| Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 14:03 | |
| Ευτυχώς μένω κοντά στο Lidl του Ρίου και συνήθως βρίσκεις τις προσφορές και μία ίσως και δύο ημέρες μετά. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 16:30 | |
| Καβατζωθηκα και εγώ μια χαρά... επιτελους ... Μια διευκρίνηση όμως που παρατήρησα... Τις εντελώς άδειες μπαταρίες , δεν τις φορτίζει.
Έβαλα του παπιού για φόρτιση και ενώ έδειχνε ότι τις δίνει ρεύμα/παλμό με την ένδειξη να αναβοσβήνει... Μετά από 3 λεπτά μπήκε ο φορτιστής σε αναμονή και διακόπηκε η φόρτιση της. Την παλιά μπαταρία της μηχανής πάντως την φωτίζει μια χαρά και θα μπει και σε κατάσταση συντήρησης για να την έχω εφεδρική. Γενικά ωραία κατασκευή, στιβαρή με πολλές δυνατότητες, οικονομική και το καλύτερο... έχει εγγύηση 3 χρόνια. Από τις ποιο χρήσιμες αγορές που έχω κάνει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την georgaras στις Σαβ Ιαν 28 2012, 16:38, 1 φορά |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 16:34 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 19:21 | |
| Μόλις έβαλα τη μπαταρία από το στρώμα για φόρτισμα μιας και είχε αρχίσει να μου κάνει νερά τώρα τελευταία με τα κρύα... για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε με τον φορτιστή... |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 19:27 | |
| - georgaras έγραψε:
- Καβατζωθηκα και εγώ μια χαρά... επιτελους ...
Μια διευκρίνηση όμως που παρατήρησα... Τις εντελώς άδειες μπαταρίες , δεν τις φορτίζει.
Έβαλα του παπιού για φόρτιση και ενώ έδειχνε ότι τις δίνει ρεύμα/παλμό με την ένδειξη να αναβοσβήνει... Μετά από 3 λεπτά μπήκε ο φορτιστής σε αναμονή και διακόπηκε η φόρτιση της.
Την παλιά μπαταρία της μηχανής πάντως την φωτίζει μια χαρά και θα μπει και σε κατάσταση συντήρησης για να την έχω εφεδρική.
Γενικά ωραία κατασκευή, στιβαρή με πολλές δυνατότητες, οικονομική και το καλύτερο... έχει εγγύηση 3 χρόνια. Από τις ποιο χρήσιμες αγορές που έχω κάνει.
Ποιο λαμπάκι αναβόσβηνε όταν έδειχνε ότι της δίνει παλμό? Το λαμπάκι με την μισή μπαταρία ή με την φουλαρισμένη? |
|
| |
jou vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/03/2010
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 19:41 | |
| - gkf78 έγραψε:
- πρεπει να βγαζουμε την μπαταρια για να την φορτιζουμε ή μπορουμε και πανω στην μηχανη οπως ειναι ??
πήρα και γω μια και η ερώτηση είναι η εξής μπορεί με κάποια πατέντα να μην βγαίνει πάνω από την μηχανή η μπαταρία και να την φορτίζουμε; π.χ. να τραβήξουμε καλώδια από μπαταρία να είναι κάτω από την σέλα και να τα συνδέουμε με τον φορτιστή ας πούμε κάθε βράδυ; το εχει κανει κανεις; |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 19:43 | |
| ΜΕτα απο 3 χρονια καταφερα να την καβατζωσω κι εγω... Εστειλα τους σκαπανεις και περιμενανε απο τις 7:50 αποξω απο το καταστημα... ...οπως μου ανεφεραν, ηταν και καμια 30αρια μηχανοβιοι απεξω και περιμεναν... Εβαλα να φορτισω την παλια μπαταρια του Στρομ, αλλα η διαολεμενη δειχνει φορτισμενη... δε λεει να πεθανει λεμε, και την εχω βγαλει κανα μηνα τωρα μεσα στα κρυα! Η μπαταρια για να φορτισει πρεπει να μην ειναι συνδεδεμενη στους πολους της. Πρωτον γιατι δε δουλευει σωστα ο φορτιστης και δευτερον γιατι μπορει να κανεις ζημια. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 19:54 | |
| - andreasp έγραψε:
Ποιο λαμπάκι αναβόσβηνε όταν έδειχνε ότι της δίνει παλμό? Το λαμπάκι με την μισή μπαταρία ή με την φουλαρισμένη?
