| Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dr350
Ηλικία : 45 Τόπος : Κοζανη-Χιος Registration date : 11/11/2009
| Θέμα: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 13:49 | |
| http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=c578c908-37a3-456c-9f06-60b5bc3c903b |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 13:53 | |
| "Χαράματα της Κυριακής, και ο 42χρονος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και ναυτικός στο πλοίο «Θεόφιλος», κινούμενος με μοτοσυκλέτα, με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στη νησίδα. Το δίκυκλο όχημα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου, ο οποίος ας σημειωθεί ότι δε φορούσε κράνος. Να σημειώσουμε ότι το 2011 υπήρξαν 16 νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα στους δρόμους της Λέσβου, αριθμός πραγματικό ρεκόρ για τα δεδομένα του νησιού"
ας σημειώσουμε και πόσοι από αυτούς ήταν μοτοσυκλετιστές και δεν φόραγαν κράνος παρακαλώ...... |
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 15:06 | |
| Θεος σχωρεστον τον ανθρωπο... Ισως δεν ειναι το καταλληλο τοπικ,μιας και ενας συνανθρωπος εφυγε αλλά θα σχολιασω αυτο που γραφτηκε... - stam έγραψε:
- "...ας σημειώσουμε και πόσοι από αυτούς ήταν μοτοσυκλετιστές και δεν φόραγαν κράνος παρακαλώ......
Και εχεις ΠΟΛΥ δικιο...Προσωπικα δεν νοιωθω καθολου ιδιος με ολους τους ευκαιριακους χρηστες δικυκλου.Δεν νοιωθω καθολου ιδιος με οσους καβαλανε απο παπι μεχρι 1400cc μονο και μονο "για ευκολια,για μετακινηση,για αναγκη,για εξυπρετηση"χωρις να τηρουν εστω και ΕΝΑΝ κανονα ασφαλειας.... Καθημερινα γυρω μας ενα σωρο χρηστες μοτοσυκλετας,χωρις κρανος ή με κρανος απαραδεκτο μονο για πεταμα(για να "μην με γραψουν"και μονο),κανενα μπουφαν με προστασιες,μποτες κλπ κλπ...μιλανε στο κινητο πανω στο παπι,κανουν το τσιγαρακι τους ως αλλοι "easy rider της π@υτσας",κανουν οδηγηση εντος της πολης χωρις αυριο και γραφοντας στα π@παρια τους(ή και στο μ@υνι τους)τον ΚΟΚ στριβοντας και σταματωντας στο πουθενα αδιαφορωντας για τον διπλανο του... Ενα σωρο απαραδεκτοι που καβαλανε διτροχο και προσπαθουν ντροπιαζουν την εικονα του ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ!!!Ολοενα και πιο πολλοι που επιλεγουν ενα 2τροχο για οικονομικους λογους,κυριως μικρα δικυκλα γιατι συντηρουνται ελαχιστα και καινε ελαχιστα.. .Ε οχι!!!Ποτέ δεν θα αποκαλεσω εναν "τετοιο" χρηστη δικυκλου μοτοσυκλετιστη!Ποτέ δεν θα βαλω στην ιδια μοιρα αυτον που με το Vstrom ή με το GS του ας πουμε,θα φορεσει πρωτα κρανος και μπουφαν ή μποτα μηχανης και μετα θα ανεβει να οδηγησει ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ τον ΚΟΚ και προσεχοντας τους γύρω του.Αυτον που θα δαπανησει για ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ τοσα οσα του επιτρεπουν να νοιωθει ασφαλης εστω και στο τοσο λιγο...