Χάρηκα πολύ που σήμερα γνώρισα κι εγώ την παρέα σας από κοντά και φυσικά θα είμαι εκεί στην κοπή της πίτας!
Θα τα ξαναπούμε, λοιπόν, την Κυριακή!
Χάρηκα που σε γνώρισα και εγώ με την σειρά μου Ηλία, οι ερωτήσεις στο μυαλό μου έρχονταν σαν καταρράκτης και προσπαθώντας να τις βάλω σε μια σειρά προτεραιότητας για να μην σε κουράσω, όταν έφυγα από το μαγαζί έλεγα, ''πως το ξέχασα και δεν τον ρώτησα και αυτό''
Ελπίζω να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε την συνάντηση που λέγαμε, δίνοντας μας μία μικρή ηδέα για τις εμπειρίες σου, μια τετάρτη στο lascala γιατί πιστεύω ενδιαφέρει πολλούς από εμάς!!!
Φιλικά Ντένις.
+1000 προιστάμενε !!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
Φέτος η κοπή της Βασιλόπιτας των βορείων θα γίνει στο LASCALA στις 29/1/2012 Ημέρα Κυριακή.... Ωρα προσέλευσης απο τις 7:00μμ και μετά...
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γινει κλήρωση με πολλα και πλούσια δωρα για αυτο θα θέλαμε την βοήθεια σας στην είσοδο του LASCALA στην οποια θα υπάρχουν οι προσκλήσεις για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Το κόστος της πρόσκλησης ειναι ελάχιστο και περιλαμβάνει κρασί, κρύο πιάτο και την συμμετοχή σας στην κλήρωση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης,οι οποίοι παρόλο που διανύουμε μια δύσκολη περίοδο κρίσης, στηρίζουν και φέτος την ετησία κοπή της πίτας μας.
ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
1.stampashop.gr
2.moto bazaar
3.motomarket.gr
4.ύφασμα κ ξύλο
5. ΚΑΦΕ BAR Twins - 6.Ποδικογλου Γαβριηλ Ηλεκτρονικα ειδη www.microelectronics.gr
Και η Αριδαια δηλωνει παρον στην πιτα φετος μαζι με τον vestromakia και εγω ο νεος στην παρεα να σας γνωρισω .Την Καλημερα μου σε ολα τα παιδια και παντα ορθιοι
Παράθεση :
LORDOS edit αδερφέ με το καλό να ορίσετε.Μετακινήθηκε
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
Φέτος η κοπή της Βασιλόπιτας των βορείων θα γίνει στο LASCALA στις 29/1/2012 Ημέρα Κυριακή.... Ωρα προσέλευσης απο τις 7:00μμ και μετά...
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γινει κλήρωση με πολλα και πλούσια δωρα για αυτο θα θέλαμε την βοήθεια σας στην είσοδο του LASCALA στην οποια θα υπάρχουν οι προσκλήσεις για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Το κόστος της πρόσκλησης ειναι ελάχιστο και περιλαμβάνει κρασί, κρύο πιάτο και την συμμετοχή σας στην κλήρωση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης,οι οποίοι παρόλο που διανύουμε μια δύσκολη περίοδο κρίσης, στηρίζουν και φέτος την ετησία κοπή της πίτας μας.
ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
1.stampashop.gr
2.moto bazaar
3.motomarket.gr
4.ύφασμα κ ξύλο
5. ΚΑΦΕ BAR Twins - 6.Ποδικογλου Γαβριηλ Ηλεκτρονικα ειδη www.microelectronics.gr
ooooooooooλλλλλλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! Έχει για όλους λέμεεεεεεεεεεεεεε……….!!!!!!!!!!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την narcissus στις Πεμ Ιαν 26 2012, 22:44, 1 φορά
LORDOS gold member