| Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Παρ Μαρ 16 2012, 18:59 | |
| Εχω καταστρέψει δύο ζευγάρια γυαλιών (μυωπίας και ηλίου-μυωπίας) με το να φοράω το ένα και το άλλο να το κρεμάω στο πουκάμισο ή φούτερ και να κλείνω το moto μπουφάν απο πάνω. Φερμουάρ γρατζουνάνε κρύσταλλα. σκελετοί ψιλοαρπάζουν απο την πίεση, και δεκάδες φορές πέφτουν κάτω όταν σκύβω να κλειδώσω και να ξεκλειδώσω την μηχανή. Αποφάσισα να φτιάξω μία θήκη (να ζητήσω απο τον Θανάση να μου φτιάξει μία θήκη δηλαδή... ) επάνω στην μηχανή, για να βάζω τον έναν σκελετό , αλλά και τα ψιλά-αποδείξεις απο διόδια στα ταξίδια. Βρήκα μία παλιά αλλά μεταλλική θήκη στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μου, ξήλωσα την επένδυση που είχε μέσα-έξω, έτριβα κανα 2 ώρες να φύγει η σκουριά, βάφτηκε, επενδύθηκε με μοκέτα , και δέθηκε με δυο tyreup επάνω στο τιμόνι. Ιδού το αποτέλεσμα! |
|
| |
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Παρ Μαρ 16 2012, 19:06 | |
| |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Παρ Μαρ 16 2012, 19:08 | |
| μπράβο Ανδρέα για την εφευρετικότητα , απο αισθητική πλευρά μπορει να μην μου αρεσει αλλα ειναι πραγματικά πολύ βολικό ειδικά για τα γαμωδιόδια και για διάφορα μικροαντικείμενα που μπορεί να χρειάζεσαι καθ οδόν. |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Παρ Μαρ 16 2012, 19:11 | |
| Πολύ έξυπνη λύση για εμάς τους |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Παρ Μαρ 16 2012, 20:09 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- μπράβο Ανδρέα για την εφευρετικότητα , απο αισθητική πλευρά μπορει να μην μου αρεσει αλλα ειναι πραγματικά πολύ βολικό ειδικά για τα γαμωδιόδια και για διάφορα μικροαντικείμενα που μπορεί να χρειάζεσαι καθ οδόν.
Είναι πιο ωραίο απο κοντά! Και πάλι όμως, ούτε εγώ τρελένομαι με την εμφάνιση. Ισως με ένα αυτοκόλλητο vstromforum να ομορφύνει περισσότερο... Αλλά απο πρακτικότητα όπως λές, είναι καταπληκτικό! Φαντάζομαι και σε διόδια θα ειναι super. Κουράστικα με το βγάλε γάντι, άνοιξε πορτοφόλι, βγάλε λεφτά, πλήρωσε, χώστα μέσα, ξαναβάλε γάντι, και αν ειναι και καλοκαίρι και έχει ιδρώσει το χέρι?? άστα να πάνε! έχει γυρίσει η φόδρα, και κάνεις 5 λεπτά να το βάλεις, ή το βάζεις όπως όπως και σου πονάνε τα δάχτυλα. Οταν το τοποθετούσαμε , μας μπήκε άλλη ιδέα! Για ντουλαπάκι που θα ανοίγει, δεξιά ή αριστερά στο μπροστινό φέρινγκ. Πώς βλέπεις το τιμόνι? εεε εκεί δεξιά απο κάτω απο τα πλαστικά. Θα το ανοίγεις και θα ανοίγει σαν μια τσέπη στο μηχανάκι. Θα πετάς ότι θέλεις μέσα, και θα το κλείνεις. Θα δούμε... Αν βρέθει χρόνος, μπορεί να το δοκιμάσουμε. |
|
| |
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Παρ Μαρ 16 2012, 20:23 | |
| - andreasp έγραψε:
- σαλιγκάρι έγραψε:
- μπράβο Ανδρέα για την εφευρετικότητα , απο αισθητική πλευρά μπορει να μην μου αρεσει αλλα ειναι πραγματικά πολύ βολικό ειδικά για τα γαμωδιόδια και για διάφορα μικροαντικείμενα που μπορεί να χρειάζεσαι καθ οδόν.
Είναι πιο ωραίο απο κοντά! Και πάλι όμως, ούτε εγώ τρελένομαι με την εμφάνιση. Ισως με ένα αυτοκόλλητο vstromforum να ομορφύνει περισσότερο... Αλλά απο πρακτικότητα όπως λές, είναι καταπληκτικό! Φαντάζομαι και σε διόδια θα ειναι super. Κουράστικα με το βγάλε γάντι, άνοιξε πορτοφόλι, βγάλε λεφτά, πλήρωσε, χώστα μέσα, ξαναβάλε γάντι, και αν ειναι και καλοκαίρι και έχει ιδρώσει το χέρι?? άστα να πάνε! έχει γυρίσει η φόδρα, και κάνεις 5 λεπτά να το βάλεις, ή το βάζεις όπως όπως και σου πονάνε τα δάχτυλα. Οταν το τοποθετούσαμε , μας μπήκε άλλη ιδέα! Για ντουλαπάκι που θα ανοίγει, δεξιά ή αριστερά στο μπροστινό φέρινγκ. Πώς βλέπεις το τιμόνι? εεε εκεί δεξιά απο κάτω απο τα πλαστικά. Θα το ανοίγεις και θα ανοίγει σαν μια τσέπη στο μηχανάκι. Θα πετάς ότι θέλεις μέσα, και θα το κλείνεις. Θα δούμε... Αν βρέθει χρόνος, μπορεί να το δοκιμάσουμε.
Μπράβο ωραία δουλειά άλλα η λύση για τα διόδια είναι δίπλα απο το μπροστά αυτοκίνητο..... |
|
| |
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Παρ Μαρ 16 2012, 20:47 | |
| μάλλον για κάτι τέτοιο σε κόβω ε ? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 01:02 | |
| Οχι! Για ντουλαπάκι που θα μοιάζει πιο πολύ με ντουλαπάκι αυτοκινήτου! Κανονικό ντουλαπάκι και όχι τασάκι!
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 01:09 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ? στις Τρι Ιουλ 16 2013, 03:49, 1 φορά |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 08:13 | |
| - andreasp έγραψε:
- Φαντάζομαι και σε διόδια θα ειναι super. Κουράστικα με το βγάλε γάντι, άνοιξε πορτοφόλι, βγάλε λεφτά, πλήρωσε, χώστα μέσα, ξαναβάλε γάντι, και αν ειναι και καλοκαίρι και έχει ιδρώσει το χέρι?? άστα να πάνε!
υπάρχει κι άλλος τρόπος.... να μην σταματάς στα διόδια! |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 08:40 | |
| |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 12:34 | |
| Εγω το ελυσα αλλιως το προβλημα μου για τη μυωπια και τον αστγματισμο http://www.lenscatcher.com/GR?gclid=CLbaspDd7a4CFcjO3wodTwTcMg και για τον ηλιο |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 14:11 | |
| Ωραία πατέντα Ανδρέα, από κάτω τα δεματικά πώς τα στερέωσες? Έκοψες τον πάτο τηε θήκης και τα πέρασες από μέσα? Θέμα με τα γυαλιά δεν έχω γιατί το κράνος μου έχει ζελατίνα που πέφτει σαν του Γιώργου αλλά τα λεφτά σε διόδια είναι δράμα.... |
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 14:45 | |
| |
|
| |
geoman87 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : Αιγαλεω,Αττικη Registration date : 10/02/2011
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 14:47 | |
| Eγω λεω αφου τα διοδια ειναι το προβλημα ολων μας αντι για να φτιαξουμε θηκη για τα ψηλα να σταματησουμε να τα πληρωνουμε... |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 15:12 | |
| αρκετά έξυπνη ιδέα και λειτουργκή.ασχολήσου όμως να την κάνεις πιο βεστρομάδικη!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 23:39 | |
| - kgalano έγραψε:
- Ωραία πατέντα Ανδρέα, από κάτω τα δεματικά πώς τα στερέωσες? Έκοψες τον πάτο τηε θήκης και τα πέρασες από μέσα? Θέμα με τα γυαλιά δεν έχω γιατί το κράνος μου έχει ζελατίνα που πέφτει σαν του Γιώργου αλλά τα λεφτά σε διόδια είναι δράμα....
