| Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Παρ Δεκ 23 2011, 03:38 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Εχουν ενα μεγαλο + , το πολυ μικρο τους βαρος. Αλλα εχω δει μπαταρια LiPo να παιρνει φωτια στα καλα καθουμενα ενω τη φορτιζα.
Εχω ακουσει κατι σκηνικα για γρηγορη αποφορτιση λογω πχ συναγερμων κτλ. Μπορει να ειναι και αρβυλα.
Μιας και η δικια μου ειναι στα τελειωματα, λεω να παρω μια "φτηνη" BS απο το OilsAutoMoto που μας κανει και προσφορα... όπως γράφτηκε και παραπάνω, διαφορετικές μπαταρίες θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση..για τις LiPo που χρησιμοποιούν σε θερμικά και εκεί οι οδηγίες είναι να τις χειριζόμαστε με πάρα πολύ προσοχή..γιατί είναι επιρρεπείς στο...μπαμ..!! το βάρος δεν θα με απασχολούσε τόσο..ωστόσο θα περίμενα για να δικαιολογηθεί η τιμή ίσως μεγαλύτερη εγγύηση..γιατί μετά τους 6 μίνες αν κατάλαβα καλά, απλά σε "δένει" να αγοράσεις την ίδια με έκπτωση.. αν πάντως την χρησιμοποιήσει κάποιος, ας μας κρατά ενήμερους για την "συμβίωση" μαζί της.. |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 13:01 | |
| Επειδη σημερα -μετα απο 2,5 μερες ακινησιας- πηρε μπροστα με την 3η προσπαθεια (δυσκολευοταν αρκετα το τελευταιο 2μηνο) θα αλλαξω μπαταρια τις επομενες μερες...
Λεω να βαλω την ΥTZ-12S που ειναι 100% κλειστου τυπου και τζελ... αν και διαφορετικη απο αυτη που βαζει ο κατασκευαστης ... ΤΧ12-BS |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 18:35 | |
| - Hypersonic έγραψε:
- Επειδη σημερα -μετα απο 2,5 μερες ακινησιας- πηρε μπροστα με την 3η προσπαθεια (δυσκολευοταν αρκετα το τελευταιο 2μηνο) θα αλλαξω μπαταρια τις επομενες μερες...
Λεω να βαλω την ΥTZ-12S που ειναι 100% κλειστου τυπου και τζελ... αν και διαφορετικη απο αυτη που βαζει ο κατασκευαστης ... ΤΧ12-BS Πόσα χρόνια την είχες..?? |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 19:08 | |
| κ εμένα έτοιμη είναι μετά από 3,5χρόνια πάνω... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 19:17 | |
| - tazakos έγραψε:
- κ εμένα έτοιμη είναι μετά από 3,5χρόνια πάνω...
πείτε τα αυτά στον hristos13gr που με κράζει που έχω και εγώ προβληματάκια στα 3 χρόνια περίπου.. |
|
| |
krisberis Member
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 19:23 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- tazakos έγραψε:
πείτε τα αυτά στον hristos13gr που με κράζει που έχω και εγώ προβληματάκια στα 3 χρόνια περίπου.. Και εγω στα 3 χρονια ειμαι και δεν με βλεπω καλα. Σημερα εδειχνε το βολτομετρο 12,4 με σβηστη, λεω να την παω στο μαστορι για φωρτηση αυριο να του πω και τα χρονια πολλα, θα παρει λετε η παω για καινουργια? |
|
| |
tenten Member
Ηλικία : 42 Τόπος : Αλεξανδρούπολη Registration date : 04/04/2011
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 19:26 | |
| Μια απ τα ιδια σημερα το πρωι μεχρι και ταμα της εκανα για να παρει μπροστα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 19:28 | |
| - krisberis έγραψε:
- nikolasr200 έγραψε:
- tazakos έγραψε:
πείτε τα αυτά στον hristos13gr που με κράζει που έχω και εγώ προβληματάκια στα 3 χρόνια περίπου.. Και εγω στα 3 χρονια ειμαι και δεν με βλεπω καλα. Σημερα εδειχνε το βολτομετρο 12,4 με σβηστη, λεω να την παω στο μαστορι για φωρτηση αυριο να του πω και τα χρονια πολλα, θα παρει λετε η παω για καινουργια? πιστεύω ότι θα πάρει τα πάνω της..για να σε βγάλει λίγο ακόμα.. |
|
| |
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 19:30 | |
| Μηπως να κάναμε κανα pb για μπαταριά???? μιας κ εμένα μου κάνει νούμερα κ είναι στα τελευταία της.... |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 20:25 | |
| κι εγω μια απο τα ιδια.... αν την αφησω 2-3 μερρες χωρις να την κουνησω κανω την προσευχη μου πρωτα και μετα παταω τη μιζα.... τον απριλιο κλεινει τα 4...δε νομιζω να με βγαλει μεχρι τοτε.... |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 20:27 | |
| 5 χρονακια παρα ενα μηνα με εβγαλε η μαμα (αγορασμενο 02/07) και την αλλαξα τωρα για προληπτικους λογους. Βασικα ενω κραταει μια χαρα ταση για τις θερμοκρασιες (12.45ν με τοσο κρυο ειναι αρκετα καλα), δεν παρεχει αρκετα CCA και αν την αφησω εστω και 2 λεπτα με ανοιχτο διακοπτη δεν μπορει να γυρισει τη μιζα. Επισης ο φορτιστης ενω παλιοτερα την φορτιζε πληρως, τωρα δεν ολοκληρωνει ποτε τη φορτιση. Μαλλον καποιο στοιχειο την εχει ακουσει. Τεσπα, 5 χρονια ειναι το οριο ζωης που δινει και ο κατασκευαστης τους.
Η καινουρια ειναι μια ωραιοτατη και φθηνη φθηνη BS GEL, ΒGX12-5, η οποια και αυτη στον ψοφο δειχνει 12.45 σβηστη, αλλα δεν μασαει...
(Στους 5-6C η μπαταρια αποδιδει μονο το 75% της τασης της, και επισης με τοσο κρυο το μοτερ ειναι πιο δυσκολο να γυρισει, καθως και το λαδι ειναι πολυ παχυρευστο, οποτε οσοι δεν εχετε θεμα χοντρο με την μπαταρια μην σκατε, μολις ανεβει λιγο η θερμοκρασια θα στρωσει) |
|
| |
krisberis Member
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 20:36 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- 5 χρονακια παρα ενα μηνα με εβγαλε η μαμα (αγορασμενο 02/07) και την αλλαξα τωρα για προληπτικους λογους. Βασικα ενω κραταει μια χαρα ταση για τις θερμοκρασιες (12.45ν με τοσο κρυο ειναι αρκετα καλα), δεν παρεχει αρκετα CCA και αν την αφησω εστω και 2 λεπτα με ανοιχτο διακοπτη δεν μπορει να γυρισει τη μιζα. Επισης ο φορτιστης ενω παλιοτερα την φορτιζε πληρως, τωρα δεν ολοκληρωνει ποτε τη φορτιση. Μαλλον καποιο στοιχειο την εχει ακουσει. Τεσπα, 5 χρονια ειναι το οριο ζωης που δινει και ο κατασκευαστης τους.
Η καινουρια ειναι μια ωραιοτατη και φθηνη φθηνη BS GEL, ΒGX12-5, η οποια και αυτη στον ψοφο δειχνει 12.45 σβηστη, αλλα δεν μασαει...
(Στους 5-6C η μπαταρια αποδιδει μονο το 75% της τασης της, και επισης με τοσο κρυο το μοτερ ειναι πιο δυσκολο να γυρισει, καθως και το λαδι ειναι πολυ παχυρευστο, οποτε οσοι δεν εχετε θεμα χοντρο με την μπαταρια μην σκατε, μολις ανεβει λιγο η θερμοκρασια θα στρωσει) Τετοια πες μας!!! Τετοια πες μας ομορφαντρα μου!! |
|
| |
george kastoria Member
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 20:44 | |
| 8-2007 4.5χρονια με θερμοκρασιες αρκετα κατω απο το μηδεν και με 2μηνες σε ακηνησια βγαζω τους πολους και πριν τη βαλω ενα φορτισμα στον ηλεκτρολογο και ειμαι ενταξει |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 21:55 | |
| |
|
| |
O PERLAS
Ηλικία : 35 Τόπος : ATHENS - PATRAS - RHODOS Registration date : 26/08/2011
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 21:59 | |
| - matsos13 έγραψε:
- Μηπως να κάναμε κανα pb για μπαταριά???? μιας κ εμένα μου κάνει νούμερα κ είναι στα τελευταία της....
Σωστός ο "matsos13" αν κάναμε ένα pb θα μα ερχόταν μια χαρά νομίζω...!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 22:08 | |
| δεν ξέρω πότε θα τα φτύσει εντελώς, αλλά αν πετυχαίναμε καλή τιμή σε κάποια δεν θα με πείραζε να την αγόραζα νωρίτερα.. |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Δευ Ιαν 02 2012, 22:44 | |
| Η δικη μου μπαταρια ζει τον 7 χειμωνα της(12/2006-Κ7) και με το που αρχισαν τα κρυα αρχισε να τραβαει ζορια... την φορτισα μια φορα και εχει παρει τα πανω της. Μολις δω οτι αρχιζει παλι να ζοριζεται θα την φορτισω παλι και βλεπουμε. Θαρρω πως αν περασουν τα βαρβατα κρυα θα την παλεψει και φετος. Για του χρονου το βλεπουμε, αν και το pb δεν ειναι καθολου κακη ιδεα. |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Ιαν 03 2012, 00:01 | |
| Αγορια καλησπερα.
δοξα τον κυριο μετα απο 3,5 χρονια η μπαταρια μου προς το παρον ειναι σπαθι (φτου-φτου-φτου). ερωτηση μιας και δεν το κατεχω καθολου το κομματι μπαταριες. η btx12-bs που εχουμε προσφορα απο το oilsmotoauto στα 35 και κατι ευρω δεν θεωρειται καλη μπαταρια? να ξερω τι θα ψαξω αν μου χτυπησει και μενα την πορτα. |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Ιαν 03 2012, 02:03 | |
| Γιαννη εγω πηρα την αντιστοιχη της BS με τη μονη διαφορα οτι ειναι GEL. Και καλα θα κρατησει λιγο παραπανω, θεωρητικα παντα. Γνωμη μου, μετα απο προσωπικη εμπειρια, ειναι οτι πλεον οι μπαταριες, ακομη και οι φτηνες κινεζικες, εχουν την ιδια αποδοση με τις ακριβες αμερικανο-ιαπωνεζικες. Και σε θεμα αντοχης, πλεον ολοι δινουν μια εγγυηση καλης λειτουργιας. Και προσωπικα, η διαφορα στην τιμη τους δεν δικαιολογειται... Μια γνησια YUASA κοστιζει ακριβως τα διπλασια, και αμφιβαλλω οτι θα διαρκεσει ακριβως το διπλασιο χρονο. Το καταστημα που την αγορασα παρεπιπτοντως, εδινε την απλη BTX12-BS στα ιδια λεφτα με την προσφορα του oilsmotoauto. - mavras έγραψε:
- Η δικη μου μπαταρια ζει τον 7 χειμωνα της(12/2006-Κ7) ...
Για check your math, γιατι εχουμε μονο 2 μηνες διαφορα στη χρονολογια αγορας αλλα 2 χρονια στους χειμωνες! |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Ιαν 03 2012, 11:15 | |
| Και στο θεμα μπαταριας κακα τα ψεματα ισχυει ο κανονας του οτι δινεις παιρνεις!!
|
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Ιαν 03 2012, 11:28 | |
| |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Ιαν 03 2012, 11:32 | |
| Τελικα τι να βαλουμε? Μετα απο 6 χρονια σημερα για πρωτη φορα ζοριστηκε λιγο να ξεκινησει, ειχε βεβαια και χαμηλη θερμοκρασια το πρωι, αλλα παει για αλλαγμα.... |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Ιαν 03 2012, 11:37 | |
| απο το 2006 δεν έχω αλλάξει και εγώ μπαταρία.....είχα να την βάλω μπροστά 2 βδομάδες με -8+
χτες έκανα μια βόλτα και πήρα αμέσως....νωμίζω όμως ότι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο...και λέω εγώ τώρα.....
αφού η μαμά κρατάει τόσο πολύ,γιατί να μην ψάξουμε να βρούμε προσφορά για την συγκεκριμένη? |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Ιαν 03 2012, 12:09 | |
| - paitos έγραψε:
- Τελικα τι να βαλουμε?
Μετα απο 6 χρονια σημερα για πρωτη φορα ζοριστηκε λιγο να ξεκινησει, ειχε βεβαια και χαμηλη θερμοκρασια το πρωι, αλλα παει για αλλαγμα.... ρε κουζουλέ, στην Αθήνα την πήρες, δεν την έβαλες τελικά; |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Ιαν 03 2012, 12:12 | |
| Οχι... και μαλλον ειναι αχρηστη γιατι την ειχα ανοιξει τοτε |
|
| |
| Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. | |
|