| Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τετ Ιαν 11 2012, 23:22 | |
| ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Φέτος η κοπή της Βασιλόπιτας των βορείων θα γίνει στο LASCALA στις 29/1/2012 Ημέρα Κυριακή.... Ωρα προσέλευσης απο τις 7:00μμ και μετά...
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γινει κλήρωση με πολλα και πλούσια δωρα για αυτο θα θέλαμε την βοήθεια σας στην είσοδο του LASCALA στην οποια θα υπάρχουν οι προσκλήσεις για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Το κόστος της πρόσκλησης ειναι ελάχιστο και περιλαμβάνει κρασί, κρύο πιάτο και την συμμετοχή σας στην κλήρωση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης,οι οποίοι παρόλο που διανύουμε μια δύσκολη περίοδο κρίσης, στηρίζουν και φέτος την ετησία κοπή της πίτας μας.
ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
1.stampashop.gr
2.moto bazaar
3.motomarket.gr
4.ύφασμα κ ξύλο
5. ΚΑΦΕ BAR Twins - 6.Ποδικογλου Γαβριηλ Ηλεκτρονικα ειδη www.microelectronics.gr
7 moto service ΜΑΚΗΣ
8 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
9) ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΧΡΥΣΟΧΩΙΔΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
10 Ινστιτουτο αισθητικής ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΤΟΥ www.palatou.gr
11) Bike Therapy... http://www.bike-therapy.gr/
12) Οκ wheel ελαστικά μοτο ΘΑΛΑΣΣΟΥΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
13. go wash Μιχαηλ Χουρμουζι 33 Κατω τουμπα
14) Ξενοδοχειο ορεαδες ΠΕΡΤΟΥΛΙ http://www.oreadeselati.gr/
15) konitsa mountain hotel ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ http://www.konitsahotel.gr/index.php
16) Παραδοσιακός Ξενωνας ''Άγιος Γερμανός"Πρεσπών http://www.prespa.com.gr/index.htm
17)Νάστης www.nastis.gr/
18)Ε.Κ.Ο. Ευόσμου
19)sakis Serraios
20)ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΜΟΤΟ ΚΑΛΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ 15 τηλ 231428300 -κιν 6932364309
21)LASCALA BAR CAFE
22)ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αγ. Βασιλείου 25 Θεσ/νίκη www.karaoglou.com
23)ELECTRIC CENTER MOTO ΓΙΑΝΝΗΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ Κάλβου 16 Θεσ/νίκη
24)Φωτογραφείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Πεζόδρομος Διαβατών Θεσ/νίκη www.evripidis.com.gr
25)Συνεργείο αυτοκινήτων ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΩΤΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ Πυλαίας 92 Κ. Τούμπα Θεσ/νίκη
26) Φωτογραφείο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Βρυούλων 24 Ν.Κρήνη-Καλαμαριά www.evripidis.com.gr
27) Συνεργείο αυτοκινήτου ΗΛΙΑΣ ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ ΕΥΟΣΜΟΣ τηλ 2310707715
28)Γενική Ιατρό Παναγιώτα Ζήση Μπαχτσεβάνη ειδικό γενικής ιατρικής.. Εδέσσης 25-27 στην Σταυρούπολη τηλ 2310.656.559 και 6945.676.838
29)ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΙΡΠΙΡΙΔΗΣ (NikSalonik) http://insuranceate.blogspot.com/
Ευχαριστούμε επίσης και τα 2 αγαπητά μας μέλη vgiorgio και robert de niro για την συνεισφορά τους στα δώρα της κλήρωσης.
_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vezouvios στις Κυρ Ιαν 12 2014, 18:03, 28 φορές συνολικά |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 00:16 | |
| Έτσι..............πάμε γερά και φέτος, σε πείσμα όσων θέλουν να μας γονατίσουν !!!
Πάμε γερά πρώτα πρώτα για την παρέα μας
Πάμε γερά για την τρέλα μας
Πάμε γερά γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!
Υ.Γ Ετοιμαστείτε ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !!!
ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ |
|
| |
gati (GIANNIS
Ηλικία : 46 Τόπος : LARISA - ORESTIADA Registration date : 27/08/2011
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 23:00 | |
| παιδες μπορει να παραβρεθω αλλα θελω λεπτομεριες |
|
| |
Jimmis gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-- ΕΔΕΣΣΑ- ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/05/2008
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 23:01 | |
| οτι θελεις απλα στειλε ενα πμ |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Πεμ Ιαν 12 2012, 23:24 | |
| - gati έγραψε:
- παιδες μπορει να παραβρεθω αλλα θελω λεπτομεριες
Άλλωστε η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Πάμε όλοι γερά να μας πάει ο Μοτο-χρόνος καλά!!! υ.γ. Αααα...και κάθε προσφορά ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Παρ Ιαν 13 2012, 23:15 | |
| - bozosd έγραψε:
υ.γ. Αααα...και κάθε προσφορά ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη. Από αύριο και μέχρι την κοπή της πίτας θα βγαίνουμε παγανιά για δώρα. Όποιος έχει καμιά άκρη ή μπορεί να προσφέρει, είναι και αυτός καλοδεχούμενος. Κάθε σκέψη-ιδέα η πρόταση μπορείτε να την αναφέρετε στο παρόν τόπικ . Πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά όλοι για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάμε αδέρφια !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ !!! Είναι το σύνθημά μας ,απλώς συμπληρώνω ....ΠΑΝΤΟΥ !!! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Δευ Ιαν 23 2012, 13:36 | |
| Έλα και συ την Κυριακή !!! |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| |
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 14:39 | |
| - AYTOS έγραψε:
Έλα και συ την Κυριακή !!! αυτε 'ασε τΑς υποδείξεις ..... με το ενα δακτυλο δειχνεις τον άλλο ...και με τα τρια τον εαυτο σου .... αρα μη κοιτάς τι έκανε η πατρίς για σ ενα ...αλλα ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΎ !!!! ΝΤΟΥ για ψωνια λοιπον !!! φετος ειναι η χρονιά σου !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 20:39 | |
| - niksalonik έγραψε:
- φετος ειναι η χρονιά σου !!!!
Φου.. φου... Ανακοίνωση !! Προς όλους που θα "τολμήσουν" να παρευρεθούν στην κοπή πίτας. Αδέρφια ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΤΕ !!!Μετά την διαβεβαίωση του Σαλονικ και τις σχετικές δημοκρατικές διαδικασίες.... ..... το φλουρί είναι δικό μου. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
george kastoria Member
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 20:50 | |
| λορδε ερχομαστε |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 21:24 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 21:38 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
george kastoria Member
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 21:46 | |
| |
|
| |
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 21:50 | |
| Μετα απο μια μικρη αποχη, να μαι και γω! Θα χαρω να σας δω ολους την Κυριακη. Και μια προταση, μηπως εμεις οι Βορειοι να κοβαμε μπουγατσα κρεμα, αντι για βασιλοπιτα? |
|
| |
Tsakara
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 21:51 | |
| Δεχεσται επισκεψεις απο Κοζανη??? υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειμαι Σαλονικα Σαββατοκυριακο!! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 21:54 | |
| - LORDOS έγραψε:
Έλα και συ την Κυριακή !!!
Αγαπόυλες,πέραν της πολύ όμορφης πρόσκλησης οπου και ευχαριστούμε όσους ασχολήθηκαν, να αναφέρουμε πως η πρόσκληση αυτή θα είναι αυτόματα και η είσοδος με παροχή ποτού και φυσικά η συμμετοχή στην κλήρωση των πολλών και καλών δώρων,οπου παρά τις δυσκολίες της εποχής μαζεύτηκαν αρκετά δώρα χάριν το τρέξιμο και εδιαφέρων της ομάδας μας. Έτσι λοιπόν η τιμή της πρόσκλησης είναι στα 7 ευρώ ανα άτομο και θα περιλαμβάνει μια φιάλη κρασιού ανα τέσσερα άτομα. Κατόπιν συννενόησης με το κατάστημα,για όσους επιθυμούν και επιπλέον φιάλη,η τιμή της θα είναι 15 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί πως φέτος θα έχουμε στην διάθεση μας,τον μεγάλο και κυρίως χώρο του μαγαζιού. Σας περιμένουμε όλους με χαρά και διάθεση για μια όμορφη βραδιά. Υ.Γ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ απο μένα,σε όλους όσους συμμετέχουν στην οργάνωση,στους συμμετέχοντες και φυσικά στους ευγενικούς χορηγούς μας! |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 22:40 | |
| ΤΟ πρωτο ποστ ανανεωθηκε!!! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τρι Ιαν 24 2012, 23:53 | |
| - Tsakara έγραψε:
- Δεχεσται επισκεψεις απο Κοζανη??? υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειμαι Σαλονικα Σαββατοκυριακο!!
Άκου λέει! Έλα να σε χαρούμε! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τετ Ιαν 25 2012, 01:09 | |
| ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Φέτος η κοπή της Βασιλόπιτας των βορείων θα γίνει στο LASCALA στις 29/1/2012 Ημέρα Κυριακή.... Ωρα προσέλευσης απο τις 7:00μμ και μετά...
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γινει κλήρωση με πολλα και πλούσια δωρα για αυτο θα θέλαμε την βοήθεια σας στην είσοδο του LASCALA στην οποια θα υπάρχουν οι προσκλήσεις για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Το κόστος της πρόσκλησης ειναι ελάχιστο και περιλαμβάνει κρασί, κρύο πιάτο και την συμμετοχή σας στην κλήρωση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης,οι οποίοι παρόλο που διανύουμε μια δύσκολη περίοδο κρίσης, στηρίζουν και φέτος την ετησία κοπή της πίτας μας.
1.stampashop.gr
2.moto bazaar
3.motomarket.gr
4.ύφασμα κ ξύλο
5. ΚΑΦΕ BAR Twins - 6.Ποδικογλου Γαβριηλ Ηλεκτρονικα ειδη www.microelectronics.gr
7 moto service ΜΑΚΗΣ
16) Παραδοσιακός Ξενωνας ''Άγιος Γερμανός"Πρεσπών http://www.prespa.com.gr/index.htm
17)Νάστης www.nastis.gr/
18)Ε.Κ.Ο. Ευόσμου
19) Σακης Σερραιος.Αγιου Δητριου 12
Ευχαριστούμε επίσης και τα 2 αγαπητά μας μέλη vgiorgio και robert de niro για την συνεισφορά τους στα δώρα της κλήρωσης.
|
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τετ Ιαν 25 2012, 11:59 | |
| ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1.stampashop.gr
2.moto bazaar
3.motomarket.gr
4.ύφασμα κ ξύλο
7 moto service ΜΑΚΗΣ
17)Νάστης www.nastis.gr/
18)Ε.Κ.Ο. Ευόσμου
19) Σακης Σερραιος.Αγιου Δητριου 12
20)ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΜΟΤΟ ΚΑΛΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ 15 τηλ 231428300 -κιν 6932364309
_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
V-Tom vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τετ Ιαν 25 2012, 12:23 | |
| |
|
| |
RobertDeNiro
Registration date : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τετ Ιαν 25 2012, 23:07 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Έτσι..............πάμε γερά και φέτος, σε πείσμα όσων θέλουν να μας γονατίσουν !!!
Πάμε γερά πρώτα πρώτα για την παρέα μας
Πάμε γερά για την τρέλα μας
Πάμε γερά γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!
Υ.Γ Ετοιμαστείτε ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !!!
ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Θα περασουμε ομορφα-ομορφα -ορμοφα !!! ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΔΗΛΩΣΗΣ !!! Ειμαι περηφανος που ειμαι μελος της παρεας! Σας παω καλα προεδρε παλι εγραψες! και μονο με 7 ευρώ?!!? μην το πείτε ούτε στον παππα ! Επισης ενα μπραβο στα παιδια του LASCALA για την ζεστη φιλοξενία,και τον επαγγελματισμο που τοσα χρονια μας δινει |
|
| |
madnomad
Registration date : 24/11/2011
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Τετ Ιαν 25 2012, 23:34 | |
| Χάρηκα πολύ που σήμερα γνώρισα κι εγώ την παρέα σας από κοντά και φυσικά θα είμαι εκεί στην κοπή της πίτας! Θα τα ξαναπούμε, λοιπόν, την Κυριακή! |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 Πεμ Ιαν 26 2012, 00:17 | |
| - madnomad έγραψε:
- Χάρηκα πολύ που σήμερα γνώρισα κι εγώ την παρέα σας από κοντά και φυσικά θα είμαι εκεί στην κοπή της πίτας!
Θα τα ξαναπούμε, λοιπόν, την Κυριακή! Χάρηκα που σε γνώρισα και εγώ με την σειρά μου Ηλία, οι ερωτήσεις στο μυαλό μου έρχονταν σαν καταρράκτης και προσπαθώντας να τις βάλω σε μια σειρά προτεραιότητας για να μην σε κουράσω, όταν έφυγα από το μαγαζί έλεγα, ''πως το ξέχασα και δεν τον ρώτησα και αυτό''
Ελπίζω να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε την συνάντηση που λέγαμε, δίνοντας μας μία μικρή ηδέα για τις εμπειρίες σου, μια τετάρτη στο lascala γιατί πιστεύω ενδιαφέρει πολλούς από εμάς!!!
Φιλικά Ντένις.
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
| Κοπή βασιλόπιτας Φορουμ Β.Ελλαδος Kυριακη 29/1/2012 | |
|