| Dainese Virunga WP VS TCX Infinity | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Dainese Virunga WP VS TCX Infinity Τετ Οκτ 19 2011, 21:22 | |
| Σκεφτομαι για αγορα μποτας... Παιζω αναμεσα στις Dainese Virunga WP... και στις TCX Infinity... Για γενικη τουριστικη χρηση τις θελω.Υπαρχουν εντουρομποτες οπότε δεν με νοιαζει ιδιαιτερα για ΠΟΛΥ χωμα με τις καινουριες που σκεφτομαι να παρω.Πιο πολυ γενικης χρησης τουριστικη... Για βοηθηστε τι βλεπετε και αν κανεις εχει και καμμια απο τις δυο ακομα καλυτερα να ακουσω αποψη |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese Virunga WP VS TCX Infinity Σαβ Οκτ 22 2011, 15:00 | |
| ...Τελικα αποφασισα να παρω "παπουτσι απ'τον τοπο μου" αλλά μονο μπαλωμενο δεν το λες...Κι ευτυχως που δεν πηρα μεσω νετ διοτι θα ειχα θεμα.Και εξηγω οτι αν και φοραω 45Νο οι μποτες τις φορεσα στο ιδιο νουμερο και ηταν ΠΟΛΥ σφιχτες.Δοκιμασα το 46 και...τις αγορασα! Πρωτη εντυπωση με το που τις φορεσα ειναι η ανεση στο περπατημα...Καμμια σχεση με εντουραδικες πχ της Hebo που εχω...Εδω εχουμε να κανουμε με παντρεμα Off και Τουριστικης μποτας.Φαινεται ποιοτικη,καλα κουμπωματα και αν κατι παει στραβα υπαρχουν ανταλλακτικα οσα θελουμε... Μιλαω για τις Gaerne G Adventure και αγορα απο ΜοτοΜαρκετ Πατρας σε τιμη καλυτερη και απο ολα οσα βρηκα στο ιντερνετ!!! Επ'ευκαιριας να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδια(Δημητρη )εκει που τυγχανει και συμφορουμιτης οπως με χαρα διαπιστωσα οταν πηγα απο κει.Πραγματικα αψογη εξυπηρετηση και φιλικοτητα στην καλυτερη τιμη!ΑΨΟΓΟΙ! |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Dainese Virunga WP VS TCX Infinity Σαβ Οκτ 22 2011, 18:06 | |
| Αντε Κωστή ,καλοφόρετες και καλοτάξιδος να είσαι. - mAthosalas έγραψε:
- Επ'ευκαιριας να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδια(Δημητρη )εκει που τυγχανει και συμφορουμιτης οπως με χαρα διαπιστωσα οταν πηγα απο κει.Πραγματικα αψογη εξυπηρετηση και φιλικοτητα στην καλυτερη τιμη!ΑΨΟΓΟΙ!
MOTO MARKET ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 15-50% ΓΙΑ ΤΟ FORUM ΜΑΣ By VSTROMIMHS
|
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Dainese Virunga WP VS TCX Infinity Σαβ Νοε 05 2011, 13:41 | |
| Μπραβο Κωστα και καλοφορετες.
Εχω παρει ενα μπουφαν απο εκει σε απιστευτη τιμη, ποιοτητα κ με εχει εντυπωσιασει σε ολες τις συνθηκες !!
Οσο για το Μιμη ειναι απο τα καλυτερα παιδια....(μη φυγεις ακομα...σου 'ρχομαι !!) |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese Virunga WP VS TCX Infinity Σαβ Νοε 05 2011, 16:48 | |
| Ευχαριστω Πανο.Ευελπιστω να τις φορεσω και σε βολτα μεσα στο Νοεμβρη να δω τι λενε |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Dainese Virunga WP VS TCX Infinity Κυρ Νοε 06 2011, 08:29 | |
| Κωστή τις ίδιες έχω από τον Μάρτη και είναι πολύ καλές(από ταζ.). Και εγώ είχα πρόβλημα με το μέγεθος και πήρα 1 νούμερο μεγαλύτερο, αλλά νόμιζα πως είναι το περίεργο πόδι μου... Καλοτάξιδες! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dainese Virunga WP VS TCX Infinity Κυρ Νοε 06 2011, 10:01 | |
| |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Dainese Virunga WP VS TCX Infinity Παρ Νοε 15 2013, 21:15 | |
| για πείτε τώρα μετά από 2 χρόνια εντυπώσεις μιλάω για τις Gaerne G Adventure:D |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Dainese Virunga WP VS TCX Infinity Τρι Νοε 19 2013, 18:21 | |
| |
|
| |
| Dainese Virunga WP VS TCX Infinity | |
|