| Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Πεμ Ιαν 12 2012, 16:55 | |
| Open-circuit (quiescent) at full charge: 12,6 V to 12,8 V (2,10–2,13V per cell) All voltages are at 20 °C (68 °F), and must be adjusted − 0,022V/°C for temperature changes.
Αυτο σημανει οτι στους 5°C εχουμε -0,33V , αρα 12,6V - 0.33V = 12.27 V
Μια χαρα λεμε! |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Πεμ Ιαν 12 2012, 17:00 | |
| Βαζε το μολοσσο να σε κραταει αγκαλια και μη φοβου! ΑΠΟΔΟΣΗ (%) ΑΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΝΑ ΕΞ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Οπως βλεπεις, στους -4 η αποδοση πεφτει γυρω στο 70% [b]σε μια καινουρια πληρως φορτισμενη /b] μπαταρια. Η δικη μου επεζησε 5 χρονια (οριο μπαταριων κλειστου τυπου) και ακομη εχει ψωμι επειδη τη χρησιμοποιουσα καθε μερα και ειχε αποφορτιστει ΜΟΝΟ 2 φορες (λογω ξεχασμενου διακοπτη) . Η ζωη της μπαταριας εξαρταται απο το ποσες φορες θα αποφορτιστει. Οσο περισσοτερες, τοσο "τρωει" τα στοιχεια της. Οσοι δεν τη χρησιμοποιειτε καθημερινα τη μηχανη παρτε φορτιστες/τεντερς. Αποφορτισμενη δεν ειναι μια μπαταρια μονο στα 8ν... Και με 11.4ν ειναι ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ. (Δεν ειμαι ξερολας, απλα λογω ανεργιας το εχω ριξει στο διαβασμα... http://www.windsun.com/Batteries/Battery_FAQ.htm ) |
|
| |
krisberis Member
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Πεμ Ιαν 12 2012, 21:48 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Βαζε το μολοσσο να σε κραταει αγκαλια και μη φοβου!
(Δεν ειμαι ξερολας, απλα λογω ανεργιας το εχω ριξει στο διαβασμα... http://www.windsun.com/Batteries/Battery_FAQ.htm ) Κατατοπιστηκοτατος!!! Ασε ξεκινησε και το 2012 με ανεργια λες να παει ολη η χρονια ετσι? Ο μολοσσος και κοντα του να εισαι δεν φοβασαι τιποτα, garanteee! χεχεχε |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Πεμ Ιαν 12 2012, 21:53 | |
| Ασε, "τζε" , και το 11 ετσι μπηκε -ετσι βγηκε... με ανεργια... και το μισο 10... Εχω μαθει τοσο καιρο ολη τη Λαρους-Μπριτανικα και τωρα αποστηθιζω το εγχειριδιο της Haynes για τα Focke-Wulf 190... |
|
| |
krisberis Member
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Πεμ Ιαν 12 2012, 21:59 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Ασε, "τζε" , και το 11 ετσι μπηκε -ετσι βγηκε... με ανεργια... και το μισο 10...
Εχω μαθει τοσο καιρο ολη τη Λαρους-Μπριτανικα και τωρα αποστηθιζω το εγχειριδιο της Haynes για τα Focke-Wulf 190... Εγω εχω δει την Τριλογια Godfather, Τα 6 Star Wars, τα 4 Terminator και τωρα ειμαι στην 4η σαιζον HOUSE M.D.!!! Πικρααα... Το μαμησαμε στο σπαμ!! Σορρυ παιδες! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Παρ Ιαν 13 2012, 11:30 | |
| Εδώ μαμιέται το σύμπαν, για το νήμα μη σε νοιάζει θα καθαριστεί...
@Κοκό: www.euroengineerjobs.com |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Παρ Ιαν 13 2012, 14:47 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Εδώ μαμιέται το σύμπαν, για το νήμα μη σε νοιάζει θα καθαριστεί...
@Κοκό: www.euroengineerjobs.com Toσο πριχτης εχω γινει, ε? Θενξ μαν! |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Παρ Ιαν 13 2012, 14:52 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- gmavrid έγραψε:
- Εδώ μαμιέται το σύμπαν, για το νήμα μη σε νοιάζει θα καθαριστεί...
@Κοκό: www.euroengineerjobs.com Toσο πριχτης εχω γινει, ε?