Το λαμπάκι με την μισή. Αλλά μετά από 3 λεπτα έσβηνε και έμπαινε πάλι σε stand by mode. |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 20:15 | |
| Σκατά. Παγκράτι δεν πρόλαβα! Αναρωτιέμαι όμως υπάρχει τόσος κόσμος που φορτίζει μπαταρίες ή απλα βλέπουν κάτι φθηνό και το τσιμπάνε; Έπρεπε να πως σε κάποιο από εσάς να μου τσιμπήσει έναν! |
|
| |
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 20:29 | |
| http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15807.htm επομενη αγορα απο τα LIDL |
|
| |
Giorgos-Patra moderator
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 21:06 | |
| Τον τσιμπησα και εγω . Παντως το πρωι που πηγα υπηρχαν στο καλαθι πανω απο 30 κομματια. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 21:18 | |
| - georgaras έγραψε:
- andreasp έγραψε:
Ποιο λαμπάκι αναβόσβηνε όταν έδειχνε ότι της δίνει παλμό? Το λαμπάκι με την μισή μπαταρία ή με την φουλαρισμένη?
Το λαμπάκι με την μισή. Αλλά μετά από 3 λεπτα έσβηνε και έμπαινε πάλι σε stand by mode. Εγώ του έβαλα μια μπαταρία , φτυσμένη απο παπάκι. Αναβε κατευθειαν το λαμπακι με την ολοκληρη, και καθε λίγο έκανε μια φλασια. Με το πολύμετρο , μέτραγα 11volt και στην φλασιά 16volt. Τι διάολο είναι αυτό? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 21:24 | |
| - jou έγραψε:
- gkf78 έγραψε:
- πρεπει να βγαζουμε την μπαταρια για να την φορτιζουμε ή μπορουμε και πανω στην μηχανη οπως ειναι ??
πήρα και γω μια και η ερώτηση είναι η εξής μπορεί με κάποια πατέντα να μην βγαίνει πάνω από την μηχανή η μπαταρία και να την φορτίζουμε; π.χ. να τραβήξουμε καλώδια από μπαταρία να είναι κάτω από την σέλα και να τα συνδέουμε με τον φορτιστή ας πούμε κάθε βράδυ; το εχει κανει κανεις; Θα πας να παρεις οτι φυσα γουστάρεις, αν είναι και αδιάβροχη, ακόμα καλύτερα! Θα κόψεις το καλώδιο, θα συνδέσεις , και θα έχεις απο την μία μεριά μόνιμα στη μπαταρία το καλώδιο και θα το κουμπώνεις. Κάθε βράδυ να το κουμπώνεις σε φορτιστή? δεν είναι επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο το Vstrom! Μην γινόμαστε υπερβολικοί! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Σαβ Ιαν 28 2012, 21:29 | |
| - msp έγραψε:
- Σκατά. Παγκράτι δεν πρόλαβα! Αναρωτιέμαι όμως υπάρχει τόσος κόσμος που φορτίζει μπαταρίες ή απλα βλέπουν κάτι φθηνό και το τσιμπάνε;
Έπρεπε να πως σε κάποιο από εσάς να μου τσιμπήσει έναν! Στείλε μου ένα pm την Δευτέρα το βράδυ. Πήρα 6 φορτιστές σήμερα. Τους 4 , τους έχω δώσει ήδη. Τον έναν δικό μου, και τον άλλον , πρίν απο λίγο έψησα έναν φίλο να τον πάρει. Αν δεν τον πάρει (δεν τον είδα πολύ ζεστό), να στον δώσω ευχαρίστως! |
|
| |
jou vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/03/2010
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 10:09 | |
| - andreasp έγραψε:
- jou έγραψε:
- gkf78 έγραψε:
πήρα και γω μια και η ερώτηση είναι η εξής μπορεί με κάποια πατέντα να μην βγαίνει πάνω από την μηχανή η μπαταρία και να την φορτίζουμε; π.χ. να τραβήξουμε καλώδια από μπαταρία να είναι κάτω από την σέλα και να τα συνδέουμε με τον φορτιστή ας πούμε κάθε βράδυ; το εχει κανει κανεις; Θα πας να παρεις οτι φυσα γουστάρεις, αν είναι και αδιάβροχη, ακόμα καλύτερα! Θα κόψεις το καλώδιο, θα συνδέσεις , και θα έχεις απο την μία μεριά μόνιμα στη μπαταρία το καλώδιο και θα το κουμπώνεις. Κάθε βράδυ να το κουμπώνεις σε φορτιστή? δεν είναι επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο το Vstrom! Μην γινόμαστε υπερβολικοί!
