|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Μάης 09 2014, 21:32 | |
| Καλες αλλα ψαξε και για ελληνικης κατασκευης στα 20 ευρω....ονοματα δεν λεμε
|
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Μάης 09 2014, 21:44 | |
| - Morniac έγραψε:
- Καλες αλλα ψαξε και για ελληνικης κατασκευης στα 20 ευρω....ονοματα δεν λεμε
δεν τις έχω δει τις explorer οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. αυτές που πήρα είναι δοκιμασμένες από πολλούς από γειτονικά φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι είναι καλύτερες από ότι τις περίμενα. και βαλίτσες πάντως νομίζω υπάρχουν φτηνότερες από τις δικές σου Επί την ευκαιρία να τις χιλιοταξιδέψεις! |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Μάης 09 2014, 22:07 | |
| Δώσε πληροφορίες στο λαό!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Μάης 09 2014, 22:12 | |
| - LARRY έγραψε:
- Δώσε πληροφορίες στο λαό!!!!
σε μένα απευθύνεσαι ή στο φίλο Morniac? |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Μάης 10 2014, 09:54 | |
| Σε εσένα δία, για φθηνότερες βαλίτσες. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Μάης 10 2014, 11:42 | |
| - LARRY έγραψε:
- Σε εσένα δία, για φθηνότερες βαλίτσες.
Είναι λίγο πιο φτηνές αλλά για την ποιότητά τους να μιλήσουν οι φωτο από ταξίδια |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Μάης 10 2014, 12:08 | |
| - δίας έγραψε:
- Επί την ευκαιρία να τις χιλιοταξιδέψεις!
Σε ευχαριστω φιλε μου .Επισης και παντα ορθιος |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Τετ Απρ 15 2015, 18:32 | |
| οι καινούριες μου βαλίτσες.... |
|
| |
Νικος@92
Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 29/08/2014
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Τετ Απρ 15 2015, 19:11 | |
| Ωστε δικο σου ειναι το Vstrom που φιγουραρει στο Facebook στη σελιδα του ATLA???? Oντως πολυ καλες....το γεναρη που μας περασε ημουν ετοιμος να τις παραγγειλω και εγω αλλα τελικα κατεληξα σε αυτες -> Ειναι οι sw motech trax 45L δεξια-αριστερα και 38 τοπ!! Καλοταξιδες να ειναι και σενα και μενα |
|
| |
pantelos Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 31/08/2009
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Τετ Απρ 15 2015, 19:23 | |
| |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Τετ Απρ 15 2015, 20:49 | |
| Νίκο πολύ ωραίες και οι δικές σου!!! καλοτάξιδες να είναι και να τις γεμίσουμε με ωραίες αναμνήσεις και πολλά αυτοκόλλητα (μιας και έχω ένα "κολληματάκι" μ' αυτά!!!) |
|
| |
Νικος@92
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Πεμ Απρ 16 2015, 01:40 | |
| - pantelos έγραψε:
- Ωραίες βαλίτσες Νίκο!
Ευχαριστω pantelos !!! οσο για τα αυτοκολλητα μ'αρεσουν πολυ,παρα πολυ αλλα δεν θελω να τις γεμισω οπως και στην μηχανη δεν εχει μπει κανενα extra αυτοκολλητο... |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Πεμ Απρ 16 2015, 07:15 | |
| Θωδωρή πάνω σε ποια κάγκελα προσαρμόστηκαν οι ATLAS; |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Πεμ Απρ 16 2015, 17:07 | |
| τα κλασικά της GIVI έχω, τα ίσια...δεν ξέρω τον τύπο τους....
άλλα έτσι κι αλλιώς (για ίσια κάγκελα) το που θα μπούνε οι πιάστρες για να στηριχθεί η βαλίτσα το κάνει επιτόπου! |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Πεμ Απρ 16 2015, 18:26 | |
| Μπορείς να μου βγάλεις μια φωτογραφία από το σύστημα ανάρτησης στα κάγκελα; Ψάχνω έναν τρόπο να προσαρμόσω τις Trax μου σε κάγκελα Touratech. Τώρα τις έχω σε Givi σαν τα δικά σου με αντάπτορες της SW-Motech, όπως θα δεις εδώ: https://www.vstromhellasforum.com/t30969-topic#592098 |
|
| |
Νικος@92
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Πεμ Απρ 16 2015, 21:29 | |
| - apk έγραψε:
- Μπορείς να μου βγάλεις μια φωτογραφία από το σύστημα ανάρτησης στα κάγκελα;
Ψάχνω έναν τρόπο να προσαρμόσω τις Trax μου σε κάγκελα Touratech. Τώρα τις έχω σε Givi σαν τα δικά σου με αντάπτορες της SW-Motech, όπως θα δεις εδώ: https://www.vstromhellasforum.com/t30969-topic#592098 Eγω εχω βαλει τις Trax σε givi καγκελα χωρις ανταπτορα αλλα με μια μικρη πατεντα... Η μεσα μερια της trax ειναι ολο πιρτσινια οποτε αν τα βγαλεις για να φτιαξεις αλλη βαση λογικα πρεπει να βαλεις και κομματι λαμαρινας να κλεισουν οι τρυπες και να γινει πιο στιβαρο να πιασουν οι καινουργιες βασεις και μετα παει αλλου η δουλεια και δεν θα ξερεις ποσο στιβαρο θα ειναι...θα σου φυγουν καμποσα λεφτα παραπανο χωρις λογο, γνωμη μου βεβαια... αν χρειαστεις καπου βοηθεια στειλε μου και ευχαριστως να βοηθησω |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Πεμ Απρ 16 2015, 22:26 | |
| θα χρησιμοποιήσω τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο fb ο Atlas ... η κάτω πιάστρα της βαλίτσας πιάνει με ένα λαμάκι σταθερό στην κάτω πλευρά από το κάγκελο αν δεν σε βοήθησαν οι φωτογραφίες, υπόμονη από Δευτέρα να βάλω την μια πάνω στην μηχανή να βγάλω φωτογραφίες να δεις |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Πεμ Απρ 16 2015, 22:55 | |
| Εντάξει, κατάλαβα. Δε χρειάζεται άλλη φωτό. Είναι μια παραλλαγή του συστήματος των Zega Mundo/Zega pro. Νίκος@92, έχεις δίκιο για την επέμβαση στα πριτσίνια των Trax, δυστυχώς. Αλήθεια, τι πατέντα έχεις κάνει; Γιατί οι αντάπτορες της SW-Motech νομίζω ότι Είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη λύση, που δε με έχει προδώσει για χιλιάδες χιλιόμετρα, κυρίως άσφαλτο αλλά και χώμα. Είμαι περίεργος να δω. |
|
| |
Νικος@92
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Απρ 17 2015, 01:47 | |
| - apk έγραψε:
- Εντάξει, κατάλαβα. Δε χρειάζεται άλλη φωτό. Είναι μια παραλλαγή του συστήματος των Zega Mundo/Zega pro.
Νίκος@92, έχεις δίκιο για την επέμβαση στα πριτσίνια των Trax, δυστυχώς. Αλήθεια, τι πατέντα έχεις κάνει; Γιατί οι αντάπτορες της SW-Motech νομίζω ότι Είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη λύση, που δε με έχει προδώσει για χιλιάδες χιλιόμετρα, κυρίως άσφαλτο αλλά και χώμα. Είμαι περίεργος να δω. Τωρα ειμαι απο το κινητό και δεν εχω φωτό ούτε μπορω να γράψω πολλά, ζορίζομαι :p Αυριο οτι θέλετε απο μενα Καληνύχτα media stromers...Έεε λαθος, v stromers ηθελα να πω.. :p :p |
|
| |
Νικος@92
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Απρ 18 2015, 00:09 | |
| - apk έγραψε:
- Εντάξει, κατάλαβα. Δε χρειάζεται άλλη φωτό. Είναι μια παραλλαγή του συστήματος των Zega Mundo/Zega pro.
Νίκος@92, έχεις δίκιο για την επέμβαση στα πριτσίνια των Trax, δυστυχώς. Αλήθεια, τι πατέντα έχεις κάνει; Γιατί οι αντάπτορες της SW-Motech νομίζω ότι Είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη λύση, που δε με έχει προδώσει για χιλιάδες χιλιόμετρα, κυρίως άσφαλτο αλλά και χώμα. Είμαι περίεργος να δω. Αν εχεις αλλαξει ηδη καγκελα και εχεις βαλει touratech στειλε μου φωτο με τα καγκελα απο διάφορες πλευρες αν θες,κι αν μου ρθει καμια ιδεα για το πιασιμο σου λεω Εγω εβγαλα το πιπιρολι που μπαινει μεσα στην πλαστικη βαλιτσα για να ασφαλιζει και μενουν οι δυο τρυπες που ηταν ανοιχτες και σε αυτο το σημειο της βαλιτσας εκανα δυο τρυπες,περασα βιδες και απο μεσα δυο πεταλουδες ασφαλειας και ειμαι ετοιμος....οι κατω βασεις ειναι ακριβως ιδιες και παταει εκει...το τεστ θα γινει την επομενη βδομαδα..ελπιζω να μην με προδωσει γιατι θα ειμαι μακρια απο τον τοπο μου !! |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Απρ 18 2015, 00:22 | |
| Χμμμμμμ!
Μπράβο για τη σκέψη και την εκτέλεση, ΑΛΛΑ:
Επισφαλές μου φαίνεται το κόλπο.
Αν πέσει η μηχανή (από στάση, έστω) πάνω στη βαλίτσα, θα αντέξει η πατέντα;
Και για να βγάλεις τη βαλίτσα από πάνω από τη μηχανή πιάνεις εργαλεία; Όχι πολύ πρακτικό σε ταξίδι.
Βάλε αυτό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....
http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=14293053242479&ls=en&nc=1429305379-3127&rubnum=products.1252674507.1256046195.adapterkits_andere_marken&artnum=KFT.00.152.10700/B&id=2&gesamt_zeilen=Tshowrub--products.1252674507.1256046195.adapterkits_andere_marken&typid=173664407
Όσο για μένα, δεν έχω βάλει ακόμη τα κάγκελα της Touratech, αλλά το σχεδιάζω και το μελετάω. |
|
| |
Νικος@92
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Απρ 18 2015, 00:47 | |
| Το εχω δει αυτο απλα στο ματι δεν μου αρεσει γι αυτο δεν το εβαλα και για να γλυτωσω το 70αρι και να το δωσω αλλου..και δευτερον και κυριοτερο δεν εμπιστευομαι καθολου μα καθολου τις κλειδαριες οπως επισης εχω ανοιξει τρυπα και στην κεντρικη βαλιτσα και εχω περασει βιδα και βγαινει κατω απο τη σχαρα και αυτη με πεταλουδα για ασφαλεια.... με ενα απλο κατσαβιδι και μια απλη κινηση το παραβιαζουν και την εξαφανιζουν οπως ειναι αυτην και το περιεχομενο της πιστευω και σε λιγοτερο απο 5δευτερολεπτα και μακαρι να βγω ψευτης σε αυτο οσον αφορα ολους οσους εχουν trax...:/ Οσο για την εφαρμογη επιτηδες περασα 2 βιδες απο την καθε μερια με πεταλουδες...βαλε-βγαλε με το χερι και μονο,χωρις εργαλεια 30 δευτερολεπτα θελω να βγαλω τη καθε βαλιτσα απο τη μηχανη αλλα δεν με πολυ απασχολει γιατι εχω τις εσωτερικες τσαντες οποτε δεν χρειαζεται να τις βγαζω |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Δευ Μάης 18 2015, 22:01 | |
| μετά από βόλτα το Σαβ/κο στην Εύβοια που περιελάμβανε και 3-4 χλμ χώμα (με κάτι κροκάλες νααααα με το συμπάθιο) δοκίμασα τις βαλίτσες και ιδού τα αποτελέσματα (σχετικά επιφανειακό) (αρκετά βαθύ βούλιαγμα, παραλίγο να την σκίσει...παραλίγο όμως) αυτά παθαίνεις όταν σε απότομη κλειστή ανηφορική δεξιά στροφή δεν την παίρνεις ανοιχτά και με γκάζι καισου σβήνει πάνω στη στροφή... α, γδάρθηκε και η δεξιά χούφτα, αλλά κατά τ' άλλα όλα καλά!!! πάντως αν είχα πλαστικές θα είχαν σπάσει 100 % και αν δεν είχα τίποτα θα είχε χτυπήσει το πίσω μέρος της μηχανής αρκετά άσχημα... |
|
| |
Νικος@92
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Δευ Μάης 18 2015, 23:28 | |
| Πωωωωωωωωωω ρε φιλεεεεεεεε!! κριμα!!! αν ειναι μονο αυτο ενταξει...παει και ερχεται,αλλα και παλι κριμα!! με επιασε ταχυπαλμια!! |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Τρι Μάης 19 2015, 17:30 | |
| εν στάση έγινε η φάση, απλά ήμουν σε ανηφόρα και σύρθηκε ελάχιστα η μηχανή προς τα κάτω (π@@@@ανα βαρύτητα), αλλά "ευτυχώς" έφαγε την κοτρώνα στην κάτω πλευρά και βρήκε αντίσταση, σαν φρένο και σταμάτησε τώρα το παίζω και μούρη ότι είμαι μάχιμος |
|
| |
|