| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
REDoctober
Ηλικία : 41 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 31/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Δεκ 29 2012, 16:45 | |
| καλά κατάλαβα τελικά φαίνεται ότι είναι τόσο άσχημη όπως φαντάστηκα άρα το ερώτημα είναι τελικά αν θα βάλω ΜΡΑ 550 η την πιο μικρή πάντως ευχαριστώ με σώσατε ¨ |
|
| |
serlok
Registration date : 30/11/2012
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Ιαν 29 2013, 07:52 | |
| εγω παλι σκεφτομουνα να βαλω αυτη της givi air flow αλλα με επηρεασατε ...με το ειναι ασχημη κτλπ και μιας και δεν την εχω δει απο κοντα φορεμενη το σκεφτομαι ..? απο προστασια πως τα παει λογικα θα πρεπει να χει καλη προστασια..? επισης θελω να μου πειτε εντυπωσεις κτλπ ?? απο την αλλη με το φρυδακι που ρυθμιζεται μαλλον ειναι αυτης της MRA και απο οτι διαβασα την ιδια δινει και η suzuki ? εχω υψος 175 ...για πειτε ρε παιδια .. |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Κυρ Φεβ 03 2013, 21:56 | |
| πω ρε το κέρατό μου..διαβάζω εδώ και πόση ώρα ΟΛΟ το θέμα και έχω χαθεί...πολλοί κάνουν την ερώτηση που έχω στο μυαλό μου (με ύψος 1,80 τι σκατά ζελατίνα να βάλω??? MRA??Baracuda??sedcem??απλή μαμά +10cm??) και σχεδόν κάθε φορά διαβάζω διάφορες προτάσεις...ταξίδα δεν πολύ κάνω (τώρα τουλάχιστον) με 150 δε νομίζω να πάω (λόγω απειρίας-φόβου)...ΈΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΊ ΛΈΜΕ... |
|
| |
soulv
Registration date : 13/06/2012
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Φεβ 28 2013, 01:35 | |
| ειχα την ψηλή της kappa. πολυ μετρια κατα την γνωμη μου. μεγαλη αντισταση λογω επιφανειας, πολλοί στροβιλισμοί απο τα 120 και πανω σε σημειο επικινδυνοτητας, εχω υψος 1.80 και οταν εβρεχε δεν εβλεπα τον δρομο διοτι κοιτουσα μεσα απο την ζελατινα.τωρα εχω την mra 515.πολυ καλη ζελατινα απο καθε αποψη. |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 13 2013, 19:38 | |
| Συμφορουμιτες καλησπερα και sos! Σημερα λυνοντας τη ζελατινα (κλωνος μπαρακουντα) που ειχαμε παρει απο τον MPF απο το power buy μου εφυγε ενα απο τα 4 τσιμουχακια-αποστατες που πιανουν πισω απο τις 4 βιδες που στερεωνει η ζελατινα και πρεπει να μου επεσε το ενα μεσα στο φαναρι απο το κενο στο μπροστινο φαιρινγκ.Εφαγα τον τοπο μα δε βρηκα τιποτα... ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα ιδιο; Δεν μενω και Αθηνα ρε γαμωτο να πεταγομουνα απο τον τυπο να μου δωσει ενα |
|
| |
vs_yoshi Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 13 2013, 20:38 | |
| Και σε κανένα μαγαζί με βίδες μορεί να έχει και σε κανένα βενζινάδικο που να πουλάει διάφορα κοκοψίνια πάλι μπορεί να έχει |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 13 2013, 21:59 | |
| - ΤΑΚΗΣ81 έγραψε:
- Συμφορουμιτες καλησπερα και sos! Σημερα λυνοντας τη ζελατινα (κλωνος μπαρακουντα) που ειχαμε παρει απο τον MPF απο το power buy μου εφυγε ενα απο τα 4 τσιμουχακια-αποστατες που πιανουν πισω απο τις 4 βιδες που στερεωνει η ζελατινα και πρεπει να μου επεσε το ενα μεσα στο φαναρι απο το κενο στο μπροστινο φαιρινγκ.Εφαγα τον τοπο μα δε βρηκα τιποτα... ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα ιδιο; Δεν μενω και Αθηνα ρε γαμωτο να πεταγομουνα απο τον τυπο να μου δωσει ενα
παρε ενα σαν δειγμα για το υψος του και παρε 4 γιατι ιδιο ακριβως με αυτο που εχεις,λιγο δυσκολο να βρεις. Οπως ειπε ο φιλος χρωματοπωλεια η μαγαζι με βιδες |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 13 2013, 22:32 | |
| Merci παιδες! Να'στε καλα! |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Μαρ 14 2013, 20:16 | |
| Τι σε χρωματοπωλειο και εξειδικευμενο μαλιστα γι'αυτοκινητα πηγα, τι σε μαγαζι με βιομηχανικα ειδη... πηρα τα 3 μου και δεν βρηκα τους εν λογω αποστατες... Μενει κανεις κοντα (Καλλιθεα) ρε παιδια στον τυπο να μου στειλει ταχυδρομικως 4 κομματια και να του κερασω τον καφε εξ'αποστασεως; |
|
| |
ioannisk Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Ιουν 20 2013, 20:15 | |
| εχω μια απορία η οποια μπορει να εχει ξανασυζητηθεί, η ρυθμιση της ζελατινας μαμα στην θέση όπου απο τη θεση του οδηγου εμεις βλεπουμε τις 2 τρυπες , ειναι επικινδυνη? |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Ιουν 21 2013, 10:14 | |
| - ioannisk έγραψε:
- εχω μια απορία η οποια μπορει να εχει ξανασυζητηθεί, η ρυθμιση της ζελατινας μαμα στην θέση όπου απο τη θεση του οδηγου εμεις βλεπουμε τις 2 τρυπες , ειναι επικινδυνη?
