| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kimonas gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Αυγ 04 2009, 14:59 | |
| Πηρα απο την mpf στην καλλιθεα και εγω μια ζελατινα... Ολα καλα....μεχρι που μου εκανε ρωγμη απο μονη της στο σημειο που βιδωνεται πανω στην βαση... Ο ιδιος ειχε βαλει την ζελατινα στο μηχανακι... Πηγα απο κει και του το εδειξα.......ειπε οτι θα μου την αλλαξει στην τιμη κοστους χονδρικης.. Υποψιν η ζελατινα ειναι ενος μηνος....τι λετε?Να δεχτω την προταση η να απαιτησω μια δωρεαν? Η ρωγμη διμιουργηθηκε απο μονη της,δεν εκανα εγω κατι κατα λαθος.....ισως να εγινε απο διαστολες-συστολες λογω καλοκαιριου... Τελος παντων....αυτα... |
|
| |
morfeus
Ηλικία : 43 Τόπος : Αλεξανδρούπολη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Αυγ 04 2009, 15:18 | |
| - kimonas έγραψε:
- Πηρα απο την mpf στην καλλιθεα και εγω μια ζελατινα...
Ολα καλα....μεχρι που μου εκανε ρωγμη απο μονη της στο σημειο που βιδωνεται πανω στην βαση... Ο ιδιος ειχε βαλει την ζελατινα στο μηχανακι... Πηγα απο κει και του το εδειξα.......ειπε οτι θα μου την αλλαξει στην τιμη κοστους χονδρικης.. Υποψιν η ζελατινα ειναι ενος μηνος....τι λετε?Να δεχτω την προταση η να απαιτησω μια δωρεαν? Η ρωγμη διμιουργηθηκε απο μονη της,δεν εκανα εγω κατι κατα λαθος.....ισως να εγινε απο διαστολες-συστολες λογω καλοκαιριου... Τελος παντων....αυτα... Εφόσον την έχεις μόνο ένα μήνα, εννοείτε πως θα ζητήσεις άμεση και χωρίς κόστος αντικατάσταση. |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Αυγ 04 2009, 15:18 | |
| Εγώ θα απαιτούσα αντικατάσταση χωρίς κόστος αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.Είναι κρίμα για ζελατίνα μόνο ενός μήνα! Πάντως όλα τα προιόντα βάση Ευρωπαικής και εγχώριας νομοθεσίας πρέπει να καλύπτονται απο εγγύηση! |
|
| |
chdimis Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Αυγ 06 2009, 03:04 | |
| Σήμερα πέρασα κι εγώ την MRA 515 και τις ταινίες στις ζάντες.Πολύ καλή κάληψη έχει η ζελατίνα την οποία έβαλα στην χαμηλή θέση.Η ορατότητα γίνεται πάνω απ τη ζελατίνα άνετα μόνο που ενοχλεί το φυμέ στην αρχή.Πιστεύω είναι θέμα συνήθειας.Το ύψος της μου φαίνεται το ίδιο με την μανίσια στην ψηλή θέση ίσως κανα 2-3 πόντους ψηλότερη (με την αεροτομή κατευασμένη).Το ύψος μου είναι 1.83.Αυτό που παρατήρησα είναι έναν μικρο αεροδυναμικό θόρυβο απ την αεροτομή στα 100χλμ και πάνω.Μπορεί να είναι και ιδέα μου μιας και πάνω μου δεν ένιωθα αέρα. Ορίστε και οι φωτογραφίες για τους "αναποφάσιστους μεγέθους" Και μία με φλάς να φωτίσουν και οι ταινίες στις ζάντες.Οι ταινίες είναι οι μάυρες. Να ναι καλά ο Γιάννης που μας "τακτοποίησε". Φχαριστώ Γιάννη |
|
| |
nickvo
Registration date : 28/04/2009
| Θέμα: Spoiler ζελατίνας Τετ Αυγ 12 2009, 19:23 | |
| Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει αγοράσει το spoiler της TOURATECH για την ζελατίνα με δυνατότητα κλειδώματος ή μη.Αν ναι παρακαλώ κάποιο σχόλιο.Μιλώ για το V-strom 650.Ευχαριστώ Νίκος. |
|
| |
sv1klu
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Οκτ 02 2009, 12:39 | |
| Διαβασα ολο το θεμα ,και καπου αναφερθηκε κατι σχετικα με το φρυδακι σαν ξεχωριστο κομματι. Τελικα υπαρχει πουθενα σαν μεμονομενο κομματι και να το περασουμε μονοι μας επανω στην μαμα ζελατινα;;;; |
|
| |
plumberfx Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Aθηνα - Νεα Σμυρνη Registration date : 21/10/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Οκτ 29 2009, 20:25 | |
| |
|
| |
GUFY Member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Νοε 17 2009, 22:23 | |
| παιδεσ & εγω σημερα εβαλα την mpf απο τον φιλο μας στην καλλιθεα!! καταπληκτικο φινιρισμα & παει τρελλα στην μαυρη κ9 μονο που στο τερμα βρισκει λιγο ο καθρεπτης & μου τη σπαει που δεν γραφει στο κατω μεροσ suzuki. παρ ολα αυτα οπτικα μου αρεσει πολυ,θα τη δοκιμασω & το πρωι στο δρομο |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Νοε 18 2009, 07:30 | |
| - GUFY έγραψε:
- παιδεσ & εγω σημερα εβαλα την mpf απο τον φιλο μας στην καλλιθεα!! καταπληκτικο φινιρισμα & παει τρελλα στην μαυρη κ9 μονο που στο τερμα βρισκει λιγο ο καθρεπτης & μου τη σπαει που δεν γραφει στο κατω μεροσ suzuki. παρ ολα αυτα οπτικα μου αρεσει πολυ,θα τη δοκιμασω & το πρωι στο δρομο
Πέρνα απο το Μάκη στην οδό Φιλλίπου, Μοναστηράκη και πάρε ότι χρώμα θες το λογότυπο SUZUKI.... |
|
| |
plumberfx Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Aθηνα - Νεα Σμυρνη Registration date : 21/10/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Νοε 18 2009, 19:39 | |
| - GUFY έγραψε:
- παιδεσ & εγω σημερα εβαλα την mpf απο τον φιλο μας στην καλλιθεα!! καταπληκτικο φινιρισμα & παει τρελλα στην μαυρη κ9 μονο που στο τερμα βρισκει λιγο ο καθρεπτης & μου τη σπαει που δεν γραφει στο κατω μεροσ suzuki. παρ ολα αυτα οπτικα μου αρεσει πολυ,θα τη δοκιμασω & το πρωι στο δρομο
να πας στον ιδιο να σου δωσει αυτοκολλητο...εχει εδωσε και σε εμενα. καλοριζικη. |
|
| |
Psyxologos Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Άνω Γλυφάδα - Αμφίκλεια Παρνασσος Registration date : 17/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Ιαν 11 2010, 21:43 | |
| Παιδιά καλησπέρα!
Δεν ανοίγω άλλο topic γιατί είναι φανερό ότι τα πάντα για τις ζελατίνες είναι εδώ.
Σήμερα γυρνώντας από Σούνιο απήυδησα με τον αέρα (είμαι 1.85-1.87) με την μαμά ζελατίνα. Την σήκωσα πριν λίγο τέρμα ψηλά βιδώνοντας τις 4 βίδες της βάσης στις τελευταίες τρύπες με σκοπό να κόψει λιγο αέρα μέχρι να οκλοκληρωθεί το νέο PB για MRA με φρυδάκι.
Είναι επίφοβη η θέση εκεί; Κινδυνέυει να σπάσει;
Μπορεί να είναι ηλίθια ερωτηση απλά περασα από το ποδήλατο στο v-strom και μιλάμε για πολύ ψαρίλα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
| |
ΓιαννηςΚ9 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Ιαν 11 2010, 21:54 | |
| Καλησπερα, οχι φιλε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.. εφοσον την βιδωσες σωστα.. εχει 3 θεσεις για να διαλεξεις.. τωρα το εβαλες στο πιο πανω... ετσι ειχα κανει και εγω με την μαμα, αλλα τωρα με την mra την ψηλη την εχω κατω κατω... γιατι μετα το μηχανακι φαινεται σαν vespa με την τζαμαρια μπροστα... και το υψος μου ειναι 1,91.. |
|
| |
Psyxologos Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Άνω Γλυφάδα - Αμφίκλεια Παρνασσος Registration date : 17/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Ιαν 11 2010, 22:08 | |
| Φίλτατε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Ανυπομονώ για την MRA διότι μετά τα 90-100 ο αέρας είναι υπερβολικός... |
|
| |
lellisst
| Θέμα: ΑΠΟ LELLISST Τρι Ιαν 19 2010, 21:39 | |
| Καλησπέρα παιδιά! Τα πάντα για ζελατίνες όντως …! Εγώ βασικά είχα ermax ……αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με στροβιλισμούς μετά από τα 100 + άσε που μετά από 1 χρόνο είδα και κάτι περίεργες γραμμές σαν καμμενο πλαστικό από τον ήλιο… είμαι 1.98 και μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην GIVI που έχει απίστευτο μπαρμπριζ που δεν καταλάβεις τίποτα από αέρα και έχει κορυφαία ποιότητα! Σε συνδυασμό βέβαια σε την ρυθμιζομενη βάση της MAD-AWM-04 ……..……….και ξεχνάμε της βίδες! Μέσα σε δευτ. την κάνεις ότι θέλεις υψος και γωνία! Αυτά από εμένα και καλή συνέχεια σε αυτούς που ψάχνουν το καλύτερο MADE IN JAPAN |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Ιαν 19 2010, 22:01 | |
| - lellisst έγραψε:
- Καλησπέρα παιδιά! Τα πάντα για ζελατίνες όντως …! Εγώ βασικά είχα ermax ……αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με στροβιλισμούς μετά από τα 100 + άσε που μετά από 1 χρόνο είδα και κάτι περίεργες γραμμές σαν καμμενο πλαστικό από τον ήλιο… είμαι 1.98 και μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην GIVI που έχει απίστευτο μπαρμπριζ που δεν καταλάβεις τίποτα από αέρα και έχει κορυφαία ποιότητα! Σε συνδυασμό βέβαια σε την ρυθμιζομενη βάση της MAD-AWM-04 ……..……….και ξεχνάμε της βίδες! Μέσα σε δευτ. την κάνεις ότι θέλεις υψος και γωνία! Αυτά από εμένα και καλή συνέχεια σε αυτούς που ψάχνουν το καλύτερο
MADE IN JAPAN Καμιά φώτο παίζει? Τιμή? |
|
| |
chaos
Ηλικία : 52 Τόπος : Νέα Ερυθραία Registration date : 07/05/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Ιαν 20 2010, 16:49 | |
| Καλησπέρα σε όλους...
