| Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Soul_Giannis
| Θέμα: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 17:51 | |
| Επειτα απο 45000 με μηχανη ηρθε και εμενα η ωρα μου!!!! Δυστηχως το κακο εγινε!Μακαρι να μην γινοταν αλλα ετσι οπως εγινε καποια μεγαλη δυναμη με βοηθησε!!!
Λοιπον εντος τις Αττικης οδου χθες και ωρα 11:15 βγηκε ο χαρος παγανια!!!! Ειμαι μεσαια λωριδα με 90 χλμ και μπροστα μου στα 100μετρα ενας νεαρος με ενα TDM,δεξια λωριδα ο ΧΑΡΟΣ(γρια 82 ετων)αποφασιζει απο την δεξια που ηταν να μπει στην μεσαια!Κανει αποτομο ελιγμο στα αριστερα προς το TDM,Το βλεπω αμαν λεω παει αυτος!Ο θεος ομως τον φυλαξε και ξαναμαζευετε στα δεξια ο ΧΑΡΟΣ!Ε αφου την γλιτωσε λεει ο ΧΑΡΟΣ απο μεσα του ο ενας κατσε να βγω αριστερα τωρα να φαω τον αλλον δλδ εμενα!!!! Μπαινει αριστερη λωριδα χωρις να κοιταξει παταω το μπροστινο,κατεβαζω μια ταχητυτα,σηκωνω το δεξι ποδι να αποφυγω το πιασιμο αναμεσα στο αμαξι και την μηχανη και αναφωνω ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!! Με κοπαναει δεν ξερω εαν το ποδι το προλαβα να το σηκωσω η εμεινα στην ιδεα και ως εκ θαυματος απο εχω τσακισει το δεξι ποδι μου κραταω την ισσοροπια μου και δεν πεφτω! Κοβω!Πιανω δεξια!Πεθαινω στον πονο και βλεπω τον φιλο με το TDM να γυριζει πισω!Βασω το σταντ και προσπαθω να κατεβω!Βλεπω το πελμα μου να κουνιεται σαν τρελο!! Εκει τα χρειαστηκα!Λεω του TDM να με βοηθηση να κατεβω απο την μηχανη!Με κατεβαζει και μεταφερομαι στον Ευαγγελισμο με καταγμα ΚΝΗΜΗΣ ΠΕΡΩΝΗΣ! Την Τριτη Χειρουργειο!!! Αυτα ειναι!!!!
|
|
| |
Fyz Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα-Χαλάνδρι Registration date : 04/12/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 18:03 | |
| Παλι καλα...περαστικα συντομα !!!! |
|
| |
leonidas_dl650 gold member
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 18:21 | |
| Περαστικα και αγυριστα ρε Γιαννη. τι να πω, μας περιβαλουν πολλα ζωα...οχι τετραποδα, τα αλλα... Δεν λες που δεν επεσες, θα ειχες χειροτερα...!!! Περαστικα και προσοχη... |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 18:30 | |
| Περαστικά ρε φίλε και να πάνε όλα καλά με την εγχείρηση Πάντως σου έτυχε φοβερός συνδυασμός και γυναικά και γρια...... |
|
| |
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 19:15 | |
| Περαστικά φίλε ! Ο χάρος σταμάτησε για τα προβλεπόμενα ή κυκλοφορεί ελεύθερος έξω ?
Καλή ανάρρωση !!! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 19:45 | |
| πω πω ρε φίλε! Με πέθανες μέχρι να το διαβάσω, νόμιζα θα τσακιστείς! Όταν με το καλό συναντηθούμε, όλες σου οι μπύρες κερασμένες! Οποιοσδήποτε φεύγει όρθιος από κάτι τέτοιο το αξίζει! Πάρε ένα +1 για την ψύχραιμη και σωστή αντίδρασή σου! Περαστικά, σιδερένιος (και δεν εννοώ με λάμες και βίδες ) και ποτέ ξανά! |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 20:03 | |
| Οχι ρε φιλε... περαστικά παλικάρι και καλή ανάρρωση.. Α ρε κολοκρατος... παρτους τα διπλώματα μετά απο κάποια ηλικία... έλεος... και εμένα σήμερα ένας γέρος κοντά στα 90 πήγε να πέσει πάνω μου... |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 20:26 | |
| πραγματικα τυχερος στην ατυχια σου,κουραγιο! χτες μια γιαγια ηταν δεξια μου με ενα πολο και οταν την ειδα εκοψα και εμεινα αρκετα μετρα μακρια της,παιδια χωρις υπερβολες ηταν πανω απο 80 χρονων. προχτες ειμαι στο φαναρι διπλα απο ενα τζιπ και εκει που περιμενα ακουω ενα μπαμ και το τζιπ να μετακινειται κανα μετρο εμπρος,πηγε ενας κοιμησμενος και επεσε επανω του, εκεινη την στιγμη σκεφτηκα οτι ο χαρος περασε απο διπλα μου! |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 20:45 | |
| - ΜΙΤΣ έγραψε:
- Περαστικά ρε φίλε και να πάνε όλα καλά με την εγχείρηση
Πάντως σου έτυχε φοβερός συνδυασμός και γυναικά και γρια......
Περαστικά φίλε Γιάννη και καλή ανάρρωση . Συμφωνώ με την αποψη του Μήτσου. |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 21:09 | |
| αφου την ειδες ρε Γιανναρε την κ@@ γρια γαμ@@ το @@@ και το@@@ γιατι ρε αγορι μου δεν εκοψες ή δεν μπηκες στην δεξια που ειχε φυγει ηδη??
......ρε θα μας φανε λαχανο γαμ@@ την @@@@ γαμ@
περαστικα ρε φιλε και ποτε ξανα!!!...να ναι το τελευταιο οσο για την εγχειρηση ολα να πανε κατ'ευχην!!! |
|
| |
zagaros Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Μηλίτσα Καστοριάς Registration date : 26/02/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 21:38 | |
| περαστικα σου φιλε.με το καλο να περασει και να εισαι και παλι ορθιος και δυνατος.
|
|
| |
akisdom Member
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 21:42 | |
| περαστικα κι αγυριστα ρε φιλε και μακρια απο τετοια αλλη φορα ευχομαι να πανε ολα καλα στην εγχειρηση και να γυρισεις συντομα στους δρομους με την καλη σου για πολλες βολτες |
|
| |
kafetzo Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα - Σεπόλια Registration date : 25/11/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 21:49 | |
| Περαστικά και αγύριστα να είναι Γιάννη. Άναψε και ένα κεράκι που γλίτωσες τα χειρότερα. Τι μεγάλος τι μικρός σε ηλικία να είναι ο οδηγός, ο Θεός μαζί μας... |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Κυρ Αυγ 14 2011, 22:22 | |
| Περαστικά φίλε και αγύριστα!Να πάνε όλα καλά με την επέμβαση και καλή ανάρρωση Θέλουν προσοχή οι Ελληνικοί δρόμοι...σκοτώνουν για πλάκα |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Δευ Αυγ 15 2011, 00:37 | |
| Περαστικά σου παλήκαρε και ποτε ξανά τέτοιες εμπειρίες. |
|
| |
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Δευ Αυγ 15 2011, 10:37 | |
| Περαστικα σου ρε Γιαννη........!!!! Η γρια τι εκανε μετα? |
|
| |
Soul_Giannis
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Δευ Αυγ 15 2011, 14:16 | |
| Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας! Δυστηχως η γρια ειναι αναμεσα μας!Στην Λαμπρινη μενει! Εχετε τον νου σας!Ενα ροζ Opel Corsa!
Δεν με εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο οπως επισης δεν ηρθε να με δει την ωρα που ημουν πεσμενος στην ασφαλτο και δεν ρωτησε κανεναν εκει τι κανω! Απονη?Φοβισμενη?Τι να πω?Ολα παιζουν!
Μακαρι να την ειχα προβλεψει οτι θα την κανει την μαλακια της!Αλλα πιαστηκα απροετοιμαστος!!! Παντως η αληθεια ειναι οτι προκειτε για θαυμα που δεν επεσα!!!!
Σημερα εμαθα οτι η κουκλα μου πληγωθηκε σε καγκελα,πλαστικο πισω απο το καγκελα,πατακι,και πισω πλαστικο!!!! |
|
| |
sombralb Member
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Δευ Αυγ 15 2011, 14:48 | |
| Περαστικα και αγυριστα Γιαννη!
Φανταζομαι πως τουλαχιστον κινηθηκες νομικα εναντιον της? |
|
| |
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Δευ Αυγ 15 2011, 16:31 | |
| Περαστικα αγοραρε κ ποτε ξανα. Δυστηχος δεν χρειαζετε να προσεχουμε μονο για εμας αλλα πρεπει να προσεχουμε κ για τους αλλους που δεν μας προσεχουν... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Δευ Αυγ 15 2011, 18:47 | |
| Περαστικά αδερφέ και ποτέ ξανά...
Πες μου τώρα ότι η γριά σηκώθηκε και έφυγε... να πάει η πίεση μου από το 20 στο 30...
Να δω πότε θα αρχίσει αυτο το υπουργείο να μαζεύει διπλώματα όταν έρθει η ώρα και η ηλικία... |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Δευ Αυγ 15 2011, 23:03 | |
| Περαστικά βρε αγορινα !! Πραγματικά σε προστατεψε κάποιος απο εκει επάνω !!! Ποτε ξανα !!!! Περαστικά κ να σου πανε όλα καλα με την εγχείρηση !!! Σε παρακαλώ όταν με το καλο γίνει η εγχείρηση κ μπορείς πεσμας πως πήγε !!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!
|
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Δευ Αυγ 15 2011, 23:31 | |
| |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Τρι Αυγ 16 2011, 22:09 | |
| Μέσα από την καρδιά μου περαστικά και γρήγορη ανάρωση! Διστυχώς η Αθήνα είναι χειρότερη από Εθνική οδό όταν αδειάζει! Τα καλοκαίρια σιχαίνομαι να βλέπω όλα τα στραβά και τα ανάποδα του ΚΟΚ! Γρήγορα να γίνεις ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Soul_Giannis
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Τετ Αυγ 17 2011, 11:44 | |
| Καλημερα σε ολους!!! Εχθες εκανα το χειρουργειο! Πηγαν ολα καλα! Απεκτησα εναν ηλο στο δεξι ποδι!!!!
Μακαρι να μην συμβει σε κανεναν τιποτα!!! |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! Τετ Αυγ 17 2011, 12:16 | |
| Μακάρι φίλε να έχεις την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση ..... |
|
| |
| Να μαι και εγω εδω στην λιστα!!! | |
|