Όχι καλέ, γιατί να είναι επικίνδυνη; Ο κατασκευαστγής το χει φτιάξει έτσι, έχει περάσει από ελέγχους. Σε αυτή τη θέση (τέρμα πάνω) είχα της μάνας της για δύο χρόνια περίπου, μέχρι που άλλαξα σε μπαρακούντα |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Αυγ 06 2013, 18:40 | |
| Ξερει κανεις εαν πωλούνται ξεχωριστά τα δυο πλαστικα που μπαίνουν πάνω στην ζελατίνα στο μπροστά μέρος?? Σημερα διαπίστωσα, μετα από ένα ταξιδάκι, οτι το ένα από τα δύο έκανε φτερά... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Αυγ 07 2013, 11:57 | |
| Ναι, πωλούνται ξεχωριστά. Βέβαια, κάποιος που έχει βάλει Barracuda, τα πιρπιρόλια αυτά του περισσεύουν και μπορεί να θέλει να τα ξεφορτωθεί κιόλας.. Δε βάζεις μία αγγελία ζήτησης; |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Σεπ 17 2013, 20:31 | |
| μηπως ξερει κανεις αν βγενει barracuda για τα πρωτα 1000αρια?μοντελα μεχρι 03 |
|
| |
sot_pal
Registration date : 16/09/2013
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Σεπ 23 2013, 12:32 | |
| Καλησπέρα παιδια. Έχω μπερδευτει με τις τοσες πολλες αποψεις και εναλλακτικες για ζελατινες. Θέλω τη βοηθεια σας. Λοιπον έχουμε και λεμε:
Είμαι καπου 1.88 και αυτή τη στιγμη μάλλον έχω τη flip-up ζελατίνα που έιδα σε κάποιο τελευταίο ποστ. (πριν λιγες μερες πηρα τη μηχανη με φορεμένη αυτη τη ζελατινα και απο τη φωτο νομιζω πως ειναι αυτη). Το θέμα είναι οτι την έχω στη πάνω σκαλα και εχω παρατηρησει ότι μετα τα 110-120 τρωω σφαλιαρες στο κρανος και η οδηγηση γινεται παααρα πολυ κουραστικη! Σα να τρεμει ολο το κεφαλι μου! Υπάρχει εγγυημενα καποια ζελατινα που να κάνει δουλεια? Απο άποψη χρηματων δε με νοιαζει κ τοσο γιατι κανω μεγαλες αποστασεις και μου είναι απαραίτητη. |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Σεπ 23 2013, 13:56 | |
| - sot_pal έγραψε:
- Καλησπέρα παιδια. Έχω μπερδευτει με τις τοσες πολλες αποψεις και εναλλακτικες για ζελατινες. Θέλω τη βοηθεια σας. Λοιπον έχουμε και λεμε:
Είμαι καπου 1.88 και αυτή τη στιγμη μάλλον έχω τη flip-up ζελατίνα που έιδα σε κάποιο τελευταίο ποστ. (πριν λιγες μερες πηρα τη μηχανη με φορεμένη αυτη τη ζελατινα και απο τη φωτο νομιζω πως ειναι αυτη). Το θέμα είναι οτι την έχω στη πάνω σκαλα και εχω παρατηρησει ότι μετα τα 110-120 τρωω σφαλιαρες στο κρανος και η οδηγηση γινεται παααρα πολυ κουραστικη! Σα να τρεμει ολο το κεφαλι μου! Υπάρχει εγγυημενα καποια ζελατινα που να κάνει δουλεια? Απο άποψη χρηματων δε με νοιαζει κ τοσο γιατι κανω μεγαλες αποστασεις και μου είναι απαραίτητη. οι ψηλοί ως επι το πλείστον και όχι μόνο χρησιμοποιούν αυτές: την μπαρακούντα ή την απομίμηση αυτής, την μαμά +10 εκ ή flip up ή την mra 515.. την γνήσια μπαρακούντα θα την βρεις σε διάφορα καταστήματα, αν δεν είσαι αθήνα κοίτα πχ εδώ απομίμηση μπαρακούντα και τις άλλες δύο εδώ για την mra τρέχει ένα pb έχουν βρει καλή τιμή από θεσσαλονίκη. είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις με το μηχανάκι που έχουμε! πρότασή μου, κατέβασε κάτω την ζελατίνα στην τελευταία θέση και θα δεις ότι το πρόβλημα αν δεν εξαλειφθεί θα μειωθεί. και εγώ την δικιά σου έχω , βέβαια είμαι 1,80, αλλά πρόβλημα ουδέν. ελπίζω να βοήθησα. |