αδερφέ μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος πιο καλώδιο να κόψω του φορτιστή έτσι; αφού το έχω συνδέσει στην μπαταρία σωστά; κάποιο παιδί πιο πάνω αναφέρει πως η μπαταρία πρέπει να μην είναι στους πόλους τις, ισχύει; και τέλος εεεντάξει ε όχι και κάθε βράδυ έτσι και αλλιώς τώρα την μηχανή την βγάζω μόνο το σαββατοκύριακο οποτε ισως την εχω στην φόρτιση όλην την εβδομάδα και τέλος καρδιά μου δεν έχω v-strom |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 11:06 | |
| Για ποιον λόγο πρέπει να βγαίνουν οι πόλοι για να την φορτίσεις? Τον έβαλα επάνω στο Vstrom τώρα, με τους πόλους όπως είναι στο μηχανάκι, έδειξε για μερικά δευτερόλεπτα ότι ξεκίνησε να την φορτίζει, και στο καπάκι άναψε το λαμπάκι το Full. Αποκλείεται να είναι Full! Η μπαταρία είναι 5 χρονών, και το μηχανάκι έχει να πάρει μπροστά 10 μέρες.
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 11:09 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 11:29 | |
| - andreasp έγραψε:
- Για ποιον λόγο πρέπει να βγαίνουν οι πόλοι για να την φορτίσεις?
Τον έβαλα επάνω στο Vstrom τώρα, με τους πόλους όπως είναι στο μηχανάκι, έδειξε για μερικά δευτερόλεπτα ότι ξεκίνησε να την φορτίζει, και στο καπάκι άναψε το λαμπάκι το Full. Αποκλείεται να είναι Full! Η μπαταρία είναι 5 χρονών, και το μηχανάκι έχει να πάρει μπροστά 10 μέρες.
Και όμως! Η μπαταρία μου, με 5 βαθμούς κελσίου, μετά απο 5 χρόνια, και χωρίς να έχει πάρει μπροστά 10 μέρες τώρα, δείχνει 12,70volt χωρίς φορτιστή στους πόλους της. Εβαλα και τον bosch φορτιστή που έχω, επάνω της να δω τι κάνει, και ούτε και αυτός φόρτιζε! Τελικά μετά απο 3 λεπτά ανοιχτό διακόπτη, για να ανάψουν τα φώτα και να πέσει λιγάκι, τώρα την φορτίζει! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 11:34 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 11:44 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την andreasp στις Κυρ Ιαν 29 2012, 12:19, 1 φορά |
|
| |
destiny
Ηλικία : 48 Τόπος : athens-nea smyrni Registration date : 28/01/2012
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 12:06 | |
| ουτε το κουτι σκετο δεν προλαβα! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 12:19 | |
| - astrolavos έγραψε:
- ουτε το κουτι σκετο δεν προλαβα!
Την επόμενη φορά αδερφέ... θα τον ξαναβάλουν! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 12:28 | |
| - terino έγραψε:
- astrolavos έγραψε:
- ουτε το κουτι σκετο δεν προλαβα!
Την επόμενη φορά αδερφέ... θα τον ξαναβάλουν! Θα κάνω άυριο το πρωι-πρωι μια βόλτα απο το Lidl του Ν.Ηρακλείου (ψηλά στην Λ.Ηρακλείου), που συνήθως μένουν οι προσφορές. Αμα βρώ, θα τους πάρω όλους, και θα ενημέρωσω. |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 12:29 | |
| Eυτυχώς εγώ τελείωνα από την δουλειά στις εννιά χθες και κατευθείαν πήγα lidl.... Είχαν μείνει καμιά δεκαριά, τελευταιοι και ετσι πρόλαβα και εγώ και πήρα ένα Πριν από μένα μπήκαν με φουρια κάτι αλήτες μαλλιάδες μήχανοβιοι και τρέχανε μες το μαγαζί να τους προλαβουν και πήραν καμιά δεκαριά οοοοοοοοοουυυυυυυυυυυ παλιο μηχανόβιοι Ηταν και κάτι παππούδες που το βλεπαν και το ξανάβλεπαν και ήταν έτοιμοι να παρουν χωρίς να ξέρουν τί είναι και εδώ το βιντεο του lidl http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/14510.htm |
|
| |
k0panos Member
| Θέμα: Απ: Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) Κυρ Ιαν 29 2012, 19:53 | |
| Εγώ τον πρόλαβα!!! ευτυχώς αυτή τη φορά πήγα το σωστό σάββατο! Ξύπνησα απο τις 7 |
|
| |
| Φορτιστης μπαταριας (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) | |
|