αλλά τοσο μακρυα για τον ανεγκεφαλο και ευκαιριακο που θα καβαλησει "ματοσακο" και δεν τον νοιαζει τιποτα περι κεφαλαιου ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... Μπορει να ειμαι ιδιοτροπος,μπορει να ειμαι "καπως" αλλά ρε διαολε...αλλοα Μοτοσυκλετισμος και αλλο Ανεγκεφαλισμος και Τυχαρπαστος Χρηστης Δικυκλου... Και ξαναγραφω σεβομενος τον συνανθρωπο που εφυγε.Αν θελει καποιος συντονιστης ας ξεχωρισει αλλο Τοπικ με κουβωεντα γυρω απο το θεμα "Μοτοσυκλετιστης ή Χρηστης δικυκλου"... |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 15:07 | |
| Κρίμα το παληκάρι. |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 15:27 | |
| καλα κ σωστα τα λες μαθου!! |
|
| |
Giorgos-Patra moderator
| |
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 17:56 | |
| Δυστυχώς στο νησάκι μου επικρατεί ένα ''περίεργο'' καθεστώς ανομίας/ατιμωρησίας και προκλητικής χαλαρότητας επιβολής μέτρων.Από τότε που αγόρασα το πρώτο αυτόματο 50άρι μου ήξερα ότι μέσα στην πόλη δε φοράμε κράνος γιατί ''δέ γράφει η τροχαία''.Αυτό δεν ίσχυε όταν θέλαμε να βγούμε παραέξω.Κατά καιρούς κάποιοι Αστυνομικοί Διευθυντές (που δε καταγόταν από το νησί βασικότατο αυτό) έδιναν εντολή να γράφει η τροχαία και εντός πόλεως.Η συνέχεια γνωστή...Τρώγανε κράξιμο από τους κατοίκους και οι ντόπιοι πολιτικάντηδες/δημοσιογράφοι πίεζαν να πάρουν πίσω το μέτρο.Έτσι και γινότανε!Μιά ζωή αυτό το πράγμα!Τώρα τελευταία πίεσε ο Εισαγγελέας και εφαρμόζεται ο νόμος!Μέχρι να φύγει κι αυτός και να ατονίσει πάλι το μέτρο!Δεν αλλάζουμε μυαλό εκεί πέρα με την καμμία! Για το παλικάρι που σκοτώθηκε,το μόνο που θα πώ είναι να τον συγχωρέσει Ο Θεός και να δώσει δύναμη στην οικογένειά του |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 19:04 | |
| εφυγε ακομη ενας ανθρωπος - πατερας απ την ζωή ....Δυστηχώς !!! αυτη ειναι η πικρή αλήθεια ....κουράγιο σ αυτους που μεινανε πίσω .....να ναι γεροι να τον θυμούνται !!!
of topic
το κράνος θα σώζει ζωές οταν ο έλληνας καταλάβει οτι το φοράει για την προστατέψει την "κεφάλα του" ..κι οχι την τσέπη του απ το πρόστιμο της τροχάιας ...γιαυτο προτεινω να μη βαζουμε το θεμα στο αν φταιει η τροχαια και το αν οι έλεγχοι ειναι τακτικοι και αυστηροι ...
....βλέπουμε το δεντρο και χανουμε το δάσος ......
.....ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ ... ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ
υ.γ. ....εμεις εδώ οι βορειοι (και δε θελω να κανω τον εξυπνο ) ...οταν βλέπουμε φιλο μοτοσυκλετιστη να μη φορα κράνος οπου κι αν ειναι ...καταμεσης του δρομου ...του βγαζουμε το κλειδι απ τον διακοπτη και το πεταμε στον δρομο ....κι ας μας κανει μύνηση .....πιστεψε με ..."πιάνει " ....