Μήπως κάποιος που έχει βάλει τη barracuda aerotour μπορεί να μου πει αν όντως αξίζει τον κόπο? Ρωτάω απλά γιατί μου αρέσει η συγκεκριμένη οπτικά και ουσιαστικά μέχρι τα 160-170 δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη μαμίσια στην κάτω σκάλα (ύψος 1.83) (στις άλλες σκάλες ο αέρας που περνά από κάτω από τη ζελατίνα μου κάνει το κεφάλι κουδούνι..)
ευχαριστώ.. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Ιαν 20 2010, 16:57 | |
| - chaos έγραψε:
- Καλησπέρα σε όλους...
Μήπως κάποιος που έχει βάλει τη barracuda aerotour μπορεί να μου πει αν όντως αξίζει τον κόπο? Ρωτάω απλά γιατί μου αρέσει η συγκεκριμένη οπτικά και ουσιαστικά μέχρι τα 160-170 δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη μαμίσια στην κάτω σκάλα (ύψος 1.83) (στις άλλες σκάλες ο αέρας που περνά από κάτω από τη ζελατίνα μου κάνει το κεφάλι κουδούνι..)
ευχαριστώ.. φίλε μου με προβληματίζουν όσα έγραψες. Τι μηχανή είχες πριν? μήπως κάνα Ζ750? η μαμά στην κάτω θέση ουσιαστικά δεν παρέχει κάλυψη παρά από τις ρόγες και κάτω...η αέροτουρ όπως και να έχει καθ'υψος κσλύπτει μια χαρά, σε πλάτος ειναι υποκειμενικό. |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Ιαν 20 2010, 17:09 | |
| Να, κατι τετοια λες για ρωγες και ξεσηκωνεις τη Νταϊανα. |
|
| |
chaos
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Ιαν 20 2010, 17:14 | |
| Φίλε Γιάννη από KLE με της ζελατίνα της Givi ήρθα στο v-strom... Και δεν κάνω πλάκα δεν με ενοχλεί ο αέρας στην κάτω θέση εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες... ίσως να φταίει ο τρόπος που οδηγώ δεν ξέρω... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..
Σωτήρης |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Ιαν 20 2010, 17:22 | |
| πάντως εφόσων θεωρείς αποτελεσματική την μανίσια μπορείς άνετα να πάρεις την μπαρακούντα γιατί είναι πολλά σκαλοπάτια πάνω σε κάλυψη και κλείνει και το κενό από κάτω...καλορίζικη και βάλε μας φωτό να την δούμε. |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Ιαν 20 2010, 17:29 | |
| O jefakis έχει την barracuda όποτε είναι ο αρμόδιος να σου πη και για κρητική |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Ιαν 20 2010, 18:51 | |
| Εγώ να δω πότε θα πάρω τη Barracuda... Έχει καταντήσει όνειρο ζωής πιά... |
|
| |
chaos
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Ιαν 20 2010, 21:13 | |
| Εγώ την παρήγγειλα από το www.motorcycle-art.gr... Ας ελπίσουμε ότι σε 8-10 μέρες όπως μου είπαν θα είναι εδώ... Βέβαια πρώτη φορά παραγγέλνω από εκεί... έχει κάνει ποτέ κανείς παραγγελία από εκεί να μου πει εντυπώσεις? |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Ιαν 20 2010, 23:48 | |
| http://www.calsci.com/motorcycleinfo/VStrom1.html#Windshield
τωρα φοραω αυτην. καμια σχεση με την εμ αρ εη. απιστευτη καλυψη στους ωμους . θα την πουλησω ομως και θα παρω την XL μιας και η large τωρα μου κανει ενα αερακι στο κεφαλι. ισως να φταει και το κρανος. θα δω ακομα ειμαι μπερδεμενος.παντως ειναι μια χαρα εστω και ετσι. |
|
| |
GUFY Member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Ιαν 21 2010, 10:46 | |
| |
|
| |
| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! | |
|