|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vagelis Gar
Registration date : 23/12/2011
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Αυγ 03 2012, 01:00 | |
| Μετά από αρκετό καιρό επανέρχομαι στο θέμα "Χειροποίητες Βαλίτσες Αλουμινίου" που σε λίγο καιρό θα μπορεί να λέγεται και " Atlas Panniers" . Μέχρι τώρα έχουμε κάνει αρκετά βήματα προόδου, έχουμε βελτιώσει λειτουργικά και αισθητικά κάποια περιφερειακά των βαλιτσών μας, έχουμε ψαχτεί και σε άλλα υλικά και νομίζω πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Σε λίγο καιρό θα ανέβει και το site www.AtlasPanniers.com όπου θα μπορεί να βρει ο καθένας πληροφορίες για τα προϊόντα μας, φωτογραφίες, βίντεο, τιμές, τρόπους επικοινωνίας και ότι άλλο χρειαστεί. Πάμε να δούμε τις πρώτες μας βαλίτσες που εδώ και ένα μήνα περίπου ταξιδεύουν με τις μοτοσυκλέτες των ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν και πραγματικά τους ευχαριστούμε πολύ.... BMW 1200GS ADVENTURE (σετ 2 βαλιτσών 42 λίτρων) Κομμένη η αριστερή βαλίτσα ώστε να αγκαλιάζει την εξάτμιση. Η τοποθέτηση έγινε σε μαμά κάγκελα και οι βαλίτσες μας προσαρμόστηκαν χωρίς να πειράξουμε τα κάγκελα. BMW 650 FUNDURO (σετ 2 βαλιτσών 42 λίτρων) Το κιτ στήριξης Οι βαλιτσες τοποθετήθηκαν σε μαμά κάγκελα |
|
| |
Vagelis Gar
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Αυγ 03 2012, 01:05 | |
| |
|
| |
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Αυγ 03 2012, 10:42 | |
| Πολύ καλή δουλειά και πανέμορφες βαλίτσες...έχω διαβάσει για την δουλειά σας σε γειτονικό forum! Άντε να μαζέψουμε κανα ευρώ να τις φορέσουμε! |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Αυγ 03 2012, 19:10 | |
| |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Αυγ 03 2012, 20:19 | |
| |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Κυρ Αυγ 05 2012, 16:03 | |
| πολύ καλή δουλειά και πανέμορφες αισθητικά!!!! |
|
| |
MAD MIKE
Ηλικία : 53 Τόπος : ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Registration date : 14/10/2010
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Δευ Αυγ 06 2012, 03:39 | |
| με την τιμη τιποτα καλυτερο λογω μεγαααααααλης κρισης ?
|
|
| |
Vagelis Gar
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Τετ Αυγ 08 2012, 14:46 | |
| Να 'στε καλά παιδιά, κάνουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας (και από τα εργαλεία μας) να είναι το προϊόν που παραδίδουμε αντάξιο των προσδοκιών.
kgalano ναι, είναι αναμονή για βάσεις κάνιστρων. MAD MIKE ειλικρινά είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Βιώνουμε στο πετσί μας τα της κρίσης και μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να ρίξουμε το κοστολόγιο... |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Μαρ 01 2013, 13:25 | |
| Μιας και ο καιρος φτιαχνει σιγουλια σιγουλια και σιγουρα ολοι αρχιζουμε να κανουμε σχεδια για τις αποδρασεις μας, ειπα να κανω μια ανανεωση στο ποστ με τα καινουρια κομματια των βαλιτσων του φιλου Βαγγελη Η σελιδα των παιδιων εδω http://atlaspanniers.com/ HONDA VARADERO Bmw 1200 gs '07 με βαλίτσες Atlas (total black edition) 42 λίτρων (κομμένη την αριστερή) σε κάγκελα Holan 18 χιλιοστών Έτοιμοι και οι ιμάντες μεταφοράς των βαλιτσών μας. Αποτελούνται από υλικά υψηλής αντοχής (ναυτιλιακά) και στην ουσία με τον κάθε ιμάντα έχουμε 3 χρήσεις. 1. Ιμάντας μεταφοράς της βαλίτσας 2. Ιμάντας πρόσδεσης πάνω στη βαλίτσα αντικειμένων όπως σκηνή, υπνόσακου κτλ 3. Ανεξάρτητη χρήση των δυο πλευρικών ιμάντων μιας και το χερούλι είναι αποσπώμενο. |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Μαρ 01 2013, 13:31 | |
