή διαμονή και στο FORUM

καλά ποσταρίσματα (μόδα-καλλιτεχνικά-κουτσομπολιά...ξερετε....Very Happy Very Happy Very Happy πλάκα κάνω..)

Ολες έχετε βρεθεί σε εκδρομούλες μας και σας ευχαριστούμε για τις όμορφες

παρε"ί"στικες ώρες που περάσαμε μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσωπικά θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη σύζυγό μου ( AFRICANA)

που αν και ήταν τελείως αρνητική αρχικά , μέσα σε χρόνο ρεκόρ έχει ξεπεράσει

κατά πολύ τον ''μέσο συνεπιβάτη'' και μάλιστα χωρίς να οδηγώ(τις περισσότερες φορές)

με βάση τις αντοχές της.Σας ευχαριστούμε όλες για την υπομονή σας,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Χαρά μας να σας βλέπουμε ν' αυξάνεστε και μέσα στο forum και να λέτε τις απόψεις

σας ....................που λέει ο λόγος χαχαχαχαχαχα αστειεύομαι βέβαια.............

ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 67672 ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 67672 ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 67672 ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 67672

ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 574168 ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 574168 ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 574168 ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 574168

ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 328460 ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 328460 ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 328460 ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 328460 ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 328460
V-STRONG
Member
Member
V-STRONG

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 02 2012, 22:20

ανοιξα το νημα για να εκτονωνονται οι γυναικες και ετοιμοι να με φατε εισασταν... mouuuuuu
τωρα δινετε θαρος στον "χωριατη". ωρε ξυλο που θα φαμε... XYLO peinao
xaxa xaxa xaxa xaxa
kopeli
gold member
gold member
kopeli

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Απρ 03 2012, 00:48

V-STRONG έγραψε:
ωρε ξυλο που θα φαμε..
ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Sharin10
ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Out-th10
pegasusthes
moderator
moderator
pegasusthes

Registration date : 07/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Απρ 03 2012, 10:25

[quote="V-STRONG"]ανοιξα το νημα για να εκτονωνονται οι γυναικες και ετοιμοι να με φατε εισασταν... mouuuuuu
τωρα δινετε θαρος στον "χωριατη". ωρε ξυλο που θα φαμε... XYLO peinao
xaxa xaxa xaxa xaxa [/quote]

στα είπα ρε άντρα, δεν σου τα 'πα? άμα κλείσεις 15τία παντρεμένος (και βάλε) κάτι σκαμπάζεις παραπάνω!
narcissus
moderator
moderator
narcissus

Τόπος : Θες άλλο Νίκη
Registration date : 12/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Απρ 08 2012, 11:02

Για άλλη μια φορά ξεπέρασες τον εαυτό σου και απέδειξες ότι η χρησιμότητα σας στην παρέα μας είναι ανεκτίμητη και δεν είστε για να μας χαλάτε την ανάρτηση από τις καλές μας……..

…….Ιφιγένεια η πίτσα σου ήταν υπέροχη!!!
xaxa xaxa xaxa
lol!

Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 49587_1005865360_1289758227_q

Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!

Ο έρωτας....ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 25iycf7.....με έρωτα περνάει...ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Xf7wjb..!    
V-STRONG
Member
Member
V-STRONG

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........   ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ......... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 09 2012, 19:44

narcissus έγραψε:

Για άλλη μια φορά ξεπέρασες τον εαυτό σου και απέδειξες ότι η χρησιμότητα σας στην παρέα μας είναι ανεκτίμητη και δεν είστε για να μας χαλάτε την ανάρτηση από τις καλές μας……..

…….Ιφιγένεια η πίτσα σου ήταν υπέροχη!!!
xaxa xaxa xaxa
lol!

τιποτα δεν αφησες για μενα φαταουλα!!! gmt peinao

flamp flamp flamp

ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.........

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.... :: Απόψεις....-
Μετάβαση σε: