Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Kρητικό recycle bin 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
paitos
gold member
gold member
paitos

Τόπος : Χανια
Registration date : 08/07/2008

Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 31 2012, 22:07

ΜητσεΒου τι εκανες παλι ρε?

Δεν εμαθες απο τον παππου να μη παιζεις με τα κουμπακια?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
geo
vstromhellasforum Enthusiast
geo

Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Registration date : 11/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 01 2012, 00:37

πουτ@ν@ τα έκανε πάλι ( ενοικιάζετε ups προς 500 ? την μέρα ) .
dimitrisv
dimitrisv

Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ
Registration date : 15/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 01 2012, 06:44

Εγω ρε; Μια μερα έλειψα και τα κανανε κ@λο! Τι να κανεις. Αντε να παω να τους στρωσω! Αναμενομενο ρε φιλε!!
http://voltarakia.blogspot.com/
giannis roub...
Member
Member
giannis roub...

Registration date : 16/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 01 2012, 22:10

mikios έγραψε:
giannis roub... έγραψε:
ααα μανο alien τελικα θα γινει η εντουραδα αντι για μπατσελορ για να κανονισω ρεπο??

είσαι τρελός; να σπάσεις κανα φλάς! Άντε να βρεις να την πουλήσεις μετά με 2 σπασμένα φλας!

Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 845820

τρελοκομιο lol! lol! πως τα περνας;εδω εισαι;ή????
badouras
badouras

Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική
Registration date : 08/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 10:05

Στο Ηράκλειο βρίσκεται το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου !!!

​Θέλετε να φάτε σουβλάκι και να γλύφετε τα δάχτυλά σας; Δεν έχετε από το να κάνετε μια βόλτα μέχρι το Ηράκλειο της Κρήτης και να επισκεφθείτε το ψητοπωλείο «Πολιτεία», απέναντι από τη Λότζια!

Το συγκεκριμένο ψητοπωλείο το οποίο διατηρεί o Πέτρος Ανωπολιωτάκης στο κέντρο της πόλης , ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου. Συγκεκριμένα, ο διεθνής οίκος πιστοποίησης Τουριστικών Υπηρεσιών Τripadvisor το ανακήρυξε μετά από ψηφοφορία των εκατομμυρίων χρηστών του, με βάση την ποιότητα, το σέρβις και την καθαριότητα.

"Είμαι βαθειά συγκινημένος γι΄αυτή τη διάκριση που έρχεται λίγο πριν συνταξιοδοτηθώ και που επιβραβεύει μια προσπάθεια και μια φιλοσοφία ζωής, που είχα από τότε που ξεκίνησα για πρώτη φορά", δήλωσε ο ιδιοκτήτης και συνέχισε λέγοντας: "Ποτέ δεν έριξα και δεν ρίχνω βάρος στο κέρδος, αλλά στην προσφερόμενη ποιότητα. Όταν μου χτύπησε την πόρτα η κούριερ για να μου δώσει το βραβείο, στην αρχή νόμισα πως ήταν κανένα μπιλιτάκι της Εφορίας. Όταν άνοιξα το φάκελο και είδα τη διάκριση, δεν πίστευα στα μάτια μου.Αυτή η βράβευση, όταν γίνεται και από έναν ξένο έχει άλλη βαρύτητα γιατί στέλνει κι ένα μήνυμα σ΄όλους αυτούς που μας πολεμάνε, πως ναι ρε μπορούμε κι εμείς, αρκεί να είμαστε σωστοί και επαγγελματίες".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο έχει και μια πρωτοτυπία, αφού σ' αυτό εργάζονται πτυχιούχοι. Ο ιδιοκτήτης του τέλειωσε πριν αρκετά χρόνια Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες, ο γαμπρός του, που εκτελεί χρέη σερβιτόρου έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, η ψήστης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και ο βοηθός σερβιτόρου είναι φοιτητής πληροφορικής.".

Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Politeia_souvlaki_heraklion

Πηγή: cretalive
almeros
Member
Member
almeros

Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Registration date : 06/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 10:17

πόσα άραγε να πλήρωσε γι' αυτήν την διαφήμιση;
almeros
Member
Member
almeros

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 15 2012, 15:54

το λεπόν, όσον αφορά τον γάμο του αγαπητού παϊντερακι, λεω να βραθουμε στις 9 στο Γρηγορη στην Αλικαρνασσό ( Maxx Χαλκιαδακης) , να πιουμε το καφεδακι μας και αναχωρηση στις 9:30 για το σπιτι του γαμπρού.

γυαλίστε τα μηχανάκια, βάλτε τα στιβανάκια σας, πάρτε τα μαντήλια σας και αντε.

όποιος ειναι να ερθει με την μηχανη να το ποσταρει για να τον περιμενουμε

άντε και του χρόνου βρε στου πιτσιρικά !!!!!!!!!
painterakis
gold member
gold member
painterakis

Τόπος : Ο Δρόμος ...
Registration date : 18/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 15 2012, 17:15

η ώρα πλησιάζει Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Bride_and_groom-2743 οπότε να και ο χάρτης για τα σημεία ενδιαφέροντος (ΡΟΙ) Razz Razz Razz

Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 90596870

άντε με το καλό, καλό δρόμο να έχετε ...
mikios
vstromhellasforum Fanatic
mikios

Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη
Registration date : 25/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 16 2012, 00:45

Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 8117 το νοσοκομείο... γιατί το επισημαίνεις; xexe
nickname
Member
Member
nickname

Τόπος : Ηράκλειο
Registration date : 04/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 20 2012, 12:40

Κατάληψη" στο Tv Creta την ώρα του δελτίου ειδήσεων

http://www.cretalive.gr/new/111100/crete/Katalipsi_sto_Tv_Creta_tin_ora_tou_deltiou_eidiseon

https://www.youtube.com/watch?v=TVNflnnqiFc&feature=player_embedded#!
almeros
Member
Member
almeros

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 21 2012, 17:53

έχει μείνει ένα σετ τσιμούχες-ξύστρες.