| Αντιγραφω απο το saitΈχοντας σχεδόν ολοκληρώσει την διαδικασία της κατασκευής του top-case αλλά και των δοκιμών που έχουμε κάνει, προσωπικά νιώθω πως οι κόποι μας πήραν σάρκα και οστά με τον καλύτερο τρόπο. Στο αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες θα γίνουν κάποιες επιπλέον τροποποιήσεις (αλλαγές στις διαστάσεις, πιο χαμηλή και λίγο πιο πλατιά) ώστε το τελικό μας προϊόν να είναι αυτό που έχουμε εξαρχής θέσει ως στόχο. -Top-case το οποίο θα είναι τέτοιου όγκου ώστε να χωράει μέχρι και κράνος enduro. - Σχεδιασμός ο οποίος ελαχιστοποιεί την ανεμοποίηση και τους στροβιλισμούς. - Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά όπως και αυτά των πλαϊνών βαλιτσών. - Βάση στήριξης σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για μεγάλη αντοχή. και φυσικά - Προσιτή τιμή Σε λίγες ημέρες ολοκληρωμένη παρουσίαση συνολικά της τριπλέτας μας. |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Μαρ 02 2013, 19:42 | |
| παίδες τις βαλίτσες τις είδα Live...μόνο ένα έχω να πω...ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!!!! φανταστική κατασκευή, απίστευτη λεπτομέρεια, μοναδική ομορφιά (αν και θα προτιμούσα το topcase λιιιιγο χαμηλότερο - για τα δικά μου πάντα γούστα και όχι για τις πραγματικές ανάγκες...)...αν πριν είχα μια ελάχιστη αμφιβολία για το αν μελλοντικά θα τις πάρω,τώρα είμαι 110 % σίγουρος...αυτές θα βάλω όταν αρχίσω τα ταξίδια με την γυναίκα μου.... |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Μαρ 02 2013, 21:03 | |
| Ξέρω ότι τα γούστα είναι υποκειμενική υπόθεση ,αλλά ρε παιδιά πως σας αρέσουν αυτού του τύπου οι βαλίτσες ??? Δεν λέω για τις συγκεκριμένες αλλά για όλες αυτού του τύπου ,μην παρεξηγηθώ. Νομίζω ότι μετατρέπουν το εκάστοτε εργαλείο σε μαούνα.
Άποψή μου έτσι ......
|
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Μαρ 02 2013, 21:37 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Ξέρω ότι τα γούστα είναι υποκειμενική υπόθεση ,αλλά ρε παιδιά πως σας αρέσουν αυτού του τύπου οι βαλίτσες ???
Δεν λέω για τις συγκεκριμένες αλλά για όλες αυτού του τύπου ,μην παρεξηγηθώ. Νομίζω ότι μετατρέπουν το εκάστοτε εργαλείο σε μαούνα.
Άποψή μου έτσι ......
όπως το είπες...τα γούστα είναι υποκειμένική υπόθεση....και αν ήταν αν παρεξηγηθούμε με τις απόψεις οποιουδήποτε άλλου ε να το κλείσουμε το μαγαζί ρε συ |
|
| |
LORDOS gold member
| |
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Δευ Μαρ 04 2013, 00:41 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Δευ Μαρ 04 2013, 20:20 | |
| Εγω πάντως γουστάρω πολύ τις τενεκοβαλίτσες. Απεναντίας δεν μ αρέσουν καθόλου οι πλαστικές που θυμίζουν πισινό αυτοκινήτου. Αλλά είπαμε,περι ορέξεως.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Τρι Μαρ 05 2013, 16:22 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Ξέρω ότι τα γούστα είναι υποκειμενική υπόθεση ,αλλά ρε παιδιά πως σας αρέσουν αυτού του τύπου οι βαλίτσες ???
Δεν λέω για τις συγκεκριμένες αλλά για όλες αυτού του τύπου ,μην παρεξηγηθώ. Νομίζω ότι μετατρέπουν το εκάστοτε εργαλείο σε μαούνα.