...γειά σου Vezouvios πρωτοδιδαξαντα !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Τρι Ιαν 31 2012, 19:38, 1 φορά |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 19:16 | |
| Έχεις απόλυτο δίκιο Νικόλα!Εγώ ήμουν ''λάθος'' όσα χρόνια ζούσα στο νησί,ασχέτως αν φώναζε συνέχεια η μάνα μου.Μάλλον και κωλόφαρδος όπως φαίνεται που δε χτύπησα άσχημα.Ερχόμενος στην Αθήνα,είδαν τα μάτια μου πολλά και χέστηκα πάνω μου.Από τότε φοράω κράνος συνέχεια.Στο νησί όταν πηγαίνω,φοράω πάντα κράνος ακόμα και για τη μικρότερη μετακίνησή μου.Ξέρεις πώς με κοιτάνε?Το UFO είναι λίγο!!!Προσπαθώ να τους κάνω να φοράνε και με γειώνουν όλοι,από εντελώς άγνωστο μέχρι την αδερφή μου.Στο τέλος,έχω βαρεθεί να ασχολούμαι.Συγνώμη που αναφέρομαι σε μένα αλλά πιστεύω ότι σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται γενικά η επαρχία.Παιδιά ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 19:41 | |
| - groi1000 έγραψε:
- Ξέρεις πώς με κοιτάνε?Το UFO είναι λίγο!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ξερω καλά το νησι σου Γιώργη ...έζησα 17 μηνες εκει και μαλιστα στην κρίση του 87 ( ελληνικα στρατα ) ...το ποιος ειναι το ufo ...εύχομαι να μη το μαθουν ποτέ ...θα ναι αργα τοτε... !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
luckyb
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 19:45 | |
| Αυτό το γκασμαδονήσι όσο τ'αγαπάω άλλο τόσο με θυμώνει RIP Παναγιώτη |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Τρι Ιαν 31 2012, 19:58 | |
| - niksalonik έγραψε:
υ.γ. ....εμεις εδώ οι βορειοι (και δε θελω να κανω τον εξυπνο ) ...οταν βλέπουμε φιλο μοτοσυκλετιστη να μη φορα κράνος οπου κι αν ειναι ...καταμεσης του δρομου ...του βγαζουμε το κλειδι απ τον διακοπτη και το πεταμε στον δρομο ....κι ας μας κανει μύνηση .....πιστεψε με ..."πιάνει " ....
...γειά σου Vezouvios πρωτοδιδαξαντα !!! Πολλες φορες εχει τυχει να ειμαι ειτε με την μηχανη, το αμαξι η το φορτηγο της δουλειας και να δω καποιον χωρις κρανος και αυθορμητα τον ρωταω για ποιο λογο δεν φοραει κρανος. Η απαντηση που εχω παρει και ηθελα να τον πατησω κατω ηταν "και σενα τι σε νοιαζει ρε φιλε;" Οπως και να εχει το θεμα, κριμα στον ανθρωπο που εφυγε, κριμα για αυτους που αφησε πισω του, ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ο τελευταιος χωρις κρανος, ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ο τελευταιος ολων! |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Δευ Φεβ 06 2012, 21:58 | |
| Κατ'αρχην λυπαμαι πολυ για τον ανθρωπο που εχασε την ζωη του ετσι αδικα, και κουραγιο στην οικογενεια του!!!!! - groi1000 έγραψε:
- ................Τώρα τελευταία πίεσε ο Εισαγγελέας και εφαρμόζεται ο νόμος!Μέχρι να φύγει κι αυτός και να ατονίσει πάλι το μέτρο...........
Και που το κανανε ρε Γιωργη τι νομιζεις οτι καταφεραν??? Καταφεραν ολοι να κυκλοφορουν με κρανος το οποιο το πιο καινουργιο ειναι του 1960. Αλλο χωρις λουρακι για δενει απο κατω, αλλο χωρις ζελατινα, αλλο χωρις επενδυση απο μεσα και οπως πηγαινει να γυριζει στροφες πανω στο κεφαλι του, αλλος με κρανος κιτρινο αυτο που φορανε στην οικοδομη και πολλα αλλα ευτραπελα!!!!!!!!!!!!!!! Κυκλοφορω καθε μερα μεσα στην πολη παντα με την μηχανη βρεξει χιονισει και βλεπω οτι θελετε, απο δω και περα θα τραβαω κ φωτογραφιες να σας δειχνω, εχει να πεσει πολυ γελιο!!!!!! |
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Δευ Φεβ 06 2012, 22:22 | |
| .............................................................................. |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Δευ Φεβ 06 2012, 22:57 | |
| - niksalonik έγραψε:
το κράνος θα σώζει ζωές οταν ο έλληνας καταλάβει οτι το φοράει για την προστατέψει την "κεφάλα του" ..κι οχι την τσέπη του απ το πρόστιμο της τροχάιας .. καλά τα λες niksalonik και λυπούμε πολύ για τον άνθρωπο |
|
| |
tarammass vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 06/03/2011
| Θέμα: Απ: Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη Δευ Φεβ 06 2012, 23:06 | |
| |
|
| |
| Θανατος 42 χρονου στην Μυτιληνη | |
|