όποιος προλάβει.........
giannis roub...
Member
Member
giannis roub...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 21 2012, 20:27

παλι καλα που μου το θυμησες αυριο θα περασω να το παρω ο.κ. κουκλε Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 478122
giannis roub...
Member
Member
giannis roub...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 21 2012, 20:34

παιδες τι πρεπει να κανω για να συντηρησω μια αντλια αφου την εχω αφαιρεσει απο την μηχανη
για να μην μου παθει κατι ααααα πωλειται αυτη η αντλια και ενα tps απο μηχανη τρακαρισμενη με 13.οοοχμ οποιος ενδιαφερεται εδω ειμαι...
kyriakos II
kyriakos II

Registration date : 26/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 21 2012, 22:06

τι αντλία είνει ρε????
tanuki
Member
Member
tanuki

Registration date : 17/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 22 2012, 09:54

giannis roub... έγραψε:
παλι καλα που μου το θυμησες αυριο θα περασω να το παρω ο.κ. κουκλε Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 478122

Οι ξύστρες είναι δικές μου νομίζω.

Είναι απο μιά ομαδική του ΜΙΚΙΟΥ που είχαμέ κάνει έτσι?
geo
geo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 22 2012, 13:31

δεν έχουμε κανένα μικιο εδώ φίλε
painterakis
gold member
gold member
painterakis

Τόπος : Ο Δρόμος ...
Registration date : 18/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 22 2012, 20:45

giannis roub... έγραψε:
παιδες τι πρεπει να κανω για να συντηρησω μια αντλια αφου την εχω αφαιρεσει απο την μηχανη
για να μην μου παθει κατι ααααα πωλειται αυτη η αντλια και ενα tps απο μηχανη τρακαρισμενη με 13.οοοχμ οποιος ενδιαφερεται εδω ειμαι...
γιάννη θα πάρεις ένα δοχείο βενζίνη και θα την βάλεις μέσα.

για πές τιμή για αντλία και το ΤPS ...

τίποτα άλλο "εν ζωή" υπάρχει απο τη μηχανή;

το κοπέλι που τράκαρε, είναι καλά;
giannis roub...
Member
Member
giannis roub...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 23 2012, 20:25

almero περασα το σαββατο οπως σου ειπα αλλα μαλον την εχεις βγαλει καθαρη γιατι 9μιση το πρωι ησουν ακομη κλειστος εκτος και αν οπως προειπα την εχεις βγαλει καθαρη και δεν ανοιγεις τα σαββατα για τις ξυστρες που μου κρατας και δεν εχω παρει ακομη Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 845820 Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 845820 θα ξανα περασω την τριτη το απογευμα ο.κ. Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 478122 Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 478122
giannis roub...
Member
Member
giannis roub...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 23 2012, 20:28

μανο το παλικαρι ειναι καλα ευτυχως η τιμη ειναι καλη για οποιον ενδιαφερεται και απο οτι ξερω εχει δωσει αρκετα αν ενδιαφερεσαι για κατι συγκεκριμμενο πεστο μου και τον ρωταω...ο..κ. ευχαριστω για τη πληροφορια cheers cheers alien alien
almeros
Member
Member
almeros

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 23 2012, 21:08

almeros έγραψε:
έχει μείνει ένα σετ τσιμούχες-ξύστρες.

όποιος προλάβει.........

όπως είπα και πιο πριν, όποιος προλάβει.

δεν έχει ρεζερβε για κανέναν.

όποιος έρθει πληρώνει και τις παίρνει
giannis roub...
Member
Member
giannis roub...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 23 2012, 21:22

συγνωμη αλλα δεν ηταν κατοπιν παραγγελιας λεω εγω τωρα
geo
geo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΔευ Σεπ 24 2012, 10:02

ρε κουλέ almero ο άλλος σου λέει ότι της έχει παραγγείλει και είναι δικές του και εσύ πουλάς τρέλα
mikios
mikios

Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη
Registration date : 25/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΔευ Σεπ 24 2012, 10:22

geo έγραψε:
ρε κουλέ almero ο άλλος σου λέει ότι της έχει παραγγείλει και είναι δικές του και εσύ πουλάς τρέλα

άσε, παλιά τις είχε παραγγείλει... θα στείλω τη μικιά να παει να τις πάρει...

XYLO
giannis roub...
Member
Member
giannis roub...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΤρι Σεπ 25 2012, 21:51

almero δεν τα καταφερα σημερα γιατι σχολασα πριν λιγο απο το πρωι κανε λιγο υπομονη αυτην την πεμπτη θα ερθω μολις σχολασω ευχομαι να μην ειναι παλι τετοια ωρα μονο διαφορετικα την παρασκευη που εχω ρεπο..
almeros
Member
Member
almeros

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3   Kρητικό recycle bin 3 - Σελίδα 35 Icon_minitimeΤετ Σεπ 26 2012, 10:00

όταν σείαν την αχλάδα

όσοι πρόλαβαν εφάγα

τσιμούχες τέλος.

'ηρθε και της πήρε η mikia.

Kρητικό recycle bin 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 35 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Κρήτης-
Μετάβαση σε: