| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Μάης 15 2009, 23:56 | |
| φιλε τζεφ απο hot metals την ειχα παραγγειλη στα 120 ευρω αλλα καθυστερουσε παααααρα πολυ και κατεληξα στην mpf χωρις ευτηχως να το μετανιωσω |
|
| |
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μάης 16 2009, 00:01 | |
| - σαλιγκαρι έγραψε:
- κοιτα μια σελιδα πισω θα βρεις αναλυτικο ρεπορταζ για την ζελατινα που θες να βαλεις
Ευχαριστώ gari, οπότε προχωράω κανονικά σε τοποθέτηση μόλις με ενημερώσει ο τύπος. Και συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου σχετικά με το κόστος κτλπ. Εξ άλλου σε άλλο post για τις MRA είδα ότι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι. Μόλις την τοποθετήσω θα σας πω κι εγώ εντυπώσεις. |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μάης 16 2009, 00:35 | |
| - σαλιγκαρι έγραψε:
- φιλε τζεφ απο hot metals την ειχα παραγγειλη στα 120 ευρω αλλα καθυστερουσε παααααρα πολυ και κατεληξα στην mpf χωρις ευτηχως να το μετανιωσω
χαχχαχα!!! είναι περίπτωση ο ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ στην Κερασούνος 17Α (μου έφαγε 2 ώρες απο τη ζωή και το χρόνο ομιλίας μέχρι να τον εντοπίσω τον κιαρατά στην τρύπα του)!!! Καθυστερούσε ε? 1 θα σου πω......Σεπτέμβρης του 2008 και αφου τονε βρίσκω επιτέλους να τακτοποιήσουμε κάτι εκκρεμότητες με την παραγγελία μου που την είχε στείλει 3 φορές λάθος (350€ παραγγελία ήταν αυτή.....τη μια δε μου έστειλε τους αντάπτορες για τους καθρέπτες, την άλη μου έστειλε 1 μικρό δεξί και 1 μεγάλο αριστερο΄barracuda καθρέπτη........περίπτωση λέμε!!) και αφού τονε ρωτάω κάτι για το λασπωτήρα της Barracuda για το CBRRRRRRRrrr 1 φίλου και δεν ήξερε να μου πει μου λέει....... ''μισό λεπτό, να μπούμε στο ιντερνετ να δουμε.....'' ........ρε παιδιά........είχα ΠΟΛΛΑΑΑΑααααααα χρόνια να ακούσω ξανά πως κάνει το dial η PSTN γραμμή!!!! και μετά μου λες οτι καθυστερούσε ρε σαλίγκαρε!!! Ρε περίπτωση ο τύπος λέμεεεεεεε!!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μάης 16 2009, 00:43 | |
| δλδ να μη δοκιμάσω από Hot Metals όταν με το καλό έρθει η ώρα; Ρε Χρήστο; Ειδωθήκαμε ρε γμτ τις προάλλες και ήταν πολύ καλή ευκαιρία να τη δοκίμαζα στη δικιά σου ρε γαμώτο.. ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μάης 16 2009, 00:53 | |
| - massai έγραψε:
- δλδ να μη δοκιμάσω από Hot Metals όταν με το καλό έρθει η ώρα;
Ρε Χρήστο; Ειδωθήκαμε ρε γμτ τις προάλλες και ήταν πολύ καλή ευκαιρία να τη δοκίμαζα στη δικιά σου ρε γαμώτο.. ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ Και που να την έβλεπες ρε απο τα μύρια μυγάκια είχε φέρει μαζί της?!!? ΄ ετσι όπως χτιζόντουσαν τα μυγάκια και οι μπούμπουρες στο ζελατίνι επι 36 ώρες........είναι σαν να της έχω βάλει και το φρυδάκι της MRA!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Μάης 21 2009, 13:13 | |
| Αυτή είναι ζελατίνα από mpf-windshiedls.com στην Καλλιθέα. Ανοιχτό φυμέ (έχει επίσης διάφανο και σκούρο φυμέ) στο "μικρό" μέγεθος, που είναι κάπου 10 εκ. ψηλότερο απ' της μάνας του. Έχει και ψηλότερο, 15 εκ. Έχει ?60 (+ΦΠΑ με απόδειξη). Τη δοκίμασα με 160km, αλλά όχι για πολύ (Λ. Βουλιαγμένης από Αλίμου μέχρι τη Βάση), μια χαρά τα πάει, ούτε τριξίματα, ούτε περίεργοι κραδασμοί, ο αέρας σαφώς καλύτερα από τη μαμίσια. Διευκρίνηση 1 : Τη μαμίσια την είχα στο ψηλότερο σημείο τοποθέτησης που γίνεται. Όταν έβαλα αυτή στην ίδια θέση, και με το δικό μου ύψος (1,80) το τονίζω, το τελείωμά της ήταν σε εντελώς ακατάλληλο σημείο και μου "έκοβε" την ορατότητα στη μέση. Την κατέβασα μια σκάλα, στη μεσαία, και όλα οκ. Θεωρώ πως κάποιος κοντότερος ή ψηλότερος δεν θα έχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση. Διευκρίνηση 2 : Νύχτα υπάρχει μια μικρή, όχι ενοχλητική, αντανάκλαση των φώτων από τα όργανα στα 2/3 του ύψους της. Το σημείο είναι σχετικό με το ύψος του αναβάτη και την τοποθέτηση της ζελατίνας. Θεωρώ ότι η σκούρα φυμέ θα έχει πιο έντονη αντανάκλαση. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσέξει αν υπήρχε τέτοια αντανάκλαση στη μαμίσια. Συμπέρασμα : Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά της και είναι καλύτερη από άλλες ακριβότερες της αγοράς. |
|
| |
V-tom650
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Μάης 21 2009, 17:50 | |
| - spyrosk58 έγραψε:
Αυτή είναι ζελατίνα από mpf-windshiedls.com στην Καλλιθέα. Ανοιχτό φυμέ (έχει επίσης διάφανο και σκούρο φυμέ) στο "μικρό" μέγεθος, που είναι κάπου 10 εκ. ψηλότερο απ' της μάνας του. Έχει και ψηλότερο, 15 εκ. Έχει ?60 (+ΦΠΑ με απόδειξη).
Τη δοκίμασα με 160km, αλλά όχι για πολύ (Λ. Βουλιαγμένης από Αλίμου μέχρι τη Βάση), μια χαρά τα πάει, ούτε τριξίματα, ούτε περίεργοι κραδασμοί, ο αέρας σαφώς καλύτερα από τη μαμίσια.
Διευκρίνηση 1 : Τη μαμίσια την είχα στο ψηλότερο σημείο τοποθέτησης που γίνεται. Όταν έβαλα αυτή στην ίδια θέση, και με το δικό μου ύψος (1,80) το τονίζω, το τελείωμά της ήταν σε εντελώς ακατάλληλο σημείο και μου "έκοβε" την ορατότητα στη μέση. Την κατέβασα μια σκάλα, στη μεσαία, και όλα οκ. Θεωρώ πως κάποιος κοντότερος ή ψηλότερος δεν θα έχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση.
Διευκρίνηση 2 : Νύχτα υπάρχει μια μικρή, όχι ενοχλητική, αντανάκλαση των φώτων από τα όργανα στα 2/3 του ύψους της. Το σημείο είναι σχετικό με το ύψος του αναβάτη και την τοποθέτηση της ζελατίνας. Θεωρώ ότι η σκούρα φυμέ θα έχει πιο έντονη αντανάκλαση. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσέξει αν υπήρχε τέτοια αντανάκλαση στη μαμίσια.
Συμπέρασμα : Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά της και είναι καλύτερη από άλλες ακριβότερες της αγοράς. Το logo SUZUKI είναι πάνω στη ζελατίνα... η μαμίσια έχει και κάποιο μαύρο αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος... Αυτό μπαίνει και σε αυτή? Επίσης λες ότι είναι το μικρό μέγεθος... (+10εκ.). Στο μέγεθος της μαμά δεν βγαίνει? Εγώ τη θέλω μόνο για εμφάνιση, λόγω ύψους (1,70μ) |
|
| |
dreamstrom
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Μάης 21 2009, 20:52 | |
| μπορει να στην κανει σε οτι μεγεθος θες. η τιμη ομως ειναι η ιδια... τουλαχιστον αυτο εγινε στην περιπτωση μου. Αλλα φιλε μην παρεις το σκουρο φιμε... πολλες αντανακλασεις , και την νυχτα ..πικρα.. Ειμαι παθων... τουλαχιστον δεν ηταν πολλα τα 60 ε ... |
|
| |
dreamstrom
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Μάης 21 2009, 21:02 | |
| επισης να σας πω οτι αν θελει κανεις την σκουρα φιμε απο mpf 5 ποντους πιο ψηλη απο μαμα ας στειλει pm .. να την παρει να την δοκιμασει.... χαριζεται λεμεεεε !!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Μάης 28 2009, 21:34 | |
| Έστω και "λίγο" καθυστερημένα (ελπίζω όχι πολύ αργά), απαντώ στο ερώτημά σου Vtom650 : το αυτοκόλλητο μου το έδωσε ο ίδιος με τη ζελατίνα. Νομίζω δεν βγαίνει κοντύτερη, αλλά πάρε ένα τηλ. να ρωτήσεις. Το αυτοκόλλητο της μαμάς πως θα το έβαζες δηλαδή ? Πως θα το έβγαζες από τη μία και θα το κόλλαγες στην άλλη ? |
|
| |
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Μάης 29 2009, 09:40 | |
| - spyrosk58 έγραψε:
Συμπέρασμα : Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά της και είναι καλύτερη από άλλες ακριβότερες της αγοράς. Σίγουρα είναι φθηνή αλλά ότι είναι καλύτερη απο άλλες δεν είναι σωστό. Οποιος ενδιαφέρεται να μου αποδείξει το αντίθετο ας έρθει απο την λέσχη να δεί την vstream που έχω η οποία είναι κλάσεις ανώτερη από οποιαδήποτε μεγάλη ζελατίνα και ιδανική για τους πολύ ψηλούς αναβάτες, +18cm υψος +10cm πλάτος και στην χαμηλότερη θέση καλύπτει άνετα το 1.88cm μου. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Μάης 29 2009, 09:48 | |
| - Snakeye έγραψε:
- spyrosk58 έγραψε:
Συμπέρασμα : Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά της και είναι καλύτερη από άλλες ακριβότερες της αγοράς. Σίγουρα είναι φθηνή αλλά ότι είναι καλύτερη απο άλλες δεν είναι σωστό. Οποιος ενδιαφέρεται να μου αποδείξει το αντίθετο ας έρθει απο την λέσχη να δεί την vstream που έχω η οποία είναι κλάσεις ανώτερη από οποιαδήποτε μεγάλη ζελατίνα και ιδανική για τους πολύ ψηλούς αναβάτες, +18cm υψος +10cm πλάτος και στην χαμηλότερη θέση καλύπτει άνετα το 1.88cm μου. Κώστα τα έσπασες... αυτό το όποιος ενδιαφέρεται να μου αποδείξει το αντίθετο με ταξίδεψε πίσω, πολύ πίσω! |
|
| |
captain george
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Μάης 29 2009, 10:11 | |
| - Snakeye έγραψε:
- spyrosk58 έγραψε:
Συμπέρασμα : Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά της και είναι καλύτερη από άλλες ακριβότερες της αγοράς. Σίγουρα είναι φθηνή αλλά ότι είναι καλύτερη απο άλλες δεν είναι σωστό. Οποιος ενδιαφέρεται να μου αποδείξει το αντίθετο ας έρθει απο την λέσχη να δεί την vstream που έχω η οποία είναι κλάσεις ανώτερη από οποιαδήποτε μεγάλη ζελατίνα και ιδανική για τους πολύ ψηλούς αναβάτες, +18cm υψος +10cm πλάτος και στην χαμηλότερη θέση καλύπτει άνετα το 1.88cm μου. Φίλε καλημέρα, μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία από την μοτοσυκλέτα σου για να δούμε την ζελατίνα που λές, όπως να μας δώσεις πληροφορίες από πού την αγόρασες και πόσο κοστίζει? |
|
| |
captain george
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Μάης 29 2009, 10:49 | |
| Φίλε Snakeye, άκυρο το παραπάνω μήνυμα, βρήκα στις προηγούμενες σελίδες τα στοιχεία που σε ρώτησα. Sorry |
|
| |
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Μάης 29 2009, 11:05 | |
| - captain george έγραψε:
- Φίλε καλημέρα,
μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία από την μοτοσυκλέτα σου για να δούμε την ζελατίνα που λές, όπως να μας δώσεις πληροφορίες από πού την αγόρασες και πόσο κοστίζει? http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f6/topic-t186-225.htm#44736 Την αγόρασα απο αμερική ebay με συνολικό κόστος ~140€ και την έχω δοκιμάσει μέχρι την τελική της μηχανής χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. |
|
| |
V-tom650
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Μάης 29 2009, 11:07 | |
| - spyrosk58 έγραψε:
- Έστω και "λίγο" καθυστερημένα (ελπίζω όχι πολύ αργά), απαντώ στο ερώτημά σου Vtom650 :
το αυτοκόλλητο μου το έδωσε ο ίδιος με τη ζελατίνα. Νομίζω δεν βγαίνει κοντύτερη, αλλά πάρε ένα τηλ. να ρωτήσεις. Το αυτοκόλλητο της μαμάς πως θα το έβαζες δηλαδή ? Πως θα το έβγαζες από τη μία και θα το κόλλαγες στην άλλη ? Φίλε μου ποτέ δεν είναι αργά για λίγη κουβεντούλα... Τον πήρα τηλ. και μου είπε οτι μπορώ να έχω όποιο μέγεθος επιλέξω εγώ. Για το αυτοκόλλητο (το μαύρο της μαμάς που λέμε!) έλεγα μήπως το πουλάνε κάπου ξεχωριστά και το βάζαμε εμείς. |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Κυρ Ιουν 07 2009, 18:38 | |
| - vezouvios έγραψε:
- εμενα αυτη μου αρεσει και αυτην θα βαλω!!!!