|
| |
sot_pal
Registration date : 16/09/2013
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Σεπ 23 2013, 19:17 | |
| Οπότε το να μη με χτυπάει καθόλου ο αέρας το ξεχναω; Και στη κάτω θέση που την είχα το ίδιο αποτέλεσμα είχα. Η mra με το φρυδακι θα εχει κάποιο αποτέλεσμα; Φοβάμαι μη σκάσω τόσα χρήματα και τελικα έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα.. |
|
| |
jimkopa Member
Τόπος : Πτολεμαίδα Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 26 2014, 10:20 | |
| Καλησπερα ..μετα απο πολυ διαβασμα κατέληξα σε αυτες τις δυο επιλογες ....
α) http://www.mpf-windshields.com/el/2012-05-31-18-20-32/suzuki/ws076-detail
β) http://www.mpf-windshields.com/el/2012-05-31-18-20-32/suzuki/ws0192-detail
τα πλεονεκτήματα της πρώτης ειναι η μεγαλυτερη καλυψη αερα
ενω της δευτερης η ομορφια της (απο καλυψη αερα η δευτερη πως ειναι σε σχεση με την μαμισια μεγαλη διαφορα? )
δεν μπορω να αποφασισω σε τι απο τα δυο να συμβιβαστω
Μπορει καποιοι που τις εχουν να μου πει τις διαστασεις αυτων? (μηκος ,πλατος ) |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 26 2014, 13:19 | |
| Παρε την 2η που είναι σουπερ από εμφάνιση και εχει και μια χαρα καλυψη . Στο 1.87 που είμαι εγω δεν ειχα πρόβλημα με αυτη . |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 26 2014, 14:50 | |
| Για την πρώτη δεν έχω άποψη, τη δεύτερη τη φοράω αρκετά χρόνια. Από κάλυψη...ανύπαρκτη. Η ομορφιά είναι υποκειμενική ως γνωστόν. Τη φοράω ακόμα επειδή μου αρέσει, και ας μην καλύπτει.. μηχανή καβαλάμε στην τελική, αέρα θα φάμε... Πάντως, αν μου την κάρφωνε και έβγαινα σήμερα στη γύρα για ζελατίνα, θα έπαιρνα τη μανίσια (που έχει παράσει και από αεροδυναμική σήραγγα) σε ΦΙΜΕ.
Καλές αγορές |
|
| |
jimkopa Member
Τόπος : Πτολεμαίδα Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 26 2014, 15:42 | |
| - massai έγραψε:
- Για την πρώτη δεν έχω άποψη, τη δεύτερη τη φοράω αρκετά χρόνια.
Από κάλυψη...ανύπαρκτη. Η ομορφιά είναι υποκειμενική ως γνωστόν. Τη φοράω ακόμα επειδή μου αρέσει, και ας μην καλύπτει.. μηχανή καβαλάμε στην τελική, αέρα θα φάμε... Πάντως, αν μου την κάρφωνε και έβγαινα σήμερα στη γύρα για ζελατίνα, θα έπαιρνα τη μανίσια (που έχει παράσει και από αεροδυναμική σήραγγα) σε ΦΙΜΕ.
Καλές αγορές Την μανισια πια? αυτην που αν την ανεβασεις τριτη σκαλα εχει απο κατω 10 ποντους ανοιγμα ?? οντως υποκειμενική ομορφια ομως οι 8/10 συμφωνουν οτι ειναι πιο ομορφη οποτε η ομορφια της "γινεται¨" αντικειμενικη με προβληματισες ? δηλαδη δεν εχει καλύτερη κάλυψη απο την μανισια (στην 3η σκαλα? ) ? |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 26 2014, 18:48 | |
| - jimkopa έγραψε:
- massai έγραψε:
- Για την πρώτη δεν έχω άποψη, τη δεύτερη τη φοράω αρκετά χρόνια.
Από κάλυψη...ανύπαρκτη. Η ομορφιά είναι υποκειμενική ως γνωστόν. Τη φοράω ακόμα επειδή μου αρέσει, και ας μην καλύπτει.. μηχανή καβαλάμε στην τελική, αέρα θα φάμε... Πάντως, αν μου την κάρφωνε και έβγαινα σήμερα στη γύρα για ζελατίνα, θα έπαιρνα τη μανίσια (που έχει παράσει και από αεροδυναμική σήραγγα) σε ΦΙΜΕ.
Καλές αγορές
Την μανισια πια? αυτην που αν την ανεβασεις τριτη σκαλα εχει απο κατω 10 ποντους ανοιγμα ?? οντως υποκειμενική ομορφια ομως οι 8/10 συμφωνουν οτι ειναι πιο ομορφη οποτε η ομορφια της "γινεται¨" αντικειμενικη
με προβληματισες ? δηλαδη δεν εχει καλύτερη κάλυψη απο την μανισια (στην 3η σκαλα? ) ? Για να είμαι ειλικρινής, την έχω δοκιμάσει μόνο στην κάτω κάτω θέση (σε οποιαδήποτε από τις 2 ψηλότερες μου φαινόταν εντελώς καραγκιόζης. Τι να σου πω, μου πέφτεις και σχετικά μακριά για να στην έδινα να τη δοκιμάσεις λίγες μέρες |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 26 2014, 20:05 | |
| - jimkopa έγραψε:
- Καλησπερα ..μετα απο πολυ διαβασμα κατέληξα σε αυτες τις δυο επιλογες ....
α) http://www.mpf-windshields.com/el/2012-05-31-18-20-32/suzuki/ws076-detail
β) http://www.mpf-windshields.com/el/2012-05-31-18-20-32/suzuki/ws0192-detail
τα πλεονεκτήματα της πρώτης ειναι η μεγαλυτερη καλυψη αερα
ενω της δευτερης η ομορφια της (απο καλυψη αερα η δευτερη πως ειναι σε σχεση με την μαμισια μεγαλη διαφορα? )
δεν μπορω να αποφασισω σε τι απο τα δυο να συμβιβαστω
Μπορει καποιοι που τις εχουν να μου πει τις διαστασεις αυτων? (μηκος ,πλατος ) Την πρώτη φίλε μου την είχα εγώ. 1,80 είμαι και με κάλυπτε πλήρως. Αέρα δεν έτρωγα σχεδόν καθόλου! μετά όμως την άλλαξα και είχα αυτή η οποία είναι ακόμα καλύτερη γιατί είναι ίδια σε ύψος αλλά λίγο πιο φαρδυά και έχει και ένα σπάσιμο-κούρμπα στη μέση. αν σου αρέσει οπτικά κάποια από τις 2 πάρτην. θα σε καλύψει πλήρως. |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Μαρ 26 2014, 20:17 | |
| την δευτερη, κλωνος της Baracuda, την εχω και εγω οπως και καμποσοι αλλοι απο εδω μεσα. απο καλυψη αερα ειναι για τα πανηγυρια, αλλα απο εμφανιση ειναι ωραια.
|
|
| |
Vasssilis
Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα-Βύρωνας Registration date : 30/03/2013
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Μαρ 27 2014, 22:31 | |
| Τις ειχα και τις 2. Την 1η την πουλησα την 2η την χαρησα σε εναν καλο φιλο και τωρα εχω ermax.
Επειδη αλλαξα αρκετες ζελατινες μεχρι να καταληξω στην ermax ας μου επιτραπει να πω την εμπειρια μου.
Οσο αφορα την 1η οπως και η givi ειχε πολυ καλη ανεμοκαλυψη αλλα ειχε προβληματα σταθεροτητας. 2 φορες μεσα στην Αττικη οδο με οχι πολλα χιλιομετρα (100-110) αλλα με αρκετο αερα μου ψαρεψε επικινδυνα το μπροστινο.
Οσο αφορα την 2η ενω ειναι πανεμορφη ειχα τα εξης 2 προβλημα. Το βραδυ προσπαθωντας να δω μπροστα μου (αρα μεσα απο την ζελατινα) ειχα προβλημα στο να εστιασω γρηγορα λογο του οτι ειναι αρκετα φιμε.Το 2ο προβλημα (που ηταν και περιεργο) ειναι οτι σε πολλα χιλιομετρα (150-170) ετρωγε πολλες πλαγιες ριπες αερα ο συνεπιβατης.
Αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα στις 2 παντως θα διαλεγα την 2η καθως ειναι πολυ πιο ομορφη δεν ειναι καθολου επικινδυνη και δεν νομιζω οτι εισαι συνεχως δικαβαλος |
|
| |
| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! | |
|