Θενξ μαν! Μη λες μαλακίες ρε φίλε! Τι πρίχτης και παπαριές... Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω... Το παρόν έχει αξιολογότατες θέσεις... Ελεγχμένο... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Παρ Ιαν 13 2012, 14:54 | |
| Ε καλα , μη βαρας, γι'αυτο ειχα βαλει το στο τελος... και το θενξ μανξανα-θενξ μαν! |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Παρ Ιαν 13 2012, 15:00 | |
| Analyzing... Please wait... "Too much seriousness" mode off |
|
| |
chdimis Member
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Σαβ Ιαν 14 2012, 01:10 | |
| Πριν κανα 2 μήνες πήρα την YUASA για το 650 70? από κατάστημα που πουλάει αποκλειστικά μπαταρίες αυ/του και ότι άλλο όχημα.Είχε και με 40 αλλά προτίμησα αυτή για τον μόνο λόγο ότι η προηγούμενη τα έβγαλε τα λεφτά της. Μετά από 3 χρόνια και 3 μήνες παρέδωσε πνεύμα η παλιά.Η μπαταρία είναι η ίδια με την μανίσια. Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να συνεννοηθώ. Ετούτη |
|
| |
pissaman
Registration date : 18/03/2010
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Παρ Φεβ 17 2012, 09:25 | |
| - krisberis έγραψε:
- gmavrid έγραψε:
- Με σβηστή 12.3 V? Μια χαρά είναι η μπαταρία. Πόσο ήθελες να δείχνει?
Μήπως φταίει η μίζα σου ή κάτι άλλο? Γιατί, αν είναι όπως τα λες, η μπαταρία σίγουρα δεν φταίει... με το που ανέβω τον διακόπτη παει στο 11.8 και μόλις παταω μίζα πέφτει κάτω απο 10-9-8v στιγμιαία Η τάση της μπαταρίας σβηστή, καλά είναι. Όμως μία μπαταρία που την στιγμή της μιζιάς πέφτει κάτω από 11.5 v, έχει αρχίσει να βλέπει το τέλος της ζωής της. Δοκίμασε μία καλή φόρτιση, για να της δώσεις μία μικρή παράταση, αλλά να έχεις στα υπόψιν ότι πας για αλλαγή. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Παρ Φεβ 17 2012, 10:44 | |
| Γεια σου Χρηστο!!! Διαφωνω λιγο με αυτο που λες, γιατι συμφωνα με το νομο του Ohm οταν αυξανουν τα Αμπερ (κατα τη μιζιά) πεφτει η ταση.... οποτε ειναι λογικο να πεφτει κατω απο 11,5V.... Θα τολμουσα να πω οτι μεχρι τα 9,5V (οριακα ομως) ειναι φυσιολογικη η πτωση τασης και δεν υποδηλωνει επερχομενη αμεση βλαβη για τη μπαταρια! |
|
| |
pissaman
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Παρ Φεβ 17 2012, 11:05 | |
| Καλημέρα, σίγουρα θεωρητικά είναι όπως τα λες. Πρακτικά, όμως, δεν έχω δει μηχανάκι, που να ρίχνει κάτω από 11 - 10.5 και να αντέχει η μπαταρία του για πολύ. Ζητώ συγνώμη για το πρώτο μου ποστ, 11 - 10.5 ήθελα να γράψω, αλλά ήταν πρωί και εχθές ήταν τσικνοπέμπτη... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Παρ Φεβ 17 2012, 11:17 | |
| Ωχ, και δεν περασες απο τα νεα μελη!!! Τα 9,5V τα λεω οριακα ετσι, σε ακραιες συνθηκες, οπως παγωνια.....που ετσι κι αλλιως επιβαρυνει |
|
| |
pissaman
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Απρ 10 2012, 15:18 | |
| Επειδή το πρόγραμμα μου είναι λίγο πιεσμένο, φαντάζομαι θα με καταλάβετε αν δεν διαβάσω όλο το άρθρο. Μου ζητήθηκε να δώσω κάποιες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες μπαταρίες. Θέλετε κάτι συγκεκριμένο; Ευχαριστώ |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Απρ 10 2012, 15:50 | |
| προτερήματα, μειονεκτήματα ισως.... Περαν απο τις πληροφοριες που αναγραφονται στην σελιδα εχεις να προσθεσεις κατι απο την εμπειρια σου? προσωπικα θελω να βαλω σε ενα Honda XR 250 ποια βαζω?
|
|
| |
pissaman
| Θέμα: Απ: Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. Τρι Απρ 10 2012, 16:15 | |
| Σοβαρό μειονέκτημα είναι το κόστος! Ίσως είναι πολύ ακριβή για αυτό που προσφέρει. Θεωρώ ότι με την κατανάλωση θα μας ρίξουν και τις τιμές.
Πλεονεκτήματα: ΠΟΛΥ μικρότερο βάρος ΠΟΛΥ μεγαλύτερη δύναμη. Ενδεικτικά κοιτάξτε το video. επειδή είναι εύκολο να πούμε ότι ο αμερικάνος έκανε μοντάζ, σας πληροφορώ ότι το ίδιο τεστ, το έχουμε κάνει μέσα στο μαγαζί με ίδια μοτοσικλέτα. Δεν έχει υγρά, δεν λερώνει, δεν μολύνει. Γενικά, είναι πολύ καλό προϊόν!
Για αντοχή στον χρόνο δεν ξέρουμε ακόμα, μιας και τις δουλεύουμε περίπου 6 μήνες.
https://www.youtube.com/watch?v=0Gza1yYWdkM&feature=related |
|
| |
| Ballistic Performance EVO2 μπαταρία. | |
|