Εγιναν τρυπες στον πάτο, έτσι ώστε να περάσουν τα tyreup και αν τύχει και μπούνε νερά , να μπορούν να φύγουν. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Σαβ Μαρ 17 2012, 23:39 | |
| - alexmon έγραψε:
- αρκετά έξυπνη ιδέα και λειτουργκή.ασχολήσου όμως να την κάνεις πιο βεστρομάδικη!!!!
Τι εννοείς? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Κυρ Μαρ 18 2012, 07:32 | |
| γνώμη μου είναι να την τοποθετήσεις κατ'αρχήν στο μπαράκι του gps,ακριβώς όπως έκανες στο τιμόνι,χρησιμοποιώντας όμως,μεταλλικούς σφικτήρες,για να μην τρέμει και βρες μια άλλη θήκη πιο μικρή και πιο κομψή.μην φοβάσαι,φτάνει το χέρι σου να την ανοίξεις και να πάρεις τα πράγματά σου.βάψτη με σπρει ματ όπως προφυλακτηρες αυτοκινήτων πλαστικοί,για να έχει το ίδιο χρώμα με τα μαύρα πλαστικά της μηχανής μας.θα δείς είναι καλλίτερα έτσι!!!
βέβαια όλα αυτά είναι θέμα γούστου και περι ορέξεως......... |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Κυρ Μαρ 18 2012, 15:12 | |
| |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| |
| |
k0panos Member
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Δευ Μαρ 19 2012, 09:00 | |
| Τις γουστάρω πολύ τις πατέντες ρε ΠΣΤ μου... μπράβο σε αυτούς που βρίσκουν τρόπο να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους !! (χωρίς υπερβολές και εκτρώματα) |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Δευ Μαρ 19 2012, 09:21 | |
| - alexmon έγραψε:
- γνώμη μου είναι να την τοποθετήσεις κατ'αρχήν στο μπαράκι του gps,ακριβώς όπως έκανες στο τιμόνι,χρησιμοποιώντας όμως,μεταλλικούς σφικτήρες,για να μην τρέμει και βρες μια άλλη θήκη πιο μικρή και πιο κομψή.μην φοβάσαι,φτάνει το χέρι σου να την ανοίξεις και να πάρεις τα πράγματά σου.βάψτη με σπρει ματ όπως προφυλακτηρες αυτοκινήτων πλαστικοί,για να έχει το ίδιο χρώμα με τα μαύρα πλαστικά της μηχανής μας.θα δείς είναι καλλίτερα έτσι!!!
βέβαια όλα αυτά είναι θέμα γούστου και περι ορέξεως......... Δεν χωράει στο μπαράκι του GPS. Οπως θα δεις, ειναι κατω απο την ζελατίνα. Αν βρώ πιο τετράγωνη θήκη, μπορεί να την ξαναφτιάξω. Μέχρι τότε, ήταν η μοναδική θήκη που χώραγε και μυωπίας και ηλίου, και ήταν όσο μικρότερο γινόταν. Βρηκα και κάτι άλλες, ιδιαίτερα απο γυναικία γυαλιά, που ήταν μπαούλα ολόκληρα! Οσο αφορά το βάψιμο, με ματ σπρέυ έγινε, αλλά γιάλυσε παραπάνω απο ότι περίμενα. Κάτσε να το βαρέσει λίγο ο ήλιος, και βλέπουμε... Υ.γ Ξαναβλέπω τις φωτογραφίες τώρα, και βλέπω την "σκόνη" στο μηχανάκι. Να σας ενημερώσω ότι είναι η απόδειξη ότι ήρθε η άνοιξη! ΓΥΡΗ απο Πεύκα!! Το βάσανο ξαναξεκινάει! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Δευ Μαρ 19 2012, 12:05 | |
| Ανδρέα πήγαινε σε ένα κατάστημα οπτικών και ζήτησε καμμιά θήκη σκληρή και είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείς. |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. Δευ Μαρ 19 2012, 13:14 | |
| |
|
| |
| Θήκη για γυαλιά, κέρματα, αποδείξεις διοδίων. | |
|