εχω παρατηρησει μετα την αλλαγη ζελατινας τριγμους απο συντονησμο μετα τισ 5500 6000 στροφες.φοραω σαν της φωτο σε διαφανη?ειναι η ιδεα μου?μολις ακουμπαω τον εξτρα ανεμοθραυστη σταματαω.εχει βρει καποιος λυση στο προβλημα? |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Κυρ Ιουν 07 2009, 19:05 | |
| - tzou έγραψε:
εχω παρατηρησει μετα την αλλαγη ζελατινας τριγμους απο συντονησμο μετα τισ 5500 6000 στροφες.φοραω σαν της φωτο σε διαφανη?ειναι η ιδεα μου?μολις ακουμπαω τον εξτρα ανεμοθραυστη σταματαω.εχει βρει καποιος λυση στο προβλημα? για δοκίμασε να βγάλεις ή να κολλήσεις προσωρινά με ταινία τα μαύρα πλαστικά που κρύβουν τις βίδες. Αλλιώς από την εσωτερική μεριά δοκίμασε να ακουμπήσεις την βάση της ζελατίνας μήπως και είναι απο κει... εγώ πειραματίζομαι με ένα χαρτάκι που σφηνώνω εκεί αλλά δεν έχω βγάλει ακόμα συμπέρασμα (ξεχνάω κιόλας γιατί δεν ακούγεται πάντα) |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Ιουν 22 2009, 01:04 | |
| φιλιππε τα εχω μονωσει τα πλαστικα καπακια με υφασματινη ταινια και τη βαση που παταει η ζελατηνα πανω.εσφηξα και τον εχτρα ανεμοθραυστη(πηρε και αυτος μιση στροφη η καθε βιδα)μαυτα και μαυτα την εκανα τωρα πια να τριζει μετα τις 6,500 οποτε εισαι λιγο στην τσιτα και δεν σενοχλει,αλλα σπαω το κεφαλι μου να βρω που τριζει.παντως σαν ζελατηνα μου φεναιτε ποιο λεπτη απο τη μαμα.ισως φταιει κιαυτο.θα δουμε...του γαμπρου μου τριζει απο τις 3,000 στροφες αστα δεν το αντεχεις με τιποτα. |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Ιουν 22 2009, 10:27 | |
| - tzou έγραψε:
- φιλιππε τα εχω μονωσει τα πλαστικα καπακια με υφασματινη ταινια και τη βαση που παταει η ζελατηνα πανω.εσφηξα και τον εχτρα ανεμοθραυστη(πηρε και αυτος μιση στροφη η καθε βιδα)μαυτα και μαυτα την εκανα τωρα πια να τριζει μετα τις 6,500 οποτε εισαι λιγο στην τσιτα και δεν σενοχλει,αλλα σπαω το κεφαλι μου να βρω που τριζει.παντως σαν ζελατηνα μου φεναιτε ποιο λεπτη απο τη μαμα.ισως φταιει κιαυτο.θα δουμε...του γαμπρου μου τριζει απο τις 3,000 στροφες αστα δεν το αντεχεις με τιποτα.
Αυτοκολλητη ταινια 2πλης οψης Bison.... Τερμα οι τριγμοι... |
|
| |
MARKOS
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Ιουν 29 2009, 04:55 | |
| ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΦΙΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ? |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Ιουν 29 2009, 22:29 | |
| - MARKOS έγραψε:
- ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΦΙΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ?
MPF καλλιθεα |
|
| |
noe Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Καβαλα-Δραμα Registration date : 29/05/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Ιουν 30 2009, 15:37 | |
| σελιδα στο internet ? μονο Αθηνα δουλεουν? (για την MPF ρωταω) |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Ιουν 30 2009, 16:07 | |
| - noe έγραψε:
- σελιδα στο internet ? μονο Αθηνα δουλεουν? (για την MPF ρωταω)
http://www.mpf-windshields.com/fairing_gr_BU.html |
|
| |
noe Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Καβαλα-Δραμα Registration date : 29/05/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Ιουν 30 2009, 23:37 | |
| |
|
| |
| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! | |
|