Άποψή μου έτσι ......
Στην αρχη και εγω αυτ την αποψη ειχα(οχι για τις συγκεκριμενες γενικα μιλαω). Αλλα μολις ειδα την πρακτικοτητα τους (π.χ. σταματας σε ταξιδι και παιρνεις οτι θελεις απο μεσα χωρις να χυνονται τα υπολοιπα στο δρομο) επαθα πλακα. Τωρα οσο περνανε τα χρονια ολο και πολυ πολυ τις γουσταρω...ειναι ρε παιδι μου οπως οταν ειχα πρωτοδει GS που ειπα τι ασχημια ειναι αυτη ενω τωρα... |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Ιαν 03 2014, 17:04 | |
| Πρόσφατα επισκέφτηκα και εγώ τον φώτη στα τρίκαλα για να πάρω ιμάντες για τις βαλίτσες μου! Να πω πως κάνει καταπληκτική δουλειά με τις βαλίτσες του! Εγώ έχω τις μαμά απο τη bmw και πραγματικά οι atlas δεν υστερούν σε τίποτα! Όποιος σκέφτεται να αγοράσει αξίζουν τα φράγκα τους! Επίσης είναι χιλιοδοκιμασμένες σε ταξίδια όσον αφορά την ποιότητά τους!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την δίας στις Παρ Ιαν 03 2014, 20:03, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Ιαν 03 2014, 18:05 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Ιαν 03 2014, 20:08 | |
| |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Ιαν 03 2014, 21:43 | |
| αυτό που γνωρίζω είναι οτι ο Φώτης (altas) και ο Βαγγέλης (earthexplorer) ξεκινήσανε μαζί το project.... για δικούς τους λόγους (άγνωστοι για μένα) χωρίσανε οι δρόμοι τους... και οι 2 εταιρείες φαίνεται πως έχουν όμορφες βαλίτσες και 100 % ελληνικές...μακάρι να τα πάνε καλά και οι 2 |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Ιαν 03 2014, 22:34 | |
| Αν είναι έτσι επιβεβαιώνεται το "ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ " !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Ιαν 04 2014, 08:42 | |
| - todor έγραψε:
- αυτό που γνωρίζω είναι οτι ο Φώτης (altas) και ο Βαγγέλης (earthexplorer) ξεκινήσανε μαζί το project.... για δικούς τους λόγους (άγνωστοι για μένα) χωρίσανε οι δρόμοι τους... και οι 2 εταιρείες φαίνεται πως έχουν όμορφες βαλίτσες και 100 % ελληνικές...μακάρι να τα πάνε καλά και οι 2
+650 Aπλα φιλε Lordos δινω και την δευτερη επιλογη (που προτινω λογω γνωριμιας με τον Βαγγελη) |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Σαβ Ιαν 04 2014, 08:58 | |
| είχα την χαρά να πάω βόλτα και με τους 2 και να τους γνωρίσω... είναι και οι 2 ωραίοι τύποι!! η δουλειά τους (του Φώτη την έχω δει ζωντανά, του Βαγγέλη από τις φωτογραφίες φαίνεται) είναι σοβαρή και πάρα πολύ αξιόλογη.... όταν θα έρθει η ώρα να τις παραγγείλω θα το παίξω μάλλον κορώνα γράμματα... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταλλικές Βαλίτσες Παρ Μάης 09 2014, 21:24 | |
| αν κανείς ψάχνεται για τσάντες για τις μεταλλικές βαλίτσες εδώ μόλις παρέλαβα και οι τσάντες είναι φοβερές. ανοίγουν από δύο μεριές μεριές, και από πάνω και από τα πλάγια, έχεις θήκες αρκετές και είναι και ψιλοαδιάβροχες. (δεν τις δοκίμασα αλλά έχει αυτό το πλαστικό υλικό μέσα από το ύφασμα). να τονίσω πως οι τσάντες για όποιον έχει 2 βαλίτσες στις διαστάσεις 38 και 45 λίτρα αντίστοιχα είναι πένα. (όχι απαραίτητα τις BMW). επίσης κάντε και κανένα παζάρι στον πωλητή, σας παίρνει |
|
| |
|